Melbourne Law School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Melbourne Law School este un lider și inovator al educației juridice și un loc vibrant de învățare care valorizează ideile, excelența și schimbul intelectual. Istoria sa bogată durează peste 150 de ani. Melbourne Law School este o comunitate vibrantă și activă, formată din cadre didactice specializate și premiate, o rețea puternică de absolvenți, mentori dedicați, vizitatori din întreaga lume, centre de cercetare și instituții de cercetare, precum și organizațiile internaționale partenere.

Istoria bogată a Melbourne Law School este împletită prin politica australiană și internațională și prin reforma constituțională de la Federație până în prezent.

Începând cu 1857 MLS a educat prim-miniștri, guvernatori-generali, judecători, avocați și medici universitari, iar absolvenții săi se găsesc în ocupații variate în toată Australia și în lume. Promotorii includ prim-miniștri Alfred Deakin, Robert Menzies, Harold Holt și Julia Gillard și premierul victorian Rupert Hamer, precum și guvernatorii generalului Sir Ninian Stephen și Sir Zelman Cowen. Patru absolvenți au servit drept judecători-șefi ai Australiei, inclusiv Sir Owen Dixon, considerat drept cel mai mare jurist al Austriei, Sir Isaac Isaacs, primul judecător șef al evreilor și actualul judecător al Înaltei Curți din Australia, Hon. Geoffrey Nettle QC. A sprijini și a conduce totul la Melbourne Law School este tradiția și angajamentul său permanent pentru inovare.

MLS la o privire

Clasamentul Melbourne Law School este clasat pe locul 1 în Asia Pacific, în Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings by Subject (2016). Clasamentul QS evidențiază universitățile de top din lume în 36 de subiecte individuale, pe baza reputației academice, a reputației angajatorilor și a impactului cercetării. Conexiuni internaționale Comunitatea vibrantă și activă din Melbourne Law School cuprinde cadre didactice recunoscute pe plan internațional, o rețea puternică de absolvenți universitari, mentori dedicați, vizitatori din întreaga lume, centre de cercetare și instituții de conducere, precum și multe organizații internaționale partenere. Studenții JD Melbourne Law School pot participa la programe de schimb, pot obține un diplom dublu la unul dintre universitățile noastre partenere din străinătate și pot candida pentru un stagiu internațional în timpul obținerii diplomelor. O diplomă de licență de la Melbourne Law School de asemenea, pregătește absolvenți pentru cariere la nivel mondial. Mai mult de o treime dintre absolvenții noștri au lucrat sau lucrează în locații internaționale.

Fapte fundamentale

Facultate

 • Melbourne Law School fost înființată în 1857
 • Deschis la 2 mai 2002, actuala clădire a Școlii de Drept este situată la strada Pelham 185, Carlton, la sud de Piața Universității
 • Programele academice includ Melbourne JD, Masters de Drept din Melbourne și Diplome de studii universitare. Școala oferă, de asemenea, liste de licee studenților universitari, precum și studii cu un singur subiect
 • Melbourne Law School este o școală absolventă profesională unică, care activează în cercetarea și predarea unei game largi de subiecte juridice prin activitatea celor 18 centre de cercetare și institute.

Academicienii

 • Mai mult de 90 de membri ai personalului academic continuu
 • Mai mult de 170 de lectori vizitați, semenii și invitați vizitatori din Australia și din întreaga lume în fiecare an
 • Personalul academic Melbourne Law School se implică activ în programe de burse internaționale, lectorate și burse de studiu.

Alumni

 • Melbourne Law School are peste 18 000 de absolvenți activi în peste 90 de țări
 • Absolvenții noștri sunt lideri în firme de avocatură, guvern, interes public, afaceri, mediul academic, non-profit și sistemul judiciar.

Biblioteca de drept

 • Biblioteca de drept are una dintre cele mai bune colecții de legi din Australia
 • Situat în clădirea Facultății de Drept, Biblioteca de Drept are o bogată colecție istorică de texte juridice, cuprinzând aproximativ 180 000 de volume tipărite, 30 000 de volume în microfișe sau microfilme
 • Există trei laboratoare de calculatoare complet echipate în cadrul Bibliotecii, unde studenții pot lucra cu o colecție cuprinzătoare de baze de date juridice online
 • Biblioteca este concepută exclusiv pentru a găzdui și a prezenta colecția completă de biblioteci, făcând-o extrem de accesibilă studenților, cercetătorilor, cadrelor universitare, vizitatorilor și publicului larg.
 • Biblioteca de drept are o expunere permanentă a unei colecții rare de cărți, care cuprinde articole juridice rare care datează de la începutul anilor 1600
 • Biblioteca de drept este, de asemenea, dotată cu spații spațioase de studiu, săli de discuții de grup și carlinge postuniversitare pentru lucrări individuale și de colaborare.

Logodnă

 • Melbourne Law School găzduiește în fiecare an sute de studenți, absolvenți și evenimente de implicare publică, inclusiv cursuri publice majore, conferințe, ateliere de lucru și funcții de rețea. Consultați calendarul evenimentelor pentru mai multe informații despre evenimentele viitoare
 • Echipa de comunicare a Melbourne Law School oferă o serie de servicii mass-media care solicită informații despre Facultatea de Drept, facultatea, cercetarea, studenții, personalul și programele. Toate anchetele media ar trebui să fie direcționate către biroul de presă și comunicare.

grDa, trimiteți-mi gratuit informații acum!

Locații

Melbourne

Melbourne Law School

Address
185 Pelham Street, Carlton VIC 3053, Australia

3053 Melbourne, Victoria, Australia
Număr de telefon
+61 3 8344 4475