Danube University Krems FBG - Department of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Afaceri și Globalizare oferă o educație universitară continuă într-o gamă largă de științe economice și de management, comunicare, cunoaștere și gestionare a informațiilor, administrație publică și e-guvernare, integrare europeană, precum și în afaceri și drept european. În special, Facultatea pune accentul pe educația continuă în domeniul cercetării în materie de migrație și integrare, precum și în combaterea criminalității informatice. Ca parte a acestui proces, facultatea nu numai că transmite cunoștințe de specialitate, ci și cunoștințe specifice de management și competențe sociale necesare pentru a trata o societate din ce în ce mai pluralistă. O echipă interdisciplinară de cadre didactice cu experiență bine recunoscută în lumea științei promovează gândirea bazată pe metode și munca independentă folosind forme multiple de predare. În plus, activitatea de cercetare a Facultății se concentrează puternic pe chestiunile economice, politice și sociopolitice actuale, în strânsă colaborare cu comunitatea științifică internațională. Una dintre prioritățile sale principale este cercetarea orientată spre aplicații pentru întreprinderile și instituțiile publice și în colaborare cu acestea. În plus, echipele interdisciplinare oferă consultanță, consiliere și instruire pentru antreprenori, ONG-uri și factori de decizie în lumea politică și administrație publică.

Departamentul de Management și Economie

Ne străduim să fim numărul unu în Europa în educația executivă și să stabilim standarde prin curricula noastră de ultimă oră adaptată nevoilor unui manager în secolul 21 rapid. Ca antrenor de carieră de-a lungul vieții și partener pentru directorii noștri, noi satisfacem nevoile specifice ale acestora, cu cunoștințe manageriale de ultimă oră furnizate de formate flexibile de învățare combinate bazate pe cele mai recente tehnologii. Acest lucru ne permite să avem un impact durabil atât asupra carierei managerilor, cât și asupra dezvoltării proprii și asupra provocărilor recente ale societății.

Departamentul de Dreptul Afacerilor și Integrarea Europeană

Dunărea de Excelență în domeniul juridic: facultate renumită - raport excelent student-profesor - atmosferă campus - internaționalitate Departamentul de Dreptul Afacerilor și Integrarea Europeană este instituția de conducere pentru studii juridice postuniversitare în Austria. Cursurile sale sunt orientate în mod specific către nevoile profesioniștilor care lucrează și combină excelența în cercetare și predare. Universitatea Dunăre Krems este situată la 80 km de Viena - într-unul dintre cele mai frumoase peisaje culturale din Europa cunoscut sub numele de Wachau. Acesta a fost declarat un sit al patrimoniului mondial de către UNESCO.

Departamentul de Guvernare și Administrare Electronică

Noile evoluții în tehnologie, în structurile sociale și politice schimbă formele tradiționale de muncă și structurile de guvernanță. Departamentul pentru guvernare electronică reunește teoria și practica și oferă educație și formare continuă la nivel postuniversitar. Diplomele și seminariile sunt oferite cu fracțiune de normă, astfel încât profesioniștii să poată studia în timp ce își urmăresc cariera. Prin cercetare, consultanță și o serie de cooperări naționale și internaționale, suntem capabili să oferim cele mai recente conținuturi, soluții și metode. Ne propunem să oferim idei noi, abordări inovative de management și soluții și instrumente centrate pe om pentru administrația publică și managementul IT.

Departamentul Migrație și Globalizare

Lucrăm la o problemă critică a societăților moderne, și anume migrația și globalizarea. În acest sens, dorim să contribuim la o mai bună înțelegere a proceselor la locul de muncă pentru a promova coeziunea și bunăstarea socială. Învățământul și cercetarea noastră se concentrează pe:

  • migrațiune
  • Europa și globalizarea
  • Relații de învățare, muncă și relații industriale
  • Sănătate și bunăstare socială
  • Locuințe, cartiere și dezvoltare regională
  • Securitatea socială și drepturile omului
  • Religia și comunicarea interculturală
  • Cu un accent deosebit pe diferențele de gen și generații

Angajăm în cercetarea de bază și aplicată, oferim îndrumare științifică pentru factorii de decizie, pentru afaceri, pentru societatea civilă și pentru mass-media. Urmăm o abordare integrată a cercetării și a învățării pe tot parcursul vieții. Echipa noastră acoperă o gamă largă de discipline profesionale, astfel încât să putem aborda complexitatea migrației și a globalizării din diferite puncte de vedere.

Departamentul de Management al Cunoașterii și Comunicării

Suntem un centru de competențe bazat pe universități pentru cercetare, practică și educație ulterioară . Subiectul pe care îl acoperim variază de la cunoaștere și comunicare la managementul cunoașterii și al informațiilor, în timp ce munca noastră creează un impuls atât pentru economie, cât și pentru societate. Cercetarea noastră și expertiza didactică se bazează pe o combinație eficientă a trei discipline: Știința cognitivă, Știința informației și Știința comunicării. Folosim această expertiză pentru a dezvolta și a preda competențele cheie în ambele teorii și practici pentru oameni și organizații. Departamentul nostru oferă în prezent 16 programe de masterat, fiecare dintre care combină competențele de comunicare cu expertiza de management. În prezent, lucrăm la șapte proiecte internaționale la scară largă în domeniul designului de informații în domeniul cercetării și al sistemelor sociale (utilizabilitatea și cercetarea în rețea). Pentru a completa programul nostru de masterat, oferim program certificat, seminarii universitare și instruire specializată în managementul de specialitate.

Universitatea din Danube Krems

Universitatea pentru Educație Continuă Universitatea Danube Krems este universitatea pentru educație continuă. Cursurile sale sunt orientate în mod specific către nevoile profesioniștilor care lucrează. Universitatea oferă programe exclusive de masterat și programe scurte în cinci domenii de studiu. Deservind mai mult de 8500 de studenți și cu 17.000 de absolvenți din 90 de țări, este unul dintre principalii furnizori de cursuri de perfecționare în Europa. Universitatea Dunăreană Krems combină aproape 20 de ani de experiență în educația postuniversitară cu inovația și standardele de cea mai înaltă calitate în cercetare și predare.

Locații

Krems an der Donau

Donau-Universität Krems

Address
Donau-Universität Krems
Dr.-Karl-Dorrek-Str. 30

3500 Krems an der Donau, Austria Inferioară, Austria
Număr de telefon
+43 2732 8930

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe