OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre OsgoodePD

Osgoode Professional Development este un lider mondial în învățarea pe tot parcursul vieții. Parte a școlii de drept Osgoode Hall, una dintre cele mai vechi și cele mai bune școli de drept din Canada, oferim programe de credit și non-credit pentru avocații, paralegalii, profesioniștii, firmele și organizațiile canadiene și internaționale.

Programele noastre continue de educație legală variază de la ore de informare de o oră până la conferințe și cursuri scurte predate de practicanții avocaților și o serie de experți în alte discipline. Pentru studierea aprofundată a unui anumit subiect juridic sau pentru a vă îmbunătăți abilitățile, luați în considerare unul dintre programele OsgoodePD de certificare pentru avocați sau profesioniști. De asemenea, puteți personaliza propriul program de grup pentru a oferi instruirea în profunzime și practică pe care angajații sau echipa dvs. o solicită.

Programele academice reprezentative ale OsgoodePD includ o diplomă profesională LLM bazată pe curs, cu 14 specializări diferite, predate în campus sau prin învățământ la distanță, de către profesorii, practicienii, judecătorii și factorii de decizie premiat ai Osgoode. Programul LLM pentru Dreptul Afacerilor Internaționale și LLM din Canada este proiectat special pentru avocații instruiți pe plan internațional. Dacă o diplomă nu este scopul dvs., puteți alege dintr-o selecție de cursuri LLM oferite în fiecare an ca cursuri unice.

Cele mai multe dintre cursurile și programele noastre sunt oferite la fața locului și prin comoditatea educației la distanțe folosind transmisia web și streaming video. OsgoodePD este, de asemenea, încântat să ofere programe la cerere, o selecție de cursuri oferite anterior și exclusiv la cerere, disponibile ori de câte ori programul dvs. permite.

Indiferent de călătoria dvs. de învățare, aceasta va fi susținută de angajamentul neechivoc al companiei OsgoodePD față de calitate, accesibilitate și servicii pentru clienți. Osgoode Professional Development operează în inima centrului de afaceri din Toronto de pe străzile Yonge și Dundas, la câțiva pași de linia de metrou a orașului, de districtul financiar și de birourile guvernamentale.

Recunoașterea popoarelor indigene și a teritoriilor tradiționale

Universitatea din York recunoaște că multe națiuni indigene au relații de lungă durată cu teritoriile pe care se află campusurile noastre care preced sediul Universității York. Recunoaștem prezența noastră pe teritoriile tradiționale ale Mississaugas de New Credit, Huron-Wendat, Confederația Haudenosaunee și Métis Nation of Ontario.

Faceți istoricul cu noi

Osgoode a fost formarea viitorului educației juridice din 1889.

Ca cea mai mare și cea mai diversă școală de drept din Canada, Osgoode a câștigat o reputație globală pentru atragerea studenților talentați și a facultăților de vârf.

Ne pregătim liderii de mâine prin gama noastră de cursuri de neegalat și o abordare inovatoare a predării care integrează teoria legală și învățarea experiențială. Pasiunea noastră pentru implicarea în comunitate, o experiență de neegalat a studenților, servicii pentru societate, bursă de gândire și accesibilitate în toate formele sale multiple reprezintă ceea ce ne definește valorile și angajamentul nostru de a rupe un nou teren în educația juridică.

Creați-vă viitorul și faceți istoric cu noi.

Conducerea noastră

Inovația în educația juridică

Inovația este semnul nostru distinctiv. Bazându-ne pe baza noastră deja puternică, ne străduim constant să dezvoltăm noi cursuri, programe și alte inițiative care promovează educația juridică superioară a lui Osgoode.

Modelarea dezbaterii publice

Gânditorii lui Osgoode impun limite și exercită influență asupra burselor academice, elaborării politicilor naționale și internaționale, jurisprudenței interne și internaționale, reformei legale și dezbaterii publice.

Diversitate si includere

Osgoode este o comunitate diversă și care susține în mod serios obligația sa profesională și etică de a servi publicul.

Justiție și comunitate

O componentă semnificativă a angajamentului Osgoode față de implicarea în comunitate susține accesul la justiție, fie prin intermediul cerințelor Osgoode de interes public (OPIR), prin programele clinice și intensive ale lui Osgoode, cât și prin contribuția noastră de cercetare a cadrelor didactice la domeniul accesului la justiție.

Istoria noastra

La deschiderea școlii de școli Osgoode din 1889, directorul William Reeve și-a exprimat speranța: "... că toți, profesori și studenți, ne vom apleca energiile pentru succesul noii școli de drept".

De peste 125 de ani, misiunea lui Osgoode a fost urmărirea excelenței academice și profesionale și a dreptății prin lege. Am condus câteva dintre cele mai importante inovații din educația juridică canadiană. Vizitați site-ul Istoria Osgoode pentru a afla mai multe.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Law Certificate » Vedea Law LLM » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat

Certificat în fundații pentru studii juridice universitare

Campus Cu normă întreagă 2 săptămâni September 2019 Canada Toronto

Acest program este conceput în primul rând pentru absolvenții de programe de diplomă de drept din afara Canada, care sunt interesați în urmărirea studiilor juridice postuniversitare în Canada. [+]

Iarna 2018 Aplicații - Închis

Aplicațiile sunt închise pentru primirea în anul 2018 a Certificatului în cadrul Fundațiilor pentru studii juridice universitare.

Acest program este conceput pentru a vă oferi fundația de care aveți nevoie pentru un studiu juridic absolvent cu succes. Elevii din acest program

studiază fundamentele dreptului public și privat canadian într-o clasă interactivăsă învețe și să practice abilitățile juridice, analitice și de scriere în domeniul dreptului comun prin construirea de probleme simple și mai complexe, cu posibilități de feedback mic și individual și feedbackpune bazele pentru o performanță reușită în cursurile LLM și în viitoarea carieră juridicăPentru cine este acest program?... [-]

Pregătirea examenelor online NCA

Online Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Canada Toronto

Ar trebui să luați acest program dacă aveți deja evaluarea dvs. ANC sau dacă rezultatele evaluării sunt în așteptare și intenționați să vă scrieți examenele ANC în următoarele 12 luni (oricare dintre următoarele trei ședințe ale examenelor ANC). [+]

Planificați să stați la examenele ANC? OsgoodePD vă poate ajuta să vă pregătiți.Pregătirea examenelor online NCA

Proiectat pentru avocații instruiți la nivel internațional care au evaluarea lor NCA sau intenționează să-și scrie examenele ANC în următoarele 12 luni.

OsgoodePD NCA Exam Prep Programul este special conceput pentru avocații calificați la nivel internațional și absolvenții de drept planificând să scrie orice sau toate din Comitetul Național de Acreditare cinci examene obligatorii:

Bazele dreptului canadianLegea constituțională canadianăLegea administrativă canadianăLegea penală canadianăResponsabilitatea profesionalăPentru cine este acest program?... [-]

LLM

LLM în drept fiscal - Full Time

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Canada Toronto

Cunoașterea legii fiscale este esențială pentru orice mediu de afaceri, iar studiul acestei specializări juridice este fascinant din punct de vedere intelectual. LLM Profesionale în Dreptul Fiscal oferă studenților posibilitatea de a dobândi o înțelegere mai profundă a politicilor, principiilor și logicii interne a legilor fiscale în Canada și la nivel internațional. [+]

Prezentare generală a programului

Cunoașterea legii fiscale este esențială pentru orice mediu de afaceri, iar studiul acestei specializări juridice este fascinant din punct de vedere intelectual. LLM Profesionale în Dreptul Fiscal oferă studenților posibilitatea de a dobândi o înțelegere mai profundă a politicilor, principiilor și logicii interne a legilor fiscale în Canada și la nivel internațional. Acesta acoperă toate aspectele legii fiscale din cele mai fundamentale norme care stau la baza principiilor tradiționale de planificare fiscală personală la evoluțiile actuale ale designului sofisticat al instrumentelor financiare. Cursurile sunt predate de o gamă variată de cercetători și practicieni cu înaltă calificare, toți fiind lideri în domeniile lor de practică.... [-]


LLM în Dreptul Afacerilor Internaționale

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Canada Toronto

Această specializare de un an, cu normă întreagă, este concepută pentru a oferi avocaților și profesioniștilor din întreaga lume cursuri avansate de drept internațional în domeniul afacerilor. [+]

Prezentare generală a programului

Această specializare de un an, cu normă întreagă, este concepută pentru a oferi avocaților și profesioniștilor din întreaga lume cursuri avansate de drept internațional în domeniul afacerilor. Facultatea premiată predă cele mai recente evoluții în dreptul comerțului internațional, finanțe internaționale, tranzacții internaționale de afaceri, impozitarea tranzacțiilor transfrontaliere și alte subiecte conexe. Specializarea oferă studenților cunoștințe în cursuri critice, de bază de drept internațional de afaceri de afaceri, permițându-vă în același timp posibilitatea de a urmări interesele dvs. academice prin electives.

Pentru cine este specializarea?... [-]

LLM în dreptul comun canadian

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Canada Toronto + 1 mai mult

Acest program captivant oferă formare de bază în dreptul comun canadian pentru avocații instruiți pe plan internațional și absolvenții de drept. Indiferent dacă aveți o diplomă de drept comun sau civil din afara Canadei [+]

Prezentare generală a programului

LLM în Legea comună canadiană oferă posibilitatea de a lua cursuri de bază în subiecte de drept comun canadian predate la nivel de absolvent, împreună cu o gamă largă de opțiuni electivă. Cursurile de bază sunt concepute special pentru a răspunde cerințelor Federației Societăților de Drept din cadrul Comitetului Național de Acreditare din Canada (ANC). Elevii din specializarea dreptului comun canadian beneficiază atât de sprijin academic, cât și de carieră pentru a ajuta la tranziția lor spre piața legală canadiană.

Notă: Completarea LLM profesională în dreptul comun canadian nu vă dă dreptul în mod automat să vă exercitați dreptul în Canada sau să fiți admis în Baroul unei provincii sau unui teritoriu canadian. Consultați ANC sau societatea dvs. de drept provincial / teritorial pentru mai multe informații.... [-]


Part-time LLM profesional în relațiile de muncă și dreptul muncii

Campus Cu jumătate de normă 2 anii August 2019 Canada Toronto

LLM-ul profesional în relațiile de muncă și dreptul muncii oferă studenților posibilitatea de a înțelege mai profund teoria, politicile și principiile care stau la baza legii muncii și muncii. Elevii vor dezvolta abilitățile de a examina, la un nivel avansat, forțele sociale, economice și politice care modelează astăzi acest domeniu dinamic. [+]

Prezentare generală a programului

Osgoode de doi ani, cu normă întreagă LLM profesionale în relațiile de muncă și dreptul muncii oferă studenților posibilitatea de a obține o înțelegere mai profundă a teoriei, a politicilor și a principiilor care stau la baza muncii și dreptul muncii. Elevii vor dezvolta abilitățile de a examina, la un nivel avansat, forțele sociale, economice și politice care modelează astăzi acest domeniu dinamic.

Pentru cine este specializarea?

Absolvenți de drept cu experiență juridică în domeniul muncii și al ocupării forței de muncă.

Profesioniști fără diplomă de drept care au acreditări academice excelente și experiență profesională semnificativă și înaltă.... [-]


Videoclipuri

Options for Internationally Trained Lawyers

Contactează

Adresă, linia 1 1 Dundas Street West Suite 2602, P.O. Box 42 Toronto, Ontario M5G 1Z3
M5G 1Z3 Toronto, Ontario, Canada
website https://www.osgoode.yorku.ca/