L.U.de.S Lugano Campus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

LUde.S. Acesta născut în 1999, ca asociație, în Ticino, în Elveția, la inițiativa prof. Paolo Sotgiu, în scopul de a promova și încuraja toate formele de schimburi culturale și experiențe educaționale, științifice și de cercetare în Europa și în alte locuri ca Universitatea Liberă de Științe Umane și Tehnologie - Ludes. Rezoluția nr. 703 din 14 februarie 2006, Consiliul de Stat a autorizat LUde.S. folosind numele Universității private în conformitate cu art. 14 alin. 2 din Legea cu privire la Universitatea din italiană Elveția, Universitatea de Științe Aplicate din Elveția și italiene privind institutele de cercetare din 03 octombrie 1995 (LUSI / SUPSI; RL 5.3.1.1)

În 2014, ca urmare a modificării articolului. 14 LUSI / SUPSI a menționat mai sus, ceea ce permite utilizarea universităților pe termen doar școli acreditate de către autoritățile naționale sau inter-cantonale relevante, Universitatea Liberă de Științe Umane și Tehnologie - Ludes este compania de serviciu „Ludes Sagl“, transformând structura lor un campus, campusul Ludes Lugano, Lugano pentru a găzdui cele mai prestigioase universități europene și internaționale, și să dezvolte cursurile lor, în conformitate cu programa pregătite de către universitățile respective găzduite.

În conformitate cu viziunea fondatorului Prof. Paolo Sotgiu, iar după aproape douăzeci de ani de activitate în Elveția, LUde.S. El a fondat recent un nou campus în Malta, numit Unite UCM Campus Malta.

Extinderea în Malta, UCM este acum în măsură să consolideze în continuare gama de acțiuni internaționale prin eliberarea de calificări care pot fi comparate cu și recunoscute în multe țări, nu numai în Europa, ceea ce face mai ușor pentru studenți pentru a obține calificări străine (licență CNFIS n. 2015-011).

Acum, ei sunt oferite la Ludes Lugano Campus, cursurile de gradul de campusul universitar și Semmelweis Unite UCM Malta instituție de învățământ superior.

De ce studiu la Ludes

Studiind la LUde.S. Aceasta înseamnă a deveni ceea ce este: persoană completă, responsabilă și deschisă între ele și în lume.

Nu este doar de a învăța tehnici, pentru a dobândi abilitățile, dar, de asemenea, să învețe respect și dragoste pentru tot ceea ce promovează viața.

Recunoscând valoarea ființelor umane, potențialul și capacitățile sale, cu care se confruntă întotdeauna cultura și tradițiile altor popoare.

Abordarea pedagogică a LUde.S. aspiră să învețe să cunoască și să înțeleagă nu numai alții, dar, de asemenea, și mai presus de ei, facilitând astfel viitorul vieții profesionale și relaționale, punând astfel „o bază solidă pentru orice viață cale ne va suna pentru a merge.

Locații

Lugano

Address
Ludes Lugano Campus | Via dei Faggi 4, Quartiere La Sguancia
6912 Lugano, Ticino, Elveţia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră