University of Sussex

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

University of Sussex este o universitate lider în cercetare intensivă în apropiere de Brighton. Avem o perspectivă atât internațională, cât și locală, cu personal și studenți din peste 100 de țări și implicare frecventă în activități și servicii comunitare.

129753_129711_LEW-6.jpg

Cercetare inovatoare și bursă

Sussex este o universitate de cercetare de frunte, așa cum se reflectă în Cadrul de excelență în cercetare din 2014 (REF).

Peste 75% din activitatea de cercetare la Sussex este clasificată drept lider mondial (4 *) sau excelent pe plan internațional (3 *) din punct de vedere al originalității, semnificației și rigorii.

Rezultatele individuale ale rezultatelor REF 2014 includ:

  • Sussex History a fost cea mai bine cotată comunicare de istorie din Marea Britanie pentru calitatea rezultatelor sale de cercetare
  • comunicarea Sussex English a crescut de la 31 la 9 în Marea Britanie de la ultimul exercițiu de evaluare a cercetării din 2008
  • 84% din impactul de cercetare al Universității în Psihologie a fost calificată ca cea mai bună notă posibilă, 4 *
  • Sussex Geography a avut cel mai mare impact de cercetare de 4 * din orice comunicare de Geografie din Marea Britanie.

În general, Universitatea a fost plasată pe locul 36 (dintre instituțiile multidisciplinare) cu media punctelor (GPA).

Predand si invatand

University of Sussex are 16.820 de studenți (2017-18 cifre echivalente cu normă întreagă), dintre care aproximativ un sfert sunt postuniversitari. 76% din populația studenților noștri sunt studenți din Marea Britanie sau UE și 24% sunt studenți de peste mări.

Gândirea creativă, diversitatea în învățătură, provocarea intelectuală și interdisciplinaritatea au fost întotdeauna fundamentale pentru o educație Sussex.

Scopul nostru este să oferim programe de predare și învățare informate prin cercetare curentă, atractive pentru studenți din toate mediile socioeconomice și culturale și care oferă abilități pentru viață.

Personalul nostru

Sussex și-a dezvoltat o reputație de inovație și inspirație și atrage gânditori și cercetători de frunte.

Avem peste 2.100 de angajați, inclusiv aproximativ 1.000 de personal didactic și de cercetare, dintre care peste 300 sunt doar pentru cercetare.

Am avut trei câștigători ai Premiului Nobel, 12 Fellows ai Academiei Britanice și un câștigător al prestigiosului premiu Crafoord al personalului nostru.

129755_129709_Mootlg-13.jpg

International Sussex

De la fondarea sa, Sussex a avut o perspectivă internațională asupra activităților sale academice și a perspectivelor sale.

Atragem personal și studenți din peste 100 de țări în campusul nostru și aproape o treime din personal provin din afara Regatului Unit.

Cercetările noastre abordează problemele majore ale lumii cu domenii de expertiză, cum ar fi schimbările climatice și studii de dezvoltare.

Avem legături extinse cu instituții din întreaga lume, cum ar fi Universitatea Peking, Universitatea Națională din Taiwan și programul Harvard-Sussex.

Viata de campus

Sussex are una dintre cele mai frumoase locații de campus din Marea Britanie.

Situat în parcuri rulante de la marginea Brighton, campusul combină arhitectura premiată cu spațiile deschise verzi.

Campusul este înconjurat de parcul național South Downs, dar la doar câteva minute de orașul plin de viață din Brighton

Proiectate de Sir Basil Spence, clădirilor care alcătuiesc inima campusului au primit statutul de clădire listat în 1993. Falmer House este una dintre cele două clădiri educaționale din Marea Britanie care sunt clasate în clasa I, ca recunoaștere a interesului său excepțional.129754_129710_CLB-03.jpg

Afaceri și comunitate

Sussex are o lungă tradiție de a se angaja cu afacerile și comunitatea, care continuă astăzi prin activități precum Centrul de Inovare Sussex, prelegeri publice și servicii pentru comunitate.

Scopul nostru este de a ajuta întreprinderile și organizațiile din regiune să dezvolte niveluri mai ridicate de abilități ale personalului prin formare și să stimuleze inovarea prin parteneriat cu alte instituții din afara Sussex, pentru a beneficia de societatea mai largă.

Sussex Innovation Center oferă sprijin pentru crearea și creșterea companiilor bazate pe tehnologie și cunoștințe în Sussex.

Centrul este acum un mediu de afaceri înfloritor pentru aproape 80 de companii cu creștere înaltă.

De la crearea sa, peste 160 de companii au avut sediul în cadrul Centrului; veniturile lor cumulate depășesc 250 de milioane de lire sterline și angajează sute de oameni pe plan local.

Locații

Falmer

Address
BN1 9RH Falmer, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră