Peking University School of Transnational Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre STL

Peking University School of Transnational Law („STL”) este unică în China și unică în lume, oferind o diplomă JD în stil american complet în limba engleză, alături de o diplomă chineză JM. STL oferă, de asemenea, un LL.M. program cu un curriculum bogat în cursuri care pun accentul pe dreptul și practica transnațională, dreptul chinez și tradițiile juridice și alte cursuri de ultimă oră concepute pentru a dota absolvenții STL de toate naționalitățile pentru conducere în secolul 21.

140236_STLPics-BuildingExterior.jpg

Universitatea din Peking

Universitatea din Beijing („PKU”) este cea mai veche universitate din China și una dintre cele mai distinse și prestigioase universități de cercetare din lume. Clasamentele QS World University și Times of Higher Education au clasat PKU pe locul 23 cu cea mai renumită academie universitară pentru 2021.

Locație

STL este situat în sudul orașului Shenzhen. O metropolă cu o creștere rapidă de 12 milioane de oameni, Shenzhen a fost în continuă creștere de când a fost înființată ca prima zonă economică specială a Chinei în 1979. Acum, Shenzhen nu este doar un centru major al celei mai populate provincii din China, Guangdong , ci și o lider de piață în toată China și o zonă unică în care marile sisteme juridice din lume fuzionează și influențează comportamentul transfrontalier . Orașul este un loc de joacă pentru biotehnologie, logistică și noi industrii energetice, iar companii de top precum Huawei și Tencent au sediul aici. Și pe scena mondială, Shenzhen și-a pus amprenta; în 2008, a fost numit Orașul Designului UNESCO, iar în 2011, a găzduit cea de-a 26-a Universiadă de vară.

140235_PKUSZ-Techtrip.jpg

Din punct de vedere geografic și economic, Shenzhen este, de asemenea, strâns integrat cu Hong Kong, cu care are graniță. Opțiuni extinse de transport public leagă cele două orașe de centrul orașului, unul poate vizita Hong Kongul cu autobuzul, metroul și feribotul. Cu un PIB combinat de peste 650 de miliarde de dolari, regiunea Shenzhen-Hong Kong este una dintre cele mai mari zone metropolitane din lume.

Cu locația sa geografică unică, spiritul inovator și perspectiva de ultimă oră, Shenzhen a devenit treptat un oraș avansat care se conectează cu lumea.
https://www.scmp.com/news/china/politics/article/3023330/beijing-unveils-detailed-reform-plan-make-shenzhen-model-city

Elevii, Facultatea și Cariere

Conducătorii principali din întreaga lume concurează pentru admiterea la STL. Facultatea multinațională a Școlii de Drept include oameni de știință și practicieni recunoscuți la nivel mondial din China, SUA, UE și din alte părți. Absolvenții STL sunt extrem de căutați pentru poziții în corporații de avocatură și corporații de conducere multinaționale, conducând firme și corporații de avocatură chineze, întreprinderi de stat majore și organizații neguvernamentale internaționale.

Cut-Edge Curriculum

Programul STL JD / JM cu semnătura STL este de patru ani. Curriculumul JD, care este predat în întregime în limba engleză, este similar cu conținutul curriculelor JD ale celor mai bune școli de drept americane, cu o adâncime suplimentară în istoria și legea juridică chineză. Curriculumul JM oferă cursuri de bază în drept chinez și este predat în mare parte în limba chineză. Majoritatea studenților chinezi se înscriu în programul JD / JM cu dublă diplomă; cei mai mulți studenți internaționali se înscriu în programul JD de trei ani al STL. Ambele curriculum-uri evidențiază abilitățile și cunoștințele legale pentru secolul 21: (i) legea și practica transnațională, (ii) competența interculturală și (iii) responsabilitățile profesionale ale avocaților în aceste contexte. Nici o școală de drept nu găzduiește mai bine absolvenți pentru sectorul privat, sectorul public sau de interes public în China, Statele Unite, Regatul Unit sau națiunile britanice Commonwealth.

Programul constă în cel puțin trei sferturi din studiul de ședere cu normă întreagă și un al doilea an pentru stagii, studii continue sau proiecte de cercetare la alegerea elevului. Deși gradul este acordat la sfârșitul a doi ani, este posibil ca reședința să fie finalizată după una.

140233_STLPics-ClasswithProfessorJinZining.jpg

Oportunități educaționale internaționale

Experiența STL este intrinsecă multinațională și interculturală, fără a lăsa niciodată PKU-ul frumos Shenzhen Graduate School Campus. În același timp, studenții STL se bucură de multiple oportunități de a studia în străinătate la școlile de drept din întreaga lume cu care PKU și STL se bucură de relații de schimb.

Lideri globali

Absolvenții STL ies din anii lor de studiu ca avocați echipați în mod unic pentru conducere în lumea interconectată de astăzi, cu cunoștințe profunde și înțelegere a dreptului și tradițiilor juridice chinezești și occidentale și cu abilitățile practice necesare pentru succesul intercultural. Peking University School of Transnational Law (STL) este singura școală de drept din lume care oferă un program cu dublă diplomă în care studenții finalizează o diplomă de Juris Doctor (JD) modelată în SUA, alături de o diplomă în China Juris Masters (JM). Studenții trebuie să fie bilingvi în engleză și mandarină pentru a finaliza acest program de patru ani și să absolvească cursiv în sistemele juridice ale două dintre superputerile lumii, SUA și China. STL oferă, de asemenea, o diplomă LLM care combină dreptul internațional, dreptul chinez și dreptul occidental și oferă studenților internaționali posibilitatea de a studia cot la cot cu cei mai buni studenți din China, care vor continua să fie parteneri la marile firme de avocatură, elite politice, lideri la organizații internaționale și directori de afaceri. Ambele programe de învățământ pun accentul pe abilitățile și cunoștințele de legalizare pentru secolul 21: (i) dreptul și practica transnațională, (ii) competența interculturală și (iii) responsabilitățile profesionale ale avocaților în aceste contexte. Nici o facultate de drept nu echipează mai bine absolvenții din sectorul privat, sectorul public sau lucrări juridice de interes public în China și Statele Unite, drept comun și drept civil, est și vest, toate într-un singur curriculum.

Locații

Shenzhen

Peking University School of Transnational Law

Address
Peking University School of Transnational Law, Room 410, 2199 Lishui Road, Peking University, University Town
Xili, Nanshan District

518055 Shenzhen, Guangdong, China
Număr de telefon
86 (755) 2603 2287

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră