University of London LLM

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Obțineți o calificare valoroasă de oriunde din lume

Indiferent de locația dvs., puteți obține o calificare valoroasă de la Universitatea din Londra, studiind la programele internaționale ale Universității din Londra.

Academia Internațională a Universității din Londra colaborează cu 11 colegii de la Universitatea din Londra pentru a oferi programe de învățământ la distanță și la nivel mondial.

"Întâlnirea unor persoane cu același spirit, care lucrează împreună cu problemele, extind orizonturile noastre, construiesc aspirații și vise - care sunt neprețuite". Olga Zhukova Student MBA - Programul Internațional al Universității din Londra - vorbește despre Plenara MBA.

Liderii globali în învățământul la distanță

De la înființarea sa în 1858, programele internaționale ale Universității din Londra au îmbogățit viața a mii de studenți de pe tot globul. A devenit lider mondial în domeniul studiilor la distanță și flexibilă, cu peste 54.000 de studenți în peste 180 de țări.

Formează lumea

Foștii studenți și absolvenții au ajutat la modelarea lumii. Nu numai că au depășit multe obstacole personale de studiu, dar au câștigat și premii Nobel, țări guvernate și au scris mari lucrări de literatură.

Un program potrivit pentru tine

Indiferent dacă sunteți un student sau un profesionist care caută să vă aducă cariera la nivelul următor, programele internaționale ale Universității din Londra au un program care să vă ajute.

Puteți alege de la peste 100 de grade, diplome, certificate și module individuale la nivel universitar sau postuniversitar. Dacă doriți să vă schimbați cariera, metodele noastre flexibile de studiu vă permit să vă îmbunătățiți abilitățile fără a renunța la locurile de muncă curente.

Distanță, învățare online și flexibilă

Dacă doriți să obțineți o calificare care vă va ajuta să vă dezvoltați sau să vă schimbați cariera sau dacă sunteți interesat să vă bucurați de un subiect care vă inspiră, vă putem oferi:

  • flexibilitatea
  • materiale de studiu
  • sprijin pentru învățare
  • și calificările.

Studiați-vă într-un ritm care vă convine

Nu este nevoie să vă puneți viața în așteptare pentru a studia. Perioadele noastre flexibile de studiu - cu opțiuni pentru studii cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă - vă permit să vă potriviți studiului în jurul angajamentelor dvs. de familie și de muncă.

Studiați unde vă aflați

Dacă călătoriți pentru muncă sau aveți planuri de a vă deplasa în străinătate, nu vă faceți griji - puteți lua studiile cu dvs. datorită mediului nostru de învățare online. De asemenea, puteți seta examenele la centrele de examene din întreaga lume.

Locații

Londra

University of London

Address
Student Advice Centre
University of London
Stewart House
32 Russell Square
London
WC1B 5DN

Londra, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 20 7862 8000

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră