Citește Descrierea Oficială

Truman Bodden Law School

Truman Bodden Law School este situată în George Town, capitala Insulelor Cayman și este în funcțiune din 1982.

Școala de Drept este afiliată la Universitatea din Liverpool din Marea Britanie, care validează și acordă programul de licență. Universitatea din Liverpool este o universitate Russell Group (echivalentă cu US Ivy League) și, prin urmare, gradul este recunoscut pe plan internațional.

Ce facem

Scopul Scolii de Drept, în parteneriat cu Universitatea din Liverpool în furnizarea de licență LL.B grad, este de a oferi studenților cu un nivel de educație juridică de nivel terțiar echivalent cu cel care există în Regatul Unit și la alți furnizori de educație juridică în lumea dreptului comun.

În acest scop, Scolii de Drept urmărește să ofere un mediu pentru elevii săi care să le încurajeze și să le permită să-și atingă întregul potențial în căutarea cunoștințelor și a excelenței academice.

Cursurile oferite de Facultatea de Drept sunt destinate nu numai elevilor care doresc să intre în profesia de avocat, ci și celor care au o varietate de alte aspirații de carieră profesională.

Finanțele internaționale sunt cele mai recente adăugiri la oferta Facultății de Drept. LLM-Master of Laws în Finanțe Internaționale, de asemenea, disponibile ca diplomă de studii postuniversitare, sunt oferite full-time și part-time, cu intrare în septembrie.

La nivel postuniversitar, școala de drept oferă, de asemenea, cursuri de formare profesională sub forma unui curs de practică profesională de patru ani, care, după încheierea articolelor de cler, duce la calificarea de avocat al Insulelor Cayman. Acest curs este, de asemenea, destinat să ofere formare juridică la un nivel comparabil cu cel oferit pentru cursuri profesionale similare în Regatul Unit și în lumea comună a dreptului.

Scopul școlii de drept este de a oferi studenților cunoștințe aprofundate privind legea engleză și Insulele Cayman și, în același timp, să dezvolte abilități transferabile, capacități avansate de cercetare, abilități de analiză, gândire logică, concisitate și abilități critice.

Școala de Drept urmărește să promoveze conștientizarea aspectelor juridice, etice și morale relevante în dezvoltarea normelor juridice și în practica legii.

Studii superioare: Aproximativ 100; reprezentând un raport personal-student de 10: 1

Data ultimei solicitări pentru intrarea în septembrie 2019: sfârșitul lunii iulie 2019

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

LLB

Truman Bodden Law School

LLB-ul nostru de lungă durată este un program extrem de apreciat, fiind singurul LLB calificat acordat și de fapt predat, în colaborare cu Universitatea din Liverpool, în ... [+]

Licențiat în drept - LLBPrezentare generală

LLB-ul nostru de lungă durată este un program extrem de apreciat, fiind singurul LLB calificat acordat și de fapt predat, în colaborare cu Universitatea din Liverpool, în regiunea Caraibelor. Beneficiile Truman Bodden Law School (TBLS) din programul de studii universitare de la Insulele Cayman implică experiența de a studia pentru o diplomă într-un paradis al insulei cu un mod relaxat de viață.

De asemenea, le oferă studenților avantajul suplimentar de a obține un grad riguros validat și supervizat de o universitate britanică foarte respectată, cu un bonus suplimentar al predării în grupuri mici, atenție individuală și o politică autentică privind ușile deschise. Acesta este cu adevărat mediul ideal pentru un avocat în devenire pentru a studia și prospera sub supravegherea echipei noastre academice dedicate. Școala de Drept are un feedback excelent din partea studenților actuali care susțin că atingerea personală și calitatea învățământului primit sunt "excepționale".... [-]

Insulele Cayman Cayman Islands Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

LLM

Truman Bodden Law School

Câștigați un Master of Laws (LL.M) sau o diplomă postuniversitară (PGDip) în finanțe internaționale în cel de-al cincilea mare centru financiar din lume, renumit pentru e ... [+]

Programul contur

LL.M și PGDip în "Finanțe internaționale: lege și reglementare" sunt noile calificări postuniversitare oferite, în colaborare cu Universitatea din Liverpool, de către Truman Bodden Law School , Grand Cayman.

Programele oferă cursuri juridice de ultimă oră și sunt oferite de echipa de lectură Truman Bodden Law School cu experiență, împreună cu resursele și expertiza extinse ale Universității din Liverpool.

Sunt oferite două căi de studiu: LL.M sau Diploma de studii postuniversitare, atât în Finanțele Internaționale: Lege și Reglementare.

Programele sunt concepute pentru a satisface nevoile persoanelor care caută cunoștințe juridice avansate în domeniul finanțării și reglementării internaționale atât în cadrul, cât și în afara profesiei de avocat.... [-]

Insulele Cayman Cayman Islands Online
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Truman Bodden Law School
Address
Truman Bodden Law School Old CIBC Building, 54 Edward St, 2nd & 3rd floor
George Town Cayman Islands Online, Insulele Cayman
Website
Număr de telefon
+1 345-945-0077