Keele University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

No.1 În Anglia pentru satisfacția studenților

Indiferent dacă aveți în vedere un curs de fundație sau o diplomă de licență, un master sau un doctorat, Keele este un loc în care studenții se dezvoltă - suntem mândri că suntem comuni nr.1 în Anglia pentru satisfacția cursului în Tabelul Ligii Universității Guardian 2019, în plus față de faptul că a fost clasat pe locul 1 în Anglia pentru satisfacția studenților în Studiul Național al Studenților din 2018, a universităților cu o largă autonomie. Am fost, de asemenea, aurul acordat în ultimul cadru de excelență în materie de predare.

Pune-te în locul potrivit

Situat în inima Angliei, Keele excelează în educație și cercetare. Suntem recunoscuți în toată lumea pentru lățimea învățăturii noastre și mândră de comunitatea noastră de campusuri apropiate.

student

Explorați-vă interesele academice și aspirațiile de carieră prin lărgimea de cursuri a lui Keele, gama de module elective și istoria învățării și învățării interdisciplinare.

Studiu postuniversitar

Oferim o serie de cursuri postuniversitare pentru a vă ajuta să vă dezvoltați în continuare în domeniul dvs. și să vă distingeți de mulțimea în cariera aleasă.

Studii postuniversitare

Ca o universitate condusă de cercetare, Keele oferă o cultură de cercetare susținută, precum și facilități sofisticate și foarte apreciate de cercetare și predare academică.

Studiu internațional

Studentul lui Keele reprezintă peste 120 de naționalități diferite. Oferim un campus primitoare care demonstrează beneficiile unei astfel de populații diverse de culturi și idei.

Oportunități

Keele University a îndrăznit întotdeauna să fie diferită când vine vorba de cursurile pe care le oferim.

  • A studia in strainatate

Extindeți-vă orizonturile cu un program de studiu în străinătate.

  • Invata o limba

Centrul de limbi la Keele oferă o gamă largă de oportunități de a studia limbile engleză și modernă.

  • CPD și conducere

Oferim o serie de cursuri CPD și cursuri de conducere scurte.

109332_109267_students31.jpg

Cercetare principală în lume

Keele contribuie la schimbarea lumii spre bine prin angajarea în cercetarea de vârf. Remediem unele dintre cele mai urgente probleme ale societății, printre care îmbătrânirea, sănătatea globală și energia regenerabilă. Suntem mândri că 97% din cercetarea noastră a fost considerată a fi lider mondial sau de importanță internațională (REF 2014).

Față de cercetare

Oferim o cercetare distinctă de cea mai înaltă calitate, recunoscută internațional pentru excelența sa.

Institutele de cercetare

Institutele noastre interdisciplinare desfășoară activități de cercetare de ultimă generație care vizează să abordeze unele dintre cele mai presante provocări ale societății. Ele aduc studenți, academicieni și cercetători împreună din universitate și servesc ca centre care stimulează colaborarea și dezbaterea.

Locații

Keele

Address
ST5 5BG Keele, Anglia, Regatul Unit