Ghent University Law School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

construi

Universitatea din Gent este o universitate întreprinzător cu un apel internațional. Motto-ul nostru este "îndrăznesc să gândească": în cazul în care 37.000 de studenți și 8.000 de membri ai personalului sunt încurajate să adopte o abordare gândirea critică. Pluralismul și angajamentul social sunt pietrele de temelie ale filozofiei noastre, la fel ca diversitate, participare și gândirea independentă.

Chiar dacă participarea la Programul LLM necesită sprijin financiar suficient, deciziile de admitere sunt atinse indiferent de mijloace financiare personale ale solicitantului. Deciziile ulterioare în ceea ce privește ajutorul financiar va permite studenților care au nevoie de sprijin financiar extern pentru a evalua fezabilitatea financiară a cererii lor.

Universitatea din Gent este una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior și de cercetare din Țările de Jos. Situat într-o, student prietenos oraș istoric în centrul cultural și economic al Europei, Universitatea din Gent este un partener activ într-o mare varietate de rețele de cooperare naționale și internaționale de învățământ, științifice și industriale. Deși Universitatea din Gent este oficial o universitate de limbă olandeză, engleză este vorbită de către ambele studenților și a personalului. Mai mult decât atât, studenții internaționali pot alege o mare varietate de cursuri și programe în engleză, cum ar fi acest program LLM.

Ghent University 's 11 facultăți format din 125 de departamente, oferind de înaltă calitate, pe baza de programe de cercetare într-o gamă largă de discipline academice. Populația student international (11,5%) atestă calitatea și diversitatea educației și cercetării Ghent University 's. Universitatea din Gent este cea mai bună universitate pe 62 Shanghai clasament în 2016. Toți acești factori, combinați cu un accent internațional puternic, face Ghent University o universitate de top-rang din Europa.

Facultatea de Drept

peoppe

Facultatea de Drept este situat în centrul istoric al orașului Gent. În timp ce ocupă un număr de clădiri istorice din secolele XVII și XIX, are facilitati moderne de predare, inclusiv biblioteci excelente și facilități informatice bine echipate.

Limba oficială de predare este olandeza, cu excepția programelor de studii universitare de limba engleza specifice, cum ar fi programele de LLM.

Facultatea este format din mai mult de 80 de profesori și 90 de asistenți care aproximativ, în plus față de predare, sunt angajate pe scară largă în cercetare, scris, ținând prelegeri și servicii publice. Mulți dintre membrii săi au o reputatie internationala in domeniul lor de specializare, participă la proiecte naționale și internaționale și sunt chemați în calitate de experți în pregătirea politicilor publice. În cadrul programului LLM, mai multe profesori străini, cu o reputatie internationala consolida facultatea de cursuri specifice.

Facultatea de Drept Gent este o Uniune Europeană "Centrul de excelență Jean Monnet", a recunoscut pentru expertiza sa și a resurselor sale disponibile pentru legislația Uniunii Europene. Cu instituțiile UE în vecinătatea sa, Ghent Facultatea de Drept oferă toate facilitățile necesare pentru un studiu în profunzime a legii și practicii Uniunii Europene și cu dreptul internațional de afaceri. Studenții pot beneficia, de asemenea, de la excelent bibliotecă, care dubleaza ca un Centru de Documentare Europeană.

Cu o populație de studenți de aproximativ 4.000 de studenți, Ghent University Law School este în prezent una dintre cele mai mari școli de drept din ambele Flandra și Belgia. Multe dintre absolventii sale joacă un rol important în cadrul sistemului juridic ca oficiali guvernamentali, judecători, membri ai firme de avocatura interne și internaționale sau ca profesori de drept de la alte universități belgiene și străine.

Ghent University Law School numara printre absolventii sai un fost prim-ministru belgian și lider al partidului ALDE, Guy Verhofstadt și alți miniștri importanți ai guvernului și flamandă guvernul federal belgian, membrii Curții de Casație, Curtea Constituțională și Consiliul de Stat în Belgia.

Pentru mai multe informații cu privire la Ghent University Law School, va rugam sa vizitati www.ugent.be/re.

Programul

LLM

Programul de LLM este format din trei în LLM de specialitate din care studenții absolvenți potențial poate alege, și anume fie:

 • LLM în drept internațional și european; sau
 • LLM în Dreptul Afaceri Internaționale; sau
 • LLM în dreptul Uniunii.

Natura specializată a programului permite elevilor să dezvolte abilități și competențe specifice în zonele în curs de dezvoltare rapidă a legislației UE. Cele trei programe LLM oferă studenților posibilitatea de a proiecta propriile lor ciclu de studii, în conformitate cu prioritățile lor de carieră. Acesta le permite să câștige experiență în multe aspecte relevante și de actualitate ale dreptului internațional. Cu toate acestea, chiar dacă cursurile poate de specialitate și adaptate în funcție de nevoile de studenți, ceea ce au în comun în comun este că toate cele trei Programele LLM sunt ideale pentru studenții din afara UE care au nevoie de un fundal temeinică în Regulamentul UE și pentru cei din în cadrul UE, care doresc să scape de studiu provincial de drept național.

Pe scurt, programul de LLM Ghent University Law School constituie o piatră de temelie important pentru avocați și profesioniștii care au nevoie de cunoaștere a legislației UE și / sau instituțiile UE pentru dezvoltarea carierei lor. Pentru mai multe informații referitoare la fiecare dintre cursurile de specialitate, studenții sunt sfătuiți să vizitați site-ul oficial al programului LLM de.

Aplica pentru anul universitar 2017-2018 de la 1 octombrie 2016 prin http://www.law.ugent.be/llm/application-form!

Cele mai importante ale Programului

Gent Facultatea de Drept LLM Programele asigură că noi activități extra-curriculare orientate spre carieră sunt adăugate anual studiile LLM la Universitatea din Gent, astfel încât să dintre consolida CV-ul (pentru a vă asigura un loc de muncă interesant la instituții și organizații europene sau internaționale, drept proeminent și firme de consultanță).

Curs practic "Abilități pentru Avocați"

Acest curs de bază LLM a fost conceput inițial pentru a dezvolta abilitățile de studenții de la drept și pentru a îmbunătăți lor de fluența și alfabetizare la citire, consultanta, folosind și scris în engleză juridică, precum și dezvoltarea abilităților de comunicare și prezentare. În prezent, acest curs este obtinerea necurmat interesant si practic!

Modernizate "Deprinderi pentru Avocați" curs este format din următoarele blocuri:

 • Stăpânirea engleză juridică și de cercetare și abilități de prezentare juridice pentru avocați
 • Practicarea ca un avocat internațional și să cunoaștem despre viața la o firma de avocatura
 • Seminar crash-curs de elaborare contract comercial
 • Negociere și mediere
 • Curs serie de conducere avocați, politicieni și economiști din întreaga lume.

Oferindu-vă cunoștințele, aptitudinile și tehnici pentru a impresiona angajatorul dvs. din prima zi la locul de muncă - aceasta este ceea ce ne dorim pentru!

Participarea la Moot Courts

Începând cu anul universitar 2016-2017 și în anii următori studenții noștri LLM au obținut o posibilitate excepțională de a participa la Moot Courts ca o parte din programele lor oficiale.

A lua niște experiență de primă mână de la pledoarie și a dovedi că sunteți un student motivați și dedicate prin participarea la unul dintre urmatoarele competitii Moot Court:

 • Moot Court Drept European
 • Willem C. Vis de Arbitraj Comercial Internațional de Moot Court
 • Ph. Jessup International Moot Court Concurenței.

Schema stagiu de vara

Programele noastre de LLM încerca să servească continuu ca o platformă pentru un pas înainte în cariera de studenții noștri: oferim cateva cursuri orientate spre carieră și coaching pentru a studenților noștri LLM în scopul de a le pregăti mai bine pentru diferite procese de aplicații și interviuri care conduc la un potențial de muncă internaționale . De asemenea, oferim noastre oportunitati studenți LLM pentru crearea de rețele în timpul diverselor conferințe și evenimente de oaspeți.

Începând cu anul universitar 2016-2017 introducem un program de stagiu de 1 lună de vară (non-plătite) pentru top-trei absolvenți LLM. Hard-de lucru studenții care au atins de top scoruri și impresionat profesorii cu motivația lor de a reuși va fi oferit o șansă de a stagiar la Ghent Facultatea de Drept, firme de avocatura si organizatiile non-guvernamentale!

Programul Mentorship

Am lansat acest program, astfel încât ai putea discuta despre planurile de carieră și câteva sfaturi de la absolventii noastre luminoase și cu experiență, care vor veni și vor împărtăși cunoștințele și experiența practică cu tine, avocații-in-formarea, prin diverse cursuri și sesiuni de coaching!

Cerințe de intrare

Studenții sunt eligibile pentru admiterea în cazul în care îndeplinesc următoarele criterii de admitere:

 • Pentru a avea o diplomă în drept, adică în măsura în care, în țara sa de origine face o eligibil de a exercita profesiile juridice. Elevii din ultimul an de studii universitare pot aplica și pot fi admise condiționat, sub rezerva încheierii cu succes a gradului lor.
 • În mod excepțional, după o examinare a curriculum-ului lor și având în vedere competențele dobândite, candidații care nu au o diplomă în drept poate fi admis. Într-un astfel de caz, admiterea se poate face obiectul unor limitări în ceea ce privește cursurile care vor fi urmate.
 • Pentru a prezenta o dovadă de competență suficientă engleză (aplicabil la toate non-vorbitori nativi de limba engleza. Avem nevoie de un scor minim de 560 pentru TOEFL de hârtie, 95 pentru TOEFL bazat pe Internet sau 7 pentru IELTS. Cu toate acestea, există posibilitatea de a obține o scutire de potențiali candidați care au absolvit un curs de studiu de minimum un an (egal cu 60 de credite ECTS), la un vorbitor de limba engleză instituție de învățământ superior (la prezentarea unui document respectiv dovedește finalizarea unui astfel de program )).
 • Pentru a avea sprijin financiar suficient, așa cum este indicat în formularul de cerere, fie prin mijloace financiare personale sau prin ajutor financiar. Vă rugăm să rețineți că taxa de școlarizare pentru programul de LLM este 5424,10 Euro.
 • Pentru a aplica pentru admiterea la programul de LLM cu toate documentele necesare.

Procesul de aplicare pentru anul universitar 2017-2018 va fi deschis începând cu 1 octombrie 2016! Aplică aici: http://www.law.ugent.be/llm/application-form

Procedura de aplicare

Procesul de selecție este coordonat de Comisia Relații Internaționale la Scoala de Drept. În selectarea studenți, Comitetul ia în considerare potențialul academic, seriozitate de scop și motivație. Selecția este un tribut adus, nu numai pentru performanțele anterioare ale solicitantului, ci, de asemenea, lui / ei capacitatea de a efectua bine crede într-un program LLM exigent și de a contribui la grupul LLM.

Ghent Facultatea de Drept nu discriminează oricărui solicitant, pe baza de rasa, culoare, naționalitate sau origine etnică, religie, vârstă, sex, orientare sexuală, stare civilă sau pentru creșterea copilului, handicap, venit sau mijloace financiare personale.

Chiar dacă participarea la programul de LLM necesită sprijin financiar suficient, deciziile de admitere sunt atinse indiferent de mijloace financiare personale ale solicitantului. Deciziile ulterioare în ceea ce privește ajutorul financiar va permite studenților care au nevoie de sprijin financiar extern pentru a evalua fezabilitatea financiară a cererii lor.

De școlarizare și Taxe

Universitatea din Gent este o universitate de stat, iar politica sa este de a menține școlarizare la un nivel minim (pentru programul de LLM, este 5424,10 Euro). Cu toate acestea, Universitatea oferă câteva granturi de master, detalii cu privire la care pot fi găsite pe site-ul web al Universității.

Programul de LLM în sine nu are fonduri pentru burse pentru a sprijini costul vieții în Gent. Pe de altă parte, programul LLM oferă un număr limitat de burse (http://www.law.ugent.be/llm/news/ghent-llm-scholarship-fund-launched-apply-now) sau parțială / integrală derogări de școlarizare, în funcție de limitele sale bugetare și necesitatea reclamanților.

(Fondul de burse are ca scop sprijinirea solicitanților talentați și motivați, care nu își pot permite să acopere costurile studiilor lor. Bursele vor acoperi doar taxa de școlarizare LLM. Valoarea exactă a unei burse de studiu poate diferi în funcție de nevoile unui solicitant și fondurile disponibile. Cheltuielile de călătorie și de viață nu sunt acoperite.) Este, totuși, important să se înțeleagă că constrângerile financiare reduc în mod obișnuit numărul de burse / scutiri de la un nivel mult sub cererea acestora. Prin urmare, candidații sunt îndemnate cu insistență să fie financiar auto-susținere, fie prin mijloace personale sau prin intervenția terțe părți.

Deciziile cu privire la ajutorul financiar de învățământ sunt luate după deciziile de admitere.

Ajutorul financiar

Candidații LLM sunt încurajate să exploreze căi de ajutor financiar extern pentru a programului LLM. Trebuie subliniat însă că programul LLM nu poate oferi nici un sprijin tehnic sau logistic pentru aceste procese aplicație externă, altele decât scrisori de recomandare și / sau confirmări de aplicare sau de selecție, în cazul în care este necesar.

Localizare

Grad

Pentru a studia în Gent este cu adevărat să lucreze în inima Europei! Bruxelles și numeroasele sale instituțiile UE sunt doar un tren scurt, confortabil și convenabil plimbare departe. Haga, Luxemburg, Strasbourg și toate capitalele instituționale majore în dreptul lor propriu sunt mai puțin de o excursie de o zi de aici, și, împreună cu Bruxelles vom vizita cele mai multe dintre ele în timpul sejurului dumneavoastră. Și, bineînțeles, pentru cei dintre voi care doresc sa exploreze cele mai mari metropole ale Europei, Ghent este o poarta de acces fantastic.

Cu acces direct la rețeaua de cale ferată de mare viteză din Europa și cu un aeroport internațional major, aproape la îndemână, va fi posibilitatea de a vizita Paris, Londra, Berlin si multe destinații mai interesant la picătură de o pălărie. Vă vom ține ocupat, dar va trebui, de asemenea, timp pentru a descoperi unele dintre marile orașe ale Europei la propriul confort și va minimum de tam-tam.

Ghent Facultatea de Drept este situat la Universiteitstraat 4-6, 9000 Ghent, Belgia. Clădirea principală administrativ al Universitatea din Gent, rectorat, este situat la Sint-Pietersnieuwstraat 25, 9000 Gent, Belgia.

Cazare

Cu Universitatea și alte instituții de învățământ superior, orașul Ghent porturile o populație de studenți de aproximativ 50.000. Piața imobiliară este, prin urmare, de înțeles întins. Pentru studenții străini primite găsirea unei locuințe corespunzătoare este perfect realizabil, dar poate necesita un efort și flexibilitate. În esență, există două moduri de a găsi o locuință adecvată: prin piața privată, sau prin intermediul Universitatea de locuințe.

Dacă optați pentru locuințe universitate, camere vor fi disponibile începând cu septembrie 16. Puteți solicita cazarea în reședințe universitare după admiterea la programul de LLM. De plată taxa de cerere nerambursabile după admiterea la programul dă departamentul de locuințe posibilitatea de a aproba cazarea în reședințe universitare. Cu toate acestea, doar un număr de camere sunt rezervate pentru elevii LLM și sunt închiriate în ordinea solicitării și plata efectuată.

Viață de student

Universitate și Facultatea de Drept noastra are programe de schimb cu numeroase universități din întreaga lume. Facultatea de Drept atrage sute de studenți străini în fiecare an. Clasa LLM va reflecta această diversitate culturală. Profesorii tăi LLM și lectori vor include vizitarea experți internaționali. Experiența dumneavoastră LLM la Ghent va, ca urmare, să fie mult mai mult decât o educație academică. Acesta va fi, de asemenea, o experiență culturală dată-in-a-viață. Veți întâlni, de studiu, și de a trăi, cu oameni interesanti si talentati din toate colturile lumii. Veți pleca de aici o ființă umană îmbogățit și luminat cu o mai bună înțelegere a lumii de astăzi și cu legături și legături care trec multe granițe. Pentru mai multe afișări foto, vă rugăm să vizitați pagina noastră de FB în cazul în care ne-am actualizat frecvent cu sfaturi valoroase și activități curente - academice și extrașcolar deopotrivă: www.facebook.com/llmugent.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Law LLM » Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

LLM

LLM în drept internațional și european

Campus Cu normă întreagă 10 luni September 2019 Belgia Ghent

Programul LLM în drept european este dedicat mediului juridic al Uniunii Europene. Că mediul este format din legislația UE, ca atare, dar, de asemenea, de dreptul internațional și de stat membru [+]

LLM în Drept Internațional și European oferă cel mai larg spectru de opțiuni disponibile pentru studenții cu o cariera internationala sau orientare de cercetare. Acesta permite elevilor să alegeți manual cursuri de la o multitudine de subiecte de Europene (UE) sau relevanță internațională, care să permită un program educațional adaptat la interesele lor personale și de carieră nevoie. Ghent University Law School are o gamă largă de cursuri de limba engleza pe o mare varietate de probleme europene și internaționale de drept. Programul LLM oferă studenților posibilitatea de a proiecta propriul curs de a studia conformitate cu prioritățile lor de carieră. Acesta le permite să câștige experiență în multe aspecte relevante și de actualitate ale dreptului internațional. Pentru studenții care doresc să dezvolte în linii mari competențele și cunoștințele pentru o cariera cu o dimensiune internațională, acest program oferă cea mai bună pregătirea personală. Permițând în același timp elevilor să se concentreze asupra unor subiecte specifice de interes, de asemenea, găzduiește pe deplin nevoile de acei studenți care caută o educație europeană și internațional general de drept. Cu combinația sa de module de competențe academice și practice, programul pregătește studenții pentru viața profesională internațională care este din ce în ce realitatea de profesioniști drept peste tot în lume. NOTĂ: Procesul de înscriere pentru anul universitar 2018-2019 este deschis de la 1 octombrie 2017 (va fi deschis până la 1 iunie pentru solicitanții care nu au nevoie de viză și 1 martie pentru toți solicitanții care au nevoie de viză).... [-]


LLM în dreptul afacerilor internaționale

Campus Cu normă întreagă 10 luni September 2019 Belgia Ghent

LLM în Drept International Business este un program pilot pentru studenții care doresc să se specializeze în [+]

LLM în Drept International Business este un program pilot pentru studenții care doresc să se specializeze în aspectele juridice internaționale de practici de afaceri în lumea noastră în curs de globalizare. Permițând în același timp un grad de alegere personală, se orientează către studenți cheie blocurile juridice de drept comercial internațional, care garantează un grad mai avansat, cu o reală valoare adăugată într-o carieră de afaceri orientate spre. Ghent LLM în Drept Afaceri Internaționale permite studenților de a dobândi cunoștințe aprofundate cu privire la toate domeniile de practică și are drept scop viitoare sau deja avocați și in-house sfat care se ocupă cu comerciale, corporative, titluri de valoare și probleme juridice bancare, precum și economic internațional cu experiență lege. Construit în jurul renumitului Institut de Drept Financiar, programul combină expertiza profesorilor cu cea a practicanților cu experiență în domenii precum M & A, Proprietate Intelectuală și Arbitraj, pentru a vă oferi experiențe practice. Toate cursurile în LLM concentra fie pe reglementare la nivelul UE sau de a folosi o abordare de drept comparat. Programul este ideal pentru studenții din afara UE care au nevoie de un fundal aprofundată în regulamentul UE și pentru cei din UE care doresc să scape de studiul provincial de legislația națională. NOTĂ: Procesul de înscriere pentru anul universitar 2018-2019 este deschis de la 1 octombrie 2017 (va fi deschis până la 1 iunie pentru solicitanții care nu au nevoie de viză și 1 martie pentru toți solicitanții care au nevoie de viză).... [-]


LLM în dreptul Uniunii Europene

Campus Cu normă întreagă 10 luni September 2019 Belgia Ghent

LLM în dreptul Uniunii Europene prezintă cel mai bun din experiența renumită Ghent Facultatea de Drept din UE [+]

LLM în dreptul Uniunii Europene prezintă cel mai bun din experiența renumită Ghent Facultatea de Drept în legislația UE pentru studenții care aspiră să se specializeze în legea și instituțiile Uniunii Europene. Printr-o combinație atentă de cursuri de bază obligatorii și cursuri de specialitate electivă, elevii primesc un tot-rotund înalt nivel de educație legislația UE, menținând în același timp o libertate de focalizare asupra carierei personale sau nevoile de cercetare. Facultatea de Drept din Gent este "Centrul de excelență Jean Monnet" a UE, recunoscut pentru expertiza și resursele disponibile pentru dreptul Uniunii Europene. Cu instituțiile UE în vecinătatea sa, Ghent Facultatea de Drept oferă toate facilitățile necesare pentru un studiu în profunzime a legii și practicii Uniunii Europene. Studenții pot beneficia, de asemenea, de la excelent bibliotecă, care dubleaza ca un Centru de Documentare Europeană. Cu o continuă expansiune și în continuare integrarea Uniunii Europene, și într-un mediu juridic tot mai mult la nivel mondial, LLM oferă un grad suplimentar de drept, care este instrumental pe piața internațională de locuri de muncă. Natura specializată a programului permite elevilor să dezvolte abilități și competențe specifice în zonele în curs de dezvoltare rapidă a legislației UE. Pe scurt, programul de LLM Ghent University Law School constituie o piatră de temelie important pentru avocați și profesioniștii care au nevoie de cunoaștere a legislației UE și / sau instituțiile UE pentru dezvoltarea carierei lor. Curriculum: http://www.law.ugent.be/llm/llm-european-union-law... [-]


Videoclipuri

Introducing Ghent University

Contactează

Ghent University

Adresă, linia 1 Ghent University Law School Universiteitstraat 4
BE-9000 Ghent, Flanders, Belgia
website http://www.law.ugent.be/llm/
Telefon +32 (0)9 264 97 00