Nottingham Trent University - Nottingham Law School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Nottingham Law School este una dintre cele cele mai mari școli de drept universitare din Marea Britanie cu o reputatie pentru inovatie si livrarea cele mai înalte standarde de formare juridică și educație. Misiunea noastra este de a pregăti studenții pentru carierele lor viitoare și avem un palmares în angajare absolvent. Prerogativelor școlii vorbesc de la sine.

Excelență de predare

Legăturile noastre cu firme de avocatură locale, naționale și internaționale de conducere și camere avocați pledanți "ne ține în prima linie a educației juridice. NTU este în top zece universități din Marea Britanie pentru numărul de studenți care au stagii de un an (2013-14) HESA. Premiat juridic Proiectul nostru Centre de Consiliere oferă peste 100 de oportunități de a câștiga experiență juridică practică plină de satisfacții. Veți fi predate de către personal calificat din punct de vedere care au experiență reală practică în industria juridică și, de asemenea, de academicieni de frunte, a căror cercetare conduce cursurile noastre. Noi recunoaștem că studiul flexibil este tot mai important, oferind programe de full-time, part-time și de învățământ la distanță. Toate gradele noastre drept de licență sunt recunoscute de Autoritatea de Reglementare solicitors și Bar Consiliul pentru Standarde ca grade Legea calificare. Practica noastră de golf juridic a primit continuu cea mai mare clasificare posibilă prin Autoritatea Societate / Regulamentul Solicitors Legea încă de la începuturile sale. Suntem una din doar nouă instituții de învățământ validate de către Consiliul pentru Standarde Bar pentru a oferi Bar curs de formare profesională. Oferim o gama larga de LLMs, atât academice și profesionale, precum și programe de doctorat și doctorat profesional. Am fost primii de a oferi un LLM full time în competențe de advocacy în afara Statelor Unite. De asemenea, oferim o gama distinctiv de cursuri de lagăr și CPD atribuire pentru practicieni, inclusiv Certificat noastră profesională în mărci practică și Certificat de Studii Postuniversitare în Servicii Juridice regulament. Diploma noastra Absolvent foarte apreciate în curs de conversie Legea are o rată de promovare de peste 90%. Înaltul calibru de cercetare la Nottingham Law School a fost recunoscut în cadrul REF 2014. Peste 88% a rezultatelor cercetării școlii care au fost evaluate au dovedit a fi de o calitate cel puțin recunoscute la nivel internațional.

Locul de a fi

Facilități deosebite Nottingham Facultatea de Drept, inclusiv săli de judecată machete, o bibliotecă 13 milioane £, peste 7.000 de statii de lucru pe calculator și clădiri renovate, asigura elevii noștri au cel mai bun mediu în care să învețe. Avem o întreagă secțiune a bibliotecii dedicate Nottingham Law School, care include reviste, manuale, texte practician, rapoarte și a legislației. O carieră și recrutare de servicii dedicat pentru cursurile noastre de profesioniști oferă studenților cu îndrumare și asistență în căutarea lor pentru un contract de formare sau pupillage. Există oportunități interesante de a studia în Europa, cu programul nostru de școli de vară internațională. De ce nu a spori cariera ta de a învăța o limbă străină, să adere la unul din numeroasele cluburi și societățile noastre, inclusiv Lex Legea Society, sau menține în formă în excelente facilitățile noastre de sport?

Locații

Nottingham

Address
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Nottingham, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră