The University of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de drept este cel mai lung furnizor specializat de educație și formare juridică din Regatul Unit, cu campusuri din Londra, Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Manchester și Leeds, precum și colaborări cu Universitatea din Exeter și Universitatea din Reading. Anterior, Colegiul de Drept a obținut statutul de universitate în noiembrie 2012.

Serviciul de ocupare a forței de muncă The University of Law oferă studenților acces la experiența de muncă și la oportunitățile pro bono și la posturile vacante legal de îndată ce își acceptă locul. Rezultatul este statistica excelentă a ocupării forței de muncă: 96% dintre studenții LPC care au absolvit în vara anului 2016 locuri de muncă securizate, un contract de formare sau un studiu aprofundat în nouă luni de la finalizarea cursului, în timp ce 91% 2016 ocuparea forței de muncă securizate sau continuarea studiilor în termen de șase luni de la finalizarea cu succes a cursului lor.

În anul 2017, The University of Law a obținut un rang de aur în Cadrul de Excelență în Predare (TEF) condus de Guvern pentru a furniza studenților noștri învățământ, învățare și rezultate remarcabile în mod constant, făcându-ne unul dintre furnizorii de cea mai înaltă calitate din învățământul superior din Regatul Unit .

Cu campusuri în nouă dintre cele mai vibrante și interesante orașe din Marea Britanie, The University of Law oferă o experiență de învățare profesională de primă clasă, într-o varietate variată de locații.

Învățarea inovatoare

Suntem specializați în predarea și concentrarea energiei noastre asupra dezvoltării unor metode de predare și învățare inovatoare, extrem de eficiente, care să doteze studenților pentru cariera lor profesională. Avem mai mult de 250 de avocați calificați și cu experiență, avocați și judecători ca tutori, ceea ce ne permite să vă ajutăm să dezvoltați abilitățile practice care pot face diferența atunci când vă începeți cariera în drept.

Cursurile noastre

De la LLB-ul nostru de licență până la calificările profesionale postuniversitare, cursurile noastre sunt proiectate special de cadre didactice și profesioniști cu experiență, astfel încât să puteți avea încredere în cunoașterea faptului că învățați abilități legale din lumea reală de la avocați reali.

Îmbunătățirea capacității de angajare

Ceea ce ne distinge cu adevărat de alte universități este convingerea că studenții noștri ar trebui să învețe într-un context realist, profesional și contemporan. Ne concentrăm exclusiv pe formarea bazată pe practici și oferim studenților acces la serviciul nostru de carieră extinsă și la baza legală a posturilor vacante imediat ce acceptă un loc alături de noi. Prin programul nostru pro bono, elevii își pot perfecționa abilitățile prin lucrul pe cazuri reale înainte de absolvire.

Beneficiile unei calificări legale

O calificare în domeniul dreptului vă poate ajuta să pătrundeți într-o mare varietate de industrii. De la drepturile omului la muzică, sport sau finanțe publice, legea acoperă aproape fiecare aspect al vieții moderne. Deci, dacă doriți să lucrați în sectorul juridic sau în lumea afacerilor mai largi, educația juridică este un loc minunat pentru a începe. O carieră juridică este satisfăcătoare, provocatoare, interesantă, variată și plină de satisfacții, cu multe tipuri de specialități de a alege și noi domenii întotdeauna dezvoltate pentru a se adapta lumii moderne.

Gradul nostru de drept practic vă va dezvolta abilitățile în gândirea critică, în advocacy, negociere, analiză și strategie. Aceste abilități de bază sunt foarte apreciate la locul de muncă, indiferent de ce alegeți să faceți în continuare. Absolvenții noștri au intrat în politică, jurnalism, bancar și financiar, tehnologie și mass-media, precum și sectorul juridic.

Mediul de susținere

Scopul nostru este de a sprijini mai mulți studenți dintr-o varietate de medii decât oricând pentru a-și atinge ambițiile de carieră, motiv pentru care oferim o gamă largă de burse și scheme de burse de drept, inclusiv oportunități de experiență în domeniul dreptului, cu un fond substanțial disponibil în cursurile noastre pentru 2018/19.

Toți elevii au posibilitatea de a profita din plin de facilitățile și serviciile noastre. Serviciul de asistență pentru persoanele cu handicap este dedicat gestionării oricăror cerințe pe care le aveți în timpul studiilor, inclusiv asistență temporară datorată vătămării sau bolii.

Serviciul nostru de angajare cuprinzător și cu experiență oferă ajutor aprofundat în scris, tehnici de interviu și îndrumare generală în carieră, precum și oferă o multitudine de oportunități pentru a-ți îmbunătăți experiența și abilitățile. Între timp, clinicile noastre pro bono vă oferă șansa de a lucra cu avocații practicieni pe cazuri reale de drept în timp ce studiați.

student

Cursurile noastre de licență LLB combină rigurozitatea academică cu abilitățile practice practice pentru a vă oferi lucrările esențiale necesare pentru a vă începe călătoria într-o varietate de cariere. Cursurile noastre sunt disponibile ca cursuri full-time, accelerate sau online, astfel încât să puteți alege metoda de studiu care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Multe dintre cursurile noastre au de asemenea o opțiune de Anul Fundației.

Vă împărtășim ambiția

Aspirațiile tale sunt ceea ce te conduce și înțelegem că vrei o diplomă de licență pentru a da startul carierei tale în direcția cea bună. Vrem să vă ajutăm să vă atingeți obiectivul de obținere a unei diplome, precum și să vă oferiți o bază solidă profesională pentru a vă construi cariera.

Anii de experiență în formarea mai multor avocați din Marea Britanie decât orice altă școală de drept ne-au ajutat să identificăm ce anume caută angajatorii în angajații lor. Am angajat peste 250 de avocați cu experiență pentru a proiecta și livra cursurile noastre. Mulți dintre aceștia încă practică, astfel încât să puteți fi siguri că cursul dvs. va fi umplute cu aspecte legate de viața reală din sectoarele juridic și de afaceri și veți absolvi cunoașterea la ce să vă așteptați.

Din momentul în care vă acceptați locul, veți avea acces la o varietate de servicii care să vă susțină pe parcursul studiilor. Veți avea ocazia să dezvoltați conexiuni și să vă întâlniți cu potențialii angajatori la târgurile noastre de lege, să obțineți acces VIP la evenimente speciale și să lucrați cu consilierii noștri de carieră cu privire la totul, de la CV-ul dvs. la tehnici de interviu și la planificarea carierei.

Veți putea să vă echilibrați studiile cu experiența practică prin proiectele extinse pro bono, oferindu-vă acces la cazuri reale de lucru. Și cu baza de date pentru căutarea de locuri de muncă, veți putea accesa peste 3.000 de oportunități de a vă duce cariera la un început de zbor.

Menținem relații cu absolvenții noștri, mulți dintre ei oferind expertiza, perspectivele și perspectivele în sectorul juridic pentru a vă ajuta ca noua generație de profesioniști din domeniul juridic. Ei își oferă voluntar serviciile ca lectori invitați și profesori vizitatori, oferind perspective relevante și actuale pentru a vă asigura că veți obține cele mai recente educații juridice posibile.

Știm că aveți ambiția și talentul pentru a-ți atinge aspirațiile, așa că să vă ajutăm să vă facem ambițiile o realitate.

Postuniversitare

Oferim o serie de cursuri postuniversitare de formare juridică și diplome de masterat proiectate de experți calificați pentru a ajuta elevii să avanseze în orice etapă a carierei. Cursurile noastre sunt axate pe ocuparea forței de muncă, honuirea competențelor-cheie într-un mediu didactic bazat pe practica juridică reală. Part-time și opțiuni de studiu online sunt disponibile pe multe dintre cursurile noastre pentru a ajuta studenții să lucreze și să studieze în același timp. Pentru a afla mai multe despre fiecare dintre cursurile noastre postuniversitare, vă rugăm să vizitați site-ul nostru.

Setați pentru succes

Aveți vise mari și talentul pentru a reuși. Împărtășim ambițiile dvs., iar cursurile noastre postuniversitare sunt concepute pentru a vă oferi succes.

Anii noștri de experiență în formarea mai multor avocați din Marea Britanie decât orice altă școală de drept au ajutat studenții noștri să continue succesul în drept, afaceri, politică și multe altele.

Din momentul în care vă acceptați locul, ați început pe drumul spre succes. Veți fi invitați să vă întâlniți cu potențialii angajatori la târgurile noastre de lege, să obțineți accesul VIP la evenimente speciale și să aveți sprijinul consilierilor noștri de carieră. În prima zi a cursului, începem să punem bazele pentru a vă oferi sprijinul pentru a vă realiza ambițiile de carieră.

Serviciile noastre de ocupare a forței de muncă premiate, alcătuite din profesioniști legali și profesioniști, vor lucra împreună cu dvs. pentru a vă îmbunătăți perspectivele de angajare, fie că scrieți acest CV, fie că îmbunătățiți tehnicile de interviu. Veți fi capabil să echilibrați studiile cu experiența practică prin intermediul gamei noastre largi de oportunități pro bono, oferindu-vă acces la cazuri reale pentru a lucra la. Și cu baza de date pentru căutarea unui loc de muncă, veți putea accesa 3.000 de oportunități pentru a vă începe cariera.

Celebrarii noștri absolvenți au fost cândva unde sunteți, și au ajuns acolo unde sunt astăzi, prin antrenamentul și sprijinul nostru. Ei au parcurs o carieră incredibilă, schimbând viețile oamenilor și făcând o mare importanță pentru lume. Au fost acolo unde ești astăzi, deci nu te oprești.

Avem peste 250 de tutori și profesori care vizitează, care, ca avocați instruiți, își vor transfera zilnic experiența lor considerabilă, noua generație de avocați.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MLS » Vedea Diplome » Vedea Cursuri » Vedea LLB » Vedea LLM » Vedea MA » Vedea MSc » Vedea An Fundațional » Vedea MA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Bar Curs De Formare Profesională (bptc) - Full-time

Campus Cu normă întreagă 10 luni September 2018 Regatul Unit Birmingham Leeds London + 2 mai mult

Dacă aveți o diplomă în drept sau GDL și doresc să se antreneze ca un avocat, BPTC nostru este conceput pentru a vă ajuta să pupillage securizat. Vă puteți aștepta la standarde înalte de îndrumare de către practicieni calificați, cu o experiență de neegalat în a oferi advocacy. [+]

Curs de formare profesională în bar (BPTC) - cu normă întreagă

Dacă aveți o diplomă în drept sau GDL și doresc să se antreneze ca un avocat, BPTC nostru este conceput pentru a vă ajuta să pupillage securizat. Vă puteți aștepta la standarde înalte de îndrumare de către practicieni calificați, cu o experiență de neegalat în a oferi advocacy. Alegeți BPTC LLM și faceți cererile dvs. de pupilă în evidență - lucrul la cazuri reale pro bono.

Veți fi susținut de serviciul de carieră specializat din momentul în care vă acceptați locul. Rezultatele noastre spun că toți - dintre absolvenții noștri din Marea Britanie / EEA din 2016, 66% au câștigat un pupil în termen de 12 luni de la finalizarea cursului. Mai mult, pentru acel an, 22% dintre absolvenții noștri cu normă întreagă au obținut o notă "remarcabilă", care este considerabil mai mare decât media națională de 13%.... [-]


Bar Curs De Formare Profesională (bptc) - Part-time

Campus Cu jumătate de normă 22 luni September 2018 Regatul Unit Birmingham London + 1 mai mult

Dacă aveți o diplomă în drept sau GDL și doresc să se antreneze ca un avocat, BPTC nostru este conceput pentru a vă ajuta să pupillage securizat. Vă puteți aștepta la standarde înalte de îndrumare de către practicieni calificați, cu o experiență de neegalat în a oferi advocacy. [+]

Curs de formare profesională în bar (BPTC) - cu normă redusă

Dacă aveți o diplomă în drept sau GDL și doresc să se antreneze ca un avocat, BPTC nostru este conceput pentru a vă ajuta să pupillage securizat. Vă puteți aștepta la standarde înalte de îndrumare de către practicieni calificați, cu o experiență de neegalat în a oferi advocacy. Alegeți BPTC LLM și faceți cererile dvs. de pupilă în evidență - lucrul la cazuri reale pro bono.

Veți fi susținut de serviciul de carieră specializat din momentul în care vă acceptați locul. Rezultatele noastre spun că toți - dintre absolvenții noștri din Marea Britanie / EEA din 2016, 66% au câștigat un pupil în termen de 12 luni de la finalizarea cursului. Mai mult, pentru acel an, 22% dintre absolvenții noștri cu normă întreagă au obținut o notă "remarcabilă", care este considerabil mai mare decât media națională de 13%.... [-]


Diploma

Curs De Practică Juridică (LPC) - Seara Part-time

Campus Cu jumătate de normă 21 luni September 2018 Regatul Unit London Birmingham Manchester Bristol Leeds + 4 mai mult

Dacă aveți o diplomă de drept sau un GDL și doriți să vă antrenați ca solicitant, vă oferim trei opțiuni, inclusiv un Master în Drept, Afaceri și Management LPC pentru a vă pregăti afacerea. [+]

Curs de practică juridică (LPC) - seara part-time

Dacă aveți o diplomă de drept sau un GDL și doriți să vă antrenați ca solicitant, vă oferim trei opțiuni, inclusiv un Master în Drept, Afaceri și Management LPC pentru a vă pregăti afacerea.

Calificați-vă cu un LPC, cu opțiunea de a obține un MSc sau LLM fără costuri suplimentareDezvoltați conștiința comercială, gândirea critică și abilitățile profesionale necesare pentru a vă pregăti pentru provocările de a fi solicitantStudiați-vă LPC-ul cu un master și ați putea fi eligibil pentru un împrumut de student postuniversitarAccesați suportul de carieră premiat pentru a vă ajuta cu aplicațiile contractului dvs. de formare imediat ce vă acceptați locul... [-]

Curs De Practică Juridică (LPC) - Week-end Part-time

Campus Cu jumătate de normă 22 luni September 2018 Regatul Unit Birmingham Manchester Leeds Bristol Guildford Chester London Exeter + 7 mai mult

Dacă aveți o diplomă de drept sau un GDL și doriți să vă antrenați ca solicitant, vă oferim trei opțiuni, inclusiv un Master în Drept, Afaceri și Management LPC pentru a vă pregăti afacerea. [+]

Curs de Practică Juridică (LPC) - week-end part-time

Dacă aveți o diplomă de drept sau un GDL și doriți să vă antrenați ca solicitant, vă oferim trei opțiuni, inclusiv un Master în Drept, Afaceri și Management LPC pentru a vă pregăti afacerea.

Calificați-vă cu un LPC, cu opțiunea de a obține un MSc sau LLM fără costuri suplimentareDezvoltați conștiința comercială, gândirea critică și abilitățile profesionale necesare pentru a vă pregăti pentru provocările de a fi solicitantStudiați-vă LPC-ul cu un master și ați putea fi eligibil pentru un împrumut de student postuniversitarAccesați suportul de carieră premiat pentru a vă ajuta cu aplicațiile contractului dvs. de formare imediat ce vă acceptați locul... [-]

Curs De Practică Juridică (LPC) - Zi Cu Jumătate De Normă

Campus Cu jumătate de normă 22 luni September 2018 Regatul Unit London Birmingham Manchester Bristol Guildford Chester Leeds Reading + 7 mai mult

Dacă aveți o diplomă de drept sau un GDL și doriți să vă antrenați ca solicitant, vă oferim trei opțiuni, inclusiv un Master în Drept, Afaceri și Management LPC pentru a vă pregăti afacerea. [+]

Curs de practică juridică (LPC) - zi cu jumătate de normă

Dacă aveți o diplomă de drept sau un GDL și doriți să vă antrenați ca solicitant, vă oferim trei opțiuni, inclusiv un Master în Drept, Afaceri și Management LPC pentru a vă pregăti afacerea.

Calificați-vă cu un LPC, cu opțiunea de a obține un MSc sau LLM fără costuri suplimentareDezvoltați conștiința comercială, gândirea critică și abilitățile profesionale necesare pentru a vă pregăti pentru provocările de a fi solicitantStudiați-vă LPC-ul cu un master și ați putea fi eligibil pentru un împrumut de student postuniversitarAccesați suportul de carieră premiat pentru a vă ajuta cu aplicațiile contractului dvs. de formare imediat ce vă acceptați locul... [-]

Curs De Practică în Drept (LPC) - Cu Normă întreagă

Campus Cu normă întreagă 9 - 10 luni September 2018 Regatul Unit Birmingham Manchester Bristol Guildford Leeds Chester Exeter London Liverpool + 8 mai mult

Dacă aveți o diplomă de drept sau un GDL și doriți să vă antrenați ca solicitant, vă oferim trei opțiuni, inclusiv un Master în Drept, Afaceri și Management LPC pentru a vă pregăti afacerea. [+]

Curs de Practică în Drept (LPC) - cu normă întreagă

Dacă aveți o diplomă de drept sau un GDL și doriți să vă antrenați ca solicitant, vă oferim trei opțiuni, inclusiv un Master în Drept, Afaceri și Management LPC pentru a vă pregăti afacerea.

Calificați-vă cu un LPC, cu opțiunea de a obține un MSc sau LLM fără costuri suplimentareDezvoltați conștiința comercială, gândirea critică și abilitățile profesionale necesare pentru a vă pregăti pentru provocările de a fi solicitantAdaptați-vă cursul la domeniile dvs. de specialitate de interes printr-o gamă largă de discipline electiveStudiați-vă LPC-ul cu un master și ați putea fi eligibil pentru un împrumut de student postuniversitar... [-]

Cursul De Practică Juridică (LPC) - Accelerat

Campus Cu normă întreagă 6 luni July 2018 Regatul Unit London

Dacă aveți o diplomă de drept sau un GDL și doriți să vă antrenați ca solicitant, vă oferim trei opțiuni, inclusiv un Master în Drept, Afaceri și Management LPC pentru a vă pregăti afacerea. [+]

Cursul de practică juridică (LPC) - accelerat

Dacă aveți o diplomă de drept sau un GDL și doriți să vă antrenați ca solicitant, vă oferim trei opțiuni, inclusiv un Master în Drept, Afaceri și Management LPC pentru a vă pregăti afacerea.

Calificați-vă cu un LPC, cu opțiunea de a obține un MSc sau LLM fără costuri suplimentareDezvoltați conștiința comercială, gândirea critică și abilitățile profesionale necesare pentru a vă pregăti pentru provocările de a fi solicitantAdaptați-vă cursul la domeniile dvs. de specialitate de interes printr-o gamă largă de discipline electiveStudiați-vă LPC-ul cu un master și ați putea fi eligibil pentru un împrumut de student postuniversitar... [-]

LLB

Legea LLB (Hons) A Accelerat

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Regatul Unit London

Acest curs este conceput să fie cel mai concentrat grad de drept profesional disponibil. Pentru studenții care doresc să studieze un curs intensiv orientat practic în doi ani și doresc să urmeze o carieră în sectorul juridic. [+]

Legea LLB (Hons) a accelerat

Acest curs este conceput să fie cel mai concentrat grad de drept profesional disponibil. Pentru studenții care doresc să studieze un curs intensiv orientat practic în doi ani și doresc să urmeze o carieră în sectorul juridic. Este un traseu mai rapid și mai intens, predat de aceiași tutori și folosind aceleași metode de predare de înaltă calitate ca și gradul de drept de trei ani. Aurul a fost acordat în anul 2017 de Cadrul de Excelență în Predare.

Cerințe de cursABB la nivel și gradul C / 4 sau mai mult în matematică și limbă engleză GCSE sau calificări echivalente.Elevii cu vârsta sub 18 ani, dar nu mai tineri de 17 ani, pot candida pentru centrele noastre din Birmingham, London Bloomsbury și Manchester.Cerințe internaționale: un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 7 sau mai mare, cu un minim de 6,5 în fiecare componentă. [-]

Legea LLB (Hons) Cu Anul Fundației

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit London Birmingham Leeds + 2 mai mult

Legea LLB (Hons) cu Anul Fundației este un grad de Drept Calificat studiat pe parcursul a patru ani. Primul an este un an al Fundației, care se axează pe dezvoltarea unei înțelegeri a sectorului juridic și a competențelor-cheie necesare pentru realizarea diplomei de licență LLB (Hons). [+]

Legea LLB (Hons) cu Anul Fundației

Legea LLB (Hons) cu Anul Fundației este un grad de Drept Calificat studiat pe parcursul a patru ani. Primul an este un an al Fundației, care se axează pe dezvoltarea unei înțelegeri a sectorului juridic și a competențelor-cheie necesare pentru realizarea diplomei de licență LLB (Hons). Următorii trei ani urmează cursul LLB cu normă întreagă. Aurul a fost acordat în anul 2017 de Cadrul de Excelență în Predare.

Cerințe de cursSolicitanții care dețin 48 de puncte UCAS de la maximum 3 niveluri sau calificări echivalente, plus GCSE matematică la gradul D / 4 și GCSE engleză la gradul C / 4, vor primi o ofertă după un interviu de succes cu un cadru didactic, ca parte a admiterilor proces care va avea loc fie direct, fie prin telefon / skype.Este disponibil și un traseu non-standard de aplicație. Orice solicitant care nu deține calificări oficiale sau limitate nu va fi invitat să efectueze un test intern de matematică și alfabetizare (pentru cei fără matematică GCSE și engleza la gradele D / 4 și respectiv C / 4), precum și o formă formală - pentru interviu. De asemenea, vor trebui să ofere 2 ani de experiență de muncă adecvată, evidențiată într-un CV complet și o referință.Elevii cu vârsta sub 18 ani, dar nu mai tineri de 17 ani, pot aplica pentru centrele noastre din Birmingham, London Bloomsbury și Manchester.Cerințe internaționale de intrare: un nivel de limbă engleză echivalentă cu IELTS 6.0 sau mai mare, cu un minim de... [-]

Legea LLB (Hons) Cu Criminologia

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Regatul Unit London Birmingham Leeds Manchester + 3 mai mult

Legea noastră cu criminologia * este o diplomă de calificare de trei ani. Cursul se axează pe subiecte juridice cheie și o varietate de aspecte diferite ale criminalității, inclusiv criminalitatea, justiția penală și comportamentul criminal. [+]

LLB (Hons) Legea criminologiei

Legea noastră cu criminologia este un grad de calificare de trei ani. Cursul se concentrează pe subiecte juridice cheie și o varietate de aspecte diferite ale criminalității, inclusiv criminalitatea, justiția penală și comportamentul criminal. Modulele de drept sunt predate în mod predominant de către avocații calificați profesional, cu un nivel ridicat de școlarizare față-în-față. Cursul are un accent practic, cu aplicarea reală a legii și a criminologiei. Capacitatea de angajare este integrată în curs pentru a vă oferi cunoștințele academice și abilitățile transferabile cheie care sunt solicitate de angajatorii de astăzi. Acest curs este ideal pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în sectorul juridic sau, mai precis, în cadrul sistemului de justiție penală. Aurul a fost acordat în anul 2017 de Cadrul de Excelență în Predare.... [-]


Legea LLB (Hons) Cu Fundația

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit London Birmingham Leeds + 2 mai mult

Legea LLB (Hons) cu Anul Fundației este un grad de Drept Calificat studiat pe parcursul a patru ani. Primul an este un an al Fundației, care se axează pe dezvoltarea unei înțelegeri a sectorului juridic și a competențelor-cheie necesare pentru realizarea diplomei de licență LLB (Hons). [+]

Legea LLB (Hons) cu Anul Fundației

Legea LLB (Hons) cu Anul Fundației este un grad de Drept Calificat studiat pe parcursul a patru ani. Primul an este un an al Fundației, care se axează pe dezvoltarea unei înțelegeri a sectorului juridic și a competențelor-cheie necesare pentru realizarea diplomei de licență LLB (Hons). Următorii trei ani urmează cursul LLB cu normă întreagă. Aurul a fost acordat în anul 2017 de Cadrul de Excelență în Predare.

Cerințe de cursSolicitanții care dețin 48 de puncte UCAS de la maximum 3 niveluri sau calificări echivalente, plus GCSE matematică la gradul D / 4 și GCSE engleză la gradul C / 4, vor primi o ofertă după un interviu de succes cu un cadru didactic, ca parte a admiterilor proces care va avea loc fie direct, fie prin telefon / skype.Este disponibil și un traseu non-standard de aplicație. Orice solicitant care nu deține calificări oficiale sau limitate nu va fi invitat să efectueze un test intern de matematică și alfabetizare (pentru cei fără matematică GCSE și engleza la gradele D / 4 și respectiv C / 4), precum și o formă formală - pentru interviu. De asemenea, vor trebui să ofere 2 ani de experiență de muncă adecvată, evidențiată într-un CV complet și o referință.Cerințe internaționale de intrare: un nivel de limbă engleză echivalentă cu IELTS 6.0 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă. [-]

LLB (Hons) Drept

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Regatul Unit Birmingham Bristol Chester Guildford Manchester London Leeds + 6 mai mult

Combinând rigoarea academică cu abilități legale practice, într-un mediu de afaceri cum ar fi, LLB nostru vă oferă cu bazele esențiale dacă sunteți angajat de a fi un avocat sau doresc sa exploreze alte opțiuni de carieră. Aurul a fost acordat în anul 2017 de Cadrul de Excelență în Predare. [+]

Legea LLB (Hons)

Combinând rigoarea academică cu abilități legale practice, într-un mediu de afaceri cum ar fi, LLB nostru vă oferă cu bazele esențiale dacă sunteți angajat de a fi un avocat sau doresc sa exploreze alte opțiuni de carieră.

Aurul a fost acordat în anul 2017 de Cadrul de Excelență în Predare.

Cerințe de curs BBB la nivel și grad C / 4 sau mai mult în matematică GCSE și limbă engleză, sau calificări echivalente. Cerințe internaționale: un nivel de limbă engleză echivalentă cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 6 în fiecare componentă. [-]

LLB (Hons) Legea Cu Afaceri

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Regatul Unit London Birmingham Leeds + 2 mai mult

În Legea LLB cu o diplomă de afaceri, veți studia subiecte juridice cheie și competențe conexe pentru a obține o înțelegere largă într-o serie de domenii juridice, necesare pentru a obține un grad de calificare de drept. [+]

LLB (Hons) Legea cu afaceri

În Legea LLB cu o diplomă de afaceri, veți studia subiecte juridice cheie și competențe conexe pentru a obține o înțelegere largă într-o serie de domenii juridice, necesare pentru a obține un grad de calificare de drept. Un accent practic pe aplicarea reală a legii și a afacerilor cu posibilitatea de angajare încorporată în curs. Pentru studenții care doresc să facă o diplomă de drept de trei ani cu un accent practic, dar doresc să-și păstreze opțiunile deschise pentru o carieră în lumea juridică sau mai largă a afacerilor. Aurul a fost acordat în anul 2017 de Cadrul de Excelență în Predare.

Cerințe de cursBBB la nivel și grad C / 4 sau mai mult în matematică GCSE și limbă engleză, sau calificări echivalente. Elevii cu vârsta sub 18 ani, dar nu mai tineri de 17 ani, pot aplica pentru centrele noastre din Birmingham, London Bloomsbury și Manchester.Cerințe internaționale: un nivel de limbă engleză echivalentă cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 6 în fiecare componentă. [-]

LLB (Hons) Legea Cu Afaceri Cu Anul Fundației

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit London Birmingham Leeds + 2 mai mult

În Legea LLB cu studii de afaceri cu titlul de Anul Fundației, veți studia subiecte juridice cheie și competențe conexe pentru a obține o înțelegere largă într-o serie de domenii juridice, necesare pentru a obține un grad de calificare de drept. [+]

LLB (Hons) Legea cu afaceri cu Anul Fundației

În Legea LLB cu studii de afaceri cu titlul de Anul Fundației, veți studia subiecte juridice cheie și competențe conexe pentru a obține o înțelegere largă într-o serie de domenii juridice, necesare pentru a obține un grad de calificare de drept. Un accent practic pe aplicarea reală a legii și a afacerilor cu posibilitatea de angajare încorporată în curs. Pentru studenții care doresc să își păstreze opțiunile deschise pentru o carieră în lumea juridică sau mai largă a afacerilor. Primul an este un an al Fundației, care se axează pe dezvoltarea unei înțelegeri a sectorului juridic și a competențelor-cheie necesare pentru realizarea cursului complet. Aurul a fost acordat în anul 2017 de Cadrul de Excelență în Predare.... [-]


LLB (Hons) Legea Cu Afaceri Internaționale

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Regatul Unit London

Legea LLB (Hons) cu Afaceri Internaționale de trei ani de zi cu normă întreagă vă va ajuta să începeți o carieră în sectoarele comerciale juridice sau internaționale. Acesta este un grad de lege calificat, care vă permite să treceți la următoarea etapă de formare juridică. [+]

LLB (Hons) Legea cu afaceri internaționale

Legea LLB (Hons) cu Afaceri Internaționale de trei ani de zi cu normă întreagă vă va ajuta să începeți o carieră în sectoarele comerciale juridice sau internaționale. Acesta este un grad de lege calificat, care vă permite să treceți la următoarea etapă de formare juridică. Fiecare modul este predat de profesioniști cu experiență din lumea juridică și de afaceri, oferindu-vă perspectivele practice de care veți avea nevoie pentru cariera dvs. Aurul a fost acordat în anul 2017 de Cadrul de Excelență în Predare.

Cerințe de cursBBB la nivel și grad C / 4 sau mai mult în matematică GCSE și limbă engleză, sau calificări echivalente.Elevii cu vârsta sub 18 ani, dar nu mai tineri de 17 ani, pot aplica pentru centrele noastre din Birmingham, London Bloomsbury și Manchester.Cerințe internaționale: un nivel de limbă engleză echivalentă cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 6 în fiecare componentă. [-]

LLB (Hons) Legea Cu Afaceri Internaționale Cu Anul Fundației

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit London

Legea LLB (Hons) cu afaceri internaționale de patru ani de zi cu normă întreagă vă va ajuta să începeți o carieră în sectoarele juridice sau internaționale comerciale. Acesta este un grad de lege calificat, care vă permite să treceți la următoarea etapă de formare juridică. [+]

LLB (Hons) Legea cu afaceri internaționale cu Anul Fundației

Legea LLB (Hons) cu afaceri internaționale de patru ani de zi cu normă întreagă vă va ajuta să începeți o carieră în sectoarele juridice sau internaționale comerciale. Acesta este un grad de lege calificat, care vă permite să treceți la următoarea etapă de formare juridică. Fiecare modul este predat de profesioniști cu experiență din lumea juridică și de afaceri, oferindu-vă perspectivele practice de care veți avea nevoie pentru cariera dvs. Primul an este un an al Fundației, care se axează pe dezvoltarea unei înțelegeri a sectorului juridic și a competențelor-cheie necesare pentru realizarea cursului complet. Aurul a fost acordat în anul 2017 de Cadrul de Excelență în Predare.... [-]


LLB (Hons) Legea Cu Criminologie Cu Anul De Fundație

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit London Birmingham Leeds + 2 mai mult

Legea LLB (Hons) cu Criminologie cu Anul Fundației este un grad de patru ani de calificare de drept. Cursul se concentrează pe subiecte juridice cheie și o varietate de aspecte diferite ale criminalității, inclusiv criminalitatea, justiția penală și comportamentul criminal. [+]

LLB (Hons) Legea Criminologiei cu Anul Fundației

Legea LLB (Hons) cu Criminologie cu Anul Fundației este un grad de patru ani de calificare de drept. Cursul se concentrează pe subiecte juridice cheie și o varietate de aspecte diferite ale criminalității, inclusiv criminalitatea, justiția penală și comportamentul criminal. Modulele de drept sunt predate în mod predominant de către avocații calificați profesional, cu un nivel ridicat de școlarizare față-în-față. Cursul are un accent practic, cu aplicarea reală a legii și a criminologiei. Capacitatea de angajare este integrată în curs pentru a vă oferi cunoștințele academice și abilitățile transferabile cheie care sunt solicitate de angajatorii de astăzi. Acest curs este ideal pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în sectorul juridic sau, mai precis, în cadrul sistemului de justiție penală. Primul an este un an al Fundației, care se axează pe dezvoltarea unei înțelegeri a sectorului juridic și a competențelor-cheie necesare pentru realizarea cursului complet. Aurul a fost acordat în anul 2017 de Cadrul de Excelență în Predare.... [-]


LLB (Hons) Legea Cu Guvernul și Politica

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Regatul Unit London Leeds + 1 mai mult

Legea LLB (Hons) cu guvernul și politica este o diplomă de drept calificat, studiată pe parcursul a trei ani cu opțiuni care se concentrează pe guvern și politică. Este destinat studenților care doresc să-și desfășoare o carieră în sectorul public, juridic sau mai larg, în administrația centrală și locală sau în sectorul comercial și care au un interes în guvern și politică. [+]

LLB (Hons) Legea cu guvernul și politica

Legea LLB (Hons) cu guvernul și politica este o diplomă de drept calificat, studiată pe parcursul a trei ani cu opțiuni care se concentrează pe guvern și politică. Este destinat studenților care doresc să-și desfășoare o carieră în sectorul public, juridic sau mai larg, în administrația centrală și locală sau în sectorul comercial și care au un interes în guvern și politică. Are un accent practic, cu posibilitatea de angajare integrată în curs. Există un nivel înalt de școlarizare față-în-față, care pentru modulele de drept este livrată preponderent de către avocați calificați profesional.

Cerințe de cursBBB la nivel și grad C / 4 sau mai mult în matematică GCSE și limbă engleză, sau calificări echivalente. Elevii cu vârsta sub 18 ani, dar nu mai tineri de 17 ani, pot aplica pentru centrele noastre din Birmingham, London Bloomsbury și Manchester.Cerințe internaționale: un nivel de limbă engleză echivalentă cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 6 în fiecare componentă. [-]

LLB (Hons) Legea Cu Guvernul și Politica Cu Anul De Fundație

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Regatul Unit London Leeds + 1 mai mult

Legea LLB (Hons) cu Guvernul și Politica cu Anul Fundației este un grad de Drept Calificat studiat pe parcursul a patru ani. Primul an este un an al Fundației, care se axează pe dezvoltarea unei înțelegeri a sectorului juridic și a competențelor-cheie necesare pentru realizarea diplomei de licență LLB (Hons). [+]

LLB (Hons) Legea cu guvernul și politica cu Anul Fundației

Legea LLB (Hons) cu Guvernul și Politica cu Anul Fundației este un grad de Drept Calificat studiat pe parcursul a patru ani. Primul an este un an al Fundației, care se axează pe dezvoltarea unei înțelegeri a sectorului juridic și a competențelor-cheie necesare pentru realizarea diplomei de licență LLB (Hons). Următorii trei ani urmează Legea LLB cu normă întreagă cu cursul de guvernământ și politică.

Cerințe de cursSolicitanții care dețin 48 de puncte UCAS de la maximum 3 niveluri sau calificări echivalente, plus GCSE matematică la gradul D / 4 și GCSE engleză la gradul C / 4, vor primi o ofertă după un interviu de succes cu un cadru didactic, ca parte a admiterilor proces care va avea loc fie direct, fie prin telefon / skype.Este disponibil și un traseu non-standard de aplicație. Orice solicitant care nu deține calificări oficiale sau limitate nu va fi invitat să efectueze un test intern de matematică și alfabetizare (pentru cei fără matematică GCSE și engleza la gradele D / 4 și respectiv C / 4), precum și o formă formală - pentru interviu. De asemenea, vor trebui să ofere 2 ani de experiență de muncă adecvată, evidențiată într-un CV complet și o referință.Elevii cu vârsta sub 18 ani, dar nu mai tineri de 17 ani, pot aplica pentru centrele noastre din Birmingham, London Bloomsbury și Manchester.Cerințe internaționale de intrare: un nivel de limbă engleză echivalentă cu IELTS 6.0 sau mai mare, cu un minim... [-]

LLB Legea Civilă și Engleză

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Spania Madrid Regatul Unit London + 2 mai mult

Diplomă dublă la Universitatea IE, Spania. Un program de patru ani. Veți experimenta o experiență de învățare cu adevărat internațională, care combină studierea a trei ani cu Universitatea IE și un al patrulea an la The University of Law . [+]

LL.B Drept civil și englez

Diplomă dublă la Universitatea IE, Spania. Un program de patru ani. Veți experimenta o experiență de învățare cu adevărat internațională, care combină studierea a trei ani cu Universitatea IE și un al patrulea an la The University of Law . Studenții de succes vor primi atât o diplomă de drept spaniol calificat, cât și o diplomă de drept calificat în Anglia și Țara Galilor. Dual-LLB vă va ajuta să dezvoltați un profil remarcabil și vă va stabili pe o cale de a deveni un profesionist în domeniul dreptului internațional. Toate aplicațiile se fac direct la Universitatea IE.

Cerințe de curs

Contactați IE pentru cerințele de înscriere - o aplicație online, cu un test de admitere (inclusiv abilitatea lingvistică) și o decizie a comisiei și un interviu personal. Ulaw are dreptul de a respinge candidații care nu respectă standardele noastre.... [-]


Statutul LLB Senior

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Regatul Unit London

Gradul nostru de LLB (Hons) Senior Status a fost conceput special pentru absolvenții care doresc să se transforme în studiul dreptului. În plus față de obținerea unui grad de calificare de drept în doi ani, veți putea studia trei opțiuni LLB pentru a vă îmbunătăți perspectivele de carieră. [+]

Statutul LLB Senior

Gradul nostru de LLB (Hons) Senior Status a fost conceput special pentru absolvenții care doresc să se transforme în studiul dreptului. În plus față de obținerea unui grad de calificare de drept în doi ani, veți putea studia trei opțiuni LLB pentru a vă îmbunătăți perspectivele de carieră. Pentru studenții de peste mări, acest grad vă poate permite de asemenea scutiri în jurisdicția dvs. la domiciliu (solicitanții interesați trebuie să verifice eventualele scutiri cu jurisdicția locală înainte de a lua cursul).

Cerințe de cursSolicitanții trebuie să posede o diplomă de licență la nivel de 2.2 sau mai mare în orice subiect. Solicitanții internaționali trebuie să aibă un nivel de limba engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 6 în fiecare componentă.Elevii cu vârsta sub 18 ani, dar nu mai tineri de 17 ani, pot aplica pentru centrele noastre din Birmingham, London Bloomsbury și Manchester. [-]

LLM

I-LLM LPC - Full-time

Online Cu normă întreagă 11 luni September 2018 Regatul Unit UK Online

I-LLM LPC Curs full-time * sprijină pe cei care au o diplomă de drept sau GDL și doresc să se antreneze ca solicitant prin opțiunea noastră online de învățare sprijinită. [+]

i-LLM LPC - Full-time *

I-LLM LPC Curs full-time * sprijină pe cei care au o diplomă de drept sau GDL și doresc să se antreneze ca solicitant prin opțiunea noastră online de învățare sprijinită.

Studiați online peste 11 luni cu participare ocazionalăAdaptați-vă cursul la domeniile dvs. de specialitate de interes printr-o gamă largă de discipline electiveCalificați-vă cu un LPC și un premiu de Master (LLM), fără costuri suplimentare

Cu un accent puternic pe îmbunătățirea capacității de angajare în viitor, 96% dintre studenții noștri din 2015/16 și 2016/16 acreditați au absolvit în vara anului 2016 un loc de muncă securizat, un contract de formare sau un studiu suplimentar în nouă luni de la finalizarea cu succes a cursului.... [-]


I-LLM LPC - Part-time

Online Cu jumătate de normă 22 luni September 2018 Regatul Unit UK Online

I-LLM LPC Cursul part-time sprijină pe cei care au o diplomă de drept sau GDL și doresc să se antreneze în calitate de solicitant, prin opțiunea noastră online de învățare sprijinit. [+]

i-LLM LPC - Part-time

I-LLM LPC Cursul part-time sprijină pe cei care au o diplomă de drept sau GDL și doresc să se antreneze în calitate de solicitant, prin opțiunea noastră online de învățare sprijinit.

Echilibrați-vă studiile cu alte angajamente cu cursul nostru online de 22 de luni (este necesară frecventarea ocazională)Adaptați-vă cursul la domeniile dvs. de specialitate de interes printr-o gamă largă de discipline electiveCalificați-vă cu un LPC și un premiu de Master (LLM), fără costuri suplimentare

Cu un accent puternic pe îmbunătățirea capacității de angajare în viitor, 96% dintre studenții noștri din 2015/16 și 2016/16 acreditați au absolvit în vara anului 2016 un loc de muncă securizat, un contract de formare sau un studiu suplimentar în nouă luni de la finalizarea cu succes a cursului.... [-]


LLM Practica Juridică (dreptul Comercial)

Campus Cu normă întreagă 12 luni October 2018 Regatul Unit London

Acest curs independent de masterat vă va oferi o perspectivă valoroasă asupra modului în care funcționează sistemul juridic englez, punând accentul pe domeniul dvs. de specialitate ales în domeniul dreptului comercial. Această calificare vă va înzestra cu abilitățile practice pentru a vă ajuta în obținerea unui loc de muncă în domeniul dvs. specializat, în scopuri juridice sau comerciale. [+]

LLM Practica juridică (dreptul comercial)

Acest curs independent de masterat vă va oferi o perspectivă valoroasă asupra modului în care funcționează sistemul juridic englez, punând accentul pe domeniul dvs. de specialitate ales în domeniul dreptului comercial. Această calificare vă va înzestra cu abilitățile practice pentru a vă ajuta în obținerea unui loc de muncă în domeniul dvs. specializat, în scopuri juridice sau comerciale. Dacă lucrați deja în aceste domenii, LLM va îmbunătăți CV-ul dvs. și vă va ajuta să vă asumați un rol mai important.

Cerințe de cursCerințele de intrare în Marea Britanie: studenții ar trebui să posede un grad de licență Marea Britanie în orice subiect la 2: 2 sau mai sus sau calificări echivalente.În timp ce acceptăm cererile de la absolvenții de drept din limba engleză, este foarte probabil să repetați multe teme de la licența de licență. Vă recomandăm să luați în considerare versiunea online a acestui curs, în primul rând, care a fost conceput pentru cei cu o calificare în drept. Absolvenții programelor LLB The University of Law nu sunt eligibili pentru acest curs.Cerințe internaționale de intrare: un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 6.0 în fiecare componentă. [-]

LLM Practica Juridică (Legea Muncii)

Campus Cu normă întreagă 12 luni October 2018 Regatul Unit London

Acest curs independent de masterat vă va oferi o perspectivă valoroasă asupra modului în care funcționează sistemul juridic englez, cu accent pe domeniul juridic specializat ales în domeniul dreptului muncii. Această calificare vă va înzestra cu abilitățile practice pentru a vă ajuta în obținerea unui loc de muncă în domeniul dvs. specializat, în scopuri juridice sau comerciale. [+]

LLM Practica juridică (Legea muncii)

Acest curs independent de masterat vă va oferi o perspectivă valoroasă asupra modului în care funcționează sistemul juridic englez, cu accent pe domeniul juridic specializat ales în domeniul dreptului muncii. Această calificare vă va înzestra cu abilitățile practice pentru a vă ajuta în obținerea unui loc de muncă în domeniul dvs. specializat, în scopuri juridice sau comerciale. Dacă lucrați deja în aceste domenii, LLM va îmbunătăți CV-ul dvs. și vă va ajuta să vă asumați un rol mai important.

Cerințe de cursCerințele de intrare în Marea Britanie: studenții ar trebui să posede un grad de licență Marea Britanie în orice subiect la 2: 2 sau mai sus sau calificări echivalente.În timp ce acceptăm cererile de la absolvenții de drept din limba engleză, este foarte probabil să repetați multe teme de la licența de licență. Vă recomandăm să luați în considerare versiunea online a acestui curs, în primul rând, care a fost conceput pentru cei cu o calificare în drept. Absolvenții programelor LLB The University of Law nu sunt eligibili pentru acest curs.Cerințe internaționale de intrare: un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 6.0 în fiecare componentă. [-]

LLM Practica Juridică (proprietate Intelectuală)

Campus Cu normă întreagă 12 luni March 2019 Regatul Unit London

Acest curs independent Masters vă va oferi o perspectivă valoroasă asupra modului în care funcționează sistemul juridic englez, cu accent pe domeniul juridic specializat al proprietății intelectuale. [+]

LLM Practica juridică (proprietate intelectuală)

Acest curs independent Masters vă va oferi o perspectivă valoroasă asupra modului în care funcționează sistemul juridic englez, cu accent pe domeniul juridic specializat al proprietății intelectuale. Această calificare vă va înzestra cu abilitățile practice pentru a vă ajuta în obținerea unui loc de muncă în cadrul domeniului dumneavoastră de specialitate cu o capacitate juridică sau comercială. Dacă lucrați deja în aceste domenii, LLM va îmbunătăți CV-ul dvs. și vă va ajuta să vă asumați un rol mai important.

Cerințe de cursCerințele de intrare în Marea Britanie: studenții ar trebui să posede un grad de licență Marea Britanie în orice subiect la 2: 2 sau mai sus sau calificări echivalente.În timp ce acceptăm cererile de la absolvenții de drept din limba engleză, este foarte probabil să repetați multe teme de la licența de licență. Vă recomandăm să luați în considerare versiunea online a acestui curs, în primul rând, care a fost conceput pentru cei cu o calificare în drept. Absolvenții programelor LLB The University of Law nu sunt eligibili pentru acest curs.Cerințe internaționale de intrare: un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 6.0 în fiecare componentă. [-]

LLM Practica Juridică (Rezolvarea Conflictelor)

Campus Cu normă întreagă 12 luni March 2019 Regatul Unit London Austria Vienna + 2 mai mult

Acest curs independent de masterat vă va oferi o imagine valoroasă asupra modului în care funcționează sistemul juridic englez, punând accentul pe domeniul juridic specializat în soluționarea conflictelor. Această calificare vă va înzestra cu abilitățile practice pentru a vă ajuta în obținerea unui loc de muncă în cadrul domeniului dumneavoastră de specialitate, în mod legal sau comercial. [+]

LLM Practica juridică (Rezolvarea conflictelor)

Acest curs independent de masterat vă va oferi o imagine valoroasă asupra modului în care funcționează sistemul juridic englez, punând accentul pe domeniul juridic specializat în soluționarea conflictelor. Această calificare vă va înzestra cu abilitățile practice pentru a vă ajuta în obținerea unui loc de muncă în cadrul domeniului dumneavoastră de specialitate cu o capacitate juridică sau comercială. Dacă lucrați deja în aceste domenii, LLM va îmbunătăți CV-ul dvs. și vă va ajuta să vă asumați un rol mai important.

Cerințe de cursCerințele de intrare în Marea Britanie: studenții ar trebui să posede un grad de licență Marea Britanie în orice subiect la 2: 2 sau mai sus sau calificări echivalente.În timp ce acceptăm cererile de la absolvenții de drept din limba engleză, este foarte probabil să repetați multe teme de la licența de licență. Vă recomandăm să luați în considerare versiunea online a acestui curs, în primul rând, care a fost conceput pentru cei cu o calificare în drept. Absolvenții programelor LLB The University of Law nu sunt eligibili pentru acest curs.Cerințe internaționale de intrare: un nivel de limbă engleză echivalent cu IELTS 6.5 sau mai mare, cu un minim de 6.0 în fiecare componentă. [-]

MLS

Master în Drept și Consiliere Privată în Domeniul Pensiilor

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 5 anii July 2018 Regatul Unit UK Online + 1 mai mult

Bazându-se pe cunoștințele deja dobândite de la STEP Professional Diploma de studii postuniversitare în privat Wealth Advising, Legea MSc și Private Customer Advice oferă o diplomă de master cu un accent puternic pe dezvoltarea de competențe și cunoștințe în domeniul dreptului și de conformitate. [+]

Master în Drept și Consultanță Privată a Clienților

Bazându-se pe cunoștințele deja dobândite de la STEP Professional Diploma de studii postuniversitare în privat Wealth Advising, Legea MSc și Private Customer Advice oferă o diplomă de master cu un accent puternic pe dezvoltarea de competențe și cunoștințe în domeniul dreptului și de conformitate. Gradul este conceput pentru a completa și a extinde studiile de diplomă studențești, adăugând studii de masterat în domenii relevante de drept la domeniile de studiu care fac obiectul diplomei. Programul oferă fundamentele intelectuale și practice necesare pentru a îmbunătăți o carieră deja stabilită în domeniul de conformitate, precum și o abordare riguroasă a auto-reflecției și a dezvoltării personale.... [-]


Videoclipuri

Why ULaw?

Contactează
Adresa poştală
14 Store Street
London WC1E 7DE

LONDON, WC1E 7DE GB
Adresa locaţie
14 Store Street
London WC1E 7DE

London, England, WC1E 7DE GB
Adresa poştală
133 Great Hampton St,
Birmingham,
West Midlands B18 6AQ,
United Kingdom

Birmingham, B18 6AQ GB
Adresa locaţie
133 Great Hampton St,
Birmingham,
West Midlands B18 6AQ,
United Kingdom

Birmingham, England, B18 6AQ GB
Adresa poştală
Temple Circus House, Temple Way,
Bristol BS1 6HG,
United Kingdom

Bristol, BS1 6HG GB
Adresa locaţie
Temple Circus House, Temple Way,
Bristol BS1 6HG,
United Kingdom

Bristol, England, BS1 6HG GB
Adresa poştală
Christleton Hall,
Pepper St, Christleton,
Chester CH3 7AB,
United Kingdom

Chester, CH3 7AB GB
Adresa locaţie
Christleton Hall,
Pepper St, Christleton,
Chester CH3 7AB,
United Kingdom

Chester, England, CH3 7AB GB
Adresa poştală
Rennes Dr,
Exeter,
Devon EX4 4RJ
United Kingdom

Exeter, EX4 4RJ GB
Adresa locaţie
Rennes Dr,
Exeter,
Devon EX4 4RJ
United Kingdom

Exeter, England, EX4 4RJ GB
Adresa poştală
The University of Law
Braboeuf Manor
Portsmouth Road
Guildford
Surrey GU3 1HA
United Kingdom

GU3 1HA GB
Adresa locaţie
The University of Law
Braboeuf Manor
Portsmouth Road
Guildford
Surrey GU3 1HA
United Kingdom

Guildford, England, GU3 1HA GB
Adresa poştală
15-16 Park Row
Leeds
LS1 5HD
United Kingdom

LS1 5HD GB
Adresa locaţie
15-16 Park Row
Leeds
LS1 5HD
United Kingdom

Leeds, England, LS1 5HD GB
Adresa poştală
2 New York Street
Manchester M1 4HJ
United Kingdom

Manchester, M1 4HJ GB
Adresa locaţie
2 New York Street
Manchester M1 4HJ
United Kingdom

Manchester, England, M1 4HJ GB
Adresa locaţie
London, England, GB
Adresa locaţie
UK Online, GB
Adresa locaţie
Madrid, Community of Madrid, ES
Adresa locaţie
Reading, England, GB
Adresa locaţie
London, England, GB
Adresa locaţie
Liverpool, England, GB