ITM University, School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ITM Facultatea de Drept este o generație următoare Facultatea de Drept a stabilit cu scopul de a oferi de clasă mondială de educație juridică, care are ca scop pregătirea profesioniștilor din domeniul juridic care va juca un rol decisiv de conducere, nu doar în calitate de avocați practică în instanțele de judecată, dar, de asemenea, în calitate de cadre universitare, legislatori, judecători, factorii de decizie politica, funcționarilor publici, activiști ai societății civile, precum și în calitate de consilier juridic în sectorul privat, menținând cele mai înalte standarde de etică profesională și de un spirit de serviciu public.

Hon'ble Președintele India Smt. Pratibha Patil Devisingh, la inaugurarea Școlii Naționale de Drept de la Universitatea Delhi la 03 septembrie 2008 a subliniat faptul că "... Trăim în vremuri dificile, atunci când schimbări uriașe au loc în lume. Sisteme juridice trebuie să facă față impactului tehnologiilor secolului 21 în domeniile tehnologiei informației, bio-tehnologie, medicină și de proprietate intelectuală. Afaceri și comerț operează acum într-un mediu internațional. Educație juridică trebuie să echipeze profesioniști de drept pentru a face față noilor provocări și dimensiunile de funcționare într-o lume integrată la nivel global. Expertiză în drept și cunoștințe cu privire la sistemele juridice din alte țări internațională este încă lipsește în țara noastră. Cursuri de drept trebuie să aibă perspective de drept internațional și comparative în programele școlare, împreună cu înțelegerea necesară a dreptului intern ... "Prim-ministrul Hon'ble din India, Dr. Manmohan Singh în timp ce inaugurarea Conferinței de consultare Național de Reforme doua generație în educație juridică în New Delhi pe o mai 2010, pe bună dreptate a subliniat că "... sarcinile cele mai dificile din educație juridică în India este de a găsi un echilibru adecvat pentru a se asigura că studenții noștri sunt predate de un mix corect de cursuri care să le dea cunoștințe și pregătire în drept indiene, dar, în același timp, să-i pregătească pentru a face față provocărilor globalizării, în cazul în care mecanismele juridice interne interacționează cu sisteme juridice, atât internaționale și străine. Această interacțiune se va aprofunda în anii care vor veni și școlile noastre de drept trebuie să se pregătească pentru a face față acestei provocări ... "Știind bine bine că astăzi, educație juridică trebuie să îndeplinească nu numai cerințele de la bar și la noile nevoi ale comerțului, comerț și industrie, dar, de asemenea, cerințele globalizării, ITM Facultatea de Drept se va asigura excelența academică și pregăti profesioniști din domeniul juridic, echipate pentru a face față noilor provocări și dimensiunile de internaționalizare, în cazul în care natura și organizarea de drept și practica juridică se trece printr-o schimbare de paradigmă. Angajament ITM Facultatea de Drept de la pregătire juridică riguroasă și interesant este strâns legată de angajamentul Universității ITM la cale bursă de rupere. Utilizând o gamă largă de metodologii și aducerea sa suporte perspective din numeroase alte discipline academice, Facultatea de ITM Facultatea de Drept va sonda adâncurile totul.

ITM Facultatea de Drept va fi un loc de activitate continuă și vitalitate inexorabil. Gama de experiențe și oportunități Facultatea de Drept va oferi; gama de activități academice și extrașcolare, împreună cu o varietate de facultate și studenți vor face în fiecare zi un potențial aventură pentru fiecare student la ILS.

Locații

Gurugram

Address
ITM University
HUDA Sector 23-A

122017 Gurugram, Haryana, India