Citește Descrierea Oficială

Considerată una dintre cele mai vechi universități din Indonezia, UNIVERSITAS GADJAH MADA servește ca un pilon al trezirii educaționale în Indonezia și se pretinde a fi un apărător și diseminator al Pancasila.

La UNIVERSITAS GADJAH MADA , studenții beneficiază de o gamă largă de oportunități de dezvoltare a creativității și a inovării în domeniile lor prin sprijinirea infrastructurii moderne și a tehnologiei informației. Ca o universitate de cercetare de clasă mondială, UGM a acordat o atenție deosebită activităților de cercetare prin motivarea membrilor facultății, precum și a studenților să desfășoare și să publice cercetările. Mai mult, acest efort este invigorat prin dezvoltarea a 25 de centre de studiu pe domenii științifice diverse. UGM este echipat cu resurse limitate de 3608 membri ai facultății și 4.324 de angajați care sunt ferm angajați să facă UGM cea mai bună universitate și cea mai bună referință educațională din Indonezia.

Introducerea UGM

UNIVERSITAS GADJAH MADA este o universitate indoneziană de cercetări în UNIVERSITAS GADJAH MADA publică din Yogyakarta, Indonezia, fondată la 19 decembrie 1949. UGM este cea mai veche și cea mai mare instituție de învățământ superior din Indonezia. Situată în Yogyakarta, Indonezia, universitatea de 360 de acri cuprinde 18 facultăți, 68 de programe de studii universitare, 23 de programe de studii de diplomă, 104 de programe de masterat și de specialitate și 43 de programe de studii doctorale.

Are aproximativ 55.000 de studenți, 1 187 studenți străini și 2.500 de membri ai facultăților în prezent. UNIVERSITAS GADJAH MADA a fost considerată una dintre cele mai prestigioase universități din Indonezia.

UGM implementează o zonă educativă, un pas făcut de universități în crearea unui mediu favorabil pentru continuitatea procesului de învățare. Aceste eforturi sunt urmărite în contextul dezvoltării unor colaborări multidisciplinare și a răspunsului la problemele ecologice pentru a atinge viziunea universității. Câțiva pași sunt reducerea emisiilor de poluare și de evacuare a vehiculelor, dezvoltarea pietonilor, limitarea vehiculelor care intră în campus, construirea de noi dormitoare în campus, dezvoltarea de buzunare de parcare, plantarea copacilor verzi și multe altele.

Regiunea specială Yogyakarta, unde se află UGM, este una dintre cele mai mici provincii din Indonezia și a fost cunoscută ca un centru al culturii javaneze, precum și un centru de învățare. Are 3.400.000 de locuitori, dintre care 511.000 locuiesc în orașul Yogyakarta. Desemnarea sa ca centru de învățare este marcată de existența a 120 de instituții de învățământ terțiar de stat și private, cu o populație de studenți de peste 300.000.

Viziune

A fi o universitate excelentă și inovatoare de clasă mondială, impregnată de valorile culturale ale națiunii bazate pe Pancasila ca ideologie de stat și dedicată interesului și omenirii națiunii.

Misiune

Să realizeze educație, cercetare și servicii în folosul comunității, precum și conservarea și dezvoltarea cunoștințelor care sunt excelente și utile pentru societate.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

LLM

UNIVERSITAS GADJAH MADA

Gradul Master of Laws (LLM) la Facultatea de Drept UGM este conceput pentru a satisface nevoia de experți în diferite domenii de drept care sunt semnificative pentru Indo ... [+]

Gradul Master of Laws (LLM) la Facultatea de Drept UGM este conceput pentru a satisface nevoia de experți în diferite domenii de drept care sunt semnificative pentru Indonezia, atât la nivel local cât și la nivel global. Acesta oferă module unice pentru a spori cunoștințele și capacitatea studenților de a analiza legea în contextul indonezian, precum și de a contribui la dezvoltarea dreptului în contextul global. Echipate cu un grad LLM, absolvenții noștri sunt orientați să fie capabili să umple posturi juridice critice într-o gamă largă de domenii, de la corporații multinaționale la organizații internaționale.

Prin domeniile noastre de concentrare, studenții LLM vor fi expuși la expertiza de lectori de la universitățile partenere UGM din întreaga lume. Oportunitățile sunt deschise pentru numeroase programe de schimb și de diplomă dublă, cu programe adaptate la Universitatea din Queensland, Queen Mary University din Londra, Universitatea Erasmus din Rotterdam, Universitatea din Leiden, Universitatea din Reading și alte universități proeminente din întreaga lume.... [-]

Indonezia Yogyakarta
August 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză