Citește Descrierea Oficială

Născut după o maturare de patru decenii, Facultatea de Damásio - legea moștenit de la cursul de pregătire care a precedat-o facultate de excelență recunoscut în întreaga piață, și o structură de neegalat, acoperind bibliotecă, Centrul pentru Studiul și propriul editor legal. Adăugat la acest lucru un campus istoric, proiectat de arhitectul Ramos de Azevedo, și a fost acolo o piatră de hotar în lume juridică națională, a cărei misiune este de a pregăti specialiști complete, dotate cu aptitudini și abilități care să le permită să aibă acces la și exercitarea orice domeniu de drept .

Facultatea de Damásio este recunoscut ca cel mai mare Centrul de Studii Juridice în Brazilia și este unul dintre cele cinci școli de drept din São Paulo, care au se recomandă Sigiliul OAB.

În 2015, Damasio a devenit parte a DeVry Educație Group, un furnizor global de servicii educaționale, cu peste 80 de ani de istorie și este prezentă în peste 50 de țări cu peste 160 de mii de studenți.

Dacă doriți o educație de calitate internațională, Damasio | DeVry este cea mai bună opțiune.

Programe predate în:
  • Portuguese (Brazil)

Această școală oferă și:

LLB

Damásio | DeVry

Direito é a ciência que estuda as leis e sua aplicação nas relações entre as pessoas na sociedade. A análise de textos legais, das decisões dos Tribunais, denominadas jur ... [+]

O curso de Direito em São Paulo do Damásio | DeVry é a melhor opção quando o assunto é ensino superior de qualidade. Escolher a Damásio | DeVry, como Faculdade de Direito em São Paulo, garante a você ter experiências acadêmicas diferenciadas, onde, ao concluir o curso, você estará apto a exercer sua profissão com total competência e destaque. Estudar Direito no Damásio | DeVry é também usufruir de uma estrutura de padrão internacional, o que faz toda a diferença no mercado de trabalho.

Direito é a ciência que estuda as leis e sua aplicação nas relações entre as pessoas na sociedade. A análise de textos legais, das decisões dos Tribunais, denominadas jurisprudência, dos usos e costumes, além dos valores norteadores da vida social, é um instrumento para os cidadãos poderem realizar todas as suas potencialidades na vida individual e coletiva.... [-]

Brazilia São Paulo
Contactează şcoala
Portuguese (Brazil)
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză