University of Liverpool Online Programmes

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Introducere

Universitatea din Liverpool este o universitate de cercetare de clasă mondială fondată în 1881 și clasată în primele 200 de universități din întreaga lume. * Universitatea este unul dintre marile centre de cercetare, cunoaștere și inovare și este membru al prestigiosului Russell Group din universități conduse de cercetare. Reputația sa de pionierat atrage studenții și facultățile din întreaga lume.

Începând cu anul 2000, Universitatea a oferit educație postuniversitară - pe deplin online - profesioniștilor din întreaga lume, permițându-i să-și îmbunătățească cariera și să aibă un impact în comunitățile lor. În acest timp, în parteneriat cu Laureate Online Education, Universitatea a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de 100% de grade postuniversitare online pentru profesioniștii care lucrează.

Astăzi aproximativ 8000 de studenți din peste 160 de țări studiază online pentru masterat, doctorat sau certificate de studii postuniversitare de un an la Universitatea din Liverpool. Alți 10.000 de absolvenți au absolvit deja, alăturându-se rețelei universitare de absolvenți universitari din peste 200.000 de campus și absolvenți online.

* Universitatea din Liverpool se clasează în topul celor mai importante 200 de universități din întreaga lume în mai multe mese principale:

Times Clasamentul Mondial al Învățământului Superior 2017-2018 - 177; QS World University Rankings® 2017-18-173; Clasamentul universitar al universităților mondiale (ARWU) 2017 - în top 150.

Top motive pentru a alege un program de la Universitatea din Liverpool Online

Trei aspecte cheie fac din University of Liverpool Online Programmes distinctive:

Reputația universității la nivel mondial

 • clasat în top 200 de universități din întreaga lume *
 • un membru al prestigiosului grup Russell din Marea Britanie, de universități de cercetare de vârf
 • care deține școli și programe de acreditare de la instituții profesionale de conducere, cum ar fi AACSB, APHEA și BPS

O experiență de învățare colaborativă

 • un mediu de învățare interactiv și colaborativ
 • feedback direct de la facultate și colegi, sprijin din partea echipelor noastre de sprijin dedicate
 • cunoștințe și abilități pe care le puteți utiliza imediat pentru impact profesional

O abordare internațională bazată pe cercetare

 • programe care sunt concepute pentru a vă crește gândirea critică și abilitățile de cercetare
 • programe internaționale de programe cu studenți online și facultăți din peste 160 de țări
 • Accesibilitate 100% on-line, permițându-vă să studiați de oriunde vă aflați

Universitatea din Liverpool este o universitate de cercetare de clasă mondială cu un patrimoniu bogat în mediul academic și o reputație globală pentru inovația bazată pe cercetare. Fondată în 1881, Universitatea este membră a liderului Russell Group din Marea Britanie și a conectat profesioniști din întreaga lume într-o clasă on-line inovatoare din anul 2000.

Astăzi, Universitatea oferă o suită de programe online de masterat și de doctorat, oferind profesioniștilor care lucrează cu flexibilitatea de a studia din întreaga lume - fără a-și întrerupe cariera. Conectându-se reciproc într-un mediu de învățare internațional și interactiv, elevii pot dobândi cunoștințe, abilități și cunoștințe pentru a le ajuta să își atingă obiectivele de carieră și să-și sporească impactul profesional.

Aproximativ 8.000 de persoane studiază în prezent online la Universitatea și alte 10.000 au absolvit deja. Alăturați-vă pentru a-ți construi cunoștințele și rețeaua internațională și pentru a câștiga o diplomă de care te poți mândri!

* Universitatea din Liverpool se clasează în topul celor mai importante 200 de universități din întreaga lume în mai multe mese principale:

Times Clasamentul Mondial al Învățământului Superior 2017-2018 - 177; QS World University Rankings® 2017-18-173; Clasamentul universitar al universităților mondiale (ARWU) 2017 - în top 150.

Studiați de oriunde vă aflați ...

Studiați de oriunde vă aflați. Absolvent al unei universități de clasă mondială cu o reputație și o abordare globală. Toate programele universitare de licență online sunt disponibile de la început până la sfârșit online. Puteți să accesați clasa virtuală din casă, de la birou, în timp ce călătoriți - oriunde și ori de câte ori aveți o conexiune la internet.

Studiul online la Universitatea vă pune la dispoziție studiile. Puteți studia oriunde, oricând și chiar să faceți o pauză între modulele programului.

Susținerea povestirii

Universitatea din Liverpool este unul dintre cei mai mari furnizori de cursuri postuniversitare de 100% on-line pentru profesioniști care lucrează, cu aproximativ 8000 de studenți care studiază online din peste 160 de țări din întreaga lume.

Universitatea din Liverpool este clasată în top 200 de universități din întreaga lume. *

* Așa cum este menționat în Manualul Internațional al Universităților, publicat de Asociația Internațională a Universităților (2014).

* Universitatea din Liverpool se clasează în topul celor mai importante 200 de universități din întreaga lume în mai multe mese principale:

Times Clasamentul Mondial al Învățământului Superior 2017-2018 - 177; QS World University Rankings® 2017-18-173; Clasamentul universitar al universităților mondiale (ARWU) 2017 - în top 150.

Universitatea din Liverpool este membră a Russell Group, condusă de cercetare din Marea Britanie, și se situează în topul celor mai importante 200 de universități din întreaga lume în mai multe mese principale:

 • Times Clasamentul mondial al învățământului superior 2017-2018 - 177
 • QS World Rankings® 2017-18 - 173
 • Clasamentul universitar al universităților mondiale (ARWU) 2017 - în top 150.

Universitatea din Liverpool este clasată în primele 150 de universități din întreaga lume, prin Clasificarea Academică a Universităților Mondiale (ARWU) 2017.

Universitatea din Liverpool este clasată pe locul 177 în The Times Higher Education World University Rankings în 2017-2018.

Universitatea din Liverpool este clasată pe locul 173 în lume de QS World University Rankings în 2017-18.

Universitatea din Liverpool are peste 222.000 de campusuri și absolvenți online din întreaga lume.

Peste 10.000 de persoane au absolvit cursurile online de licență ale Universității din Liverpool.

Universitatea din Liverpool School Management este un membru acreditat al AACSB International - Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Doar 5% dintre școlile de afaceri din întreaga lume au obținut acreditarea AACSB. *

* Multe țări au propriile organisme de acreditare, iar recunoașterea gradelor diferă de la o țară la alta. Dacă locuiți în afara Regatului Unit, vă rugăm să consultați cerințele țării dvs. de rezidență pentru a confirma recunoașterea programului dvs.

Acreditare

Cursuri postuniversitare on-line pentru profesioniștii care lucrează

Gradul online al Universității din Liverpool are același statut și aceeași calitate ca și diplomele echivalente acordate absolvenților care studiază în campus. Acest lucru se aplică tuturor programelor de studii postuniversitare online ale Universității.

Statutul Universității ca instituție cu diplomă în Marea Britanie datează din 1903, când a fost acordată pentru prima dată o Cartă Regală.

Agenția de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior (QAA) - organizația care monitorizează și consiliază calitatea și standardele în învățământul superior din Regatul Unit - a confirmat în "Revizuirea învățământului superior: Universitatea din Liverpool, noiembrie 2015", publicată în februarie 2016, că Universitatea din Liverpool îndeplinește toate așteptările Regatului Unit privind standardele și calitatea.

Ca diplome universitare din Marea Britanie, calificările noastre on-line sunt larg recunoscute pe plan internațional. Puteți verifica acest lucru contactând organismul guvernamental corespunzător din țara dvs. de origine.

Acreditare profesională

Managementul acreditării școlare - AACSB

Universitatea din Liverpool este membru acreditat al AACSB International - Asociația pentru Școli de Afaceri Advance Collegiate (AACSB). Doar 5% dintre școlile de afaceri din întreaga lume au obținut acreditarea AACSB. *

* Multe țări au propriile organisme de acreditare, iar recunoașterea gradelor diferă de la o țară la alta. Dacă locuiți în afara Regatului Unit, vă rugăm să consultați cerințele țării dvs. de rezidență pentru a confirma recunoașterea programului dvs. Conform ghidului de date Business School 2017, publicat de AACSB, 786 de școli de afaceri au obținut acreditarea AACSB din aproximativ 16.536 școli de afaceri din întreaga lume. (Ghidul pentru datele din Business School din 2017 poate fi găsit la www.aacsb.edu).

* Potrivit Ghidului pentru 2017 Business School Data, publicat de AACSB, 786 de școli de afaceri au obținut acreditarea AACSB din aproximativ 16.536 școli de afaceri din întreaga lume. (Ghidul pentru datele din Business School din 2017 poate fi găsit la www.aacsb.edu).

Acreditarea programului de management

În plus față de acreditarea AACSB a Universității din Liverpool, două programe au acreditare specifică: *

 • Liverpool Online MBA's cinci module de bază au fost evaluate și certificate de EFMD Online Curs de Certificare Sistem (EOCCS). Acesta este primul program complet on-line de MBA cu cursuri certificate de EOCCS. Până la mijlocul anului 2017, doar 10 instituții din întreaga lume au obținut certificarea.
 • Chartered Institutul de Achiziții și Aprovizionare (CIPS) de Acreditare pentru Online MSc în Operațiuni și Supply Chain Management. Acreditarea CIPS este o recunoaștere profesională recunoscută. După absolvire, studenții sunt în mod automat eligibili să se alăture unei rețele de 115.000 de profesioniști din domeniul achizițiilor și furnizării din întreaga lume care beneficiază de calitatea de membru CIPS. *

* Multe țări au propriile organisme de acreditare, iar recunoașterea gradelor diferă de la o țară la alta. Dacă locuiți în afara Regatului Unit, vă rugăm să consultați cerințele țării dvs. de rezidență pentru a confirma recunoașterea programului dvs.

Acreditarea programului de sănătate

Programul de masterat online al programului de sănătate publică al Universității din Liverpool este acreditat de APHEA, Agenția pentru Acreditare în Educație în Sănătatea Publică. *

* Multe țări au propriile organisme de acreditare, iar recunoașterea gradelor diferă de la o țară la alta. Dacă locuiți în afara Regatului Unit, vă rugăm să consultați cerințele țării dvs. de rezidență pentru a confirma recunoașterea programului dvs.

PMI înregistrat de furnizor de educație

Universitatea a fost revizuită și aprobată ca furnizor de formare în managementul de proiect de către Institutul de Management al Proiectului (PMI).

Acreditarea programului de psihologie

Programul de Master în Psihologie al Universității din Liverpool este acreditat de British Psychological Society (BPS). *

* Multe țări au propriile organisme de acreditare, iar recunoașterea gradelor diferă de la o țară la alta. Dacă locuiți în afara Regatului Unit, vă rugăm să consultați cerințele țării dvs. de rezidență pentru a confirma recunoașterea programului dvs. Master în Psihologie nu este un program de licențiere și nu pregătește un individ pentru a deveni o psihologie licențiat sau de consiliere profesională, fără educație suplimentară. Consultați harta carierei pentru mai multe detalii.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Law LLM » Vedea Online MBA » Vedea Online MSc » Vedea Online Masterat » Vedea Health MSc » Vedea Health Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

LLM

LLM în Dreptul Afacerilor Internaționale

Online Cu normă întreagă Cu jumătate de normă Înscriere Deschisă Regatul Unit Liverpool UK Online + 1 mai mult

Urmăriți o carieră la nivel înalt într-o firmă de avocatură internațională, o companie multinațională sau o organizație guvernamentală cu acest program complet de masterat care oferă studenților competențele juridice și cunoștințele necesare în afacerile globale de astăzi [+]

Scopul pentru obiectivele de carieră într-o firmă de avocatură internațională, companie multinațională sau organizație guvernamentală cu acest program complet de masterat online, care echipează studenții cu abilitățile juridice și cunoștințele necesare în mediul de afaceri global de astăzi. * Proiectat atât pentru avocații practicieni, acest program oferă o bază solidă în dreptul internațional al afacerilor și posibilitatea de a-ți urmări interesul în domenii juridice specifice. Modulele includ conflictul de legi în afaceri și comerț, legea Organizației Mondiale a Comerțului și guvernanța corporativă.

În întreaga lume, cu excepția Regatului Unit:... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Liverpool, England, GB
Adresa locaţie
UK Online, GB