Melbourne Law School

The University of Melbourne

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Melbourne Law School este un lider și inovator în domeniul educației juridice, precum și un loc vibrant de învățare care valorile de idei, excelență și schimb intelectual. istoria sa bogată se întinde peste 150 de ani.

comunitate vibrantă și activă Melbourne Drept cuprinde personal de specialitate și premiat de predare, o rețea absolventi puternică, mentori dedicați, vizitarea cercetători din întreaga lume, centre de conducere și instituții de cercetare, precum și a organizațiilor noastre partenere internaționale.

istorie bogata Melbourne Drept este țesută prin politica din Australia și internaționale și reforma constituțională din Federația până în prezent.

Din moment ce 1857 MLS a educat premieri, guvernatori generali, judecători, avocați și academicieni, iar absolventii ei, se găsește în meserii variate pe tot parcursul Australia și în lume.

absolventii proeminente includ prim-miniștri Alfred Deakin, Robert Menzies, Harold Holt și Julia Gillard, și Victorian Premier Rupert Hamer, precum și superior general Sir Ninian Ștefan și Sir Zelman Cowen.

Patru absolvenți au servit ca președinți de instanță din Australia, inclusiv Sir Owen Dixon, privit ca Australia cea mai mare vreodată jurist, Sir Isaac Isaacs, primul evreu Chief Justice, și curentul Justiție Înalta Curte a Australiei Hon. Geoffrey Urzica QC.

La baza si totul la Melbourne Law School conducere este de durată de tradiție și angajamentul de a inovației.

MLS pe ​​scurt

Clasat

Melbourne Law School este pe locul nr 1 în Asia Pacific în Quacquarelli Symonds (QS) Lumea Topul universităților de către subiect (2016). Clasamentul QS evidenția universități de top din lume în 36 subiecți individuali, pe baza reputației academice, reputația angajatorului și impactul cercetării.

Conexiuni internaționale

comunitate vibrantă și activă Melbourne Drept cuprinde cadre didactice de renume internațional, un puternic rețele de absolvenți la nivel mondial, mentori dedicați, vizitarea cercetători din întreaga lume, centre de conducere și instituții de cercetare, precum și a organizațiilor internaționale de multe partenere.

elevii de Drept Melbourne School JD pot participa la programe de schimb, să întreprindă un grad dublu la una din universitățile noastre se află în parteneriat de peste mări și se aplică pentru un stagiu internațional în timpul lor de grade. Un grad Melbourne Law School pregătește, de asemenea absolvenți pentru o carieră la nivel mondial. Mai mult de o treime din absolvenții noștri au lucrat sau lucrează în locații internaționale.

Fapte fundamentale

Facultate

 • Melbourne Law School a fost stabilit în 1857
 • Deschis în 02 mai 2002, actuala clădire a Facultății de Drept este situat pe 185 Pelham Street, Carlton, la sud de Piața Universității
 • programe academice includ Melbourne JD, Melbourne Drept masterat si de cercetare Universitar. Școala oferă, de asemenea, subiecte lățimea de studenți, precum și studii cu un singur subiect
 • Melbourne Law School este un singur departament profesionist facultate activ în cercetarea și predarea unei game largi de subiecte juridice prin activitatea 18 centre noastre de cercetare și institute.

Academicienii

 • Mai mult de 90 de cadre didactice continuă
 • Mai mult de 170 de vizita lectori, colegii și oamenii de știință care vizitează din Australia și din întreaga lume în fiecare an
 • Personalul academic Melbourne Facultatea de Drept sunt implicați activ în burse internaționale, lectorate și programe de schimb cercetători.

Alumni

 • Melbourne Law School are mai mult de 18 000 de absolventi activi in ​​peste 90 de tari
 • absolventii nostri sunt lideri in firme de avocatură, guvern, de interes public, de afaceri, mediul academic, nu-pentru-profit și a sistemului judiciar.

Legea Biblioteca

 • Biblioteca de Drept are una dintre cele mai bune colecții de drept din Australia
 • Situat în interiorul clădirii Facultatea de Drept, Biblioteca de Drept are o colecție istoric bogat de texte juridice, inclusiv aproximativ 180 000 de volume tipărite, 30 000 de volume în microfilm sau microfilm
 • Există trei laboratoare informatice complet echipate în Biblioteca în care elevii pot lucra cu o colecție cuprinzătoare a bazelor de date on-line legale
 • Biblioteca este destinat exclusiv pentru a găzdui și să prezinte colecția bibliotecii complet, ceea ce face extrem accesibile pentru studenți, cercetători, oameni de știință, cercetători care vizitează și publicul larg.
 • Biblioteca de Drept are un display permanentă a unei colecții de cărți rare, care cuprinde elemente de drept rare care datează de la începutul anilor 1600
 • Biblioteca de Drept este, de asemenea mobilat, cu zone de studiu spațioase, grup de camere de discuții și postuniversitară carrels pentru lucrul individual și în colaborare.

Logodnă

 • Melbourne Law School găzduiește sute de studenți, absolvenți și evenimente angajament public în fiecare an, inclusiv majore lecturi publice, conferințe, ateliere și funcții de rețea. Vezi calendarul nostru de evenimente pentru mai multe informații cu privire la evenimente viitoare
 • Echipa de comunicații Melbourne Drept oferă o gamă largă de servicii pentru care solicită informații media despre Facultatea de Drept, Facultatea de, de cercetare, studenți, cadre și programe. Toate întrebările mass-media ar trebui să fie îndreptate către biroul mass-media și de comunicare.
gr

Da, trimiteți-mi gratuit informații acum!

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Law Juris Doctor » Vedea Law LLM »

Programe

Această școală oferă și:

Juris Doctor

Juris Doctor (JD)

Campus Cu normă întreagă 3 anii February 2019 Australia Melbourne

Predat la nivel de absolvent, JD Melbourne (Juris Doctor) echipează absolvenții să preia un rol de lider în practica juridică contemporană, lumea afacerilor, guvernul sau organizațiile comunitare. [+]

Predat la nivel de absolvent, JD Melbourne (Juris Doctor) echipează absolvenții să preia un rol de lider în practica juridică contemporană, lumea afacerilor, guvernul sau organizațiile comunitare.

Absolvind o diplomă de drept de la renumita Melbourne Law School înseamnă că, oriunde te-ar duce cariera ta, diploma ta va fi recunoscută ca excepțională - atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Curriculumul JD vă permite să construiți abilitățile de bază esențiale pentru o gamă largă de cariere juridice și profesionale. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a vă adapta studiile la domenii de interes deosebit prin intermediul unor discipline elective. Ca student JD:... [-]


LLM

Maestru de drept bancar și financiar

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 4 anii February 2019 Australia Melbourne + 1 mai mult

Cele Melbourne Legea Masters este un program de lege absolvent de cea mai buna calitate, accesibile de drept și non-drept absolvenți. Specializarea în drept bancar și financiar este proiectat pentru a oferi studenților, practicienilor și alți profesioniști cu o înțelegere sofisticată a cadrului legal și de reglementare pentru sectorul financiar australian și internaționale. [+]

Cele Melbourne Legea Masters este un program de lege absolvent de cea mai buna calitate, accesibile de drept și non-drept absolvenți.

Specializarea în drept bancar și financiar este proiectat pentru a oferi studenților, practicienilor și alți profesioniști cu o înțelegere sofisticată a cadrului legal și de reglementare pentru sectorul financiar australian și internaționale. Cei mai mulți subiecți au un accent practic. alegerea subiect include bancar (de exemplu, de creditare și a produselor bancare), de gestionare a fondurilor, tranzacțiile financiare, pensie, serviciile financiare și piețele de capital.

Învățare Rezultate

Absolvenții de Master of bancar și financiar lege va:... [-]


Maestru De Drept Comercial

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 4 anii February 2019 Australia Melbourne + 1 mai mult

oferte supuse extinse Melbourne Legea școlii în drept comercial permite elevilor să adapteze un program pentru a completa experiența și carierei lor profesionale cale. oferte supuse extinse Melbourne Legea școlii în drept comercial permite elevilor să adapteze un program pentru a completa experiența și carierei lor profesionale cale. Avocaților și a altor profesioniști vor aprofunda înțelegerea lor de multe aspecte de drept comercial atât din punct de vedere intern și internațional. [+]

Cele Melbourne Legea Masters este un program de lege absolvent de cea mai buna calitate, accesibile de drept și non-drept absolvenți.

oferte supuse extinse Melbourne Legea școlii în drept comercial permite elevilor să adapteze un program pentru a completa experiența și carierei lor profesionale cale. Avocaților și a altor profesioniști vor aprofunda înțelegerea lor de multe aspecte de drept comercial atât din punct de vedere intern și internațional. Subiecții sunt disponibile în diverse domenii, precum finanțe, dreptul concurenței, de soluționare a conflictelor, fiscale, proprietate intelectuală, construcții și energie și de drept resurse. Calitatea specializarea drept comercial este îmbunătățită prin suita de subiecți care se ocupă cu problemele de bază ale dreptului privat, care stau la baza dreptului comercial.... [-]


Maestru de drept public și internațională

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 4 anii February 2019 Australia Melbourne + 1 mai mult

Cele Melbourne Legea Masters este un program de lege absolvent de cea mai buna calitate, accesibile de drept și non-drept absolvenți. Specializarea în drept public și internațională reunește dreptul internațional constituțional, administrativ și public în semn de recunoaștere a interdependenței tot mai mare de dreptul internațional și intern. [+]

Cele Melbourne Legea Masters este un program de lege absolvent de cea mai buna calitate, accesibile de drept și non-drept absolvenți.

Specializarea în drept public și internațională reunește dreptul internațional constituțional, administrativ și public în semn de recunoaștere a interdependenței tot mai mare de dreptul internațional și intern. O gamă extraordinar de subiecte din întreaga domeniul dreptului public oferă acces studenților la cele mai recente evoluții în teorie și practică în Australia și în alte locuri. Programul va apela atât pentru profesioniști și pentru oamenii de știință cu medii sau interese în guvern, instituții internaționale, organizații non-profit, afaceri relații / guvernamentale și dezvoltarea internațională. Studenții se pot specializa în dreptul internațional, dreptul public australian sau drept public comparat, sau pot alege o serie de subiecte din întreaga diferite zone pentru a se potrivi cu propriile lor interese și nevoi.... [-]


Maestru De Legi (LLM)

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 4 anii February 2019 Australia Melbourne + 1 mai mult

Melbourne Law School's Master of Laws (LLM) este o diplomă de licență de cea mai înaltă calitate, cu una dintre cele mai mari game de subiecte din lume. Peste 175 de subiecte sunt oferite în 2017. Studenții înscriși în LLM pot alege din toți subiecții disponibile în lege Masters Melbourne, permițându-le pentru a adapta gradul pentru a se potrivi aspirațiile lor profesionale și interesele personale. [+]

Melbourne Law School's Master of Laws (LLM) este o diplomă de licență de cea mai înaltă calitate, cu una dintre cele mai mari game de subiecte din lume. Peste 175 de subiecte sunt oferite în 2017.

Studenții înscriși în LLM pot alege din toți subiecții disponibile în lege Masters Melbourne, permițându-le pentru a adapta gradul pentru a se potrivi aspirațiile lor profesionale și interesele personale. Elevii pot alege, de asemenea, să urmeze Master of Laws ca o combinație de cursuri și o teză minoră.

Învățare Rezultate

Absolvenții Master of Laws vor:

Au avansat și înțelegerea a corpului complex de cunoștințe integrate în anumite domenii ale dreptului Au expert, specializată abilități cognitive și tehnice care să le pentru a dota în mod independent: analiza, reflecta critic asupra și să sintetizeze informatice complexe, concepte și teorii în anumite domenii ale dreptului cercetare și să aplice astfel de informații, concepte și teorii către organismul competent de cunoștințe și practici și interpreta și transmite cunoștințele, aptitudinile și idei pentru publicul de specialitate si non-specialist Aplice cunoștințele și abilitățile lor de a demonstra autonomia, judecata experților, adaptabilitate și responsabilitate, ca un practicant și învață în anumite domenii de drept. Momentul subiect și Format Toți subiecții sunt predate într-un stil seminar interactiv. Aproximativ 90% dintre subiecți sunt oferite pe o bază intensivă. subiecți semestru-lungime sunt oferite pe tot parcursul semestrului. clasa de dimensiuni variază în mod normal, de la 20 la 30 de studenți. Toți subiecții au o cotă. Acest lucru asigură clasa de dimensiuni sunt... [-]

Master of Taxation International

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 4 anii February 2019 Australia Melbourne + 1 mai mult

Melbourne Law Masters este un program de drept absolvent de cea mai înaltă calitate, disponibil pentru absolvenții de drept și non-law. [+]

Melbourne Law Masters este un program de drept absolvent de cea mai înaltă calitate, disponibil pentru absolvenții de drept și non-law.

Specializarea specializată în legislația fiscală internațională din Melbourne Law School le permite profesioniștilor din domeniul fiscal, cadrelor universitare și oficialilor guvernamentali din Australia sau din alte țări să studieze impozitarea internațională într-un context global, alături de colegi din Australia și din multe alte țări.

Programul de impozitare internațională este o diplomă de taxare specializată la nivel mondial, care echipează absolvenți pentru practica legislației fiscale într-o lume economică în continuă schimbare. Programul este conceput pentru cei care planifică o carieră în legislația fiscală, fie din Australia, fie din întreaga lume, în care impozitarea internațională va juca un rol-cheie.... [-]


Videoclipuri

The Melbourne Law Masters Experience

University of Melbourne - Create your own Melbourne

Contactează

Melbourne Law School

Adresă, linia 1 185 Pelham Street, Carlton VIC 3053, Australia
3053 Melbourne, Victoria, Australia
website http://law.unimelb.edu.au/
Telefon +61 3 8344 4475