Citește Descrierea Oficială

Universitatea de drept are campusuri la Londra, Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Manchester și Nottingham, precum și cursurile noastre GDL și LPC fiind predate la Universitatea din Exeter, la Universitatea din Reading și la Universitatea din Liverpool și cursul LPC de asemenea, fiind predat la Universitatea din East Anglia din septembrie 2019. Anterior, Colegiul de Drept, ni sa acordat statutul de universitate în noiembrie 2012. Școala noastră de afaceri operează din campusurile Universității de drept din Londra Bloomsbury, Birmingham, Leeds Manchester.

Ceea ce ne distinge cu adevărat de alte universități este convingerea noastră că studenții noștri ar trebui să învețe într-un context realist, profesional și contemporan. Ne concentrăm pe formarea bazată pe practici și oferim studenților acces la serviciul nostru de carieră extinsă și baza de date privind locurile de muncă vacante imediat ce acceptă un loc alături de noi. Prin programul nostru pro bono, studenții de drept pot să-și îmbunătățească abilitățile prin lucrul la cazuri reale înainte de absolvire.


Campusuri multiple din Marea Britanie:

Cu campusuri în opt dintre orașele cele mai vibrante și interesante din Marea Britanie, Universitatea Law oferă o varietate variată de locații de studiu. Toate sunt aproape de centre comerciale înfloritoare, firme de avocatură și legături de transport. De asemenea, oferim cursuri on-line diferite.

Pentru cursuri de licență, poliție și criminologie: puteți alege între opt campusuri în opt orașe din Marea Britanie. Avem, de asemenea, facilitatea noastră unică de comutare * care permite studenților LLB de licență să aleagă să studieze la unul, două sau mai multe campusuri pentru a preleva viața în diferite orașe în timpul studiilor (* T


Învățământ inovativ:

Suntem specializați în predarea și concentrarea energiei noastre asupra dezvoltării unor metode de predare și învățare inovatoare, extrem de eficiente, care să doteze studenților pentru cariera lor profesională. Avem mai mult de 250 de avocați calificați și cu experiență, avocați și judecători ca tutori, ceea ce ne permite să vă ajutăm să dezvoltați abilitățile practice care pot face diferența atunci când vă începeți cariera în drept.


Cariere și angajare:

Avem una dintre cele mai mari cariere juridice și servicii de angajare în Marea Britanie, cu o echipă de peste 30 de experți.

Serviciul de Angajament dedicat al Facultății de Drept oferă studenților acces la experiența de muncă, oportunități pro bono și locuri de muncă legale imediat ce își acceptă locul. Rezultatul este statistica excelentă a capacității de angajare:

· 92% dintre studenții noștri cu normă întreagă în LLB care absolvesc în 2017 locuri de muncă securizate sau continuă să studieze în termen de șase luni de la finalizarea cu succes a cursului.

Mediu de susținere:

Scopul nostru este de a sprijini mai mulți studenți dintr-o varietate de medii decât oricând înainte pentru a-și atinge ambițiile de carieră, de aceea oferim o gamă largă de burse și scheme de burse de drept, inclusiv oportunități de experiență în domeniul dreptului, cu un fond substanțial disponibil în cursurile noastre .

Toți elevii au posibilitatea de a profita din plin de facilitățile și serviciile noastre.

Serviciul de asistență pentru persoanele cu handicap este dedicat gestionării oricăror cerințe pe care le aveți în timpul studiilor, inclusiv asistență temporară datorată vătămării sau bolii.

Serviciul nostru de angajare cuprinzător și cu experiență oferă ajutor aprofundat în scris, tehnici de interviu și îndrumare generală în carieră, precum și oferă o multitudine de oportunități pentru a-ți îmbunătăți experiența și abilitățile. Între timp, clinicile noastre pro bono vă oferă șansa de a lucra cu avocații practicieni pe cazuri reale de drept în timp ce studiați.

Biblioteci și facilități de studiu:

Suitele noastre IT bine echipate, bibliotecile cuprinzătoare de drept, zonele de studiu liniștite și locurile sociale vibrante răspund tuturor nevoilor dvs. de studiu. Serviciul nostru de bibliotecă oferă acces la peste 20.000 de cărți electronice din și din afara campusului pentru a găsi ceea ce aveți nevoie atunci când aveți nevoie de el.

Viață de student:

Vă veți bucura de o gamă largă de activități interactive și pline de viață atât în interiorul cât și în afara sălii de clasă. Jocuri de afaceri, jocuri de încercare și concursuri de negociere sunt doar câteva din exercițiile practice pe care le veți lua parte pentru a vă dezvolta abilitățile juridice. În timpul liber puteți să vă alăturați unei game largi de cluburi și societăți, echipe sportive și comisii de strângere de fonduri sau chiar să începeți propria dvs. activitate, precum și să vă bucurați de partea mai relaxată a vieții sociale a studenților.

Asociația studenților:

Toți elevii sunt în mod automat membri ai Asociației Studenților Universității (SA). SA are sarcina de a vă îmbunătăți experiența studențească și academică prin reprezentarea puternică a cohortei studențești.

Există o gamă largă de cluburi și societăți în fiecare dintre campusurile noastre gestionate de SA. Iată câteva exemple ale cluburilor pe care le-am rulat recent:

· Clubul sportiv pentru aventuri

· Clubul de torturi

· Societatea de Caritate

·Fotbal

· Rețeaua femeilor

· Yoga

Cursuri:

Dreptul de licență, poliție și criminologie:

Cursurile noastre LLB de licență combină rigurozitatea academică cu abilitățile practice practice pentru a vă oferi un fundament esențial necesar pentru a vă începe călătoria într-o varietate de cariere.

Peste 90% dintre tutorii LLB sunt avocați calificați, oferind o experiență practică vastă în studiile dvs. Cursurile noastre sunt disponibile ca cursuri full-time, accelerate sau online, astfel încât să puteți alege metoda de studiu care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Multe dintre cursurile noastre au de asemenea o opțiune de Anul Fundației. În plus, acum oferim diplome de licență în Policing și Criminologie.

Școala de vară de conducere internațională, Berlin:

Ca parte a angajamentului nostru continuu de a vă susține ambițiile, oferim studenților noștri 2019 de studenți posibilitatea de a participa la Școala de Vară Internațională de Leadership din Berlin, unde puteți dezvolta abilități cheie de angajare și puteți explora acest oraș interesant cu colegii dvs. studenți ULaw .

Acest lucru este deschis tuturor studenților universitari de drept și de la ULaw Business School. Dacă vă cereți să începeți studiile cu noi în septembrie 2019, pe un curs de trei ani, veți putea să vă înscrieți la Școala de Vară de Leadership la sfârșitul celui de-al doilea an de studii. Mai multe detalii se află pe site-ul Universității de Drept, vizitați: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/.


Cerințe de intrare și taxe:

Cerințele de intrare și taxele variază în funcție de curs - pentru mai multe informații despre cerințele de intrare, taxe, opțiuni de finanțare și burse și burse, vizitați site-ul Web al Universității de Drept.

Studenti internationali:

Dacă studiați la Universitatea de Drept, veți adera la studenți din peste 120 de naționalități diferite, care contribuie la o comunitate internațională înfloritoare în campusurile noastre.

Avem o echipă de servicii de asistență pentru studenți, care este aici pentru a oferi sfaturi și îndrumări legate de bunăstare; și informații despre cerințele Visa pot fi găsite pe site-ul Universității de Drept.


Cazare - Studii superioare:

Pentru studenții noștri, am stabilit cazare cu furnizori specializați de studenți din Marea Britanie, pentru a vă asigura că aveți un loc confortabil de trăit în timp ce studiați cu noi. Cazarea este, de obicei, în apartamente comune sau, în unele cazuri, studiouri autonome.

Pentru studenții de licență, vă garantăm o ofertă de cazare în primul an al gradului dvs., dacă ne-ați acceptat ca opțiune fermă și ați solicitat cazare până la data de 30 martie a anului de intrare ( T


Zile și evenimente deschise:

Zilele noastre deschise sunt o modalitate excelentă de a afla despre cursurile noastre, de a verifica facilitățile noastre și de a ne întâlni cu tutorii și studenții actuali. Vor fi discuții, sesiuni de degustare și turnee și veți avea șansa să vă adresați întrebările. Vă vom face ziua cât mai interesantă și mai interactivă.

Din când în când, oferim, de asemenea, Open Days pentru cursurile noastre. Deci, dacă nu reușești să te duci la una din campaniile Open Days din campus, ai ocazia să afli cum e să studiezi la Universitatea de Drept și să-ți pui întrebările online.

Pentru studenții internaționali, vă recomandăm să aflați mai multe despre studierea cu noi, vizitând-ne la un eveniment de peste mări.

Locații în Regatul Unit:

Cursurile de licență de licență sunt disponibile la cel mult opt campusuri: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester și Nottingham.Cursurile disponibile variază în funcție de locație.

Detalii suplimentare despre toate locațiile noastre se află pe site-ul Universității de Drept, pagina Locații.

Universitatea de Drept

133 Great Hampton Street

Birmingham

B18 6AQ

Universitatea de Drept

Templul Circus

Calea Templului

Bristol

BS1 6HG

Universitatea de Drept

Christleton Hall

Pepper Street

Christleton

Chester

CH3 7AB

Universitatea de Drept

Braboeuf Manor

Portsmouth Road

Guildford

Surrey

GU3 1HA

Universitatea de Drept

15-16 Park Row

Leeds

LS1 5HD

Universitatea de Drept

14 Stoca strada

Londra

WC1E 7DE

Universitatea de Drept

2 New York Street

Manchester

M1 4HJ

Universitatea de Drept

1 Royal Standard Place

Nottingham

NG1 6FS

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

LLB

The University of Law Undergraduate Programmes

Combinând rigurozitatea academică cu abilitățile practice practice, într-un mediu de afaceri, LLB-ul nostru vă oferă temele esențiale dacă sunteți angajat în a fi un avoc ... [+]

Legea LLB (Hons)

Combinând rigoarea academică cu abilitățile juridice practice, într-un mediu asemănător afacerilor, LLB-ul nostru vă oferă bazele esențiale, indiferent dacă sunteți angajat să fiți avocat sau doriți să explorați alte opțiuni de carieră. Universitatea de Drept a obținut o notă de argint în Cadrul de Excelență în Predare și Rezultate Studențești (TEF) în iunie 2019. S-a găsit că oferim predare, învățare și rezultate de înaltă calitate pentru studenții noștri și depășesc în mod constant cerințele naționale riguroase de calitate pentru Marea Britanie. educaţie.

Cerințe de cursBBB la nivel și grad C / 4 sau mai mult în limba e... [-]
Regatul Unit Guildford London Chester Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 5 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Undergraduate Programmes

Acest curs este conceput pentru a fi cel mai concentrat grad de drept profesional disponibile. Pentru studenții care doresc să studieze un curs intensiv orientat practic ... [+]

Legea LLB (Hons) a accelerat

Acest curs este conceput pentru a fi cel mai concentrat grad de drept profesional disponibil. Pentru studenții care doresc să studieze un curs intensiv practic concentrat în doi ani și doresc să urmeze o carieră în sectorul juridic. Este un traseu mai rapid, mai intens, predat de aceiași tutori și folosind aceleași metode de predare de înaltă calitate ca și diploma noastră de drept de trei ani. Universitatea de Drept a obținut o notă de argint în Cadrul de Excelență în Predare și Rezultate Studențești (TEF) în iunie 2019. S-a găsit că oferim predare, învățare și rezultate de înaltă calitate pentru studenții noștri și depășesc în mod constant cerințele naționale riguroase de calitate pentru Marea Britanie. educaţie.... [-]

Regatul Unit London Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Undergraduate Programmes

Legea LLB (Hons) cu Anul Fundației este un grad de Drept Calificat studiat pe parcursul a patru ani. Primul an este un an al Fundației, care se axează pe dezvoltarea unei ... [+]

Legea LLB (Hons) cu Anul Fundației

Dreptul nostru LLB (Hons) cu anul fundației este o diplomă de drept calificată studiată pe parcursul a patru ani. Primul an este un an al Fundației, care se concentrează pe dezvoltarea unei înțelegeri a sectorului juridic și a abilităților cheie necesare pentru a urma licența în drept LLB (Hons). Următorii trei ani urmează cursul nostru full-time LLB. Universitatea de Drept a obținut o notă de argint în Cadrul de Excelență în Predare și Rezultate Studențești (TEF) în iunie 2019. S-a găsit că oferim predare, învățare și rezultate de înaltă calitate pentru studenții noștri și depășesc în mod constant cerințele naționale riguroase de calitate pentru Marea Britanie. educaţie.... [-]

Regatul Unit London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Undergraduate Programmes

Legea noastră cu criminologia este o diplomă de drept de trei ani. Cursul se concentrează pe subiecte juridice cheie și o varietate de aspecte diferite ale criminalității ... [+]

Legea LLB (Hons) cu criminologia

Legea noastră cu criminalistică este o diplomă de drept calificativă de trei ani. Cursul se concentrează pe subiecte juridice cheie și o varietate de aspecte diferite ale criminologiei, inclusiv criminalitatea, justiția penală și comportamentul infracțional. Modulele de drept sunt livrate cu precădere de avocați calificați profesional, cu un nivel ridicat de învățare față în față. Cursul are un accent practic, cu aplicarea reală a legii și criminologie. Angajabilitatea este integrată în curs pentru a vă oferi cunoștințele academice și abilitățile cheie transferabile care sunt solicitate de angajatorii de astăzi. Acest curs este ideal pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în sectorul juridic sau, mai precis, în sistemul de justiție penală.... [-]

Regatul Unit London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Undergraduate Programmes

Legea LLB (Hons) cu inovație și tehnologie juridică * este o diplomă de calificare de 3 ani. Este destinat studenților care doresc să urmeze o carieră în sectorul comerci ... [+]

Legea LLB (Hons) cu inovație și tehnologie juridică *

Legea LLB (Hons) cu inovație și tehnologie juridică * este o diplomă de calificare de 3 ani. Este destinat studenților care doresc să urmeze o carieră în sectorul comercial legal sau mai larg și care au un interes în practica juridică din secolul XXI. În plus față de studierea subiectelor juridice cheie, veți studia, de asemenea, module privind inovația juridică și tehnologia juridică. Cursul acoperă domeniul dreptului, cum ar fi inteligența artificială, blocchainul, marketingul, psihologia afacerilor și analiza proceselor.

* Sub rezerva aprobării.

Cerințe de cursBBB la nivel și grad C / 4 sau mai m... [-]
Regatul Unit London Leeds Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Undergraduate Programmes

Legea LLB (Hons) cu inovație și tehnologie juridică cu Anul Fundației * este o diplomă de calificare calificată studiată de peste 4 ani. Este destinat studenților care do ... [+]

LLB (Hons) Legea cu Inovație și Tehnologie Juridică cu Anul Fundației *

Legea LLB (Hons) cu inovație și tehnologie juridică cu Anul Fundației * este o diplomă de calificare calificată studiată de peste 4 ani. Este destinat studenților care doresc să urmeze o carieră în sectorul comercial legal sau mai larg și care au un interes în practica juridică din secolul XXI. În plus față de studierea subiectelor juridice cheie, veți studia, de asemenea, module privind inovația juridică și tehnologia juridică. Cursul acoperă domeniul dreptului, cum ar fi inteligența artificială, blocchainul, marketingul, psihologia afacerilor și analiza proceselor. Primul an este un an al Fundației, care se axează pe dezvoltarea unei înțelegeri a sectorului juridic și a competențelor-cheie necesare pentru realizarea diplomei de licență LLB (Hons). Următorii trei ani urmează cursul nostru cu normă întreagă, Legea LLB (Hons) cu inovație și tehnologie juridică.... [-]

Regatul Unit London Leeds Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB (Hons) cu justiție penală este o diplomă de drept calificat de peste 3 ani, destinată studenților care doresc să urmeze o carieră în sectoarele comerciale legale sau ... [+]

Legea LLB (Hons) cu justiția penală

LLB (Hons) cu justiție penală este o diplomă de drept calificat de peste 3 ani, destinată studenților care doresc să urmeze o carieră în sectoarele comerciale legale sau mai largi, sau în sistemul mai larg al justiției penale și al profesiilor asociate. Pe lângă studierea subiectelor juridice cheie, veți studia și opțiunile de justiție penală care examinează agențiile și instituțiile legii, analizând rolurile, responsabilitățile și discreția acestora, precum și aspecte legate de responsabilitatea în raport cu evoluțiile actuale din domeniul justiției penale.

Cerințe de cursBBB la nivel și grad C / 4 sau mai mult în ... [-]
Regatul Unit London Birmingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Undergraduate Programmes

Diplomă dublă la Universitatea IE, Spania. Un program de patru ani. Veți experimenta o experiență de învățare cu adevărat internațională, care combină studierea a trei an ... [+]

LL.B Drept civil și englez

Diplomă dublă la Universitatea IE, Spania. Un program de patru ani. Veți experimenta o experiență de învățare cu adevărat internațională, care combină studierea a trei ani cu Universitatea IE și un al patrulea an la Universitatea de Drept. Studenții de succes vor primi atât o diplomă de drept spaniol calificat, cât și o diplomă de drept calificat în Anglia și Țara Galilor. Dual-LLB vă va ajuta să dezvoltați un profil remarcabil și vă va stabili pe o cale de a deveni un profesionist în domeniul dreptului internațional. Toate aplicațiile se fac direct la Universitatea IE.

Cerințe de curs

Contactați IE pentru cerințele de înscriere - o aplicație online, cu un test de admitere (inclusiv abilitatea lingvistică) și o decizie a comisiei și un interviu personal. ULaw are dreptul de a respinge candidații care nu respectă standardele noastre.... [-]

Regatul Unit London Spania Móstoles
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Undergraduate Programmes

În Legea LLB cu diplomă de afaceri, veți studia subiecte juridice cheie și competențe conexe pentru a obține o înțelegere largă într-o serie de domenii juridice, necesare ... [+]

LLB (Hons) Legea cu afaceri

În dreptul nostru LLB cu gradul de afaceri, veți studia subiecte juridice cheie și abilități conexe pentru a obține o înțelegere largă într-o gamă de domenii juridice, necesare pentru a obține o diplomă de drept calificativ. Un accent practic cu aplicarea reală a legii și afaceri cu angajabilitate încorporate în curs. Pentru studenții care doresc să facă o diplomă de drept de trei ani, cu un accent practic, dar doresc să își păstreze opțiunile deschise pentru o carieră în lumea juridică sau mai largă a afacerilor. Universitatea de Drept a obținut o notă de argint în Cadrul de Excelență în Predare și Rezultate Studențești (TEF) în iunie 2019. S-a găsit că oferim predare, învățare și rezultate de înaltă calitate pentru studenții noștri și depășesc în mod constant cerințele naționale riguroase de calitate pentru Marea Britanie. educaţie.... [-]

Regatul Unit London Birmingham Leeds
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Undergraduate Programmes

În Legea LLB cu studii de afaceri cu titlul de Anul Fundației, veți studia subiecte juridice cheie și competențe conexe pentru a obține o înțelegere largă într-o serie de ... [+]

LLB (Hons) Legea cu afaceri cu Anul Fundației

În dreptul nostru de licență LLB cu Business cu Fundație Anul fundației, veți studia subiecte juridice cheie și abilități conexe pentru a obține o înțelegere largă pe o gamă de domenii juridice, necesare pentru a obține o diplomă de drept calificativ. Un accent practic cu aplicarea reală a legii și afaceri cu angajabilitate încorporate în curs. Pentru studenții care doresc să își păstreze opțiunile deschise pentru o carieră în lumea juridică sau mai largă a afacerilor. Primul an este un an al Fundației, care se concentrează pe dezvoltarea unei înțelegeri a sectorului juridic și a abilităților cheie necesare pentru a urma cursul complet. Universitatea de Drept a obținut o notă de argint în Cadrul de Excelență în Predare și Rezultate Studențești (TEF) în iunie 2019. S-a găsit că oferim predare, învățare și rezultate de înaltă calitate pentru studenții noștri și depășesc în mod constant cerințele naționale riguroase de calitate pentru Marea Britanie. educaţie.... [-]

Regatul Unit London Birmingham Leeds
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Undergraduate Programmes

Legea LLB (Hons) cu Afaceri Internaționale de trei ani de zi cu normă întreagă vă va ajuta să începeți o carieră în sectoarele comerciale juridice sau internaționale. Ace ... [+]

LLB (Hons) Legea cu afaceri internaționale

Legea noastră LLB (Hons) cu afaceri internaționale de trei ani de zile cu normă întreagă vă va ajuta să începeți o carieră în sectoarele juridice sau comerciale internaționale. Aceasta este o diplomă în drept, care vă permite să treceți la următoarea etapă a pregătirii juridice. Fiecare modul este învățat de profesioniști cu experiență din lumea dreptului și a afacerilor, oferindu-vă perspectivele practice de care aveți nevoie pentru cariera dvs. Universitatea de Drept a obținut o notă de argint în Cadrul de Excelență în Predare și Rezultate Studențești (TEF) în iunie 2019. S-a găsit că oferim predare, învățare și rezultate de înaltă calitate pentru studenții noștri și depășesc în mod constant cerințele naționale riguroase de calitate pentru Marea Britanie. educaţie.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Undergraduate Programmes

Legea LLB (Hons) cu afaceri internaționale de patru ani de zi cu normă întreagă vă va ajuta să începeți o carieră în sectoarele juridice sau internaționale comerciale. Ac ... [+]

LLB (Hons) Legea cu afaceri internaționale cu Anul Fundației

Legea noastră LLB (Hons) cu afaceri internaționale de patru ani de zile full-time vă va ajuta să începeți o carieră în sectoarele juridice sau comerciale internaționale. Aceasta este o diplomă în drept, care vă permite să treceți la următoarea etapă a pregătirii juridice. Fiecare modul este învățat de profesioniști cu experiență din lumea dreptului și a afacerilor, oferindu-vă perspectivele practice de care aveți nevoie pentru cariera dvs. Primul an este un an al Fundației, care se concentrează pe dezvoltarea unei înțelegeri a sectorului juridic și a abilităților cheie necesare pentru a urma cursul complet. Universitatea de Drept a obținut o notă de argint în Cadrul de Excelență în Predare și Rezultate Studențești (TEF) în iunie 2019. S-a găsit că oferim predare, învățare și rezultate de înaltă calitate pentru studenții noștri și depășesc în mod constant cerințele naționale riguroase de calitate pentru Marea Britanie. educaţie.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Undergraduate Programmes

Legea LLB (Hons) cu Criminologie cu Anul Fundației este un grad de patru ani de calificare de drept. Cursul se concentrează pe subiecte juridice cheie și o varietate de a ... [+]

LLB (Hons) Legea cu criminologia cu Anul Fundației

Legea noastră LLB (Hons) cu criminologie cu anul fundației este o diplomă de drept calificativă de patru ani. Cursul se concentrează pe subiecte juridice cheie și o varietate de aspecte diferite ale criminologiei, inclusiv criminalitatea, justiția penală și comportamentul infracțional. Modulele de drept sunt livrate cu precădere de avocați calificați profesional, cu un nivel ridicat de învățare față în față. Cursul are un accent practic, cu aplicarea reală a legii și criminologie. Angajabilitatea este integrată în curs pentru a vă oferi cunoștințele academice și abilitățile cheie transferabile care sunt solicitate de angajatorii de astăzi. Acest curs este ideal pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în sectorul juridic sau, mai precis, în sistemul de justiție penală. Primul an este un an al Fundației, care se concentrează pe dezvoltarea unei înțelegeri a sectorului juridic și a abilităților cheie necesare pentru a urma cursul complet. Universitatea de Drept a obținut o notă de argint în Cadrul de Excelență în Predare și Rezultate Studențești (TEF) în iunie 2019. S-a găsit că oferim predare, învățare și rezultate de înaltă calitate pentru studenții noștri și depășesc în mod constant cerințele naționale riguroase de calitate pentru Marea Britanie. educaţie.... [-]

Regatul Unit London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 3 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Undergraduate Programmes

Legea LLB (Hons) cu guvernul și politica este o diplomă de drept calificat, studiată pe parcursul a trei ani cu opțiuni care se concentrează pe guvern și politică. Este d ... [+]

LLB (Hons) Legea cu guvernul și politica

Legea LLB (Hons) cu guvernul și politica este o diplomă de drept calificat, studiată pe parcursul a trei ani cu opțiuni care se concentrează pe guvern și politică. Este destinat studenților care doresc să-și desfășoare o carieră în sectorul public, juridic sau mai larg, în administrația centrală și locală sau în sectorul comercial și care au un interes în guvern și politică. Are un accent practic, cu posibilitatea de angajare integrată în curs. Există un nivel înalt de școlarizare față-în-față, care pentru modulele de drept este livrată preponderent de către avocați calificați profesional.

Cerințe de cursBB... [-]
Regatul Unit London Leeds
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Undergraduate Programmes

Legea LLB (Hons) cu Guvernul și Politica cu Anul Fundației este un grad de Drept Calificat studiat pe parcursul a patru ani. Primul an este un an al Fundației, care se ax ... [+]

LLB (Hons) Legea cu guvernul și politica cu Anul Fundației

Legea LLB (Hons) cu Guvernul și Politica cu Anul Fundației este un grad de Drept Calificat studiat pe parcursul a patru ani. Primul an este un an al Fundației, care se axează pe dezvoltarea unei înțelegeri a sectorului juridic și a competențelor-cheie necesare pentru a realiza Legea LLB (Hons) cu gradul de guvernare și politică. Următorii trei ani urmează Legea LLB cu normă întreagă cu cursul de guvernământ și politică.

Cerințe de cursSolicitanții care dețin 48 de puncte UCAS de la maxim 3 niveluri sau calificări echivalente, plus GCSE la limbă C / 4, vor primi o ofertă după un interviu de succes cu u... [-]
Regatul Unit London Leeds
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB (Hons) cu Justiție Penală cu Anul Fundației este o diplomă de drept calificat studiată de peste 4 ani. Se adresează studenților care doresc să urmeze o carieră în sec ... [+]

LLB (Hons) Legea cu justiția penală cu an de fond (Sub rezerva aprobării)

LLB (Hons) cu Justiție Penală cu Anul Fundației este o diplomă de drept calificat studiată de peste 4 ani. Se adresează studenților care doresc să urmeze o carieră în sectoarele comerciale legale sau mai largi, sau în sistemul mai larg al justiției penale și al profesiilor asociate. Pe lângă studierea subiectelor juridice cheie, veți studia și opțiunile de justiție penală care examinează agențiile și instituțiile legii, analizând rolurile, responsabilitățile și discreția acestora, precum și aspecte legate de responsabilitatea în raport cu evoluțiile actuale din domeniul justiției penale. Primul an este un an al Fundației, care se axează pe dezvoltarea unei înțelegeri a sectorului juridic și a competențelor-cheie necesare pentru realizarea diplomei de licență LLB (Hons). Următorii trei ani urmează cursul nostru cu normă întreagă, Legea LLB (Hons) cu justiția penală.... [-]

Regatul Unit London Birmingham Leeds
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Undergraduate Programmes

Gradul nostru de LLB (Hons) Senior Status a fost conceput special pentru absolvenții care doresc să se transforme în studiul dreptului. În plus față de obținerea unui gra ... [+]

Statutul LLB Senior

Gradul nostru de LLB (Hons) Senior Status a fost conceput special pentru absolvenții care doresc să se transforme în studiul dreptului. În plus față de obținerea unui grad de calificare de drept în doi ani, veți putea studia trei opțiuni LLB pentru a vă îmbunătăți perspectivele de carieră. Pentru studenții de peste mări, acest grad vă poate permite de asemenea scutiri în jurisdicția dvs. la domiciliu (solicitanții interesați trebuie să verifice eventualele scutiri cu jurisdicția locală înainte de a lua cursul).

Cerințe de cursSolicitanții trebuie să dețină un grad de 2: 2 sau mai mare dintr-o diplomă de licență în orice disciplină... [-]
Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Switch it Up – Study our LLB, Your Way

ULaw We Support Your Ambition

A World of Opportunity – International Student Journey (Uzbekistan)

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

Address
Braboeuf Manor, Portsmouth Road, St Catherines
GU3 1HA Guildford, England, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 (0)1483 216000
Address
Guildford, England, Regatul Unit