Australian National University (ANU) - Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

ANU este universitatea națională a Austriei cu o reputație globală în domeniul dreptului internațional, constituțional, public și privat. ANU se situează pe locul 12 în lume pentru studiul dreptului (QS World Rankings by Subject, 2018).

În cadrul studiilor universitare, postuniversitare și de cercetare, Școala de Drept ANU oferă studenților o înțelegere unică a legislației, practicii și politicii actuale. Abordarea didactică combină rigurozitatea academică cu expertiza practică. Elevii învață de la cadre universitare și lectori invitați cu experiență profesională din lumea reală. Dimensiunile clasei mici oferă oportunități sporite studenților de a interacționa și de a se angaja cu personalul academic, de a vizita vorbitorii invitați și alți studenți.

Pe tot parcursul anului, Școala de Drept ANU desfășoară cursuri de masterat predate de practicanți de drept din Australia și din întreaga lume. Clasele precedente de masterat au fost predate de actualii și foștii judecători ai Înaltei Curți din Australia, consilierul general șef al Solicitorului guvernului australian și directorul global pentru client

Universitatea oferă o serie de cursuri clinice și oportunități de stagiu în Australia, Asia, Marea Britanie și Statele Unite, pentru a permite studenților să-și pună cunoștințele juridice în acțiune și să obțină experiență profesională în lumea reală în timpul educației lor juridice.

ANU are un profil de cercetare de invidiat, numeroase cadre didactice recunoscute ca lideri în domeniile lor și o rețea extrem de conectată de peste 20.000 absolvenți de drept din întreaga lume, inclusiv avocați, judecători, diplomați, politicieni, directori executivi, bancheri de investiții, analiști politici, cercetători și lideri ai firmelor globale.

Studierea dreptului în capitala națiunii

Ca școală națională de drept din Australia, ANU oferă studenților o serie de oportunități care sunt unice pentru studierea dreptului în capitala națiunii - orașul în care se fac legi și politici federale.

Relația dintre Facultatea de Drept și Facultatea de Științe a Australiei, Courts of Commonwealth și agenții federale oferă studenților un acces de neegalat la practicienii din domeniul dreptului, membri ai sistemului judiciar și factorilor de decizie guvernamentali, dintre care mulți sunt absolvenți ai dreptului ANU.

Locații

Canberra

Australian National University (ANU) - College of Law

Număr de telefon
+61 2 6125 5111

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră