Citește Descrierea Oficială

build

Universitatea din Ghent este o universitate întreprinsă cu un apel internațional. Motto-ul nostru este "îndrăzni să gândim": unde 37.000 de elevi și 8.000 de membri ai personalului sunt încurajați să adopte o abordare de gândire critică. Pluralismul și angajamentul social sunt pietrele de temelie ale filosofiei noastre, la fel ca diversitatea, participarea și gândirea independentă.

Chiar dacă participarea la programele LLM și MSC necesită un sprijin financiar suficient, deciziile de admitere sunt atinse indiferent de mijloacele financiare personale ale solicitantului. Deciziile ulterioare în ceea ce privește ajutorul financiar vor permite studenților care au nevoie de sprijin financiar extern să evalueze fezabilitatea financiară a cererii lor.

Universitatea din Ghent este una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior și de cercetare din țările joase. Situat într-un oraș istoric, prietenos cu studenții, în centrul cultural și economic al Europei, Universitatea Ghent este un partener activ într-o mare varietate de rețele naționale și internaționale de cooperare educațională, științifică și industrială. Deși Universitatea din Ghent este oficial o universitate de limbă olandeză, limba engleză este larg vorbită de studenți și personal. În plus, studenții internaționali pot alege o mare varietate de cursuri și programe de limba engleză, cum ar fi programele LLM.

Universitatea din Ghent are 11 facultăți formate din 125 de departamente, care oferă programe de înaltă calitate, bazate pe cercetare, într-o gamă largă de discipline academice. Populația studenților internaționali (11,5%) atestă calitatea și diversitatea învățământului și cercetării din Ghent. Universitatea din Ghent este a 61-a cea mai bună universitate din clasamentul Shanghai din 2018. Toți acești factori, combinați cu un accent internațional puternic, fac din Ghent o universitate de prim rang în Europa.

Școala de Drept

peoppe

Școala de Drept este situată în centrul istoric al orașului Gent. În timp ce ocupă o serie de clădiri istorice din secolele al XVII-lea și al XIX-lea, are facilități moderne de predare, inclusiv biblioteci excelente și dotări bine echipate pentru calculatoare.

Limba oficială de predare este olandeză, cu excepția programelor postuniversitare specifice limbii engleze, cum ar fi LLM

Facultatea este formată din mai mult de 80 de profesori și aproximativ 90 de asistenți care, pe lângă predare, se ocupă în mare măsură de cercetare, scriere, predare și servicii publice. Mulți dintre membrii săi au o reputație internațională în domeniul lor de specializare, participă la proiecte naționale și internaționale și sunt chemați ca experți în pregătirea politicii publice. În programele LLM, câțiva profesori străini cu reputație internațională consolidează facultatea pentru cursuri specifice.

Școala de drept din Ghent este un "centru de excelență Jean Monnet" al UE, recunoscut pentru expertiza sa și resursele disponibile pentru dreptul Uniunii Europene. Cu instituțiile UE din vecinătatea sa, Ghent Law School oferă toate facilitățile necesare pentru un studiu aprofundat al legii și practicii Uniunii Europene și a dreptului internațional în domeniul afacerilor. Elevii pot beneficia, de asemenea, de biblioteca excelentă, care se dublează ca un centru european de documentare.

Cu o populație de studenți de aproximativ 4.000 de studenți, Ghent University Law School este în prezent una dintre cele mai mari școli de drept din Flandra și Belgia. Mulți dintre absolvenții săi joacă un rol proeminent în cadrul sistemului juridic, în calitate de funcționari guvernamentali, judecători, membri ai firmelor de avocatură domestice și internaționale sau ca profesori de drept la alte universități din Belgia și străinătate.

Ghent University Law School numără printre absolvenții săi un fost prim-ministru belgian și liderul partidului ALDE, Guy Verhofstadt și alți miniștri proeminenți ai guvernului federal belgian și ai guvernelor flamande, membri ai Curții de Casație, Curții Constituționale și Consiliului de Stat în Belgia.

Pentru mai multe informații despre Ghent University Law School , vă rugăm să vizitați www.ugent.be/re.

Programul LLM

llm

Programul LLM este format din trei LLM specializate, dintre care studenții potențiali pot alege, și anume fie:

 • LLM în drept internațional și european; sau
 • LLM în Dreptul Afacerilor Internaționale; sau
 • LLM în dreptul Uniunii Europene.

Natura specializată a programului permite studenților să dezvolte abilități și competențe specifice în domeniile în care se dezvoltă rapid legislația UE. Cele trei programe LLM oferă studenților posibilitatea de a-și proiecta propriul curs de studii în conformitate cu prioritățile lor în carieră. Acesta le permite să obțină expertiză în numeroase aspecte relevante și de actualitate ale dreptului internațional. Cu toate acestea, chiar dacă cursurile pot fi specializate și adaptate în funcție de nevoile elevilor, ceea ce împărtășesc în comun este că toate cele trei programe LLM sunt ideale pentru studenții din afara UE care au nevoie de o pregătire temeinică în reglementarea UE și pentru cei din în cadrul UE, care doresc să scape de studiul provincial al dreptului național.

Pe scurt, programul LLM al Ghent University Law School din Ghent University Law School formează un pas important pentru avocați și profesioniști care au nevoie de cunoașterea dreptului UE și / sau a instituțiilor UE pentru dezvoltarea carierei lor. Pentru informații suplimentare referitoare la fiecare dintre cursurile specializate, elevii sunt sfătuiți să viziteze site-ul oficial al Programului LLM.

Aplicați pentru anul academic 2019-2020 de la 1 octombrie 2018 prin http://www.law.ugent.be/alt="llm/application-form!

Principalele puncte ale programului LLM

12883_program_highlights.png

Programele LLM din cadrul Școlii de Drept Ghent asigură că în cadrul studiilor LLM de la Universitatea din Ghent se adaugă anual noi activități extra-curriculare orientate spre carieră, pentru a vă consolida CV-ul (pentru a vă asigura un loc de muncă interesant la instituții și organizații europene sau internaționale, firme de avocatură și consultanță proeminente).

12880_3.png

Curs de practică "Competențe pentru avocați"

Acest curs de bază LLM a fost inițial conceput pentru a dezvolta abilitățile elevilor de drept și pentru a-și îmbunătăți abilitățile și abilitățile de citire, consultare, utilizare și scriere a limbii engleze legale, precum și dezvoltarea abilităților de comunicare și prezentare. În zilele noastre acest curs devine din ce în ce mai interesant și practic!

Cursul "Abilități pentru avocați" actualizat constă din următoarele blocuri:

 • Masterat juridic în engleză și juridic de cercetare și aptitudini de prezentare pentru avocați
 • Practica ca avocat internațional și cunoașterea vieții la o firmă de avocatură
 • Crash-seminar curs privind elaborarea contractului comercial
 • Negocierea și medierea
 • Seria de lecturi de către avocați, politicieni și economiști din întreaga lume.

Oferindu-vă cunoștințele, abilitățile și tehnicile pentru a-ți impresiona angajatorul de la prima zi de lucru - asta este scopul nostru!

Participarea la curțile de urgență

Recent, studenții noștri din LLM au obținut o posibilitate excepțională de a participa la curțile de urgență ca parte a programelor lor oficiale.

Obțineți o experiență de primă mână la pledoarie și dovediți că sunteți un student motivat și dedicat prin participarea la una dintre următoarele competiții Moot Court:

 • Curtea Europeană a Dreptului European
 • Willem C. Vis Curtea Internațională de Arbitraj Comercial
 • Concursul Internațional al Curții de Justiție Ph. Jessup.

"Clinica juridică: drepturile omului" ca curs selectiv

Elevii lucrează într-o așa-numită "clinică legală" pe proiecte de viață reală, în grupuri mici. Proiectele pot implica cercetări, rapoarte sau sfaturi care trebuie prezentate unei organizații active în domeniul drepturilor omului. Acestea se pot referi, de asemenea, la pregătirea dosarului care va fi introdus în fața instanței. Clinica juridică pregătește elevii înscriși pentru munca lor viitoare într-un mediu profesional și internațional din ce în ce mai divers și competitiv.

Program de practică de vară

Programele LLM încearcă să servească în continuare ca o platformă pentru un pas înainte în cariera elevilor noștri: oferim cursuri și coaching orientate spre carieră studenților noștri LLM pentru a le pregăti mai bine pentru diverse procese de aplicare și interviuri care să conducă la potențialul de angajare pe plan internațional . De asemenea, oferim studenților noștri LLM oportunități de networking în timpul diferitelor conferințe și evenimente ale oaspeților.

Am introdus recent un program de stagii de 1 lună (non-plătit) pentru absolvenții LLM de top. Scopul nostru este acela de a se potrivi intereselor absolvenților de top și celor potențialilor angajatori și de a oferi studenților care au reușit să obțină scorurile de top și au impresionat profesorii cu motivația lor de a reuși o șansă de a se angaja la Ghent Law School, firme și organizații neguvernamentale!

Programul de mentorat

Am lansat acest program pentru a vă putea discuta despre planurile de carieră și pentru a primi niște sfaturi de la absolvenții noștri luminoși și experimentați, care vor veni și vor împărtăși cunoștințele și experiența practică cu voi, formatorii de avocați, prin diverse sesiuni de instruire și coaching!

Cerințe de intrare

Elevii sunt eligibili pentru admitere dacă îndeplinesc următoarele criterii de admitere:

 • A avea o diplomă de drept, adică gradul în care în țara sa de origine se face eligibil să exercite profesiile juridice. Elevii din ultimul an de studii universitare se pot aplica și pot fi admiși condițional, cu condiția finalizării cu succes a gradului lor.
 • În mod excepțional, după examinarea curriculumului și în funcție de competențele dobândite, candidații care nu au o diplomă de drept pot fi, de asemenea, admiși. În acest caz, admiterea poate fi supusă unor limitări cu privire la cursurile care trebuie urmate.
 • Pentru a prezenta dovada unei competențe suficiente în limba engleză (Aplicabil tuturor vorbitorilor de limbă non-nativă), avem nevoie de un scor minim de 560 pentru hârtie TOEFL, 95 pentru TOEFL bazată pe Internet sau 7 pentru IELTS. candidații potențiali care au absolvit un curs de cel puțin un an (egal cu 60 de credite ECTS) într-o instituție de învățământ superior de limbă engleză (după prezentarea unui document care să dovedească finalizarea unui astfel de program)).
 • Să aibă suficient sprijin financiar, așa cum este indicat în formularul de cerere, fie prin mijloace financiare personale, fie prin intermediul ajutorului financiar. Rețineți că taxa de școlarizare pentru programul LLM este de 5524,30 Euro.
 • Pentru a aplica pentru admiterea la programul LLM cu toate documentele necesare.

Procesul de candidatură pentru Anul Academic 2019-2020 este deschis de la 1 octombrie 2018! Aplicați aici: http://www.law.ugent.be/llm/application-form

Procedura de aplicare

Procesul de selecție este coordonat de Comitetul pentru Relații Internaționale al Școlii de Drept. În selectarea studenților, Comitetul ia în considerare potențialul academic, seriozitatea scopului și motivația. Selecția este un omagiu, nu numai pentru performanța trecută a solicitantului, ci și pentru capacitatea lui de a se descurca bine într-un program solicitant LLM și pentru a contribui la grupul LLM.

Școala de drept din Ghent nu face discriminări împotriva oricărui solicitant în funcție de rasă, culoare, naționalitate sau origine etnică, religie, vârstă, sex, orientare sexuală, statut marital sau parental, handicap, venituri sau mijloace financiare personale.

Chiar dacă participarea la programul LLM necesită un sprijin financiar suficient, deciziile de admitere sunt atinse indiferent de mijloacele financiare personale ale solicitantului. Deciziile ulterioare în ceea ce privește ajutorul financiar vor permite studenților care au nevoie de sprijin financiar extern să evalueze fezabilitatea financiară a cererii lor.

Taxe și taxe

Universitatea Ghent este o universitate de stat, iar politica sa este de a menține școlarizarea la minimum (pentru programul LLM, este de 5524,30 Euro). Cu toate acestea, Universitatea oferă câteva Granturi Top-Up, detalii despre care pot fi găsite pe site-ul Universității.

Programul LLM în sine nu are fonduri disponibile pentru burse pentru a susține costul vieții în Ghent. Pe de altă parte, programul LLM oferă un număr limitat de burse sau scutiri parțiale / complete de școlarizare, în funcție de limitele bugetare și de necesitatea solicitanților.

Cu toate acestea, este important să se înțeleagă că constrângerile financiare reduc în mod tipic numărul de burse / scutiri la un nivel mult sub nivelul cererii. Prin urmare, solicitanții sunt solicitați cu tărie să se auto-susțină din punct de vedere financiar, fie prin mijloace personale, fie prin intervenții terțe.

Deciziile privind ajutorul financiar universitar sunt luate după deciziile de admitere.

Ajutor financiar

Candidații LLM sunt încurajați să exploreze căi de ajutor financiar extern programului LLM. Trebuie totuși subliniat faptul că programul LLM nu poate oferi niciun suport tehnic sau logistic pentru aceste procese de aplicare externă, cu excepția scrisorilor de recomandare și / sau a confirmărilor de aplicare sau selecție, dacă este cazul.

Locație

grad

Pentru a studia în Ghent este adevărat să lucrezi în inima Europei! Bruxelles și numeroasele sale instituții europene sunt doar o călătorie scurtă, confortabilă și convenabilă. Haga, Luxemburg și Strasbourg, toate capitalele instituționale majore în nume propriu sunt cu atât mai puțin o excursie de o zi de aici, iar împreună cu Bruxelles, vom vizita cele mai multe dintre acestea în timpul șederii. Și, bineînțeles, pentru cei care doriți să explorați marile metropole ale Europei, Ghent este o poartă fantastică.

Cu acces direct la rețeaua feroviară de mare viteză a Europei și cu un aeroport internațional major aproape la îndemână, veți putea vizita Parisul, Londra, Berlin și multe alte destinații interesante la căderea unei pălării. Vă vom ține ocupați, dar veți avea, de asemenea, timp să descoperiți câteva mari orașe ale Europei, la comoditatea dvs., și va fi cel mai puțin agitat.

Ghent Law School este situată la Universiteitstraat 4-6, 9000 Ghent, Belgia. Principala clădire administrativă a Universității din Gent, Rectoratul, este situată la Sint-Pietersnieuwstraat 25, 9000 Gent, Belgia.

Cazare

Cu universitatea și alte instituții de învățământ superior, orașul Ghent găzduiește o populație de studenți de aproximativ 50.000. Piața imobiliară este, prin urmare, întinsă în mod evident. Pentru studenții străini aflați în străinătate găsirea unei locuințe adecvate este perfect realizabilă, dar poate necesita efort și flexibilitate. Există în esență două modalități de a găsi locuințe adecvate: prin intermediul pieței private sau prin intermediul locuințelor universității.

Puteți solicita o locuință în reședințele universității după admiterea dvs. la programul LLM.

Viață de student

12884_student_life.png

Școala noastră universitară și de drept are programe de schimb cu numeroase universități din întreaga lume. Școala de drept atrage anual sute de studenți străini. Clasa LLM va reflecta această diversitate culturală. Profesorii și lectorii LLM vor include experți internaționali vizitați. Experiența LLM de la Ghent va fi, prin urmare, mult mai mult decât o educație academică. Va fi, de asemenea, o experiență culturală o dată în viață. Vă veți întâlni, veți studia și veți trăi cu oameni interesați și talentați din întreaga lume. Veți lăsa acest loc o ființă umană îmbogățită și luminată, cu o mai bună înțelegere a lumii de astăzi și cu legături și legături care traversează multe frontiere. Pentru mai multe impresii de fotografie, vă rugăm să vizitați pagina noastră de FB unde ne actualizăm frecvent cu sfaturi valoroase și activități curente - academice și extrașcolare, la fel: www.facebook.com/llmugent.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

LLM

Ghent University Law School

Programul LLM în drept european este dedicat mediului juridic al Uniunii Europene. Acest mediu constă în legislația UE ca atare, dar și în dreptul internațional și al sta ... [+]

LLM în drept internațional și european oferă cel mai larg spectru de opțiuni disponibile pentru studenții cu o carieră internațională sau de orientare de cercetare. Permite studenților să selecteze cursuri dintr-o multitudine de teme de interes european (UE) sau internaționale, permițând un program educațional adaptat la interesele personale și nevoile de carieră. Ghent University Law School dispune de o gamă largă de cursuri de limbă engleză pentru o mare varietate de probleme de drept european și internațional. Programul LLM oferă studenților posibilitatea de a-și proiecta propriul curs de studiu conform cu prioritățile lor în carieră. Acesta le permite să obțină expertiză în numeroase aspecte relevante și de actualitate ale dreptului internațional. Pentru studenții care doresc să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele pentru o carieră cu o dimensiune internațională, acest program oferă cea mai bună pregătire personală posibilă. În timp ce le permite studenților să se concentreze asupra anumitor subiecte de interes, de asemenea, se potrivesc pe deplin nevoilor acelor studenți care caută o educație juridică generală europeană și internațională. Prin combinația de module de competențe academice și practice, programul pregătește studenții pentru viața profesională internațională, care este tot mai mult realitatea profesioniștilor din domeniul dreptului din întreaga lume.... [-]

Belgia Ghent
Septembrie 2020
Engleză
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ghent University Law School

LLM în Dreptul Afacerilor Internaționale este un program emblematic pentru studenții care doresc să se specializeze în ... [+]

LLM în Dreptul Afacerilor Internaționale este un program emblematic pentru studenții care doresc să se specializeze în aspectele juridice internaționale ale practicii de afaceri în lumea globalizării noastre. Permițând în același timp un anumit grad de alegere personală, conduce elevii spre principalele elemente juridice ale dreptului internațional al afacerilor, garantând o diplomă avansată cu o valoare adăugată reală într-o carieră orientată spre afaceri. LLM Ghent în Dreptul Afacerilor Internaționale permite studenților să dobândească cunoștințe aprofundate despre toate domeniile de practică și are ca scop avocații viitori sau deja experimentați și avocații interni care se ocupă de probleme juridice comerciale, corporative, de valori mobiliare și bancare, lege. Construit în jurul renumitului Institut de Drept Financiar, programul combină expertiza profesorilor cu cea a practicanților cu experiență în domenii precum M... [-]

Belgia Ghent
Septembrie 2020
Engleză
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ghent University Law School

LLM în dreptul Uniunii Europene prezintă cele mai bune expertize renumite în Școala de Drept din Ghent în UE ... [+]

LLM în Dreptul Uniunii Europene prezintă cele mai bune cunoștințe de renume în legislația UE din Ghent Law School pentru studenții care aspiră să se specializeze în dreptul și instituțiile Uniunii Europene. Printr-o combinație atentă a cursurilor de bază obligatorii și a unor cursuri de specializare elective, studenții primesc o educație universitară la nivel înalt la nivel înalt, păstrând în același timp libertatea de a se concentra asupra carierei personale sau a nevoilor de cercetare. Școala de drept din Ghent este un "centru de excelență Jean Monnet" al UE, recunoscut pentru expertiza sa și resursele disponibile pentru dreptul Uniunii Europene. Cu instituțiile UE din vecinătatea sa, Ghent Law School oferă toate facilitățile necesare pentru un studiu aprofundat al legii și practicii Uniunii Europene. Elevii pot beneficia, de asemenea, de biblioteca excelentă, care se dublează ca un centru european de documentare. Cu o continuă extindere și integrare a Uniunii Europene și într-un mediu juridic din ce în ce mai global, LLM oferă un grad suplimentar de drept, care are un rol esențial pe piața internațională a muncii. Natura specializată a programului permite studenților să dezvolte abilități și competențe specifice în domeniile în care se dezvoltă rapid legislația UE. Pe scurt, programul LLM al Ghent University Law School din Ghent University Law School formează un pas important pentru avocați și profesioniști care au nevoie de cunoașterea dreptului UE și / sau a instituțiilor UE pentru dezvoltarea carierei lor. Curriculum: http://www.law.ugent.be/llm/llm-european-union-law... [-]

Belgia Ghent
Septembrie 2020
Engleză
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Introducing Ghent University