Citește Descrierea Oficială

Credit pentru Ideea de semințe MIPLC lui se datorează profesorul Schricker, fostul director al Institutului Max Planck pentru Proprietatea Intelectuală și Legea concurentei (acum MPI pentru inovare și concurență). Din această idee de semințe a crescut planul de a stabili un master internațional de calitate superioară program pentru a preda lege IP la un organism de student divers. Punerea în aplicare a acestui plan a fost abordată de profesorul Joseph Straus, unul dintre succesorii profesorului Schricker lui ca director al Institutului Max Planck, iar Societatea Max Planck, mai ales de atunci, Secretar General Dr. Barbara Bludau.

Cu studenții din curs de dezvoltare și țările dezvoltate, de la practica și mediul academic, care provin din medii educaționale juridice, tehnice și de altă natură în minte, era clar că programul de urmat ar trebui să fie cât mai completă. Astfel, Dr. Bludau și profesorul Straus stabilite pentru a identifica parteneri potriviți cu acreditări puternice în procesul de predare dreptul de proprietate intelectuală, drept în general, precum și de economie și de afaceri.

Ei au descoperit la Universitatea din Augsburg; Technische Universität München; și Facultatea de Drept la Universitatea George Washington (Washington, DC).

În urma unor negocieri extinse, Munchen de proprietate intelectuală Centrul de Drept (MIPLC) a fost inaugurat la o ceremonia de inaugurare de pe 17 martie 2003. În colaborare cu generos al Ministerului bavarez pentru Știință, Cercetare și Arte, cei patru parteneri au reușit să obțină aprobarea oficială a Master Programul "proprietate intelectuală și a Legii concurentei" în timp record. În același timp, am fost ocupat de recrutare facultate din întreaga lume, finalizarea detaliile administrative ale programului, și începe a face publicitate pentru studenți.

De luna octombrie 2003, am fost în stare să atragă studenți din opt tari situate pe cinci continente. In august 2004, acești 13 elevi de prima clasă a absolvit de la MIPLC, cu Universitatea din Augsburg conferirea "Master of Laws" grad. Primul nostru an academic - în ciuda tuturor problemelor legate de începerea acestui nou demers ambițios - au încheiat cu succes. În al doilea an universitar, înscrierea noastră a crescut la 18 de studenți din 13 de țări. În plus, MIPLC LL.M. program a fost selectat pentru a contribui la educarea în continuare a șapte oameni de știință ASEAN, care au aderat la programul de termenul de iarnă 2004/05, în cadrul programului ECAP II.

Până în 2008, noi am fost capabil sa inscrie 30 de studenți noi pentru prima dată și au fost în mijlocul unui proces de acreditare care a fost între timp încheiate cu succes. Clasa actual de 2013/14 are 23 de elevi din 15 de națiuni din Europa, America de Nord și de Sud, Africa, și Asia.

Suntem îndatorați numeroase persoane pentru contribuțiile lor critice la aceasta noua aventura. De la bun început, liderii celor patru parteneri MIPLC au arătat angajamentul lor ferm la această cooperare unic, și manipulate probleme complicate cu pricepere și flexibil.

Sincere mulțumiri sunt datorate în special la profesorul Wolfgang A. Herrmann și dr. Ludwig Kronthaler, Presedinte si (apoi) Kanzler de Technische Universität München; Profesorul Wilfried Bottke, fostul președinte de la Universitatea din Augsburg; Profesorul Michael K. Young, apoi decan al Facultatea de Drept George Washington (Washington, DC), si profesorul Martin J. Adelman din Legea GW.

Toate aceste persoane au avut un rol în a ajuta înființat MIPLC ca un puternic de cooperare multi-partener. Alte mulțumiri sunt datorate profesorul Thomas MJ Möllers de la Universitatea din Augsburg si de regretatul Dr. Manfred Scholz, un fost membru al Consiliul nostru de Administrație, care, împreună asigurat un sprijin semnificativ de finantare de la Gesellschaft der Freunde der Universität Augsburg eV

Nu în ultimul rând, profesorul Josef Drexl, acum președintele Consiliului de Management MIPLC, a avut un rol în a ajuta să elaboreze studiul de examinare și regulamentele în care toți elevii MIPLC sunt supuse.

Fără sprijinul lor, și fără abordarea prietenoasă și de ajutor din cadrul Ministerului bavarez pentru Știință, Cercetare și Arte, nu am putea au început LL.M. Programul în toamna anului 2003, au fost create doar șase luni de la Centrul.

Și, desigur, fără a mai mult de 65 de membri ai facultății noastre, nu ne-ar fi fost capabil de a crea un astfel de program divers și cu multiple fațete. Nu în ultimul rând, din cauza angajamentului lor continuu de a programului MIPLC, cursurile lor dedicate garanta calitatea educației ofertelor MIPLC.

De asemenea, le multumim tutorii noastre academice, care, prin realizarea de sesiuni de unu-la-unu tutorial cu elevii lor, aduce o contribuție importantă la calitatea de master noastre programul.

Pe această bază, așteptăm cu nerăbdare la dezvoltarea de ani academice actuale și viitoare și să depună eforturi pentru îmbunătățirea continuă a calității programului nostru de chiar mai mult creșterea de interconectare a cursurilor, prin adaptarea cursurilor la nevoile elevilor, și, nu în ultimul rând, prin oferirea de cursuri noi.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

LLM

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC

MIPLC oferă o experiență cu adevărat internațională și interdisciplinară, datorită celor patru parteneri, facultăți internaționale și studenților din întreaga lume. ... [+]

Programul nostru

MIPLC oferă o experiență cu adevărat internațională și interdisciplinară, datorită celor patru parteneri, facultăți internaționale și studenților din întreaga lume.

Cu doar 38 de elevi (maxim) pe an, programul nostru este mult mai mic decât alții. Acest lucru garantează o interacțiune intensă între studenți, profesori și personal, precum și sprijin individualizat. Cursurile noastre sunt concepute special pentru programul nostru și pentru studenții noștri.

Programul nostru este:

Specializate și pe deplin acreditate, și intensivăPotrivit pentru absolvenți de drept și studenți cu alte medii deopotrivăPredate în întregime în limba englezăSistem multi-jurisdicțional, care acoperă tradițiile de drept civil și de drept comun și mai multe țăriDiverse cu o mare varietate de module de a alegeInterdisciplinar, discutând toate aspectele legate de IP din perspectivele economice legale și relevanteAplicabil, cu aspectele practice ale IP acoperite în simulări, studii de caz și internshipCompletat cu vizite de studiu la Oficiul European de Brevete și alte organizații de IP, o vizită de studiu opțională la Washington, DC, și conferințe și discuții clienților pe tot parcursul anuluiUn membru al rețelei EIPINSituat în IP Capital din EuropaFacultatea noastră... [-]
Germania Munich
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Munich Intellectual Property Law Center MIPLC
Address
Max Planck Institute for Innovation and Competition MIPLC Marstallplatz 1
80539 Munich, Bavaria, Germania
Website
Număr de telefon
+49 (89) 24246-5321