Citește Descrierea Oficială

Universitatea Paris 2 Panthéon-Assas pledează pentru diversitate și cultivă o sinergie reală între cercetare, instruire și aplicare. Oferă o gamă largă de cursuri, atât în ​​învățământul inițial, cât și în cel permanent, coalescența în străinătate și munca pe teren.

Considerată a fi prima universitate de drept din Franța, Universitatea Paris 2 Panthéon-Assas este dedicată susținerii tradiției de la care a apărut, păstrând, totodată, efortul de a-și ridica nivelul de excelență în următoarele discipline: Legea privată și știința criminală, Științe politice, drept roman, istorie de drept, economie, management, științe informatice și de comunicare.

Parteneriatele noastre extinse, nu numai cu marile agenții franceze, europene și internaționale, dar și cu importante companii financiare și industriale, asigură ancorarea în lumea profesională și garantează polivalența veritabilă pentru care suntem cunoscuți.

Atenuat la nevoile studenților, universitatea oferă programe academice adaptate și organizate în cadrul LMD. Diverse servicii digitale, tutoriale, o bază de date bibliotecă în continuă creștere și cuprinzătoare, servicii de curs și de consiliere profesională și o selecție de activități atletice și culturale extracurriculare acționează concertat pentru a completa și a armoniza experiența universitară a fiecărui student.

Colegiul European din Paris

În cadrul Universității Paris 2 și ca parte a acesteia, Colegiul European din Paris reunește o echipă de profesori de înaltă calificare din Paris 2 specializată în dreptul european, renumită pentru excelența sa în educație și cercetare, precum și legăturile sale puternice cu franceza, Instituțiile europene și internaționale, lumea afacerilor și profesia de avocat.

Universitatea este situată în Cartierul Latin, în centrul sediilor puterii și culturii, care fac din Paris un loc unic în care să studieze.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

LLM

Université Paris II Panthéon-Assas

LL.M. (Master of Laws) în drept european oferă studenților posibilitatea de a dobândi o înțelegere globală a dreptului european în majoritatea domeniilor care țin de comp ... [+]

Uniunea Europeană este una dintre cele mai complexe și fascinante organizații socio-economice din lumea de astăzi și este esențială în prezent să înțeleagă funcționarea și natura sistemului său juridic. Ca un actor internațional major, Uniunea Europeană și-a stabilit legături cu țările din întreaga lume în domeniul comerțului, al cooperării, al capacităților financiare și umanitare. Uniunea Europeană este în continuă creștere, iar specialiștii din domeniu au nevoie de mai mulți experți. LLM în dreptul european al Universității Paris II este un program unic și concis, învățat în întregime în limba engleză, care vă oferă posibilitatea de a studia în profunzime domeniile cele mai relevante ale dreptului și de a obține o perspectivă asupra implicațiilor politice, juridice și financiare pe care le implică. O echipă cu adevărat europeană de profesori cu înaltă calificare predă cursurile și vă permite să dobândiți abilitățile necesare pentru a face față provocărilor și oportunităților interesante ale timpului nostru.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Paris, Île-de-France, FR