Read the Official Description

Obțineți o diplomă valoroasă la Universitatea din Londra oriunde în lume.

În 1858, am devenit cel mai vechi furnizor de distanțe și învățare flexibilă din lume, permițând studenților să acceseze educația de primă clasă în țările lor de origine. Rămânem un lider global în domeniul studiilor la distanță și flexibil, cu peste 50.000 de studenți în peste 180 de țări.

Alăturați-vă claselor mondiale

Reputația noastră la nivel mondial este susținută de cele 18 instituții membre și nouă institute de cercetare specializate. Printre acestea se numără unele dintre cele mai înalte universități din lume, printre care Colegiul Universitar din Londra, King's College London și Școala din Londra de Economie și Științe Politice.

Aceste instituții oferă conducerea academică pentru cursurile noastre, asigurându-se că aceste calificări sunt evaluate și recunoscute de universități, angajatori și organisme profesionale și statutare specifice.

Succesul dvs. este construit pe baza rezultatelor excelenței și integrității academice. Având în vedere renumele instituțiilor noastre membre și procesele noastre de asigurare a calității, calificarea dvs. la Universitatea din Londra este de același standard, oriunde ați studia pentru aceasta.

Distanță, învățare online și flexibilă

Dacă doriți să vă dezvoltați sau să vă schimbați cariera sau să urmăriți un subiect care vă inspiră, vă putem oferi:

·flexibilitate

· Materiale de studiu

· Sprijin pentru învățare

· Calificările corecte.

Puteți, de asemenea, să vă înscrieți la un centru de învățământ local pe care l-am aprobat pentru a vă susține cursul ales.

Studiați-vă într-un ritm care vă convine

Nu este nevoie să vă puneți viața în așteptare pentru a studia împreună cu noi. Perioadele noastre flexibile de studiu - cu opțiuni cu normă întreagă sau cu jumătate de normă - vă permit să vă potriviți studiile în jurul angajamentelor de familie și de muncă.

Studiați unde vă aflați

Dacă călătoriți pentru muncă sau aveți planuri de a vă deplasa în străinătate, nu vă faceți griji - puteți să vă urmați studiile. De asemenea, puteți să vă examinați la centrele de examene din întreaga lume.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

LLB

University of London (LLB)

LLB de clasă mondială este de o poziție internațională. Acesta a fost primul pas în cariera a mii de avocați practicieni din întreaga lume. ... [+]

LLB de clasă mondială este de o poziție internațională. Acesta a fost primul pas în cariera a mii de avocați practicieni din întreaga lume.

Structura și modulele cursului

LLB-ul nostru este împărțit în trasee. Alegerea dvs. va depinde de o serie de factori:

Doriți să studiați pentru o diplomă de calificare (în cazul în care majoritatea modulelor dvs. sunt prestabilite) sau o diplomă necalificată (care vă permite să alegeți mai mult)?Dețineți o diplomă care vă face eligibili pentru intrarea în Licență? (Modulele de studiu 9 să fie completate, în loc de cele de obicei de 12 ani)

Traseul de intrare standard - Gradul de drept calificat (LLB)

Rută de intrare standard - Grad de drept necalificat (LLB)... [-]

Regatul Unit UK Online
November 2019
3 - 5 anii
Online
Citiți mai multe în limba engleză