Manchester Metropolitan University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Manchester Met are o moștenire mândră care datează din 1824. Suntem, de asemenea, una dintre cele mai mari universități din Marea Britanie, cu peste 38.000 de studenți.

Suntem clasați printre primele 200 de universități din lume sub 50 de ani, conform Times Higher Education Young University Rankings 2019, care este o măsură a angajamentului nostru de a furniza și de a sprijini cercetarea și predarea de calitate.

Facilităţi

Avem facilități excelente, inclusiv peste 4.000 de PC-uri studențești, precum și o bibliotecă din campus, care este deschisă 24/7 în timpul termenului. De asemenea, avem un program de investiții de 400 milioane lire sterline planificat pentru a îmbunătăți facilitățile noastre de predare și cercetare, clădiri și spații publice.

Cercetare

85% din cercetările noastre au un impact „lider la nivel mondial” sau „la nivel internațional” în conformitate cu Cadrul de excelență în cercetare (REF) 2014-21, iar Școala noastră de afaceri are prestigioase acreditări AACSB și AMBA, situându-l într-un grup elit de școli de afaceri din întreaga lume. .

Suport pentru studenți

Avem personal cu înaltă experiență, care oferă sfaturi de carieră și lecții gratuite de limba engleză și avem, de asemenea, un Birou internațional dedicat pentru a ne asigura că studenții internaționali primesc tot sprijinul de care au nevoie pentru a avea succes.

Fapte reale

  • Experiența studenților: Avem peste 3.500 de studenți internaționali din mai mult de 140 de țări
  • Locație excelentă: Manchester este cel mai bun oraș al Regatului Unit din Regatul Unit (* Global Liveability Survey 2018)
  • Accesibilitate: Avem o serie de burse pentru studenți internaționali de până la 5.000 de lire sterline

Locații

Manchester

Address
Manchester Metropolitan University,
All Saints Building, All Saints

M15 6BH Manchester, Anglia, Regatul Unit