University of the Witwatersrand

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Inteligența este situat strategic în Johannesburg, un oraș de clasă mondială și centrul economic al Africii de Sud, cu nenumărate posibilități pentru studenți și personal de a se angaja cu și prezintă soluții care vor contribui la baza de cunoștințe a țării noastre și de a construi viitorul nostru. Cu cei peste 160 000 de absolvenți în istoria sa de 95 de ani, Wits a creat și va continua să-și facă marca la nivel național și internațional. Inteligența este poziționat 24 de Times Higher Education clasamentul printre primele 100 de universități din lume care a absolvit Fortune 500 CEO.

Noțiuni de bază să știu Wits

Universitatea inteligența este un centru de învățământ superior și de cercetare de cea mai înaltă calitate. Lunga sa istorie și reputație a fost construit pe promovarea libertății de cercetare și căutarea de cunoaștere și adevăr. Ea continuă să consolideze poziția sa ca o universitate de cercetare intensivă de lider în Africa de Sud.

Minte de azi

Inteligența, unul dintre premier universitati de cercetare din Africa se străduiește să fie inovatoare, în cazul în care limitele de cunoaștere sunt împinse și în cazul în care se pune accent pe susținerea standardelor competitive la nivel global de excelență în procesul de învățare, de predare și de cercetare.

Studiu la Wits

Elevii aleg să studieze la Wits, pentru că este o universitate de cercetare intensivă respectat pe plan internațional. Wits dispune de personal academic cu înaltă calificare și la nivel internațional aclamat. Cu sediul în Johannesburg, centrul economic al Africii, Wits oferă o gamă largă de programe de studii cu diplome noastre profesionale fiind recunoscute pe plan internațional. Inteligența oferă studenților vitalitatea sociale, precum și diversitatea culturală.

Studii postuniversitare

Privind pentru a îmbunătăți cariera ta? Aveti nevoie de un avantaj competitiv? Alăturați-vă Wits, în cazul în care le oferim de stimulare intelectual domenii de cercetare la nivel postuniversitar, supravegherea excelent și să sprijine cercetarea, precum și finanțarea pentru studenți meritorii și cei în nevoie financiare.

Locații

Johannesburg

University of the Witwatersrand

Address
1 Jan Smuts Avenue
Braamfontein

2000 Johannesburg, Gauteng, Africa de Sud
Număr de telefon
+27 11 717 1000

Acreditări