Citește Descrierea Oficială

Din 1991, Brickfields Asia College (BAC) sa impus ca cel mai rapid si cel mai inteligent mod de a legii britanice & Business grade. După ce a trimis mai mult de 6500 drept absolvenți în practică, de fotbal a stabilit o reputatie excelenta ca un furnizor de educație de calitate. Absolvenți sale sunt foarte căutate de către firme locale și internaționale, atât în ​​sectorul public și privat.

BAC are în prezent parteneriate și afilieri cu mai mult de 20 de universitati straine (mai ales din România) și a organizațiilor profesionale, oferind studenților săi accesul la peste 70 de clasă mondială Drept și grade de afaceri și calificări profesionale care pot fi finalizate la nivel local sau în străinătate.

BAC a produs peste 200 de Mondiale și National Elevii Top, laureați ai Premiului carte, prima clasa și fețe doilea in ultimii doi ani. Succesul studenților săi prezintă angajamentul BAC de a oferi o experiență educațională remarcabilă. Ca o recunoaștere a acestui fapt, BAC a fost distins cu Marca Laureat cel mai bun brand în educație juridică pentru 2012 și Premiul de recunoaștere a IMM-urilor 2013 pentru Serviciul excelență.

Renumit facultate de academicieni înaltă calificare și practicieni cu experiență BAC furnizează coloana vertebrală a poveste de succes BAC în livrarea cele mai bune pentru studenții săi. Împreună cu materiale de învățare metodic cercetate și preparate, portalul e-learning ofera suport non-stop pentru a permite fiecărui elev să realizeze potențialul lor adevărat.

BAC este decisă să facă experiența fiecărui student de învățământ la fotbal o plăcută, plină de satisfacții și de succes în timp ce creșterea calificărilor lor pentru a asigura succesul lor viitor. BAC așteaptă cu nerăbdare să urez bun venit elevilor pentru a face experiența lor educațională la fotbal plăcută, plină de satisfacții și de succes.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

LLB

Brickfields Asia College

Universitatea din Londra este cu adevarat unul dintre cele mai mari universități din lume. O federație de 18 de Colegii de clasă mondială și 10 institute de specialitate, ... [+]

Universitatea din Londra este cu adevarat unul dintre cele mai mari universități din lume. O federație de 18 de Colegii de clasă mondială și 10 institute de specialitate, reputația sa de standarde ridicate academice a fost construit pe predare restante și de cercetare din universități sale din 1836. Universitatea de grade de la Londra sunt recunoscute pe plan internațional de către guverne, universități, angajatori și organisme profesionale ca fiind de cea mai înaltă calitate academică.

Începând cu 1858, Universitatea de grade de la Londra au fost accesibile studenților peste tot în lume, prin Universitatea de Programe Internaționale din Londra, cele mai lungi picioare programe flexibile și de învățământ la distanță din lume. De-a lungul anilor, mulți oameni de excepție care au studiat la Universitatea de Programe Internaționale de la Londra au modelat lumea noastră. Foștii studenți se numără șapte laureati ai premiului Nobel, liderii din țările Commonwealth, miniștri, autori de renume, profesori universitari, judecători și oameni de afaceri. Astăzi, la Universitatea de Programe Internaționale din Londra este cu adevărat internațional în caracter, cu peste 52.000 de elevi din peste 190 de țări. ... [-]

Malaysia Kuala Lumpur Shah Alam Petaling Jaya
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Brickfields Asia College

BAC ofera un program de masterat de transfer pentru Marea Britanie (Legea), în cazul în care elevii au posibilitatea de a finaliza o 1 + 2 (1 an la BAC și 2 ani la un par ... [+]

BAC ofera foarte popular Programul de masterat transferuri Regatul Unit (Legea), în cazul în care elevilor li se dă posibilitatea de a finaliza o 1 + 2 (1 an la BAC și doi ani la un partener Universitatea din Marea Britanie) sau 2 + 1 (2 ani la BAC și 1 ani la un partener Universitatea din Marea Britanie), în funcție de preferințele lor și trimite în regiunea de 600-700 de studenți un an pentru a finaliza ultimul an în Regatul Unit. Puțini dacă orice alte instituții oferi studenților posibilitatea de a accesa astfel de un număr mare de universități să continue ultimul an și cel mai bun din toți elevii primesc un recunoscut din Marea Britanie grad de calificare.

... [-]
Malaysia Kuala Lumpur Petaling Jaya Shah Alam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză