Citește Descrierea Oficială

Despre noi

ANU este universitatea națională a Austriei cu o reputație globală în domeniul dreptului internațional, constituțional, public și privat. ANU se situează pe locul 12 în lume pentru studiul dreptului (QS World Rankings by Subject, 2018).

În cadrul studiilor universitare, postuniversitare și de cercetare, Școala de Drept ANU oferă studenților o înțelegere unică a legislației, practicii și politicii actuale. Abordarea didactică combină rigurozitatea academică cu expertiza practică. Elevii învață de la cadre universitare și lectori invitați cu experiență profesională din lumea reală. Dimensiunile clasei mici oferă oportunități sporite studenților de a interacționa și de a se angaja cu personalul academic, de a vizita vorbitorii invitați și alți studenți.

Pe tot parcursul anului, Școala de Drept ANU desfășoară cursuri de masterat predate de practicanți de drept din Australia și din întreaga lume. Clasele precedente de masterat au fost predate de actualii și foștii judecători ai Înaltei Curți din Australia, consilierul general șef al Solicitorului guvernului australian și directorul global pentru client

Universitatea oferă o serie de cursuri clinice și oportunități de stagiu în Australia, Asia, Marea Britanie și Statele Unite, pentru a permite studenților să-și pună cunoștințele juridice în acțiune și să obțină experiență profesională în lumea reală în timpul educației lor juridice.

ANU are un profil de cercetare de invidiat, numeroase cadre didactice recunoscute ca lideri în domeniile lor și o rețea extrem de conectată de peste 20.000 absolvenți de drept din întreaga lume, inclusiv avocați, judecători, diplomați, politicieni, directori executivi, bancheri de investiții, analiști politici, cercetători și lideri ai firmelor globale.

Studierea dreptului în capitala națiunii

Ca școală națională de drept din Australia, ANU oferă studenților o serie de oportunități care sunt unice pentru studierea dreptului în capitala națiunii - orașul în care se fac legi și politici federale.

Relația dintre Facultatea de Drept și Facultatea de Științe a Australiei, Courts of Commonwealth și agenții federale oferă studenților un acces de neegalat la practicienii din domeniul dreptului, membri ai sistemului judiciar și factorilor de decizie guvernamentali, dintre care mulți sunt absolvenți ai dreptului ANU.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


Australian National University (ANU) - Law

ANU Juris Doctor (JD) este un program distinct conceput pentru absolvenții de discipline non-law (sau diplome de drept non-australian) și oferă calificarea necesară pentr ... [+]

Descrierea programului

ANU este cea mai înaltă clasă din Australia, iar ANU este clasată pe locul 12 în lume pentru studiul dreptului (QS World Rankings by Subject 2018).

JD ANU este o calificare juridică recunoscută la nivel internațional. Completarea JD și instruirea juridică practică (PLT) necesare, te califică să practice legea oriunde în Australia și în alte jurisdicții.

Ca student de drept al ANU, veți învăța de la academicieni de clasă mondială și de lectori invitați cu experiență profesională din lumea reală. Dimensiunile mai mici ale clasei oferă oportunități sporite studenților de a interacționa și de a se angaja cu personalul academic, de a vizita vorbitori de oaspeți și alți studenți.... [-]

Australia Canberra
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
3 - 10 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Australian National University (ANU) - Law

Deschis pentru absolvenți de drept și non-law, Master of Laws ANU (LLM) este ideal pentru cei care doresc să obțină cunoștințe juridice avansate și abilități de specialit ... [+]

Descrierea programului

Advance cariera ta cu un Master of Laws (LLM) de la una din școlile de drept din lume.

ANU este cea mai înaltă clasă din Australia, iar ANU este clasată pe locul 12 în lume pentru studiul dreptului (QS World Rankings by Subject 2018).

ANU LLM este o diplomă postuniversitară avansată, care este concepută să echipeze avocații practicieni, aspiranții profesioniști și absolvenții recenți cu cunoștințe și abilități juridice de specialitate.

Deschis atât pentru absolvenții de drept, cât și pentru cei care nu sunt de drept, acest program postuniversitar este ideal pentru cei care doresc să-și aprofundeze cunoștințele într-un domeniu specific de drept, cei care intenționează să intre într-un domeniu nou de practică sau cei pentru care o cunoaștere a dreptului ar fi benefice în cariera lor, inclusiv profesioniști în domeniul politicii publice, autorități de reglementare și manageri.... [-]

Australia Canberra
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
1 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Australian National University (ANU) - Law

Bachelor of Laws (Onoruri) la ANU este o diplomă de drept universitar, respectată pe plan internațional. ANU este o universitate de top din Australia cu o reputație globa ... [+]

Descrierea programului

Licențiat în Drept (Onoruri) este o diplomă de drept universitar, respectată pe plan internațional.

ANU este universitatea națională a Austriei cu o reputație globală în domeniul dreptului internațional, constituțional, public și privat. ANU este universitatea de top din Australia și se situează pe locul 12 în lume pentru studiul dreptului (QS World Rankings by Subject, 2018).

Universitatea ANU oferă studenților săi o înțelegere unică a legii și a practicilor actuale. Abordarea noastră de predare combină rigurozitatea academică cu expertiza practică. Veți obține cunoștințe aprofundate despre rolul și funcția legii și veți dezvolta o înțelegere avansată a modului în care legea influențează și afectează aproape fiecare aspect al lumii noastre.... [-]

Australia Canberra
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
4 - 10 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Australian National University (ANU) - College of Law
Website
Număr de telefon
+61 2 6125 5111