University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Științe Sociale de la Universitatea din Nottingham oferă o gamă variată de cursuri în afaceri, economie, educație, geografie, drept, politică și relații internaționale, sociologie și politică socială.

Reputația pentru excelență

Universitatea din Nottingham este o universitate de top 100 la nivel mondial și se situează în top 50 pentru o serie de discipline de științe sociale în cele mai recente QS World University Rankings. O instituție cu adevărat globală, cu campusuri din China și Malaysia, Nottingham salută studenții din întreaga lume.

Oferă o comunitate dinamică de învățare, unde predarea este susținută de cercetările de vârf din lume. În cel mai recent cadru de excelență în cercetare, Universitatea a ocupat locul 8 în Marea Britanie pe o măsură de "putere de cercetare", iar peste 97% din cercetările sale sunt recunoscute pe plan internațional. Facultatea are o contribuție valoroasă la acest lucru prin cercetări care au impacturi ample asupra societății, inclusiv asupra economiei, sănătății și bunăstării, culturii, politicii publice și mediului.

Locație inspirată

Școlile din cadrul facultății se află în inima Angliei, în cadrul Universității Park și Campus Jubilee. Cu o suprafata de 300 de acri, Universitatea Park este considerata ca fiind unul dintre cele mai frumoase campusuri din Marea Britanie, cu un lac cu barci si dealuri verde. Este la doar 10 minute cu autobuzul de la centrul vibrant al orașului Nottingham și este bine conectat printr-o rețea de tramvai. Jubilee Campus a câștigat numeroase premii pentru clădirile sale inovatoare și ecologice, iar decorarea pe malul lacului și sculpturile contemporane îl fac un mediu de învățare inspirat.

Rețea de suport dedicată

Universitatea vă îndrumă înainte de a vă sosi și vă susține pe tot parcursul studiilor. Acestea oferă informații și îndrumări cu privire la numeroase aspecte, inclusiv calificări internaționale, vize, finanțe, reglementări de lucru și adaptarea la viața în Regatul Unit.

Acreditată de British Council pentru predarea limbii engleze în Regatul Unit, Centrul pentru Educație în Limba Engleză oferă cursuri înainte și în timpul studiilor, pentru a vă dezvolta abilitățile lingvistice la nivelul cerut.

Serviciul de carieră și angajare oferă consiliere de carieră pentru viață, iar Serviciile de asistență pentru studenți asistă cu orice probleme personale sau academice pe care le aveți.

Învățarea în lumea reală

Toate școlile din facultate au legături valoroase cu industria, iar cursurile noastre vă echipează cu abilitățile esențiale și cunoștințele de specialitate de care veți avea nevoie pentru a vă atinge obiectivele profesionale.

---

Informațiile afișate pe acest site au fost redactate înainte de anul universitar la care se aplică. S-au făcut toate eforturile pentru a se asigura că informațiile conținute sunt exacte la momentul publicării, dar este posibil să apară schimbări (de exemplu, la conținutul cursului), având în vedere intervalul dintre publicarea și începerea cursului. Prin urmare, este foarte important să verificați site-ul Universității pentru orice actualizare înainte de a vă înscrie la curs urmând nottingham.ac.uk/studywithus . În cazul în care există o diferență între conținutul acestui site și site-ul web al Universității, conținutul site-ului web al Universității are prioritate .

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Law Certificate » Vedea Law Doctorat » Vedea Law LLB » Vedea Law LLM » Vedea Online Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea Online MA » Vedea Diplome de Absolvire » Vedea Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea Summer courses » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Doctorat » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate » Vedea EMBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat

PGCert - Dreptul internațional al drepturilor omului

Online Cu jumătate de normă 2 anii September 2019 Regatul Unit Nottingham

Cunoașterea sistemului internațional al drepturilor omului a devenit o cerință esențială pentru cei care lucrează pentru a îmbunătăți situația persoanelor din întreaga lume. Acest program de învățare la distanță a fost conceput pentru a vă permite să studiați acest domeniu cu fracțiune de normă pentru a vă încadra în angajamente. [+]

Prezentare generală

Cunoașterea sistemului internațional al drepturilor omului a devenit o cerință esențială pentru cei care lucrează pentru îmbunătățirea drepturilor omului în întreaga lume. Acest program de învățare la distanță a fost conceput pentru a vă permite să studiați cu jumătate de normă pentru a vă încadra în angajamente.

Veți primi o bază temeinică în ceea ce privește legislația și sistemele de drepturile omului, precum și oportunitatea de a urmări mai multe interese de specialitate, cum ar fi drepturile copilului și dreptul penal internațional.

Acest curs este conceput pentru a vă asigura că obțineți o înțelegere teoretică solidă a legii drepturilor omului, precum și cele mai recente cunoștințe despre modul în care funcționează în practică standardele și sistemele internaționale privind drepturile omului.... [-]


Doctorat

Phd / legea MPhil

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 - 6  January 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Facultatea de Drept se străduiește să promoveze excelența în cercetare în rândul tuturor cercetătorilor săi. Noi recunoaștem că cercetarea juridică de înaltă calitate, poate lua mai multe forme diferite, cu o largă varietate de metode de cercetare juridice fiind angajat în numeroase proiecte de cercetare în curs de desfășurare în cadrul școlii. [+]

phd / legea MPhil

Un doctorat este cea mai avansată formă de studii postuniversitare. Este eliberată pe finalizarea cu succes a unui program de cercetare supravegheate și este evaluată printr-un examen verbal și teza finală.

Un MPhil necesită abilități de cercetare și de formare similare cu un doctorat dar amploarea și complexitatea acestuia sunt mai mici decât cea necesară pentru un doctorat. MPhil este evaluată prin prezentarea unei teze.

Facultatea de Drept se străduiește să promoveze excelența în cercetare în rândul tuturor cercetătorilor săi. Noi recunoaștem că cercetarea juridică de înaltă calitate, poate lua mai multe forme diferite, cu o largă varietate de metode de cercetare juridice fiind angajat în numeroase proiecte de cercetare în curs de desfășurare în cadrul școlii.... [-]


LLB

Legea LLB

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Regatul Unit Nottingham

Această diplomă de licență calificată acoperă fundamentele legislației englezești și vă permite să vă specializați în domenii ale subiectului în funcție de interesele proprii. [+]

Prezentare generală

Această diplomă de licență calificată acoperă fundamentele legislației englezești și vă permite să vă specializați în domenii ale subiectului în funcție de interesele proprii.

Acest curs răspunde cererii elevilor de înaltă calificare care doresc să studieze legea ca disciplină academică, indiferent dacă doresc să urmeze o carieră în practică juridică.

Puteți aplica la începutul anului doi pentru a fi transferat la unul dintre cursurile de patru ani ale școlii, care includ un an în străinătate care studiază legea acelei țări. Școala are școli partenere în Australia, Canada, China, Europa, Noua Zeelandă, Singapore și SUA.... [-]


LLM

Legea comercială internațională LLM

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs examinează modul în care o economie din ce în ce mai globalizată impune ca o lege comercială să răspundă unei varietăți de provocări. [+]

Prezentare generală

Acest curs examinează modul în care o economie din ce în ce mai globalizată impune ca dreptul comercial să răspundă unei varietăți de provocări.

Aceasta reflectă afacerile internaționale în diversitatea, inovarea și relevanța sa contemporană, explorând problemele legate de tranzacționare, reglementare și soluționare a litigiilor, precum și transportul maritim, finanțarea și accesul pe piețe.

Puteți studia subiecte care vă interesează, cum ar fi comerțul internațional, dreptul maritim, dreptul internațional privat, proprietatea intelectuală, achizițiile publice, bancar și financiar, precum și regimurile create de UE și de Organizația Mondială a Comerțului.... [-]


LLM / PGDip / PGCert Legea și politica privind achizițiile publice

Online şi campus combinate Cu jumătate de normă 10 - 24 luni September 2019 Regatul Unit Nottingham

Pentru a răspunde nevoii de formare aprofundată în acest domeniu, acest program unic, cu fracțiune de normă, oferă un "standard aur" pentru educație în acest domeniu. [+]

Prezentare generală

Pentru a răspunde nevoii de formare aprofundată în acest domeniu, acest program unic, cu fracțiune de normă, oferă un "standard aur" pentru educație în acest domeniu.

Evoluțiile din ultimele două decenii au făcut ca legislația privind achizițiile publice să fie una dintre cele mai interesante și rapid evolutive ale legislației. Având în vedere măsura în care reglementările legale reglementează în prezent conducerea zilnică a majorității activităților de achiziții, cunoașterea legislației privind achizițiile publice a devenit vitală pentru toți cei care lucrează în domeniul achizițiilor publice.

Acest program este deschis pentru cei cu un cadru juridic și cei fără și nu necesită un grad de drept. Acesta este conceput în special pentru:... [-]


LLM Drept internațional și dezvoltare

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs ajută la dezvoltarea unei cunoașteri aprofundate a problemelor cu care se confruntă statele în curs de dezvoltare în ordinea internațională. [+]

Prezentare generală

Acest curs ajută la dezvoltarea unei cunoașteri aprofundate a problemelor cu care se confruntă statele în curs de dezvoltare în ordinea internațională.

Creșterea economică, punerea în aplicare a drepturilor omului, combaterea nivelului sărăciei și îmbunătățirea standardelor de sănătate sau educație au devenit preocupări centrale pentru factorii de decizie din statele în curs de dezvoltare. Impactul standardelor juridice și al normelor internaționale în acordarea de asistență statelor în curs de dezvoltare pentru a-și atinge obiectivele de dezvoltare a generat un interes sporit atât pentru cercetătorii juridici, cât și pentru practicieni.... [-]


LLM International Law

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Cu posibilitatea de a alege opțiuni în dreptul internațional public și privat, acest curs vă va permite să obțineți o calificare largă în dreptul internațional. [+]

Prezentare generală

Cu posibilitatea de a alege opțiuni în dreptul internațional public și privat, acest curs vă va permite să obțineți o calificare pe scară largă în dreptul internațional

Puteți alege dintr-o gamă largă de module care se referă la dreptul comercial internațional, dreptul european, justiția penală, dreptul la drepturile omului și dreptul internațional public general.

Gama largă de module este furnizată de o gamă impresionantă și variată de cadre universitare talentați . Membrii echipei de drept public internațional din Nottingham au publicat opere premiate. Mulți participă, de asemenea, în mod activ la elaborarea de politici și la punerea în aplicare a normelor privind drepturile omului la nivel național și internațional.... [-]


LLM Justiție penală

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Oferind o abordare distinct contextuală a justiției penale, acest curs examinează aspectele teoretice, comparative și internaționale ale procesului penal și ale sistemului penal. [+]

Prezentare generală

Oferind o abordare distinct contextuală a justiției penale, acest curs examinează aspectele teoretice, comparative și internaționale ale procesului penal și ale sistemului penal.

Pe lângă furnizarea de informații importante despre dreptul penal și aplicarea acestuia, acesta vă permite să vă angajați în bazele metodologice ale cercetării și bursierilor și să apreciați implicațiile acestora în elaborarea politicilor și practicilor penale.

Accentul se pune pe înțelegerea problemelor, a problemelor, a instituțiilor, a proceselor și a culturilor legii și politicii penale, pe fondul unei globalizări din ce în ce mai mari în ceea ce privește criminalitatea și aplicarea legii peste frontierele naționale.... [-]


LLM Justiție Penală Internațională și Conflicte Armate

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Examinând legea aplicabilă înainte, în timpul și după un conflict armat, acest curs explorează problemele curente și provocările moderne cu privire la legea și politica din jurul războiului și justiției. [+]

Prezentare generală

Examinând legea aplicabilă înainte, în timpul și după un conflict armat, acest curs explorează problemele curente și provocările moderne cu privire la legea și politica din jurul războiului și justiției.

Odată cu apariția terorismului mondial, distincția tradițională dintre conflictele armate dintre state și conflictele armate interne este erodată. Între timp, infracțiunile internaționale sunt săvârșite zilnic. Cum a fost tratată această lege?

Acest curs vă va ajuta să dezvoltați o imagine de ansamblu holistică a legii care guvernează utilizarea forței de către state, legea aplicabilă desfășurării ostilităților și sistemul internațional de justiție penală. Veți examina problemele actuale și provocările moderne cu privire la legea și politica din jurul războiului și justiției, precum și la răspunsurile juridice și filozofice la adresa criminalității internaționale.... [-]


LLM Legea drepturilor omului

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Cu opțiuni de module inovatoare, acest curs vă va expune la cele mai interesante idei și evoluții ale dreptului internațional în domeniul drepturilor omului. [+]

Prezentare generală

Cu opțiuni de module inovatoare, acest curs vă va expune la cele mai interesante idei și evoluții ale dreptului internațional în domeniul drepturilor omului.

Veți primi o bază temeinică în dreptul drepturilor omului, precum și oportunitatea de a urmări mai multe interese de specialitate, cum ar fi drepturile economice și sociale, afacerile și drepturile omului, închisoarea și drepturile omului.

Școala de drept are o putere deosebită în dreptul drepturilor omului. O mare parte a personalului academic este recunoscut la nivel internațional pentru cercetarea lor în zonă. Ei au sfătuit guvernele, au colaborat cu diverse organizații internaționale, inclusiv cu Organizația Națiunilor Unite și cu Consiliul Europei, și și-au unit forțele cu ONG-urile în activitatea lor de apărare a drepturilor omului. Acest amestec de eforturi academice și de muncă practică este adesea adus la clasă, astfel încât să puteți vedea cum legea drepturilor omului poate avea un impact pe teren.... [-]


LLM Legea europeană

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Oferind o perspectivă amplă asupra guvernării Europei, acest curs examinează rolul instituțiilor sale în ordinea juridică globală. [+]

Prezentare generală

Marea Britanie se află într-un moment crucial în relația sa cu UE. Oferind o perspectivă amplă asupra guvernării Europei, acest curs examinează rolul instituțiilor sale în ordinea juridică globală.

Veți dezvolta cunoștințe de specialitate cu privire la legea Uniunii Europene supranaționale, precum și la Consiliul Interguvernamental al Europei.

Acest curs se referă, de asemenea, la legile substanțiale pe care aceste instituții le-au adoptat. Puteți alege module în aspectele legislației europene care vă interesează, indiferent dacă este Convenția Europeană a Drepturilor Omului emblematice a Consiliului Europei sau regulamentul UE privind protecția consumatorilor sau regimurile de proprietate intelectuală.... [-]


LLM Legea mediului

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs oferă o perspectivă asupra răspunsului juridic internațional la provocările de mediu, de la încălzirea globală până la distrugerea siturilor vitale vitale. [+]

Prezentare generală

Acest curs oferă o perspectivă asupra răspunsului juridic internațional la provocările globale majore privind mediul, de la schimbările climatice până la distrugerea siturilor vitale vitale.

Veți acoperi o gamă largă de probleme contemporane relevante și veți dezvolta o bază solidă în legislația internațională în materie de mediu aplicată într-un anumit context.

Sunt abordate, de asemenea, tehnici moderne de reglementare a mediului, inclusiv mecanisme de finanțare a tratatelor internaționale de mediu, cum ar fi convențiile privind biodiversitatea și stratul de ozon, precum și cerințele procedurale pentru evaluarea impactului asupra mediului a anumitor activități în conformitate cu dreptul internațional.... [-]


LLM Master of Laws

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Cu o gamă largă de module opționale, acest curs vă oferă libertatea de a crea o diplomă personalizată adaptată intereselor și aspirațiilor dvs. de carieră. [+]

Prezentare generală

Cu o gamă largă de module opționale, acest curs vă oferă libertatea de a crea un program de studiu care se aliniază cu interesele și aspirațiile de carieră.

Puteți alege din peste 40 de module, acoperind o gamă largă de subiecte. Acest lucru înseamnă că, în timp ce permiteți acest lucru, puteți combina vânzarea internațională de bunuri cu dreptul internațional penal și legea investițiilor internaționale cu dreptul Organizației Națiunilor Unite.

Pregătirea și sprijinul în limba engleză

Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară pentru a-ți lua cunoștințele lingvistice la nivelul cerut, puteți participa la un curs presessional la Centrul pentru Educație în Limba Engleză, care este acreditat de British Council pentru predarea limbii engleze în Marea Britanie.... [-]


LLM Public Law International

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Oferindu-vă o diplomă de drept public internațional general, acest curs poate fi adaptat unui anumit interes specializat, cum ar fi protecția mediului, comerțul internațional sau drepturile omului. [+]

Prezentare generală

Oferindu-vă o diplomă de drept public internațional general, acest curs poate fi adaptat unui anumit interes specializat, cum ar fi protecția mediului, comerțul internațional sau drepturile omului.

Veți dezvolta o bază solidă în tehnicile de argumentare și interpretare a dreptului internațional și experiența în modul în care aceste elemente sunt testate în contexte foarte diferite, de la protecția mediului, până la reglementarea comerțului mondial și a protecției umanitare. Cu 25 de opțiuni de calificare, puteți alege să vă specializați în diferite domenii ale dreptului internațional public.

Gama largă de module este furnizată de o gamă impresionantă și variată de cadre universitare talentați . Membrii echipei de drept public internațional din Nottingham au publicat opere premiate. Mulți participă, de asemenea, în mod activ la elaborarea de politici și la punerea în aplicare a normelor privind drepturile omului la nivel național și internațional.... [-]


MA Drept internațional, securitate și terorism

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Acest curs explorează chestiuni cheie juridice și politice în securitatea contemporană, deoarece acestea se referă la război, conflicte și terorism. [+]

Prezentare generală

Acest curs explorează chestiuni cheie juridice și politice în securitatea contemporană, deoarece acestea se referă la război, conflicte și terorism.

Oferit în colaborare cu Școala de Politică și Relații Internaționale, vă va permite să puneți probleme și evenimente de conflict și de securitate în contextul politic, să le analizați în cadrul legal și să înțelegeți relația dintre lege și politică în relațiile internaționale.

De asemenea, va contribui la analiza justificărilor, cauzelor și consecințelor războiului, a conflictului și a terorismului, inclusiv a răspunsurilor legale și politice disponibile pentru a face față amenințărilor internaționale de securitate.... [-]


Master în Drept și Știința Mediului

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit Nottingham + 1 mai mult

Oferit în colaborare cu Școala de Geografie și Școala de Biosciences, acest curs explorează relația dintre cunoștințele științifice și legislația în domeniul protecției mediului. [+]

Prezentare generală

Oferit în colaborare cu Școala de Geografie și Școala de Biosciences, acest curs explorează relația dintre cunoștințele științifice și legislația în domeniul protecției mediului.

Modulele de lege sunt concepute pentru a oferi o înțelegere mai amplă a perspectivelor dreptului internațional asupra problemelor de mediu care pot fi abordate frecvent numai prin reglementări regionale sau internaționale.

Modurile de tratate explorate includ cele referitoare la depunerea acidului, schimbările climatice, epuizarea stratului de ozon, contaminarea nucleară și poluarea apelor dulci. În plus, o atenție deosebită va fi acordată diferitelor regimuri de tratate care încearcă să abordeze presiunile continue asupra biodiversității mondiale.... [-]


Videoclipuri

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Contactează
Adresa locaţie
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB
Mass-Media Socială