Citește Descrierea Oficială

De ce Scoala de Drept din Edinburgh

Renumită pentru viziunea noastră internațională și interdisciplinară, am fost în centrul educației și cercetării juridice de peste 300 de ani.

1707 a marcat înființarea Facultății de Drept, cunoscută acum ca Școala de Drept din Edinburgh, care este situată în vechiul Colegiu istoric din inima orașului Edinburgh, atât în ​​fața instanțelor judecătorești, cât și a Parlamentului Scoției.

Studiind la Școala de Drept din Edinburgh, te vei înscrie într-o comunitate vibrantă și activă de cercetători, profesioniști și studenți din întreaga lume, la toate etapele educației.

Clasamente

Atunci când alegeți unde să studiați, o universitate cu o reputație puternică poate fi destul de ridicată pe lista de priorități, iar numele Universității din Edinburgh este unul care are un impact puternic în întreaga lume.

  • Al 14-lea în clasamentul universităților din lume pentru învățământul superior.
  • Al 25-lea în lume și al 6-lea în Marea Britanie pentru lege în clasamentul universităților din 2018 QS Worldwide by Subject: Law.
  • Al patrulea în Marea Britanie pentru putere de cercetare, bazat pe calitatea și amploarea cercetării noastre (Research Fortnight Power Rank, REF 2014).

Orașul

Capitala scoțiană este un oraș frumos și istoric, care a fost votat în mod regulat ca fiind unul dintre locurile cele mai de dorit de a trăi în lume. Destul de mare pentru a oferi ceva pentru toată lumea, dar suficient de mic pentru a se simți ca acasă, Edinburgh este un oraș european modern, sofisticat și frumos, cu o comunitate diversă, multiculturală.

  • Campusul Universității este clasat pe locul 2 cel mai frumos din Marea Britanie (Times Higher Education, 2017).
  • Edinburgh se situează în topul celor mai bune 20 de orașe ale lumii elevilor din lume, al doilea în Marea Britanie (QS Best Student Cities 2017).
  • Edinburgh a fost clasat pe locul 2 în lume pentru calitatea vieții (Deutsche bank, 2017).
  • Edinburgh a fost numit cel de-al treilea oraș din lume, cel mai sigur din lume, potrivit unui sondaj efectuat de către Poșta de Asigurări de Călătorie în 2015.

Vă vom ajuta să vă atingeți obiectivele de carieră

Toți studenții noștri au acces la un consilier de carieră în domeniul dreptului specializat, care poate oferi un sprijin adaptat pentru planificarea și dezvoltarea carierei.

De asemenea, construim abilități utile în predarea și evaluarea noastră, încurajând abilitățile scrise și de prezentare ale elevilor noștri și abilitățile de comunicare și analiză, precum și dezvoltarea cunoștințelor în zona aleasă.

Vei face parte dintr-o rețea impresionantă

Ca student postuniversitar la Școala de Drept din Edinburgh, veți învăța direct de la cadre universitare a căror activitate influențează politica și practica, atât în ​​Marea Britanie, cât și în întreaga lume.

Veți studia alături de studenții care provin dintr-o gamă excepțională de țări și medii profesionale sau academice și ale căror perspective vor îmbogăți discuțiile de clasă.

Bineînțeles, timpul tău cu noi nu are legătură cu studiul. Universitatea are o mare varietate de societăți studențești care se pot alătura sau puteți să vă implicați în comunitățile postuniversitare conduse de școala de drept, pentru a vă ajuta să vă creați prietenii în afara clasei.

Comunitățile studențești

Centrul postuniversitar de drept din Edinburgh organizează evenimente sociale pentru a ajuta elevii postuniversitari ai Școlii de Drept să se cunoască reciproc.

Edinburgh Law Connections este o comunitate de absolvenți special pentru absolvenți LLM sau MSc. Grupul organizează evenimente de networking regulate cu foști studenți.

Oferim multe opțiuni

Indiferent dacă aveți în vedere un program de doctorat sau un program de predare, veți găsi o varietate excepțională de subiecte oferite aici, de la justiția penală până la dreptul comercial sau de la proprietatea intelectuală până la reglementarea bancară internațională.

Puteți să studiați cu noi aici la Edinburgh sau de departe datorită programelor noastre de învățare online.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

LLM

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Acest program oferă o gamă incitantă și flexibilă de cursuri, permițându-vă să adaptați LLM la nevoile dvs. profesionale și personale specifice. ... [+]

Descrierea programului

Acest program oferă o gamă incitantă și flexibilă de cursuri, permițându-vă să adaptați LLM la nevoile dvs. profesionale și personale specifice.

Pentru a fi eficace pe scena internațională, profesioniștii din domeniul juridic, oamenii de afaceri și factorii de decizie trebuie să înțeleagă culturile juridice diferite și modalitățile de operare și comunicare în cadrul contextelor alternative de afaceri și a cadrelor de reglementare. Acest program oferă un mediu ideal de învățare pentru astfel de indivizi pentru a dezvolta abilitățile și cunoștințele pe baza cărora se poate construi un studiu ulterior sau o carieră relevantă.

... [-]
Regatul Unit UK Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Acest program inovator își propune să depășească o concentrare restrânsă asupra regulilor juridice și să pună studiul dreptului corporativ într-un cadru mai larg, interdi ... [+]

Descrierea programului

Acest program inovator își propune să depășească o concentrare restrânsă asupra regulilor juridice și să pună studiul dreptului corporativ într-un cadru mai larg, interdisciplinar și comparativ.

Portofoliul de cursuri oferite pe acest program vă permite să dobândiți cunoștințe aprofundate privind aspectele juridice, economice, financiare și comparative care acoperă întregul ciclu de viață al unei societăți.

Structura programului

Trebuie să completați 180 de credite de studiu - 60 de credite sunt luate în disertație obligatorie, iar restul de 120 de credite sunt luate în cursurile predate.

Cursurile vor fi predate în seminarii, conduse de membrii comunității academice din cadrul Facultății de Drept și de către practicieni cu experiență juridică și de afaceri. În unele cursuri, vi se va cere să prezentați prezentări individuale sau de grup. Intrarea la anumite cursuri depinde de faptul că ați studiat subiectul relevant la nivel de licență. De asemenea, veți efectua o disertație sub supravegherea unui membru academic al personalului.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Acest program popular vă oferă o bază fermă în fundamentele sistemului juridic internațional și al relațiilor internaționale. Vă oferă posibilitatea de a urma cursuri ava ... [+]

Descrierea programului

Acest program popular vă oferă o bază fermă în fundamentele sistemului juridic internațional și al relațiilor internaționale. Vă oferă posibilitatea de a urma cursuri avansate de specialitate în funcție de interesele personale și planurile de carieră și este ideal pentru cei care doresc să se specializeze în dreptul internațional public.

Structura programului

Trebuie să completați 180 de credite de studiu - 60 de credite sunt luate în disertație obligatorie, iar restul de 120 de credite sunt luate în cursurile predate.

Cursurile vor fi conduse de membrii comunității academice din cadrul Școlii de Drept din Edinburgh, care sunt lideri în domeniul lor. Sunteți de așteptat să vă pregătiți în prealabil citirea materialelor necesare și reflectând asupra problemelor care vor fi discutate și evaluarea participării dvs. la cursuri.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Acest program își propune să vă ofere o înțelegere mai profundă a modului în care funcționează dreptul internațional comercial în practică, cu o serie de opțiuni de curs ... [+]

Descrierea programului

Acest program își propune să vă ofere o înțelegere mai profundă a modului în care funcționează dreptul internațional comercial în practică, cu o serie de opțiuni de curs care reflectă interesele, experiența și accentul industriei personalului nostru academic.

Globalizarea și evoluțiile tehnologice au dus la o creștere accentuată a comerțului internațional cu bunuri și servicii, a investițiilor internaționale și a dezvoltării piețelor financiare mondiale. În paralel, lumea comerțului internațional a înregistrat o creștere importantă a reglementării activității comerciale la nivel național și internațional și în litigii și arbitraj internațional. Acest LLM vizează să vă ajute să înțelegeți contextul internațional în care operează în prezent activitatea.... [-]

Regatul Unit UK Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Acest program oferă oportunitatea ideală de a studia dezbateri contemporane atât în ​​materie penală cât și în justiție penală la un nivel avansat. Portofoliul larg de cu ... [+]

Descrierea programului

Acest program oferă oportunitatea ideală de a studia dezbateri contemporane atât în ​​materie penală cât și în justiție penală la un nivel avansat.

Portofoliul larg de cursuri vă va ajuta să înțelegeți conceptele și teoriile cheie care stau la baza dreptului penal și a justiției penale și modul în care acestea funcționează în practică.

Este potrivit pentru studenții care au studiat legea la nivel de licență și doresc să-și dezvolte înțelegerea dreptății penale în special. Vă pregătește pentru o muncă ulterioară în acest domeniu, fie profesional, fie academic.

Structura programului

Trebuie să completați 180 de credite de studiu - 60 de credite sunt luate în disertație obligatorie, iar restul de 120 de credite sunt luate în cursurile predate.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Acest program vizează să vă doteze o înțelegere aprofundată a principalelor domenii ale dreptului privat în cele două mari tradiții juridice ale Europei, dreptul comun și ... [+]

Descrierea programului

Acest program vizează să vă doteze o înțelegere aprofundată a principalelor domenii ale dreptului privat în cele două mari tradiții juridice ale Europei, dreptul comun și civil. Vă oferă posibilitatea de a obține o calificare avansată, care este atât riguroasă din punct de vedere academic, cât și benefică din punct de vedere profesional.

Bazându-se atât pe tradițiile civile, cât și pe cele de drept comun, acesta combină studiul comparativ al domeniilor-cheie ale dreptului privat cu dinamica inițiativelor europene de armonizare. Este recomandat în mod special celor care au studiat o serie de discipline de drept privat la nivel universitar, deși este deschis și celor cu studii superioare de drept care au combinat alte specializări.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Infrastructura juridică și de reglementare și conceptele teoretice fundamentale care stau la baza finanțării globale au suferit schimbări fundamentale începând cu anul 20 ... [+]

Descrierea programului

Infrastructura juridică și de reglementare și conceptele teoretice fundamentale care stau la baza finanțării globale au suferit schimbări fundamentale începând cu anul 2008. Acest lucru a avut un impact profund asupra teoriei și practicii dreptului financiar, precum și asupra funcționării finanțelor globale.

Aceste evoluții, variind de la practicile financiare în continuă evoluție, impactul tehnologiei și o infrastructură de reglementare complexă, au creat un mediu provocator pentru cei care doresc să lucreze în domeniul mai larg al activităților bancare și financiare globale, ca lideri din industrie sau factori de decizie și autoritățile de reglementare.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

De la înființarea sistemului Bretton Woods în urma celui de-al doilea război mondial, am văzut o evoluție extraordinară a relațiilor economice internaționale către interd ... [+]

Descrierea programului

De la înființarea sistemului Bretton Woods în urma celui de-al doilea război mondial, am văzut o evoluție extraordinară a relațiilor economice internaționale către interdependență și integrare. Discuțiile despre acest proces, cunoscut sub numele de globalizare economică, sunt obișnuite.

Acest program încearcă să vă ofere cunoștințe aprofundate și înțelegere critică a instituțiilor, regulilor și principiilor sistemului economic internațional, precum și a chestiunilor cheie de politică și de politică care decurg din globalizarea economiei mondiale.

Structura programului este concepută pentru a vă asigura că aveți o cunoaștere aprofundată și o înțelegere critică a ramurilor principale ale dreptului economic internațional prin cursurile obligatorii, permițând în același timp o selecție individuală de cursuri de opțiuni, în funcție de interesele dvs. personale și de viitoarele planuri de carieră.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Acest program oferă impuls tuturor celor interesați de o carieră plină de satisfacții în domeniul dreptului, afacerilor, politicii sau politicii din cadrul UE sau dincolo ... [+]

Descrierea programului

Acest program oferă impuls tuturor celor interesați de o carieră plină de satisfacții în domeniul dreptului, afacerilor, politicii sau politicii din cadrul UE sau dincolo de aceasta. Cunoașterea aprofundată a legislației UE a devenit și mai relevantă după votul recent al alegătorilor britanici de a părăsi UE. Dreptul UE este un subiect complex și fascinant care cântărește tot mai mult asupra elaborării de politici în Marea Britanie, Europa și în plan internațional, motiv pentru care cunoașterea aprofundată a legislației europene este vitală pentru orice carieră juridică.

Negocierile privind plecarea Regatului Unit din UE vor ridica întrebări complexe cu un posibil statut special pentru Scoția (sau chiar reînnoirea cererilor de independență) adăugând un nou nivel. Chiar și după așa-numitul Brexit, legea UE va rămâne relevantă pentru avocații din Regatul Unit nu numai atunci când se ocupă de întrebări pre-Brexit, ci și pentru că orice viitoare relație UE-Regatul Unit este susceptibilă să fie puternic influențată de aceasta. În acest context, importanța cunoștințelor avansate în legislația UE privind ocuparea forței de muncă în sectorul public și privat va crește doar.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Acest program este conceput pentru a vă oferi o cunoaștere avansată și înțelegere a dreptului de proprietate intelectuală într-un cadru internațional, european și naționa ... [+]

Descrierea programului

Acest program este conceput pentru a vă oferi o cunoaștere avansată și înțelegere a dreptului de proprietate intelectuală într-un cadru internațional, european și național (Marea Britanie).

Subiectele principale ale programului acoperă atât dreptul material al proprietății intelectuale, cât și locul și rolul proprietății intelectuale, nu doar în contextul său juridic, ci și în contextele sale sociale, etice, culturale și comerciale. Programul cuprinde brevete, drepturi de autor, mărci comerciale, modele, drepturi de bază de date, încălcarea încrederii, încălcarea drepturilor și a drepturilor sui generis, precum și investigarea unei serii de probleme care stau la baza dreptului și politicii contemporane în materie de proprietate intelectuală.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Acest program vă permite să dezvoltați o înțelegere complet rotunjită a drepturilor de proprietate intelectuală (IP). Programul își propune să echipeze studenții cu o cun ... [+]

Descrierea programului

Acest program vă permite să dezvoltați o înțelegere complet rotunjită a drepturilor de proprietate intelectuală (IP).

Programul își propune să echipeze studenții cu o cunoaștere și o înțelegere avansată a legislației și politicii în materie de IP în cadrul unui context intern (Regatul Unit), regional (european) și internațional.

Programul acoperă o lege materială privind toate drepturile majore privind drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor, desenele, mărcile comerciale și brevetele, precum și confidențialitatea, dezmințirea, drepturile de bază și alte drepturi de protecție a IP. Programul abordează, de asemenea, tratatele internaționale care guvernează legislația IP, aspectele juridice ale comercializării și aplicării IP-ului și o serie de probleme juridice și politice de actualitate.... [-]

Regatul Unit UK Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Acest LLM în domeniul tehnologiei informației lege se concentrează asupra cadrului de reglementare care guvernează tehnologia informației în cadrul setărilor internaționa ... [+]

Descrierea programului

Acest LLM în domeniul tehnologiei informației lege se concentrează asupra cadrului de reglementare care guvernează tehnologia informației în cadrul setărilor internaționale, europene și interne.

Programul este extrem de actual, explorând a doua generație - și uneori chiar a treia generație - a reglementării care a evoluat de la cadrul legal din anii 2000. Noile evoluții în tehnologie sunt, de asemenea, un accent esențial, deoarece ne obligă să revizuim constant conceptul de tehnologie a informației și răspunsurile juridice adecvate.

Regulamentul privind tehnologia informațiilor funcționează în cadrul jurisdicțiilor, iar o inter-fertilizare a răspunsurilor de reglementare are loc la interfața dintre dreptul intern, regional și cel internațional. Scopul nostru este să vă permiteți să înțelegeți această fertilizare încrucișată, să o contextualizați și să vă plasați în ea.... [-]

Regatul Unit UK Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Sănătatea populației și a populației este o problemă de preocupare socială tot mai mare. Realizarea sănătății și asigurarea unei asistențe medicale eficiente necesită ino ... [+]

Descrierea programului

Sănătatea populației și a populației este o problemă de preocupare socială tot mai mare. Realizarea sănătății și asigurarea unei asistențe medicale eficiente necesită inovație. O varietate de domenii joacă un rol, inclusiv legea.

În calitate de student în acest program, veți examina subiecte care reflectă unele din principalele provocări juridice și etice contemporane cu care se confruntă cei care lucrează în medicină și le pun în contextul lor social și istoric. Acestea includ aspecte care apar în contextul geneticii, reproducerii asistate, avortului, standardelor de tratament medical, transplantului, sănătății mintale, deciziilor în avans, sinuciderii asistate, cercetării medicale și alocării resurselor limitate.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

LLM în Drept și Etică Medicală se bazează pe expertiza și tradiția Școlii de Drept din Edinburgh pentru a oferi un program interdisciplinar concentrat pe plan internațion ... [+]

Descrierea programului

LLM în Drept și Etică Medicală se bazează pe expertiza și tradiția Școlii de Drept din Edinburgh pentru a oferi un program interdisciplinar concentrat pe plan internațional, care combină învățarea flexibilă cu cea mai actuală învățătură cu privire la toate problemele importante care afectează medicina, legea și etica de azi.

Dreptul medical este un domeniu fascinant de studiu, deoarece progresele în cercetarea medicală și tehnologiile noi trec limitele medicinei. Noi probleme de sănătate sunt în curs de dezvoltare, iar drepturile pacienților sunt din ce în ce mai importante. Dilemele medico-legale noi și complexe apar în practica clinică, în realitățile sănătății umane și în relațiile dintre pacienți și profesioniștii din domeniul sănătății.... [-]

Regatul Unit UK Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Acest program își propune să promoveze cunoștințele și înțelegerea avansată a relațiilor dintre drept, tehnologie, comerț și societate în sensul cel mai larg posibil. ... [+]

Descrierea programului

Acest program își propune să promoveze cunoștințele și înțelegerea avansată a relațiilor dintre drept, tehnologie, comerț și societate în sensul cel mai larg posibil.

Ea explorează rolul legii în reacția, reglementarea și promovarea tehnologiilor noi și emergente și subliniază, de asemenea, rolul tehnologiei în susținerea și ghidarea proceselor juridice și judiciare.

Gradul se concentrează pe natura internațională a disciplinei și fiecare curs oferă o analiză comparativă a evoluțiilor juridice actuale.

Structura programului

Acest program oferă o gamă largă de cursuri din domeniul tehnologiei, comunicațiilor, dreptului medical și a dreptului medical, cu o perspectivă internațională, oferindu-vă posibilitatea de a adapta programul astfel încât să corespundă nevoilor și intereselor dumneavoastră.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Acest program LLM unic și concentrat pe plan internațional explorează modul în care legea răspunde, reglementează și promovează tehnologii noi și emergente. ... [+]

Descrierea programului

Acest program LLM unic și concentrat pe plan internațional explorează modul în care legea răspunde, reglementează și promovează tehnologii noi și emergente.

Tehnologiile inovatoare și convergența în tehnologii determină schimbări societale fără precedent. Există noi probleme juridice și apar noi răspunsuri de reglementare. Legea poate ajuta - sau să împiedice - capacitatea societății de a culege recompensele optime din partea dezvoltării tehnologice.

În cadrul programului, veți studia diferite moduri de reglementare - legea, piețele, tehnologia în sine - și analiza critică avantajele și dezavantajele fiecăruia. Se examinează, de asemenea, potențialul tehnologiei de sprijinire a proceselor juridice și judiciare.... [-]

Regatul Unit UK Online
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Acest program este conceput pentru a vă oferi o cunoaștere avansată, multidisciplinară a problemelor juridice și a tehnicilor legate de protecția mediului și gestionarea ... [+]

Descrierea programului

Acest program este conceput pentru a vă oferi o cunoaștere avansată, multidisciplinară a problemelor juridice și a tehnicilor legate de protecția mediului și gestionarea resurselor naturale, cu accent special pe schimbările climatice.

Veți analiza și evalua dezvoltarea istorică și continuă a legislației internaționale, europene și naționale privind protecția mediului, interdependența dintre aceste niveluri diferite de legiferare și interacțiunile dintre dreptul mediului și alte domenii ale dreptului. De asemenea, veți alege cursuri de opțiuni pentru a completa studiile dvs. juridice cu o analiză a aspectelor științifice și socio-economice ale protecției mediului.... [-]

Regatul Unit Edinburgh
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
David Hume Tower George Square Edinburgh
EH8 9JX Edinburgh, Scotland, Regatul Unit