Truman Bodden Law School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Truman Bodden Law School

Truman Bodden Law School este situată în George Town, capitala Insulelor Cayman și este în funcțiune din 1982.

Școala de Drept este afiliată la Universitatea din Liverpool din Marea Britanie, care validează și acordă programul de licență. Universitatea din Liverpool este o universitate Russell Group (echivalentă cu US Ivy League) și, prin urmare, gradul este recunoscut pe plan internațional.

Ce facem

Scopul Scolii de Drept, în parteneriat cu Universitatea din Liverpool în furnizarea de licență LL.B grad, este de a oferi studenților cu un nivel de educație juridică de nivel terțiar echivalent cu cel care există în Regatul Unit și la alți furnizori de educație juridică în lumea dreptului comun.

În acest scop, Scolii de Drept urmărește să ofere un mediu pentru elevii săi care să le încurajeze și să le permită să-și atingă întregul potențial în căutarea cunoștințelor și a excelenței academice.

Cursurile oferite de Facultatea de Drept sunt destinate nu numai elevilor care doresc să intre în profesia de avocat, ci și celor care au o varietate de alte aspirații de carieră profesională.

Finanțele internaționale sunt cele mai recente adăugiri la oferta Facultății de Drept. LLM-Master of Laws în Finanțe Internaționale, de asemenea, disponibile ca diplomă de studii postuniversitare, sunt oferite full-time și part-time, cu intrare în septembrie.

La nivel postuniversitar, școala de drept oferă, de asemenea, cursuri de formare profesională sub forma unui curs de practică profesională de patru ani, care, după încheierea articolelor de cler, duce la calificarea de avocat al Insulelor Cayman. Acest curs este, de asemenea, destinat să ofere formare juridică la un nivel comparabil cu cel oferit pentru cursuri profesionale similare în Regatul Unit și în lumea comună a dreptului.

Scopul școlii de drept este de a oferi studenților cunoștințe aprofundate privind legea engleză și Insulele Cayman și, în același timp, să dezvolte abilități transferabile, capacități avansate de cercetare, abilități de analiză, gândire logică, concisitate și abilități critice.

Școala de Drept urmărește să promoveze conștientizarea aspectelor juridice, etice și morale relevante în dezvoltarea normelor juridice și în practica legii.

Studii superioare: Aproximativ 100; reprezentând un raport personal-student de 10: 1

Data ultimei solicitări pentru intrarea în septembrie 2019: sfârșitul lunii iulie 2019

Locații

Insulele Cayman online

Truman Bodden Law School

Address
Truman Bodden Law School Old CIBC Building, 54 Edward St, 2nd & 3rd floor
George Town Insulele Cayman online, Insulele Cayman
Număr de telefon
+1 345-945-0077