Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce Scoala de Drept din Edinburgh

Renumită pentru viziunea noastră internațională și interdisciplinară, am fost în centrul educației și cercetării juridice de peste 300 de ani.

1707 a marcat înființarea Facultății de Drept, cunoscută acum ca Școala de Drept din Edinburgh, care este situată în vechiul Colegiu istoric din inima orașului Edinburgh, atât în ​​fața instanțelor judecătorești, cât și a Parlamentului Scoției.

Studiind la Școala de Drept din Edinburgh, te vei înscrie într-o comunitate vibrantă și activă de cercetători, profesioniști și studenți din întreaga lume, la toate etapele educației.

Clasamente

Atunci când alegeți unde să studiați, o universitate cu o reputație puternică poate fi destul de ridicată pe lista de priorități, iar numele Universității din Edinburgh este unul care are un impact puternic în întreaga lume.

  • Al 14-lea în clasamentul universităților din lume pentru învățământul superior.
  • Al 25-lea în lume și al 6-lea în Marea Britanie pentru lege în clasamentul universităților din 2018 QS Worldwide by Subject: Law.
  • Al patrulea în Marea Britanie pentru putere de cercetare, bazat pe calitatea și amploarea cercetării noastre (Research Fortnight Power Rank, REF 2014).

Orașul

Capitala scoțiană este un oraș frumos și istoric, care a fost votat în mod regulat ca fiind unul dintre locurile cele mai de dorit de a trăi în lume. Destul de mare pentru a oferi ceva pentru toată lumea, dar suficient de mic pentru a se simți ca acasă, Edinburgh este un oraș european modern, sofisticat și frumos, cu o comunitate diversă, multiculturală.

  • Campusul Universității este clasat pe locul 2 cel mai frumos din Marea Britanie (Times Higher Education, 2017).
  • Edinburgh se situează în topul celor mai bune 20 de orașe ale lumii elevilor din lume, al doilea în Marea Britanie (QS Best Student Cities 2017).
  • Edinburgh a fost clasat pe locul 2 în lume pentru calitatea vieții (Deutsche bank, 2017).
  • Edinburgh a fost numit cel de-al treilea oraș din lume, cel mai sigur din lume, potrivit unui sondaj efectuat de către Poșta de Asigurări de Călătorie în 2015.

Vă vom ajuta să vă atingeți obiectivele de carieră

Toți studenții noștri au acces la un consilier de carieră în domeniul dreptului specializat, care poate oferi un sprijin adaptat pentru planificarea și dezvoltarea carierei.

De asemenea, construim abilități utile în predarea și evaluarea noastră, încurajând abilitățile scrise și de prezentare ale elevilor noștri și abilitățile de comunicare și analiză, precum și dezvoltarea cunoștințelor în zona aleasă.

Vei face parte dintr-o rețea impresionantă

Ca student postuniversitar la Școala de Drept din Edinburgh, veți învăța direct de la cadre universitare a căror activitate influențează politica și practica, atât în ​​Marea Britanie, cât și în întreaga lume.

Veți studia alături de studenții care provin dintr-o gamă excepțională de țări și medii profesionale sau academice și ale căror perspective vor îmbogăți discuțiile de clasă.

Bineînțeles, timpul tău cu noi nu are legătură cu studiul. Universitatea are o mare varietate de societăți studențești care se pot alătura sau puteți să vă implicați în comunitățile postuniversitare conduse de școala de drept, pentru a vă ajuta să vă creați prietenii în afara clasei.

Comunitățile studențești

Centrul postuniversitar de drept din Edinburgh organizează evenimente sociale pentru a ajuta elevii postuniversitari ai Școlii de Drept să se cunoască reciproc.

Edinburgh Law Connections este o comunitate de absolvenți special pentru absolvenți LLM sau MSc. Grupul organizează evenimente de networking regulate cu foști studenți.

Oferim multe opțiuni

Indiferent dacă aveți în vedere un program de doctorat sau un program de predare, veți găsi o varietate excepțională de subiecte oferite aici, de la justiția penală până la dreptul comercial sau de la proprietatea intelectuală până la reglementarea bancară internațională.

Puteți să studiați cu noi aici la Edinburgh sau de departe datorită programelor noastre de învățare online.

Locații

Edinburgh

Address
David Hume Tower
George Square
Edinburgh

EH8 9JX Edinburgh, Scoţia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră