Keystone logo

5 MLS Programe în Studii de Drept Studii Generale de Drept Studii de drept 2024

Filtre

Filtre

  • MLS
  • Studii de Drept
  • Studii Generale de Drept
  • Studii de drept
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MLS Programe în Studii de Drept Studii Generale de Drept Studii de drept

Un Master de Studii Juridice este un grad de drept neprofesional. Astfel, aceasta acoperă, de obicei, anumite domenii din domeniul juridic. Un program MLS este adesea finalizat într-un singur an.

Ce este un MLS în studiile de drept? Este un program destinat studenților care doresc să colaboreze îndeaproape cu reglementările, problemele juridice și negocierile. Studiile de drept privesc instituțiile, valorile și practicile legate de legalitate într-o anumită țară sau la nivel global. Programele MLS pot combina diferite instrumente de învățare, cum ar fi examene, prelegeri și discuții, pentru a ajuta participanții să obțină noi informații. Cursurile exacte cursanților trebuie să ia în timpul acestui program poate varia foarte mult de școală. Cursurile necesare ar putea fi similare cu sistemul public de drept public american, analiza juridică scrisă și de cercetare, dreptul afacerilor, dreptul imigrației și politicile de mediu.

Mulți studenți aleg să se înscrie într-un program MLS pentru ai ajuta să devină mai familiarizați cu practicile legale. Participanții câștigă, de asemenea, abilitățile necesare pentru a reuși atât în ​​setările personale, cât și profesionale. Aceste abilități ar putea include negocierea, rezolvarea problemelor și gestionarea timpului.

Dacă solicitanții doresc să obțină o estimare a școlarizării, trebuie să contacteze direct școlile. Obținerea unui cost universal este imposibilă, deoarece atât de mulți factori afectează școlarizarea. De exemplu, locația școlii, concentrarea programului și durata programului pot adăuga sau scădea din cost.

După ce a absolvit cu un MLS în Studii de Drept, studenții pot avea o gamă largă de oportunități de carieră. Aceste căi disponibile pot fi afectate de alte studii ale absolvenților și de istoria anterioară a muncii. De exemplu, unii specialiști cu această educație ar putea să intre în forța de muncă ca jurnalist de drept, asistent legislativ, analist în materie de conformitate, cercetător juridic, administrator al instanței, manager de resurse umane și factor de decizie politică.

Indiferent unde locuiți, este posibil să vă puteți înscrie într-un program MLS. Școlile din întreaga lume oferă această educație atât online, cât și în campus. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.