Read the Official Description

Bine ati venit la Université Libre de Bruxelles!

BRUXELLES, un oraș de pe scară umană

În inima Europei, Doar 1H20 cu trenul de la Paris, 1h30 de la Amsterdam, și 1h50 de la Londra și Köln, Bruxelles oferă toate avantajele unui oraș de capital și calitatea vieții unui oraș mare și plin de viață. Bruxelles-ul este acasa, la toate marile instituțiile europene. Acesta este sediul oficial al UE și multe alte entități de luare a deciziilor politice și economice, și se mândrește cu un număr tot mai mare de întreprinderi, organizații și experți internaționali.

Lunga tradiție de ospitalitate și de schimb în verde capitală din Europa înseamnă vizitatori și rezidenți, cât se pot bucura de un mix largă de alimente la nivel mondial și muzică, în timp ce vulturii de cultură pot alege dintr-o serie de muzee și spectacole. Situat în inima orașului, Universite Libre de Bruxelles sau ULB oferă, de asemenea, numeroase activități culturale, festive și sportive. Campusurilor universitare și zonele înconjurătoare sunt extrem de atractive, oferind doar combinația potrivită între studiu și petrecere a timpului liber.

MULTICULTURALE ȘI INTERNAȚIONALĂ

Ca o universitate multiculturală cu o treime din studenți și cercetători din străinătate, Relații internaționale este o realitate de zi cu zi pentru Université Libre de Bruxelles, la fel ca și orașul Bruxelles în sine, una dintre cele mai cosmopolite orase din lume. Colaborarea cu universitățile din întreaga lume au fost intensificate în materie de educație și cercetare, datorită în mare parte la diferitele programe europene de mobilitate. În plus față de programele de mobilitate pentru studenți, Universitatea oferă diverse programe integrate cu parteneri externi, Inclusiv Masterat în comun și diplomele de doctorat. Mai multe dintre aceste programe au primit prestigiosul Erasmus Mundus acreditare.

Poziția sa orientat spre exterior în ceea ce privește Europa și lumea a avut ca rezultat o serie de acorduri, colaborări și parteneriate speciale fiind stabilite cu unele dintre universități de top din lume. Cu mulți ani de experiență pe scena internațională, Universitatea a lansat UNICA, o rețea de 45 de universități europene de conducere care cuprinde peste un milion de studenți. Este, de asemenea, un membru fondator al Forumului Internațional al Universităților Publice (IFPU). internaționalizarea instituției este ancorat de următoarele:

Cooperarea transfrontalieră cu regiunea Nord-Pas-de-Calais (Lille) din Franța O politică de parteneri preferați pentru a construi, pe termen lung în comun, activități cu aproximativ zece instituții (în special Oxford, Paris VI, Berkeley, Montreal, UBC în Vancouver, Fudan în Shanghai) Mai multe tipuri instituții și centre specializate, inclusiv Institut d'études européennes (Jean Monnet pol de cercetare), Bruxelles Școala Solvay de Economie și Management, Școala de Sănătate Publică, Centrul de Studii canadiene, Studii cehe etc. Un dialog transatlantic și deschiderea către țările în curs de dezvoltare

De-a lungul anilor, și în ciuda resurselor limitate, ULB a fost în măsură să susțină nivelul de excelență și pentru a îndeplini responsabilitățile sale publice și sociale. Universitatea consideră că aceasta poate ajuta la crearea unei lumi mai drepte și mai democratică, contribuind o relație de încredere, o dimensiune critică și imparțialitatea necesară într-o lume globalizată.

cercetare groundbreaking

Patru Premii Nobel științifice, o medalie Fields, trei premii Wolf și două premii Marie Curie sunt dovezi suplimentare ale tradiția îndelungată a Universității de excelență.

Université Libre de Bruxelles este un membru activ al Spațiului de Cercetare și este implicat în aproape 130 proiecte finanțat de al 7-lea Program-cadru europene. De-a lungul ultimilor ani, a obținut 7 granturi pornind de la Spațiul European de Cercetare (CEC) pentru a finanța cercetarea în medicină, economie, matematică, sociologie sau științe politice, precum și 2 Grant avansat in Inteligenta Artificiala si fizica. In plus, Institutul Universității de Studii Europene este recunoscută ca fiind un "Centrul de cercetare Jean Monnet European"Pentru activitatea sa cu privire la integrarea europeană.

STANDARDE DE MARE PREDARE

Université Libre de Bruxelles are 13 facultăți, școli și instituții specializate care să acopere toate disciplinele, care combină îndeaproape de intrare academice și de cercetare. Acesta oferă aproape 40 de programe de licență și 235 programe postuniversitare. De asemenea, partenerii 20 școli doctorale, Cu aproape 1600 de doctorat în curs de desfășurare. Unele dintre programele noastre de master se concentreze pe transdisciplinaritate, în timp ce altele pun accentul mai mult pe relațiile internaționale prin grade de master europene, sau cu privire la multilingvism. Noi am fost, de asemenea, în strânsă colaborare cu VUB (Vrije Universiteit Brussel - Universitatea Bruxelles vorbește flamandă), pentru un număr de ani.

Umanism, responsabilitatea individuală ...

"Université Libre de Bruxelles baze de predare și de cercetare pe principiul libertatii de cercetare. Acest lucru postulează, în toate domeniile, independența judecății și respingerea unei concepții bazate pe autoritate a cunoașterii. " (Primul articol din statutul ULB). O trăsătură specifică a învățăturii ULB este aceea de a oferi studenților libertatea lor personală, de asemenea, în același timp, oferindu-le sprijinul necesar. Este la latitudinea studenților înșiși să profite de oportunitățile și numeroasele forme de sprijin care sunt disponibile pentru a le: Universitatea este, prin urmare, o școală de responsabilitate.

... Și inovație

Inovațiile cele mai izbitoare au fost introduse la nivel postuniversitar. Aceste programe, dintre care unele sunt predate în timpul serii și la sfârșit de săptămână, se adresează în mod special adulți care lucrează, Și se bazează fie pe nou emergente nevoi sociale și economice (Euromarketing, guvernanța corporativă, etc.), sau cercetări avansate (estetica si filosofia artei, filosofia științei, bioinformatica, etc.). Cursuri noi și novator de această natură s-au construit pe durată lungă tradiție a ULB ULB lui în timp ce în curs de dezvoltare în continuare în noi direcții.

Un accent pe diversitatea lingvistică și culturală

Ca o universitate de limbă franceză, cele mai multe cursuri de la Université Libre de Bruxelles sunt livrate în limba franceză. Cu toate acestea, un număr tot mai mare de grade de master sunt livrate parțial sau în întregime în limba engleză. Universitatea oferă o gamă largă de cursuri de franceză, Înainte și în timpul anului universitar, pentru a ajuta studenții internaționali și îmbunătățească competențele lingvistice.

A UNIVERSITATEA Angajate

Université Libre de Bruxelles este determinat pentru a da tuturor posibilitatea de a-și continua studiile de învățământ superior și a dezvoltat un gamă de inițiative de sprijin pentru studenți: De exemplu, sprijin financiar și psihologic, îndrumare, cursuri de franceză etc. Universitatea oferă, de asemenea off-campus sprijin academic. Un exemplu notabil este un program de sprijin pentru elevii cu performanțe slabe secundare școlare (schola), care a primit premiu UNESCO Comenius. De la fondarea sa în 1834, Université Libre de Bruxelles a fost implicat îndeaproape în dezbaterea în curs privind gândirea critică și libertatea. Aceasta a inclus opoziția sincere dictaturi și alte abuzuri naționaliste, promovarea egalității de șanse și o serie de alte probleme sociale. După ce a fondat una dintre primele ONG-uri (CEMUBAC), Universitatea a continuat să joace un rol activ în cadrul ajutorului pentru dezvoltare și cooperare internațională.

Europene și internaționale, primitoare și independentă, angajată și dinamică, Universite Libre de Bruxelles poate conta pe vasta sa rețea de absolventi la nivel mondial (EAU), cei mai buni ambasadori Universității. Bazat pe principiul libertatii de cercetare, care postulează raționament independent și respingerea tuturor dogmă, Universitatea și-a păstrat idealurile sale originale, ca o instituție liberă care este ferm angajată în apărarea valorilor democratice și umane.

Libertatea de anchetă și de participare

Université Libre de Bruxelles baze de predare și de cercetare pe principiul de cercetare judecătorească gratuite și a dat întotdeauna studenților săi posibilitatea de a jucând un rol activ și participativ în viața Universității și în evaluarea predării ei primesc. Într-adevăr, principiul libertatii de cercetare, care se bazează pe judecata independentă și respingerea unei viziuni bazate pe autoritate de cunoaștere, este consacrat în statutele Universității.

Ca rezultat, ULB este una dintre puținele universități belgiene, sau chiar europene, în cazul în care studenții sunt reprezentați în toate organismele de luare a deciziilor. În același spirit, o procedură sistematică de evaluare a cadrelor didactice a fost în funcțiune timp de peste douăzeci de ani, și se bazează pe "propria evaluare a profesorilor și ale elevilor abilitățile pedagogice.

Programs taught in:
Engleză
Limba franceza

Această școală oferă și:

LLM

Université libre de Bruxelles - ULB

LL.M. este un program avansat de absolvent, care este conceput pentru a vă extinde cunoștințele juridice și expertiza în domeniile în schimbare rapidă a dreptului interna ... [+]

LL.M. este un program cu normă întreagă care se desfășoară în perioada octombrie-iunie. Cursurile sunt împărțite în două semestre, cu examene organizate în ianuarie și iunie. Elevii au dreptul să participe la oa doua sesiune de examene desfășurate la sfârșitul lunii august - începutul lunii septembrie. LL.M. candidații care finalizează cu succes programul primesc un LL.M. în Legea comerțului internațional de la Université Libre de Bruxelles (Universitatea din Bruxelles, ULB), care este recunoscută de autoritățile competente belgiene academice (Communauté française) în cadrul programului de educație continuă.

LL.M. este destinat studenților care doresc să profite din plin de o gamă extraordinară de oportunități oferite la Bruxelles, capitala Europei. Programul include vizite la instituțiile Uniunii Europene (Comisia Europeană, Consiliu și Parlament) cu sediul la Bruxelles. LL.M. face parte din oferta de programe a Universității libre de Bruxelles (ULB), una dintre cele mai mari universități din Europa, cu 25.000 de studenți, dintre care 32% provin din afara Belgiei.... [-]

Belgia Brussels
October 2019
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Presentation of the LL.M. in International Business Law

Université Libre de Bruxelles
Address
Avenue Franklin Roosevelt 50 1050 Bruxelles
1050 Brussels, Belgia
Website
Număr de telefon
+32 2 650 38 72