Pregătire pentru test

Pregătirea pentru teste îi face pe elevi și studenți gata pentru examenele universitare sau cele de admitere. Aceasta poate avea loc în clase sau individual. Explorează opțiunile de mai jos și găsește opțiunea de pregătiri pentru teste potrivită ție.
PrepScholar oferă cursuri de pregătire online la prețuri accesibile pentru SAT, ACT, GRE și GMAT. Programul său personalizează învățatul în funcție de punctele forte și punctele slabe ale studenților. Cursurile lor sunt concepute strategic și științific pentru a instrui studenții în domeniile care se potrivesc cu abilitățile lor.
PrepExpert oferă un curs online de șase săptămâni pentru a pregăti studenții pentru examenele SAT sau ACT. Cursurile sale sunt predate de către cei mai buni 1% instructori din lume și în cazul în care scorul SAT al unui student nu se îmbunătățește cu 200 de puncte sau scorul ACT cu patru puncte până la finalizare, este oferită o rambursare completă. Burse universitare în valoare de peste 100 de milioane de dolari au fost câștigate de unii dintre participanții la cursuri.