The Hebrew University of Jerusalem

Introducere

Citește Descrierea Oficială

HUJI - Impact internațional

The Hebrew University of Jerusalem este clasată în mod constant ca cea mai bună universitate din Israel și printre primele 100 din lume. În plus, Universitatea a fost clasată drept cea mai bună universitate israeliană și 201-205 dintre cele mai bune 800 de instituții din clasamentul 2016-17 Times Higher Education World University Rankings, publicat de revista britanică Times Higher Education. HUJI a fost singura universitate israeliană care s-a clasat în primele 200 de universități din lume în clasament.

De asemenea, The Hebrew University of Jerusalem a fost clasată pe primul loc în Israel și pe locul 88 la nivel mondial în top 100 Reuters din cele mai inovatoare universități din lume.

Producând excelență de neegalat în cercetare, predare și studiu, savanții de renume mondial ai Universității Ebraice au realizat progrese extraordinare în discipline, de la agricultură la cercetarea creierului, de la economie la educație și multe altele. Aceste realizări se reflectă în numărul impresionant de subvenții de cercetare competitive obținute de facultatea sa, precum și prin înregistrarea unui număr disproporționat de mare de brevete internaționale.

Articole și studii ale cărturarilor universitari apar frecvent în reviste științifice și academice de prestigiu, iar cercetările lor le-au adus premii remarcabile în Israel și în străinătate. Până în prezent, facultatea și absolvenții au câștigat șapte premii Nobel, o medalie Fields (echivalentul premiului Nobel pentru matematică), un premiu internațional Canada Gairdner în științe biomedicale și 14 premii Wolf.

Universitatea Ebraică este deosebit de mândră de compania sa de transfer de tehnologie „Startup Nation”, Yissum , care se clasează printre cele mai productive și de succes cadre de incubatoare din lume:

 • De la fondarea sa în 1964, Yissum a licențiat peste 530 de tehnologii
 • Înregistrează peste 50 de brevete noi în fiecare an
 • Yissum generează venituri de 2 miliarde de dolari anual

142205_pexels-photo-2087387.jpeg

Activitate globală: numerele

Cifrele vorbesc de la sine:

 • 265 de acorduri academice cu instituții din 45 de țări
 • Acorduri de schimb de studenți cu peste 90 de instituții din peste 30 de țări
 • 90 de cursuri pentru studiul a aproximativ 30 de limbi
 • 308 cercetători post-doctorali din 34 de țări
 • O înscriere anuală de aproape 2000 de studenți din 80 de țări la Școala Internațională Rothberg.
 • În septembrie 2012, Universitatea Ebraică a devenit una dintre primele instituții care s-au alăturat Coursera , care colaborează cu universități de top pentru a oferi cursuri online gratuite oamenilor de pretutindeni.

Impactul simțit în jurul lumii

Universitatea Ebraică a fost un lider în conducerea activă a progreselor care îmbunătățesc atât viețile, cât și salvarea vieții - în întreaga lume, în sectoare precum agricultura, calitatea mediului și sănătatea publică. Studenții din țările în curs de dezvoltare au efectuat studii avansate la Universitatea Ebraică și apoi s-au întors în țările lor, echipați cu cunoștințele necesare pentru a aplica cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a schimba realitatea în bine.

Școala Internațională Rothberg pentru studenți din străinătate a Universității este mândră să enumere printre absolvenții săi: actrița Natalie Portman, jurnalistul Thomas Friedman.

Amigos em campus universitário

De ce să studiezi la Universitatea Ebraică?

 • Clasat pe locul 1 în excelență în Israel și printre primele 100 de universități din întreaga lume
 • Opt câștigători ai Premiului Nobel în ultimii ani sunt absolvenți ai HU sau cercetători
 • Cercetătorii HU au câștigat numeroase premii de prestigiu
 • Sunt oferite peste 150 de domenii de studiu , inclusiv multe programe interdisciplinare
 • Inovare și creativitate în predare și cercetare (calcul neuronal, cunoaștere, biologie computațională, studiu al raționalității)
 • Patru campusuri găzduiesc studenți din întreaga lume
 • Servicii pentru elevi de nivel superior, inclusiv facilități sportive de ultimă generație și locuințe pentru studenți în toate campusurile
 • Vedere panoramică incredibilă a orașului Ierusalim, vechi de 3000 de ani, de la ferestrele clasei.

Locații

Ierusalim

Address
Mt. Scopus 9190501 Jerusalem
Ierusalim, Districtul Ierusalim, Israel

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră