GCU - Glasgow School for Business and Society

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Glasgow Caledonian University este o universitate distinctă, incluzivă și cu perspectivă, care se dedică misiunii sale sociale de a promova binele comun. Am devenit un centru internațional de excelență în învățământul superior, promovând angajarea și cetățenia globală la absolvenții noștri. Câștigăm premii pentru sprijinul și angajamentul nostru față de experiența studenților, oferind în același timp inovație prin cercetarea noastră de nivel mondial în domenii cheie de rezistență. Avem o tradiție de lărgire a accesului la învățământul superior pentru indivizii talentați, indiferent de mediile lor, și ne mobilizăm capitalul intelectual și social în beneficiul comunităților pe care le deservim în Scoția și pe plan internațional.

Glasgow Caledonian University (GCU) este o universitate vibrantă, inovatoare și multi-premiată pentru binele comun.

Ne propunem să contribuim la societate într-o manieră care să îmbrățișeze și să depășească rolul tradițional al unei universități. GCU Pentru angajamentul comun Binele este adus la viață și livrate de studenți și personalul din școlile și departamentele academice.

Bine ați venit la Școala de Afaceri și Societate din Glasgow

Ne prosperăm pe idei, sprijinim inovația și prețuim importanța responsabilității sociale. Elevii vin la noi pentru cunoștințele și experiența noastră pentru a-și îmbunătăți cariera și ambițiile personale. Partenerii noștri externi vin la noi pentru a găsi cea mai recentă gândire bazată pe cercetare și a accesa talentul studenților noștri.

Responsabilitatea corporativă și sustenabilitatea sunt preocupări fundamentale pentru fiecare organizație. Școala pentru afaceri și societate din Glasgow încearcă să abordeze provocările complexe ale economiei globale, oferind în același timp beneficii sociale comunităților locale și globale.

Cetățenia globală, conducerea responsabilă, spiritul antreprenorial și justiția socială sunt esențiale pentru activitățile noastre de predare, cercetare și implicare publică.

Portofoliul nostru distinctiv, orientat spre cercetare, oferă oportunități de studii superioare excelente și accesibile în Glasgow, Londra și New York. Programele noastre sunt susținute de acreditări profesionale și academice care confirmă calificarea dvs. printre cele mai bune din lume.

Responsabilitatea corporativă și sustenabilitatea sunt acum preocupări fundamentale pentru fiecare organizație. Ca o universitate pentru binele comun, jucăm un rol-cheie în transformarea globală a educației în managementul afacerilor. Încercăm să abordăm provocările complexe ale economiei globale în secolul 21, oferind în același timp beneficii sociale comunităților locale și globale.

Suntem deosebit de încântați că succesul nostru în integrarea eticii, responsabilității și sustenabilității în toate aspectele vieții de la Școala de Afaceri și Societate din Glasgow a fost recunoscut prin calitatea de membru al ASHOKA U, al Organizației Națiunilor Unite Global Compact și PRME, precum și a inițiativelor locale, cum ar fi WRAP și afaceri în Comunitate.

De asemenea, am devenit prima universitate din Scoția care sa alăturat prestigioasei rețele globale EPAS. Salut această recunoaștere a experienței noastre de învățare de înaltă calitate și a experienței de predare care echipează absolvenții noștri cu abilitățile și cunoștințele pentru a reuși pe piața mondială. Acreditarea EPAS indică un angajament instituțional mai larg de a utiliza cele mai înalte standarde internaționale pentru a demonstra calitatea ofertei noastre. Acest lucru oferă angajaților noștri, studenților, studenților, studenților și partenerilor noștri de afaceri o reasigurare solidă că suntem o universitate globală care este integrată în comunitatea noastră locală.

Ne provocăm pe angajații și studenții noștri să fie cursanți critici și independenți, să devină lideri de responsabilitate și să contribuie pozitiv la afaceri și la societate. Vă invităm să vă alăturați în angajamentul nostru față de Binele Comun.

Afilieri profesionale

Școala de Afaceri și Societate din Glasgow are o experiență puternică în ceea ce privește parteneriatele de lucru cu organismele profesionale care asigură că cursurile noastre sunt relevante pentru nevoile în schimbare ale pieței forței de muncă.

Afilierile noastre profesionale nu numai că țin studenții noștri la curent cu cele mai recente progrese în afaceri, ci ajută absolvenții noștri să stea în evidență atunci când caută un loc de muncă și, în unele cazuri, conferă un statut special la absolvire.

Exemple de organisme profesionale cu care GSBS este asociat includ:

 • AACSB
 • ABS (Asociația Școlilor de Afaceri)
 • Afaceri în Comunitate
 • CEEMAN
 • EFMD (Fundația Europeană pentru Dezvoltarea Managementului)
 • ESRC (Consiliul Economic și Social de Cercetare)
 • Inițiativa ONU PRME (Principiile Educației Responsabile de Management)
 • Centrul de instruire aprobat de Gold pentru ACCA
 • Centrul de predare aprobat pentru Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare (CIPD)
 • Centrul de Excelență al Institutului Chartered for Securities and Investment (CISI)

Oferim programe și module acreditate de:

 • ACCA (Asociația Contabililor Autorizați Chartered)
 • Consiliul Județean de Formare pentru Jurnalism (BJTC)
 • Chartered Banker
 • Chartered Institute for Securities
 • Institutul Chartered pentru Logistică și Transport (CILT)
 • Institutul de Marketing (CIM)
 • Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare (CIPD)
 • Institutul de Achizitii si Furnizare (CIPS)
 • Institutul de Asigurare Chartered (CII)
 • Institutul de Management Chartered (CMI)
 • CIMA (Institutul Chartered de Contabilitate de Management)
 • EPAS (Schema de Acreditare a Programului de Dezvoltare a Managementului)
 • ICAEW (Institutul Contabililor Autorizați din Anglia și Țara Galilor)
 • ICAS (Institutul Contabililor Autorizați din Scoția)
 • Instituția de Sănătate Ocupațională (IOSH)
 • Institutul de Management al Operațiunilor (OIM)
 • Institutul de Management al Riscului (IRM)
 • IOR (Institutul de Risc Operational)
 • Societatea de Drept din Scoția
 • Consiliul Național pentru Formarea Jurnaliștilor (NTCJ)
 • Societatea Britanică de Psihologie
 • SHRM (Societatea Americana pentru Managementul Resurselor Umane)
 • Institutul de Ospitalitate (IHA)
 • Institutul de Turism și Turism (ITT)
 • Societatea de turism (TS)
 • Institutul de Management al Turismului (TMI)

Departamentele noastre

Drept, Economie, Contabilitate

Departamentul nostru reunește cadre universitare cu interese și expertiză în drept, risc, economie, contabilitate și finanțe. Ne mândrim cu legăturile noastre strânse cu organizațiile de afaceri, inclusiv organizațiile non-profit și organismele profesionale care au acreditat o serie de programe.

Departamentul de Management al Afacerilor

Departamentul nostru se concentrează pe utilizarea contemporană și inovatoare a abordărilor și tehnicilor de gestionare, a resurselor și a proceselor de dezvoltare și dezvoltare a organizațiilor din sectorul privat și public într-o piață globală extrem de competitivă

Departamentul de Științe Sociale, Mass-media și Jurnalism

Reunind peste cincizeci de angajați, Departamentul are atât o puternică cultură de cercetare, cât și un angajament de a învăța excelența. Evaluat ca excelent la nivel internațional și lider mondial în mai multe domenii din ultimul exercițiu de evaluare a cercetării.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Law LLB » Vedea Online Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea Certificate de Absolvire » Vedea BA-uri » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

LLB

Bachelor of Laws Fast-track

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Regatul Unit Glasgow

Acreditat de Societatea de Drept din Scoția, LLB-ul nostru de 2 ani, rapid, este disponibil pentru cei care dețin deja o diplomă de onoare într-o altă disciplină. Programul oferă o cunoaștere fundamentală [+]

Acreditat de: Societatea de Drept din Scoția

LLB nostru de doi ani de fast-track este disponibil pentru cei care dețin deja o diplomă de onoare într-o altă disciplină. Programul oferă o cunoaștere și o înțelegere fundamentală a principalelor caracteristici ale sistemului juridic și ale legislației din Scoția.

Scopul principal al programului, care este acreditat de Societatea de Drept din Scoția, este de a vă oferi cunoștințe și înțelegere a sistemului juridic și a dreptului din Scoția. Veți beneficia de clase mici, acces excelent la sprijinul personalului și posibilitatea de a câștiga experiență prin intermediul Clinicii de Drept a GCU, ajutând în același timp comunitatea locală.... [-]


Licențiat de legi cu risc

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Regatul Unit Glasgow

Odată cu creșterea reglementării în toate sectoarele, există o nevoie tot mai mare de expertiză în domeniul riscurilor de afaceri și juridice. Acreditat de Societatea de Drept din Scoția, acest LLB vă oferă o specializare în managementul riscurilor de afaceri și juridice pentru a satisface această cerere. [+]

Acreditat de: Societatea de Drept din Scoția

Acest program, primul de acest fel din Scoția, a fost dezvoltat ca răspuns la creșterea reglementării legale în toate sectoarele și la nevoia corespunzătoare ca organizațiile de afaceri să își îndeplinească cerințele de conformitate.

Evenimentele recente, inclusiv criza financiară globală și, mai recent, votul "Brexit", au subliniat amploarea și gradul nesigur de riscuri cu care se confruntă afacerile și astfel au subliniat nevoia de expertiză în domeniul riscului comercial și juridic. Astfel, există o așteptare din ce în ce mai mare ca avocații să fie proactivi în predicția și prevenirea comportamentelor neetice și ilegale în toate domeniile societății.... [-]


Licențiat în drept

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Regatul Unit Glasgow

Acreditat de Societatea de Drept din Scoția, LLB oferă clase mici și flexibilitatea de a vă combina studiile de drept cu o altă disciplină conexă, inclusiv limbi, criminologie, servicii financiare personale, servicii bancare și corporative. [+]

Acreditat de: Societatea de Drept din Scoția

Dacă doriți să continuați o carieră ca avocat profesionist, licența de licență LLB este principala cale de intrare în profesie. Veți dezvolta cunoștințele și competențele juridice prin studierea domeniilor principale ale dreptului privat, public, penal și comercial.

Scopul principal al programului, care este acreditat de Societatea de Drept din Scoția, este de a vă oferi cunoștințe și înțelegere a sistemului juridic și a dreptului din Scoția. Veți beneficia de clase mici, acces excelent la sprijinul personalului și posibilitatea de a câștiga experiență prin intermediul Clinicii de Drept a GCU, ajutând în același timp comunitatea locală.... [-]


Contactează

Adresă, linia 1 Cowcaddens Road
G4 0BA Glasgow, Scotland, Regatul Unit