University Of Zurich - Faculty of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La Universitatea din Zurich

La Universitatea din Zurich (UZH) cu cele 26.000 de studenți înmatriculați este Cea mai mare universitate din Elveția. Fondată în anul 1833, UZH fost prima universitate din Europa care urmează să fie stabilit de un sistem politic democratic; astăzi, UZH este unul dintre cele mai importante universități din lume vorbitoare de limbă germană. Alcătuit din șapte facultăți acoperind aproximativ 100 de domenii diferite, Universitatea oferă o gamă largă de programe de doctorat de licență, master și. În plus, programele de formare continuă Uzh oferă oportunități excelente de învățare.

Facultatea de Drept Datorita numeroaselor sale ani de experienta master programe oferă studenților săi o educație academică la cel mai înalt nivel. Facultatea de Drept oferă nu numai cea mai largă gamă de specializări diferite în Elveția, dar și excelează cu rețeaua sa remarcabilă de profesori de renume din întreaga lume, care predau multe programe și cursuri.

LL.M. Drept Internațional de Afaceri de la Universitatea din Zurich LL.M. Drept Internațional de Afaceri de la Universitatea din Zurich oferă un curs postuniversitar legate de practică la cel mai înalt nivel. Aveți posibilitatea de a alege să studieze una dintre următoarele domenii de specializare în profunzime mai mare: 1. Bancare Internaționale și Drept Finanțe (oferit în limba engleză pe o bază Full-Time și în limba germană pe o bază part-time) 2. Tranzacțiile Internaționale și Transfer Tehnologic (numai oferit în limba germană) 3. Internațională Litigii și Arbitraj (numai oferit în limba germană) 4. Fuziuni și achiziții și Drept corporatist (numai oferit în limba germană) 5. Internațional Drept sportiv (oferit în limba engleză pe o bază Full-Time și în limba germană pe o bază part-time) -> Secțiunea de specializare poate fi urmat ca un curs certificat (CAS).

Cu zonele sale alese cu grija de specializare, The master Dreptul International Business răspunde nevoilor juridice ale unei lumi de afaceri globalizată și-l ...

  • Poate fi completat cu normă întreagă sau bazată pe muncă - excelează prin experiența sa îndelungată - se caracterizează prin rețeaua sa excelentă de lectori de renume internațional - oferă cea mai largă gamă de specializare în Elveția - este orientat pe plan internațional, cu excursii la SUA, China și UE - oferă participanților un suport excelent pe parcursul studiului - încurajează discuțiile și discursul - sprijină de schimb între studenți și cadre didactice, prin week-end-intensive la hoteluri seminar - oferă participanților de orientare cu caracter personal în timpul programului de studiu se bucură de acces la ofertele de la Universitatea din Zurich - profit din darurile Europa Institut de la Universitatea din Zurich.

Localizare Elveția are multe de oferit în ceea ce privește diversitatea culturală, limbi, peisaje uimitoare și, desigur, oamenii săi. Exista aproximativ 8,1 milioane de oameni care trăiesc în Elveția, iar țara are patru limbi oficiale: germană, franceză, italiană și retoromană.

Elveția sa bucurat de o stabilitate economică de-a lungul ultimelor decenii. În ciuda Elveției lipsa de resurse naturale, precum și faptul că economia elvețiană este foarte dependentă de exporturi, PIB-ul pe cap de locuitor este mai mare decât în ​​majoritatea celorlalte țări industrializate. Populația elvețiană pe ansamblu se bucură de un nivel ridicat de trai și Elveția are o reputație solidă pentru servicii de înaltă calitate, în mai multe sectoare, inclusiv de sănătate, industrie, transport public, educație, etc.

În Raportul Competitivității Globale publicat de Forumul Economic Mondial din 2015/2016 Elveția se afla in fruntea clasamentul general. "Brainforce" este de asemenea foarte apreciate în Elveția și acest lucru este reflectat de poziția de lider a Elveției privind "Uniunea Europeană a inovării Tabloul de bord 2016".

Viață de student A studia în Zurich înseamnă că trăiesc în capitala culturală vibrantă și interesantă a Elveției. Mult mai mult decât un centru de afaceri și finanțe, Zurich este, de asemenea, cunoscut sub numele de "oraș mic mare". Acest lucru se datorează faptului că din Zurich oferă toate beneficiile vieții de oraș și în același timp, multe facilități de recreere atractive la ușa sa, cu lacul său incredibil de frumoasă și munții din apropiere.

Locații

Zurich

University of Zurich - Faculty of Law

Address
University of Zurich
Hirschengraben 56


CH-8001 Zurich, Zurich, Elveţia
Număr de telefon
+41 44 634 22 36

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră