University of Law Online Undergraduate

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Drept este una dintre cele mai lungi instituții de educație juridică din Marea Britanie. Putem urmări originea noastră până în 1876, cu formarea firmei de consultanță Gibson

Cu un patrimoniu bogat și o reputație pentru inovație și practici de predare contemporane, ne concentrăm în permanență pe dezvoltarea celor mai bune minți legale.

Ce ne face diferit

Ceea ce ne distinge cu adevărat de alte universități este principiul călăuzitor pe care avocații actuali și viitori pe care-i predăm nu ar trebui decât să învețe într-un context realist, profesional și contemporan, cu o mulțime de angajament practic și interactiv. De aceea ne păstrăm orele de contact ridicate, iar grupurile noastre de învățământ sunt mici.

Inovație și practici didactice contemporane

Toate cursurile noastre - de la licențele noastre în drept, la cursurile noastre postuniversitare de conducere pe piață și programele de dezvoltare profesională - sunt proiectate cu o abordare de învățare unică, variată și inovatoare, dovedită pentru a oferi avocați independenți care pot concura în lumea în schimbare rapidă a serviciilor juridice. Cu accent pe dezvoltarea abilităților în rezolvarea problemelor, cântărirea argumentelor, gândirea critică și conștientizarea comercială, cursurile noastre sunt concepute pentru a vă pregăti pentru provocările din viața reală a lumii muncii.

Conexiuni puternice

Recordul nostru de excelență în procesul de învățare și dezvoltare ne-a ajutat să stabilim conexiuni la nivel mondial în cadrul pieței serviciilor juridice. Acesta este motivul pentru care multe firme de avocatură din lume lucrează exclusiv cu noi pentru a-și dezvolta oamenii și de ce angajatorii legali de toate tipurile doresc să se întâlnească cu studenții noștri. De asemenea, școlile de drept și organismele profesionale din întreaga lume aleg să intre în alianțe strategice cu noi.

Înțelegerea legii

Universitatea de Drept este un expert recunoscut pe plan internațional în domeniul dreptului. Mai degrabă decât să ne concentrăm pe cercetarea academică, scopul nostru este să fim lideri în problemele care contează pentru profesia de avocat și pentru următoarea generație de avocați. Cursurile noastre analizează în profunzime domeniile cheie ale legii și oferă o imagine de ansamblu mai largă a sistemului juridic pentru a contextualiza mai bine ce se învață.

Cei mai experimentați îndrumători

Peste 250 dintre tutorii noștri sunt avocați calificați, mulți încă în practică și toți au experiență practică vastă pe care sunt capabili să o transmită elevilor noștri. Facilităm acest proces cu niveluri ridicate de timp de contact dintre studenți și tutori și dimensiuni mici de clasă - unul dintre motivele pentru care multe firme de avocatură insistă ca studenții să studieze cu noi.

Concentrat pe angajabilitate

Ne concentrăm exclusiv pe instruirea bazată pe practică și le oferim studenților accesul la serviciile noastre de carieră de avocatură de pe piață și la baza de date cu locuri vacante legale imediat ce acceptă un loc alături de noi. Studenții beneficiază, de asemenea, de programele noastre pro bono de premiere și premiate, care le permit să câștige experiență de muncă valoroasă, ajutând clienți reali din comunitatea locală.

Acces larg

Ne asumăm responsabilitatea de a lărgi serios accesul la profesia de avocat și oferim o gamă largă de burse pentru a ajuta studenții talentați din cadrul Universității de Drept să-și finanțeze pregătirea juridică și să-și atingă ambițiile de carieră.

Locații

Marea Britanie online

Address
Marea Britanie online, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră