Read the Official Description

Obțineți o calificare de prim rang de la oriunde în lume

Oricare ar fi locația dvs., puteți obține o calificare de prim rang de la Universitatea din Londra, prin studierea cu Universitatea din Programe Internationale Londra.

Universitatea din Londra Academiei Internaționale colaborează cu 11 de Colegii de la Universitatea din Londra, pentru a oferi programe flexibile și învățământ la distanță la nivel mondial.

"Întâlnire persoane fizice similare-minded, care lucrează prin probleme împreună, extinderea orizonturile, construirea de aspirații și vise -. Care este de nepretuit" elev Olga Zhukova MBA - Universitatea din Londra Programe Internaționale - vorbește despre plen de MBA.

Lideri globali în învățământul la distanță

De la înființarea sa în 1858 la Universitatea din Londra Programe Internaționale a îmbogățit viețile a mii de studenți din întreaga lume. Ea a devenit un lider global în distanță și de studiu flexibil, cu mai mult de 54.000 de elevi din peste 180 de tari.

Forma lume

Foștii studenți și absolvenți au contribuit la modelarea lumii. Nu numai ei depășească multe obstacole personale pentru a studia, dar ei au câștigat, de asemenea, premii Nobel, țările guvernate și lucrări scrise mari ale literaturii.

Un program să vi se potrivească

Fie că sunteți un student, sau un profesionist în căutarea de a lua cariera ta la nivelul următor, Universitatea din Londra Programe Internaționale are un program să vi se potrivească.

Puteți alege din peste 100 de grade, diplome, certificate și module individuale la nivel de licență sau de studii postuniversitare. Dacă sunteți în căutarea de a schimba cariera, metodele noastre de studiu flexibile înseamnă că puteți îmbunătăți abilitățile dumneavoastră fără a renunța la locul de munca actual.

Distanta, on-line și de învățare flexibile

Dacă doriți să obțină o calificare care va va ajuta sa dezvolte sau să modificați cariera ta, sau dacă sunteți interesat în intrand intr-un subiect pe care te inspira putem oferi:

flexibilitatea materiale de studiu suport de învățare și calificările.

Studiu într-un ritm care ti se potriveste

Nu aveți nevoie pentru a pune viața în așteptare pentru a studia. Perioadele noastre de studiu flexibile - cu opțiuni pentru full-time sau part-time de studiu - vă permit să se potrivi de studiu în jurul angajamentele de familie și munca ta.

Studiu oriunde vă aflați

Dacă vă deplasați de muncă sau au planuri să se mute în străinătate, nu vă faceți griji - puteți lua studiile cu tine datorită mediului de învățare on-line. Poti sa stai, de asemenea, examenele la centrele de examen din intreaga lume.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

LLM

University of London LLM

Obțineți o universitate de prestigiu din Londra LLM de învățământ la distanță LLM (Master of Laws) este o diplomă postuniversitară drept recunoscute pe plan internațional ... [+]

Obțineți o universitate de prestigiu din Londra LLM de învățământ la distanță

LLM (Master of Laws) este o diplomă postuniversitară drept recunoscute pe plan internațional, comparabil cu un MBA în afaceri și management.

Valoroase atât pentru profesioniștii din domeniul juridic și non-juridice

O calificare valoros atât pentru profesioniștii din domeniul juridic și non-juridice, Universitatea din Londra International Programe LLM, studiat de învățământ la distanță, oferă lățime și flexibilitate, permițându-vă pentru a adapta gradul dvs. LLM pentru a satisface interesele personale și profesionale, fără neapărat specializata intr-unul Zona de drept.... [-]

Regatul Unit London
August 2019
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză