Citește Descrierea Oficială

Vibrant, multicultural și dinamic, Universitatea din Johannesburg (UJ) împărtășește ritmul și energia cosmopolit Johannesburg, orașul al cărui nume îl poartă. Cu mândrie din Africa de Sud, universitatea este în viață până la rădăcinile sale africane, și bine pregătit pentru rolul său în actualising potentialul că învățământul superior are pentru dezvoltarea continentului.

Povestea de succes fenomenal de la Universitatea este una care a surprins criticii și a câștigat peste sceptici. Fiind o instituție care se mândrește cu excelența accesibilă, după doar 11 ani UJ sa stabilit ca o instituție de excelență la nivel mondial și de statură de clasă mondială.

În primii cinci ani de existență, UJ dublat producția acreditat de cercetare și a crescut numărul de distinși președinților de cercetare din Africa de Sud de la nici unul la șapte. Această realizare remarcabilă a fost atins cu mult înainte de obiectivul stabilit pentru 2015. Rezultatul de cercetare 2010 a fost rezultatul dorinței UJ lui, în perioada inițială, pentru a stabili UJ ca o universitate bine-de cercetare axat.

UJ este primul și singurul universitate din Africa admise la consorțiul foarte respectat de 28 de universități de cercetare intensivă din lume, Universitas 21 - o aprobare important al statura internațională tot mai mare de UJ.

UJ are de clasă mondială, programe academice recunoscute la nivel internațional, pe baza curriculum informat de evoluțiile de ultimă oră, atât universitare și educație postuniversitară. Programele UJ lui, în termen de nouă facultăți, sunt concepute pentru a pregăti studenții pentru piața muncii și pentru cetățenie globală. Universitatea are patru campusuri, respectiv Campus Auckland Park Bunting Road; Campus Auckland Park Kingsway; Campus Doornfontein; și Campus Soweto.

Pe baza alegerile Elevii Orange Carpet primul an UJ lui - cei cu un scor egal cu APS și mai mare de 40 de puncte - programele emblematice includ: Contabilitate; Electrice si Electronice / Mecanica / civilă / Inginerie Minerit; LLB / BA legii / Legea BCom; Matematică / Matematică Aplicată; IT / Informatică; Fiziologie umană; Optometrie; Finanțe; Psihologie; și formarea profesorilor.

În scopul de a face obiectivele didactice, de cercetare și inovare UJ o realitate, UJ are, în ultimii opt ani, a investit în exces de R2 miliarde în modernizarea și extinderea instalațiilor de viață și de învățare pe toate campusuri sale și pentru a crea o în condiții de siguranță și , învățare de clasă mondială sigur și mediu de cercetare atât pentru personal și studenți.

UJ introdus, de asemenea dispozitive portabile (o tabletă sau laptop) în săli de clasă primul an în 2014, în încercarea de a conecta aceste minți tinere cu lumea de e-cunoaștere că acestea sunt în creștere în, și de a transforma capacitatea lor de a contribui și să concureze.

Absolvent rata de succes UJ lui devine 83,4%, iar producția globală anuală absolvent este în exces de 11.400 de studenți. Primul an Programul University Experiența (FYE), o inițiativă care oferă armare abilități academice, cu un accent pe studenți mentorat colegi, este unul dintre programele de sprijin care ajuta facilita tranziția de la școală la universitate. Aproape 1.300 de tutori pentru studenți, selectați din al treilea nivel de an și până, acționează ca o interfață între studenți și cadre didactice. UJ a introdus, de asemenea, consilieri academice din locuinte Universitatea și aprobat facilități off-campus de cazare. În Programul de excelență academică UJ, la 250 de consilieri studențești sunt de servire 2000 de studenți din primul an în 25 de locuințe.

Notabile, de asemenea, este faptul că UJ, cu mai mult de 49500 de studenți; 2300 studenții internaționali; 6.700 de absolventi si cadre didactice de renume, este o instituție cu o rată de absolvire admirabil. UJ este acasa, la 133 de cercetători au evaluat, dintre care șase sunt A-evaluat, și are șapte scaune Fundației National de Cercetare. În plus, se produce cel mai mare număr de contabili negre din toate universitățile acreditate rezidențiale din țară.

În timp ce UJ urmărește excelența la nivel mondial și statura, Universitatea are în vedere fiind receptiv la nivel național într-un mod care numai UJ poate. În acest sens, printre șase universități de conducere din Africa de Sud, doar UJ oferă cu succes acces la aproape 2.000 de studenți din primul an, care provin din cele mai sărace comunități, oferindu-le, în cazul în care este necesar, cu o finanțare de top-up NSFAS, burse și două mese sănătoase pe zi .

În următorii zece ani, UJ a stabilit șase obiective strategice, și anume:

Excelenta la nivel mondial în cercetare și inovare.
Excelenta la nivel mondial în predare și învățare.
O Fit Profil internațional pentru Excelență Globală și Statura.
O experienta remarcabila student.
Active Global Reputație Management, și
O instituție și People Fit pentru Excelență Globală și Statura.

Viziune

O universitate internațională de alegere, ancorat în Africa, modelarea dinamic pe viitor.

Misiune

Inspirând comunitatea sa de a transforma și de a servi umanitatea prin inovare și căutarea colaborativă a cunoștințelor.

valori

IMAGINAȚIE CONVERSAŢIE REGENERARE FUNDATIA ETIC

Modelarea viitorului

gândire independent
Dezvoltarea unei identități cosmopolit
Expozante ambiție și unitate
Adoptarea unor abordări antreprenoriale

Învățând împreună din diversitatea noastră

Luarea de decizii înțelepte în mod colectiv

Practicarea in mod semnificativ unul cu altul
Afiseaza respect reciproc
consultatively de conducere

În curs de dezvoltare durabilă prin contribuția creativă

Introspecting de reînnoire

Novator pentru binele comun
Ceea ce face schimbări pozitive
Profitând de oportunitățile trecut cu vederea

Prețui libertatea academică

Încercarea de echilibru în căutarea cunoașterii

Provocările cu care se confruntă cu curaj și încredere câștigând
Hotărând în mod responsabil de a fi corecte, coerente și transparente
Participarea și ajutând comunitatea (Ubuntu) *
  • Ubuntu este capacitatea de a -și exprima compasiunea, dreptatea, reciprocitate, demnitate, armonie și umanitatea în interesul construirii, menținerii și consolidării comunității. Ubuntu vorbește noastră inter-connectedness, umanitatea noastră comună și responsabilitatea fiecăruia care decurge din conexiunea noastră.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

University of Johannesburg

Aceste scurte programe de studiu au fost concepute special pentru a răspunde nevoilor identificate la locul de muncă. Angajamentul dedicat este necesar de la persoanele c ... [+]

„Avocații excepționali și un sistem juridic solid sunt condiții preliminare ale oricărei societăți civilizate. Sistemul juridic prevede regulile în care funcționează administrația statului, lumea afacerilor, persoanele fizice și organizațiile, într-adevăr întreaga comunitate. În orice țară în care legea este supremă, avocații trebuie să aplice reguli legale și să acționeze ca pași pentru a se asigura că toată lumea respectă normele societății. Deoarece legea joacă un rol imens și de anvergură, studiile juridice acoperă un domeniu larg și interesant: regulile lumii de afaceri dure și entitățile de afaceri care operează în cadrul acesteia, protecția drepturilor omului, relațiile familiale intime, urmărirea penală a infractorilor și concluziile contractelor, pentru a numi câteva. ”Acestea sunt cuvintele decanului Facultății de Drept, prof. LG Mpedi .... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Doctorat

University of Johannesburg

Scopul acestei calificări este de a permite studenților să demonstreze capacitatea de a aduce o contribuție proprie, distinctivă și inedită la corpusul de cunoștințe pe u ... [+]

Scopul calificării

Scopul acestei calificări este de a permite studenților să demonstreze capacitatea de a aduce o contribuție proprie, distinctivă și inedită la corpusul de cunoștințe pe un anumit subiect de studiu juridic.

Reguli de acces

General

i. Cerința minimă de înscriere este o diplomă LLM (sau o calificare echivalentă) la nivelul NQF 8 sau 9 și un număr minim de credite de 892. Candidații pentru admiterea la doctorat, în general, trebuie să fi obținut diploma anterioară cu o notă medie de cel puțin 65%.

ii. Consiliul facultății poate solicita studenților să se supună examenului oral pe materialele de studiu stabilite pentru a demonstra competența lor de cercetare doctorală înainte de a fi admiși la calificare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

LLB

University of Johannesburg

Scopul gradului de LLB este de a dota studentului o înțelegere reflectantă a legii, astfel încât să permită studentului să aplice legea în furnizarea competentă și eficie ... [+]

Scopul gradului de LLB este de a dota studentului o înțelegere reflectantă a legii, astfel încât să permită studentului să aplice legea în furnizarea competentă și eficientă a serviciilor juridice comunității.

Perioada minimă de studiu pentru grad este de patru (4) ani (deși poate fi redusă la doi (2) ani dacă a fost deja finalizat un grad BCom (Drept) sau BA (Drept)).

Finalizarea cu succes a gradului de LLB poate acorda acces la studii LLM.

Oportunități de carierăAvocat în sectorul privatAvocat în sectorul privatProcuror (instanțele magistraților), avocat de stat (instanțe înalte)Avocat de statConsilier juridic corporativConsilier juridic de statPersonalul instanțeiMaestru al Înaltei CurțiRegistratorul diferitelor instituții (Comisia pentru companii și proprietate intelectuală, Oficiul pentru fapte, biroul de brevete și mărcile comerciale)Oficiul avocatului familieiPoziții la Comisia de Drept din Africa de SudApărător / protector publicPoziții la Comisia Drepturilor OmuluiAcademic juridicPoziții la organizații internaționale, de ex. ONU / ILO etcavocat care se ocupă de cesiuniNotar public.... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

LLM

University of Johannesburg

Programul University of Johannesburg în Drept bancar este conceput pentru a oferi studenților cunoștințe de specialitate în aspecte ale dreptului care sunt foarte relevan ... [+]

Programul University of Johannesburg în Drept bancar este conceput pentru a oferi studenților cunoștințe de specialitate în aspecte ale dreptului care sunt foarte relevante pentru sectorul bancar. Este conceput pentru a fi completat de studenții cu normă întreagă într-un an și de studenții cu fracțiune de normă peste doi ani.

Acest program constă dintr-o disertație minoră (60 de credite) împreună cu trei module predate obligatoriu (3x40 de credite) și anume:

(i) Drept bancar (oferit în primul semestru): Acest modul are un accent distinct în domeniul dreptului privat. Conceptele centrale despre bani și plăți sunt cercetate prin introducere. Acest lucru este urmat de un studiu efectuat de bănci ca intermediari de plată (în diferite metode de plată internă și internațională), bănci ca giranți (atât independenți, cât și accesorii) și bănci ca creditori. În sfârșit, modulul se ocupă de răspunderea bancară care rezultă din contract, delict sau îmbogățire. Majoritatea prelegerilor sunt conduse de prof. Charl Hugo, care conduce Centrul de Drept Bancar al Universității. Profesorii invitați sunt folosiți ocazional datorită expertizei speciale.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Masterul în Drept comercial este o calificare flexibilă care permite o gamă largă de module care pot fi combinate în funcție de interesele și focusul fiecărui student. Po ... [+]

Multe tranzacții comerciale și comerciale mari au loc în Johannesburg, centrul economic al Africii de Sud. Facultatea de Drept din UJ este așadar bine dispusă să ofere un LLM extrem de relevant în Drept comercial, atrăgând studenți de la firme comerciale de top. Echipa de lectori implicați, combină leadershipul intelectual și o perspectivă practică de ultimă oră, care se reflectă în predarea lor.

Masterul în Drept comercial este o calificare flexibilă care permite o gamă largă de module care pot fi combinate în funcție de interesele și focusul fiecărui student. Poate fi completat într-un an pentru studenții cu normă întreagă și peste doi ani pentru studenții cu timp parțial.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Un LLM în Drept corporatist oferă fundamentul ideal pentru specializarea în acest domeniu de focus popular. UJ este unic în oferirea a patru module dedicate dreptului cor ... [+]

Reformele legislative recente de fond au dus la creșterea cererii de expertiză în domeniul dreptului corporativ și al valorilor mobiliare. Un LLM în Drept corporatist oferă fundamentul ideal pentru specializarea în acest domeniu de focus popular. UJ este unic în oferirea a patru module dedicate dreptului corporativ.

Masteratul în Drept corporativ poate fi finalizat într-un an pentru studenții cu normă întreagă și peste doi ani pentru studenții cu normă parțială. Este format dintr-o disertație minoră pe un subiect de drept corporativ, împreună cu trei module predate, astfel cum sunt prezentate mai jos:

Dreptul companiilor (primul semestru)

Acest modul obligatoriu, care ancoară LLM în Dreptul corporativ, tratează în esență aspecte problematice ale personalității corporative: natura personalității juridice și străpungerea vălului corporativ; capacitatea corporativă; răspundere penală corporativă; responsabilitatea socială a întreprinderilor; guvernanță corporativă; îndatoririle și răspunderea directorilor; protecția acționarilor; protecția creditorilor; grupuri și companii corporative și constituția. Aspecte specifice ale dreptului companiilor din Africa de Sud sunt luate în considerare pe baza conceptuale sau teoretice. Acest modul este prezentat de profesorul Kathleen van der Linde. În plus, două dintre următoarele:... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Vă interesează actualitatea? Te atrage ideea studierii dreptului internațional în cel mai vibrant oraș din Africa? Doriți să vă continuați studiile într-un domeniu vibran ... [+]

Vă interesează actualitatea? Te atrage ideea studierii dreptului internațional în cel mai vibrant oraș din Africa? Doriți să vă continuați studiile într-un domeniu vibrant și dinamic al legii?

Într-o lume din ce în ce mai globalizată, nu mai este suficient să vă familiarizați cu dreptul intern. Indiferent dacă sunteți interesat de urmărirea penală a crimelor de război sau de încălzirea globală, LLM în Drept internațional oferit de Facultatea de Drept a University of Johannesburg vă oferă o șansă să vă specializați în domenii ale dreptului, care sunt nu numai interesante, dar și din ce în ce mai multe util și relevant. Cursul de un an adoptă o abordare interdisciplinară și evaluează întrebările juridice internaționale din perspectiva dreptului internațional, precum și din perspectiva regională africană.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Vă interesează industria de asigurări și cum funcționează în Africa de Sud? Doriți să știți cum funcționează produsele de asigurare în industria serviciilor financiare? D ... [+]

Vă interesează industria de asigurări și cum funcționează în Africa de Sud? Doriți să știți cum funcționează produsele de asigurare în industria serviciilor financiare? Doriți să obțineți cunoștințe de specialitate în materie de specialitate referitoare la litigiile de asigurare?

Asigurarea este o achiziție nepoliticoasă și mulți sud-africani achiziționează acest produs financiar special ca parte a tranzacțiilor de credit. Alte tipuri de produse de asigurare sunt adesea utilizate de consumatorii prudenți ca parte a unei strategii de economii. Fie că este posibil, există o varietate de produse de asigurare disponibile, iar aceste produse sunt comercializate și vândute zilnic. În plus, este de neconceput ca orice avocat care practică dreptul comercial să nu aibă cunoștințe temeinice ale dreptului asigurărilor. Asigurările cunoscute au avut o dezvoltare interesantă în Africa de Sud și multe sisteme juridice au influențat contractul de asigurare așa cum îl știm. Evoluții recente, precum introducerea Legii 37 din 2002 privind consultanța financiară și serviciile intermediare și introducerea așa-numitului sistem de reglementare financiară „Twin Peaks” au creat un cadru legal destul de complex pentru asigurări, ceea ce a dus la tensiune în industrie. . Prin urmare, provocarea constă în dobândirea cunoștințelor cadrului legal, identificarea provocărilor cu care se confruntă consumatorii sud-africani, luarea în considerare a Regulilor de protecție a titularilor de politică și a altor măsuri de protecție a consumatorilor și evaluarea sistemului prin compararea lui cu alte sisteme legale. Asigurarea este un instrument puternic cu care consumatorii se pot proteja împotriva pericolelor, dar rămâne întrebarea dacă produsele actuale iau cunoștință de... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

LLM în Drept comercial internațional la University of Johannesburg (programul-pilot al Facultății de Drept) este proiectat să fie completat de studenții cu normă întreagă ... [+]

LLM în Drept comercial internațional la University of Johannesburg (programul-pilot al Facultății de Drept) este proiectat să fie completat de studenții cu normă întreagă în termen de un an și de studenții part-time peste doi ani. Programul constă din modulele Drept comercial internațional A, B și C, precum și o disertație minoră pe un subiect în Drept comercial internațional. Dreptul comercial internațional A și B sunt oferite în primul semestru și Drept comercial internațional C în al doilea.

Programul LLM oferă studentului o privire de ansamblu asupra aspectelor de drept privat ale comerțului internațional, cu accent pe problemele juridice internaționale private. Orientarea conflictelor a cursului îl face într-adevăr unic și o abordare comparativă largă este luată în această privință, cuprinzând sisteme legale din Africa, Australasia, Europa, Orientul Mijlociu, Orientul Îndepărtat și America de Nord și de Sud, împreună cu regionala relevantă , instrumente supranaționale și internaționale în acest domeniu. Cele mai multe prelegeri sunt oferite de prof. Jan L Neels, distins profesor de Drept Comercial Internațional și director al Centrului de Cercetare a Dreptului Internațional Privat din Țările Emergente de la University of Johannesburg . Prof Neels a fost membru al grupului de lucru responsabil pentru elaborarea Principiilor de la Haga privind alegerea dreptului în contractele comerciale internaționale și comentariul oficial asupra Principiilor sub auspiciile Conferinței de la Haga de drept internațional privat. Este membru al Consiliului de conducere al UNIDROIT din Roma. UJ are acorduri formale în vigoare cu Conferința de la Haga și UNIDROIT, iar Biblioteca de Drept UJ... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Legile fiscale au devenit din ce în ce mai complexe în ultimul secol. Au fost introduse recent tot mai multe măsuri anti-evitare pentru a reduce eficiența structurilor de ... [+]

Legile fiscale au devenit din ce în ce mai complexe în ultimul secol. Au fost introduse recent tot mai multe măsuri anti-evitare pentru a reduce eficiența structurilor de evitare a impozitelor, crescând astfel volumul de provizioane fiscale aplicabile tranzacțiilor comerciale de zi cu zi. Masterul în drept fiscal este o calificare structurată menită să ofere candidaților o înțelegere aprofundată a nucleului fiscal, precum și să dezvolte legi fiscale în Africa de Sud și în comunitatea internațională.

Durata minimă a acestui grad este de doi ani și este oferită cu normă part-time. Serile sau seminariile din modulele predate sunt prezentate seara în zilele lucrătoare între orele 18:00 și 20:00 (un seminar pe săptămână pe modul). Următorul aport al studenților va fi în februarie 2018. În general, pentru a fi admiși, studenții trebuie să fi atins, în medie, cel puțin 65% pentru disciplinele de drept din licența lor. În plus, va fi luată în considerare o marcă a solicitantului pentru Dreptul fiscal la nivel de licență.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

LLM în Dreptul Muncii (un an cu normă întreagă sau doi ani de studii cu timp parțial) oferă studenților oportunitatea de a-și dezvolta competențele intelectuale și teoret ... [+]

LLM în Dreptul Muncii (un an cu normă întreagă sau doi ani de studii cu timp parțial) oferă studenților oportunitatea de a-și dezvolta competențele intelectuale și teoretice la un nivel avansat și de a-și consolida capacitatea de a înțelege dreptul muncii din punct de vedere critic. analiza principiilor de bază.

module

LLM în Dreptul Muncii constă din următoarele module obligatorii:

DENUMIREA MODULULUI

Formatul programului Modulele vor fi prezentate într-o combinație de formate săptămânale și intensive.Lectiile au loc între orele 18:00 și 20:00 în zilele săptămânii pentru a găzdui studenții care lucrează în timpul zilei.Cerința minimă de admitere În general, ca o cerință minimă de admitere, studenții trebuie să fi atins, în medie, 65% pentru disciplinele de drept din gradul lor de licență.burse Burse sunt disponibile. Vă rugăm să o contactați pe doamna Daphney Nemakhavhani (011 559 4409 sau daphneyn@uj.ac.za) pentru mai multe informații despre bursele de merit. În plus, studenții care se înregistrează pentru prima dată în 2017 și își finalizează masterul într-o perioadă de doi ani, se califică pentru rambursarea taxei complete de școlarizare (cu excepția taxei de înregistrare și a taxei TIC), sub rezerva anumitor termene și condiții.Cereri Cererile de informații pot fi direcționate către:Doamna P Magongoa: Auckland Park Kingsway Campus Tel: 011 559 3843, e-mail: phaladim@uj.ac.za, Web: www.uj.ac.za/law... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Acest LLM își propune să ofere studentului instrumentele necesare pentru a naviga pe peisajul IP și a crea conștientizarea capcanelor sau a oportunităților care se pot pr ... [+]

Dacă doriți să fiți un gânditor strategic pe IP, completați LLM-ul la UJ!

„Viitorul națiunii nu depinde în nici o măsură de eficiența industriei, iar eficiența industriei nu depinde în nici o măsură de protecția proprietății intelectuale.” Judecătorul Richard Posner în Rockwell Graphic Systems, Inc. v. DEV Industries , 925 F.2d 174 (al 7-lea Cir. 1991)

Câmpul proprietății intelectuale (IP) atinge larg și este probabil cel mai dinamic domeniu al dreptului, deoarece se schimbă constant. Cu ce se referă? Natura IP este cel mai bine înțeleasă printr-o comparație cu alte forme tangibile de proprietate. Un exemplu este proprietatea imobiliară, cum ar fi o bucată de teren.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Studenții trebuie să finalizeze o disertație minoră pe orice temă din domeniul larg al drepturilor fundamentale. Vor beneficia de ateliere de cercetare care vă ajută ... [+]

Doriți să contribuiți la construirea unei Africa de Sud transformată, care respectă și protejează drepturile fundamentale? Doriți să aflați mai multe despre drepturile omului și justiția socială? Doriți să studiați la Dealul Constituției Istorice, unde se află Curtea Constituțională?

Înregistrați-vă pentru LLM privind drepturile omului la Facultatea de Drept din UJ, care oferă următoarele elemente restante:

PROGRESIV: LLM va examina cele mai actuale evoluții și scrieri academice privind drepturile fundamentale și va căuta să abordeze viitorul drepturilor fundamentale din Africa de Sud și Africa.GLOBAL: LLM va examina drepturile fundamentale într-un context global, luând în considerare dreptul internațional, precum și jurisprudența străină.TRANSFORMATIV: LLM va lua în considerare modul în care drepturile fundamentale din Africa de Sud sunt concepute pentru a transforma societatea noastră și va lua în considerare atât metodele practice, cât și cele teoretice.FACULTATEA: Cursul va expune studenților la o serie de lectori invitați, de la judecători la practicieni.LOCAȚIE: Prelegerile vor avea loc pe Dealul Constituției istorice, care reprezintă el însuși o punte dintr-un trecut de represiune și inegalitate la un viitor al justiției sociale, libertății și egalității. Biblioteca Curții Constituționale este o resursă minunată pe care elevii vor fi încurajați să o folosească. Desigur, Johannesburg este orașul care ridică multe întrebări legate de democrația constituțională din Africa de Sud, iar mediul urban va fi folosit ca fundal în care să exploreze aceste probleme.... [-]
Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Scopul acestei calificări este de a permite unui student să demonstreze prin formare de cercetare o capacitate de a stăpâni la un nivel avansat starea actuală a cunoștinț ... [+]

Scopul calificării

Scopul acestei calificări este de a permite unui student să demonstreze prin formare de cercetare o capacitate de a stăpâni la un nivel avansat starea actuală a cunoștințelor de specialitate pe un anumit subiect din cadrul unei anumite ramuri a dreptului și de a oferi o pregătire solidă în metodologiile de cercetare.

Reguli de acces

General

i. Cerința minimă de înscriere este o diplomă LLB (sau o calificare echivalentă) la nivelul NQF 7 sau 8 și un număr minim de credite de 624. Candidații pentru admiterea la master, în general, trebuie să fi obținut diploma anterioară cu o notă medie de cel puțin 65%.

ii. Șeful de departament relevant poate permite unui solicitant să se înregistreze ca student în scopul de a primi îndrumări și de a folosi facilitățile Universității pentru pregătirea unei propuneri de cercetare. Acest lucru nu creează o așteptare ca studentul să fie admis la studiile de master și o astfel de înregistrare este provizorie până la aprobarea admiterii studentului de către Consiliul Facultății de Drept. Consiliul Facultății de Drept aprobă admiterea unui student pe baza meritului academic al studentului, propunerea de cercetare depusă de student și capacitatea facultății de a oferi îndrumare și supraveghere adecvată și continuă a studiului.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Johannesburg

Vă interesează negocierea, redactarea și executarea contractelor? Vă atrage ideea studierii dreptului contractual în centrul comercial vibrant din Africa de Sud? Doriți s ... [+]

Vă interesează negocierea, redactarea și executarea contractelor? Vă atrage ideea studierii dreptului contractual în centrul comercial vibrant din Africa de Sud? Doriți să dobândiți cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela în elaborarea contractelor?

Într-o atmosferă comercială, în care tot mai multe statuturi propagă drepturile consumatorilor și în care limbajul simplu devine din ce în ce mai important, redactarea contractelor actuale nu mai poate recurge la tăierea și lipirea unor fraze dezlegate, arhaice și chiar ilegale, astfel îmbinând un contracta. Mai degrabă, cunoașterea legislației actuale referitoare la elaborarea și interpretarea contractelor și abilitățile lingvistice excelente sunt instrumentele necesare avocaților care negociază și elaborează contracte. Într-adevăr, cunoștințele practice, precum și cele teoretice ale redactării și interpretării contractelor sunt indispensabile avocaților practici.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media