The University of Law Undergraduate Programmes

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de drept are campusuri la Londra, Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Manchester și Nottingham, precum și cursurile noastre GDL și LPC fiind predate la Universitatea din Exeter, la Universitatea din Reading și la Universitatea din Liverpool și cursul LPC de asemenea, fiind predat la Universitatea din East Anglia din septembrie 2019. Anterior, Colegiul de Drept, ni sa acordat statutul de universitate în noiembrie 2012. Școala noastră de afaceri operează din campusurile Universității de drept din Londra Bloomsbury, Birmingham, Leeds Manchester.

Ceea ce ne distinge cu adevărat de alte universități este convingerea noastră că studenții noștri ar trebui să învețe într-un context realist, profesional și contemporan. Ne concentrăm pe formarea bazată pe practici și oferim studenților acces la serviciul nostru de carieră extinsă și baza de date privind locurile de muncă vacante imediat ce acceptă un loc alături de noi. Prin programul nostru pro bono, studenții de drept pot să-și îmbunătățească abilitățile prin lucrul la cazuri reale înainte de absolvire.


Campusuri multiple din Marea Britanie:

Cu campusuri în opt dintre orașele cele mai vibrante și interesante din Marea Britanie, Universitatea Law oferă o varietate variată de locații de studiu. Toate sunt aproape de centre comerciale înfloritoare, firme de avocatură și legături de transport. De asemenea, oferim cursuri on-line diferite.

Pentru cursuri de licență, poliție și criminologie: puteți alege între opt campusuri în opt orașe din Marea Britanie. Avem, de asemenea, facilitatea noastră unică de comutare * care permite studenților LLB de licență să aleagă să studieze la unul, două sau mai multe campusuri pentru a preleva viața în diferite orașe în timpul studiilor (* T


Învățământ inovativ:

Suntem specializați în predarea și concentrarea energiei noastre asupra dezvoltării unor metode de predare și învățare inovatoare, extrem de eficiente, care să doteze studenților pentru cariera lor profesională. Avem mai mult de 250 de avocați calificați și cu experiență, avocați și judecători ca tutori, ceea ce ne permite să vă ajutăm să dezvoltați abilitățile practice care pot face diferența atunci când vă începeți cariera în drept.


Cariere și angajare:

Avem una dintre cele mai mari cariere juridice și servicii de angajare în Marea Britanie, cu o echipă de peste 30 de experți.

Serviciul de Angajament dedicat al Facultății de Drept oferă studenților acces la experiența de muncă, oportunități pro bono și locuri de muncă legale imediat ce își acceptă locul. Rezultatul este statistica excelentă a capacității de angajare:

· 92% dintre studenții noștri cu normă întreagă în LLB care absolvesc în 2017 locuri de muncă securizate sau continuă să studieze în termen de șase luni de la finalizarea cu succes a cursului.

Mediu de susținere:

Scopul nostru este de a sprijini mai mulți studenți dintr-o varietate de medii decât oricând înainte pentru a-și atinge ambițiile de carieră, de aceea oferim o gamă largă de burse și scheme de burse de drept, inclusiv oportunități de experiență în domeniul dreptului, cu un fond substanțial disponibil în cursurile noastre .

Toți elevii au posibilitatea de a profita din plin de facilitățile și serviciile noastre.

Serviciul de asistență pentru persoanele cu handicap este dedicat gestionării oricăror cerințe pe care le aveți în timpul studiilor, inclusiv asistență temporară datorată vătămării sau bolii.

Serviciul nostru de angajare cuprinzător și cu experiență oferă ajutor aprofundat în scris, tehnici de interviu și îndrumare generală în carieră, precum și oferă o multitudine de oportunități pentru a-ți îmbunătăți experiența și abilitățile. Între timp, clinicile noastre pro bono vă oferă șansa de a lucra cu avocații practicieni pe cazuri reale de drept în timp ce studiați.

Biblioteci și facilități de studiu:

Suitele noastre IT bine echipate, bibliotecile cuprinzătoare de drept, zonele de studiu liniștite și locurile sociale vibrante răspund tuturor nevoilor dvs. de studiu. Serviciul nostru de bibliotecă oferă acces la peste 20.000 de cărți electronice din și din afara campusului pentru a găsi ceea ce aveți nevoie atunci când aveți nevoie de el.

Viață de student:

Vă veți bucura de o gamă largă de activități interactive și pline de viață atât în interiorul cât și în afara sălii de clasă. Jocuri de afaceri, jocuri de încercare și concursuri de negociere sunt doar câteva din exercițiile practice pe care le veți lua parte pentru a vă dezvolta abilitățile juridice. În timpul liber puteți să vă alăturați unei game largi de cluburi și societăți, echipe sportive și comisii de strângere de fonduri sau chiar să începeți propria dvs. activitate, precum și să vă bucurați de partea mai relaxată a vieții sociale a studenților.

Asociația studenților:

Toți elevii sunt în mod automat membri ai Asociației Studenților Universității (SA). SA are sarcina de a vă îmbunătăți experiența studențească și academică prin reprezentarea puternică a cohortei studențești.

Există o gamă largă de cluburi și societăți în fiecare dintre campusurile noastre gestionate de SA. Iată câteva exemple ale cluburilor pe care le-am rulat recent:

· Clubul sportiv pentru aventuri

· Clubul de torturi

· Societatea de Caritate

·Fotbal

· Rețeaua femeilor

· Yoga

Cursuri:

Dreptul de licență, poliție și criminologie:

Cursurile noastre LLB de licență combină rigurozitatea academică cu abilitățile practice practice pentru a vă oferi un fundament esențial necesar pentru a vă începe călătoria într-o varietate de cariere.

Peste 90% dintre tutorii LLB sunt avocați calificați, oferind o experiență practică vastă în studiile dvs. Cursurile noastre sunt disponibile ca cursuri full-time, accelerate sau online, astfel încât să puteți alege metoda de studiu care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Multe dintre cursurile noastre au de asemenea o opțiune de Anul Fundației. În plus, acum oferim diplome de licență în Policing și Criminologie.

Școala de vară de conducere internațională, Berlin:

Ca parte a angajamentului nostru continuu de a vă susține ambițiile, oferim studenților noștri 2019 de studenți posibilitatea de a participa la Școala de Vară Internațională de Leadership din Berlin, unde puteți dezvolta abilități cheie de angajare și puteți explora acest oraș interesant cu colegii dvs. studenți ULaw .

Acest lucru este deschis tuturor studenților universitari de drept și de la ULaw Business School. Dacă vă cereți să începeți studiile cu noi în septembrie 2019, pe un curs de trei ani, veți putea să vă înscrieți la Școala de Vară de Leadership la sfârșitul celui de-al doilea an de studii. Mai multe detalii se află pe site-ul Universității de Drept, vizitați: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/.


Cerințe de intrare și taxe:

Cerințele de intrare și taxele variază în funcție de curs - pentru mai multe informații despre cerințele de intrare, taxe, opțiuni de finanțare și burse și burse, vizitați site-ul Web al Universității de Drept.

Studenti internationali:

Dacă studiați la Universitatea de Drept, veți adera la studenți din peste 120 de naționalități diferite, care contribuie la o comunitate internațională înfloritoare în campusurile noastre.

Avem o echipă de servicii de asistență pentru studenți, care este aici pentru a oferi sfaturi și îndrumări legate de bunăstare; și informații despre cerințele Visa pot fi găsite pe site-ul Universității de Drept.


Cazare - Studii superioare:

Pentru studenții noștri, am stabilit cazare cu furnizori specializați de studenți din Marea Britanie, pentru a vă asigura că aveți un loc confortabil de trăit în timp ce studiați cu noi. Cazarea este, de obicei, în apartamente comune sau, în unele cazuri, studiouri autonome.

Pentru studenții de licență, vă garantăm o ofertă de cazare în primul an al gradului dvs., dacă ne-ați acceptat ca opțiune fermă și ați solicitat cazare până la data de 30 martie a anului de intrare * (* T


Zile și evenimente deschise:

Zilele noastre deschise sunt o modalitate excelentă de a afla despre cursurile noastre, de a verifica facilitățile noastre și de a ne întâlni cu tutorii și studenții actuali. Vor fi discuții, sesiuni de degustare și turnee și veți avea șansa să vă adresați întrebările. Vă vom face ziua cât mai interesantă și mai interactivă.

Din când în când, oferim, de asemenea, Open Days pentru cursurile noastre. Deci, dacă nu reușești să te duci la una din campaniile Open Days din campus, ai ocazia să afli cum e să studiezi la Universitatea de Drept și să-ți pui întrebările online.

Pentru studenții internaționali, vă recomandăm să aflați mai multe despre studierea cu noi, vizitând-ne la un eveniment de peste mări.

Locații în Regatul Unit:

Cursurile de licență de licență sunt disponibile la cel mult opt campusuri: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester și Nottingham.Cursurile disponibile variază în funcție de locație.

Detalii suplimentare despre toate locațiile noastre se află pe site-ul Universității de Drept, pagina Locații.

Universitatea de Drept

133 Great Hampton Street

Birmingham

B18 6AQ

Universitatea de Drept

Templul Circus

Calea Templului

Bristol

BS1 6HG

Universitatea de Drept

Christleton Hall

Pepper Street

Christleton

Chester

CH3 7AB

Universitatea de Drept

Braboeuf Manor

Portsmouth Road

Guildford

Surrey

GU3 1HA

Universitatea de Drept

15-16 Park Row

Leeds

LS1 5HD

Universitatea de Drept

14 Stoca strada

Londra

WC1E 7DE

Universitatea de Drept

2 New York Street

Manchester

M1 4HJ

Universitatea de Drept

1 Royal Standard Place

Nottingham

NG1 6FS

Locații

Guildford

Address
Braboeuf Manor,
Portsmouth Road,
St Catherines

GU3 1HA Guildford, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 (0)1483 216000

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră