Avans University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Pentru a vedea programele de licență de la Universitatea din Avans, vă rugăm să vizitați aici

Școala de Arte și Design | Sf. Joost este o parte din Universitatea de Stiinte Avans Aplicata si are mai mult de 200 de ani de experiență în domeniul educației de artă.

istorie Academia a fost stabilită pentru prima dată în 1812 ca Académie Impériale et Royale de peinture, Sculptura și arhitectura în 's-Hertogenbosch. În anul 2004 a fuzionat cu De Vrije School van Beeldende Kunst, fondat în 1945, în Breda, stabilirea AKV | St.Joost în forma sa actuală. De la cele două campusuri în Breda și s-Hertogenbosch, Academia oferă producătorilor culturali ambițioși oportunitatea de a pune bazele unui termen lung, carieră durabilă în domeniul artelor.

FILOSOFIE Programele de master la AKV | St.Joost sunt concepute pentru a reflecta realitățile profesionale în care vor apărea. Curriculum-ul nostru este fluid, interdisciplinar și auto-condus. de cercetare și studio independent ghid de practica studentului și în mod activ forma programului, rezultând într-un amestec bogat de strategii si a rezultatelor in fiecare an. Închide mentoratul de o facultate de profesionisti de renume sprijină studenții în dezvoltarea unei abordări bazate pe proces.

locație unică și de inspirație Situat în partea de sud a Olandei, în afara miezului urban dens al țării, Academia de două campusuri oferă spațiu generos de studio si o oportunitate de concentrare intensa. proximitatea academiei în Germania și Belgia creează un schimb local, plin de viață și o perspectivă mai largă asupra teoriei și practicii.

perspectivă internațională și rețea Elevii provin din întreaga lume, precum și toate cele mai importante centre europene de arta sunt in cateva ore ajung. excursii de studiu în Europa și în străinătate constituie o componentă integrantă a curriculum-ului. Există o agendă plină de viață de profesori invitați și vorbitori, iar Academia întreține parteneriate cu instituții-cheie din Olanda și în alte țări.

Contextul olandez Urmarind gradul de master dvs. în Țările de Jos înseamnă că va face parte dintr-o arte vibrante si scena de design, cu o istorie lungă și a stabilit. La AKV | St.Joost, angajament cu această comunitate este încurajată și facilitată. Elevii aplică în mod regulat practica lor într-un context profesional prin executarea de proiecte în instituții și spații de artist-run în afara academiei.

Avans University of Applied Sciences Universitatea este una dintre avans școlile cele mai bine clasate în Țările de Jos și menține o poziție de lider în cadrul învățământului olandez. Renumit pentru abordarea bazată pe proiecte de învățare, filozofia universității își are originea în mediul său social. Toate programele sunt pe deplin acreditat de către NVAO.

Admitere Programele de master sunt deschise pentru absolvenți ai unui program de licență în arte, iar în unele cazuri, solicitanții de la alte discipline. Este necesară vorbită și scrisă de competență în limba engleză.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Contactează
Adresa locaţie
Avans University of Applied Sciences - 's-Hertogenbosch
Onderwijsboulevard 215

's Hertogenbosch, North Brabant, 5223 DE NL
Adresa locaţie
Avans University of Applied Sciences - Breda
Hogeschoollaan 1

Breda, North Brabant, 4818 CB NL
Adresa locaţie
Avans University of Applied Sciences - Tilburg
Prof. Cobbenhagenlaan 13

Tilburg, North Brabant, 5037 DA NL