Citește Descrierea Oficială

Inspirat de trecutul nostru pentru a vă ajuta să vă modelați viitorul

Cu 50 de ani de excelență academică în spatele nostru ca o universitate, am continuat să ne dezvoltăm reputația internațională și oferirea de cursuri. Am fost întotdeauna pionieri în dezvoltarea de noi discipline de curs, reflectând și anticipând nevoile angajatorilor, studenților noștri și ale societății în ansamblu.

Bradford a fost prima universitate din afara Londrei care oferă cursuri cu diplomă parțială, iar cursurile noastre sunt concepute ca răspuns la peisajul schimbător de afaceri, social, științific și de mediu.

De la prima școală modernă de afaceri, care are o reputație internațională, până la prima diplomă de studii pentru pace, continuăm să oferim învățării relevante, practice și utile tuturor studenților noștri.

Astăzi, asociațiile noastre cu angajatorii s-au extins pe tot globul. Colaborările noastre variază de la asociațiile cu angajatorii locali prin inițiativele noastre de implicare a angajatorilor, până la parteneriatele de peste mări, inclusiv cele din Singapore, Brunei, Malaezia, Pakistan și India.

"Puteți avea încredere în dezvoltarea universității în viitor, cu același dinamism cum a fost demonstrat în trecut - educarea bărbaților și femeilor care primesc educație și formare relevantă pentru nevoile societății noastre în schimbare".

Harold Wilsonfostul prim-ministru și primul nostru cancelar

Strategii, politici, misiune și valori

Tot ceea ce face Universitatea, indiferent cât de mic, face parte din misiunea noastră ca instituție și strategia noastră corporativă.

Valorile și politicile noastre sunt în vigoare pentru a ne asigura că, în realizarea obiectivelor noastre, facem cât mai corect și cât mai bine posibil.

Viziunea noastră despre un campus durabil

La University of Bradford ne-am angajat în sustenabilitate și am câștigat recunoașterea pentru campusul nostru durabil și suntem una dintre cele mai importante Ecoversități din lume.

Viziunea noastră include îndeplinirea a patru obiective principale:

Lucrul pentru o educație durabilă

Modelarea unui viitor mai durabil prin angajarea studenților, a personalului, a comunității locale și a angajatorilor cu privire la abilitățile și cunoștințele necesare în vederea dezvoltării durabile.

Lucrul pentru un mediu sănătos

Protejarea mediului prin minimizarea utilizării resurselor și a emisiilor, îmbunătățind în același timp mediul înconjurător.

Lucrul pentru bunăstarea socială

Crearea unui mediu mai ecologic și mai sigur, în care studenții, personalul și comunitatea locală pot trăi, interacționa, studia și pot fi activi.

Lucrăm spre o economie înfloritoare

Dezvoltarea cercetării, a inovării și a transferului de cunoștințe pentru a aduce o mai mare prosperitate studenților noștri, universității, orașului și regiunii.

Cercetare

University of Bradford este o universitate de tehnologie cu peste 50 de ani de experiență de cercetare de vârf.

Cercetarea noastra este clasata in top 50 in Marea Britanie (HEFCE, 2014) pentru calitatea cercetarii, cu trei sferturi fiind clasificate fie ca fiind lider mondial sau excelent la nivel international.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

LLB

University of Bradford

Gradul nostru de LLB (Hons) vă oferă instrumentele legale de care aveți nevoie pentru o carieră ca avocat sau avocat, precum și echiparea dvs. pentru a vă angaja în alte ... [+]

Prezentare generală

Gradul nostru de LLB (Hons) vă oferă instrumentele legale de care aveți nevoie pentru o carieră ca avocat sau avocat, precum și echiparea dvs. pentru a vă angaja în alte domenii, dacă alegeți să nu continuați cu o calificare profesională în drept.

Programul este predat de un mix de experți academicieni și avocați practicieni, care au pus experiența juridică clinică în lumea reală în centrul programului. Veți dezvolta o înțelegere critică a legii și a contextelor sale politice, sociale și economice.

Acest LLB este potrivit pentru studenții care au un interes general în drept și studii juridice și care nu doresc să se concentreze asupra unui anumit domeniu de drept în această etapă timpurie.... [-]

Regatul Unit Bradford
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Faceți primul pas spre o carieră în calitate de avocat pentru drepturile omului cu diploma de Drept LLB (Hons), cu o specializare în justiția socială și un an de plasamen ... [+]

Prezentare generală

Pasionați de drepturile omului și de egalitate?

Faceți primul pas spre o carieră în calitate de avocat pentru drepturile omului cu diploma de Drept LLB (Hons), cu o specializare în justiția socială și un an de plasament de tip sandwich în industrie.

Veți construi o bază solidă de cunoștințe juridice, permițându-vă să lucrați pentru o carieră ca avocat sau barrister.

De asemenea, veți dezvolta o gamă largă de abilități transferabile pentru a vă angaja în alte domenii, dacă alegeți să nu urmați o calificare profesională în domeniul dreptului.

Programul este predat de un mix de experți academicieni și avocați practicieni, care au pus experiența juridică clinică în lumea reală în centrul programului. Veți dezvolta o înțelegere critică a legii și a contextelor sale politice, sociale și economice.... [-]

Regatul Unit Bradford
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

LLM

University of Bradford

Noul LLM în Dreptul Comercial Internațional vă oferă cunoștințe de specialitate privind reglementarea comerțului internațional și o înțelegere aprofundată a contextelor s ... [+]

Prezentare generală

Noul LLM în Dreptul Comercial Internațional vă oferă cunoștințe de specialitate privind reglementarea comerțului internațional și o înțelegere aprofundată a contextelor sociale, economice și politice mai largi care modelează dreptul comercial și practica modernă.

Cursul oferă o gamă largă de module care sunt contemporane, academice riguroase și orientate spre competențe. Veți obține cunoștințe de bază despre mediul cadru și de reglementare al comerțului modern, având în același timp flexibilitatea de a vă adapta gradul de potrivire a intereselor dvs. și a aspirațiilor de carieră alegând dintr-o gamă de module de drept comercial specializat (și module opționale de la Școala de Management ).... [-]

Regatul Unit Bradford
Septembrie 2019
Engleză
La zi
12 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Drepturile omului și legea reprezintă o zonă uriașă de creștere, evoluând și extindându-se ca răspuns la noile evoluții, amenințări și evoluții în gândirea noastră ca soc ... [+]

Prezentare generală

Drepturile omului și legea reprezintă o zonă uriașă de creștere, evoluând și extindându-se ca răspuns la noile evoluții, amenințări și evoluții în gândirea noastră ca societate. Are o mare importanță pentru provocările majore la nivel mondial, cum ar fi războiul, terorismul, genul, migrația și schimbările climatice, și interfețele destul de semnificative cu impactul științei și inovării.

Acest nou LLM în drepturile omului și dezvoltare este conceput pentru a vă oferi o înțelegere a drepturilor omului în forma sa multistrat, cu un accent critic pe complementaritatea sa cu dezvoltarea.

Cursul oferă o gamă largă de module care sunt contemporane, academice riguroase și orientate spre competențe. Veți dobândi cunoștințe de bază despre contextul mai larg care încorporează legea și politica în acest domeniu, având în același timp flexibilitatea de a vă adapta gradul în funcție de interesele dumneavoastră și aspirațiile de carieră alegând dintr-o gamă de module de specialitate în domeniul drepturilor omului și de dezvoltare.... [-]

Regatul Unit Bradford
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Programul nostru de Master of Laws (LLM) vă oferă o cunoaștere aprofundată a legii în contextul său internațional. Veți evalua cercetarea și bursa avansată în domenii pre ... [+]

Prezentare generală

Programul nostru de Master of Laws (LLM) vă oferă o cunoaștere aprofundată a legii în contextul său internațional. Veți evalua cercetarea și bursa avansată în domenii precum studiul juridic, cum ar fi legea privind drepturile omului, legislația privind imigrația și refugiații, dreptul internațional bancar și financiar și dreptul internațional în domeniul mediului.

Cu o serie de module opționale disponibile alături de curriculum-ul de bază, veți putea adapta programul la domeniile de interes academic și aspirațiile tale de carieră.

Veți învăța de la cadrele didactice din cadrul Școlii de Drept cu experiență semnificativă în domeniul cercetării și experiență juridică internațională în domenii precum:... [-]

Regatul Unit Bradford
Septembrie 2019
Engleză
La zi
12 - 15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză