University of Law GDL Courses

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE UNIVERSITATEA DE JUSTIȚIE

Universitatea de Drept este una dintre cele mai lungi instituții de educație juridică din Marea Britanie. Putem urmări originea noastră până în 1876, cu formarea firmei de consultanță Gibson

Cu un patrimoniu bogat și o reputație pentru inovație și practici de predare contemporane, ne concentrăm în permanență pe dezvoltarea celor mai bune minți legale.

Ce ne face diferit

Ceea ce ne distinge cu adevărat de alte universități este principiul călăuzitor pe care avocații actuali și viitori pe care-i predăm nu ar trebui decât să învețe într-un context realist, profesional și contemporan, cu o mulțime de angajament practic și interactiv. De aceea ne păstrăm orele de contact ridicate, iar grupurile noastre de învățământ sunt mici.

INOVARE ȘI CONTEMPORANĂ

PRACTICI DE PREDARE

Toate cursurile noastre - de la cursurile de licență până la gama noastră diversă de cursuri postuniversitare și programe de dezvoltare profesională - sunt concepute cu o abordare unică, variată și inovatoare de învățare, dovedită a oferi avocaților independenți care pot concura în lumea în rapidă schimbare de servicii juridice. Cu accent pe dezvoltarea abilităților în rezolvarea problemelor, analizarea argumentelor, gândirea critică și conștientizarea comercială, cursurile noastre sunt concepute pentru a vă pregăti pentru provocările vieții reale ale lumii muncitoare.

CONEXIUNI MAI MULTE

Recordul nostru de excelență în procesul de învățare și dezvoltare ne-a ajutat să stabilim conexiuni la nivel mondial în cadrul pieței serviciilor juridice. Acesta este motivul pentru care multe firme de avocatură din lume lucrează exclusiv cu noi pentru a-și dezvolta oamenii și de ce angajatorii legali de toate tipurile doresc să se întâlnească cu studenții noștri. De asemenea, școlile de drept și organismele profesionale din întreaga lume aleg să intre în alianțe strategice cu noi.

ÎNȚELEGEREA LEGII

Universitatea de Drept este un expert recunoscut pe plan internațional în domeniul dreptului. Mai degrabă decât să ne concentrăm pe cercetarea academică, scopul nostru este să fim lideri în problemele care contează pentru profesia de avocat și pentru următoarea generație de avocați. Cursurile noastre analizează în profunzime domeniile cheie ale legii și oferă o imagine de ansamblu mai largă a sistemului juridic pentru a contextualiza mai bine ce se învață.

CEA MAI MARE EXPERIENȚĂ TUTORI

Peste 250 de tutori sunt avocați calificați, mulți în practică și toți au o experiență practică extinsă pe care o pot transmite studenților noștri. Facilităm acest proces cu un nivel ridicat de timp de contact dintre elev și profesor și dimensiuni de clasă mică - unul dintre motivele pentru care multe firme de avocatură insistă ca studenții să studieze cu noi.

FOCUSĂ PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ

Ne concentrăm exclusiv pe formarea bazată pe practici și le oferim accesul studenților noștri la serviciul nostru de carieră și baza legală de ocupare a forței de muncă, imediat ce acceptă un loc alături de noi. Elevii beneficiază, de asemenea, de programele noastre pro bono de pionierat și premiat, care le permit să obțină o experiență de muncă valoroasă, ajutând clienții reali din comunitatea locală.

LIVRAREA ACCESULUI

Ne asumăm responsabilitatea de a lărgi serios accesul la profesia de avocat și oferim o gamă largă de burse pentru a ajuta studenții talentați din cadrul Universității de Drept să-și finanțeze pregătirea juridică și să-și atingă ambițiile de carieră.

Locații

Birmingham

Address
Birmingham, Anglia, Regatul Unit

Bristol

Address
Bristol, Anglia, Regatul Unit

Chester

Address
Chester, Anglia, Regatul Unit

Guildford

Address
Guildford, Anglia, Regatul Unit

Londra

Address
Londra, Anglia, Regatul Unit

Londra

Address
Londra, Anglia, Regatul Unit

Exeter

Address
Exeter, Anglia, Regatul Unit

Leeds

Address
Leeds, Anglia, Regatul Unit

Manchester

Address
Manchester, Anglia, Regatul Unit

Marea Britanie online

Address
Marea Britanie online, Regatul Unit

Citind

Address
Citind, Anglia, Regatul Unit

Liverpool

Address
Liverpool, Anglia, Regatul Unit