Webster Leiden Campus- Webster University USA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Webster University

Fondată la St. Louis, Missouri în 1915, Universitatea Webster este o universitate americană acreditată, nonprofit, cu peste 100 de locații din zece țări. În prezent există 22.000 de studenți care studiază la campusurile Webster din întreaga lume. Universitatea Webster se bucură de o reputație internațională pentru predare și excelență academică. Renumit pentru programele educaționale inovatoare și acreditate, Webster răspunde nevoilor studenților, afacerilor și adulților care lucrează în întreaga lume.

Campusul Webster Leiden este unul dintre cele patru campusuri internaționale din Europa. Este singurul institut al învățământului superior din Olanda care oferă diplome acreditate americane (atât în ​​învățământul BA / BS și MA / MBA). Deoarece Webster a început să ofere diplome americane în Olanda în 1983, au absolvit peste 1600 de studenți. Absolvenții săi lucrează pentru multe dintre cele mai prestigioase și mai interesante companii și organizații din lume.

Campus Webster Leiden


• Webster a început activitatea în 1983 într-o clădire fermecătoare din centrul istoric al orașului Leiden.


• Webster este singurul institut acreditat de învățământ superior din Olanda, care oferă diplome acreditate americane (atât studii BA / BS și MA / MBA).


.


• Centrul de studii universitare la Amsterdam WTC.


• În prezent, acasă la 400 de elevi care reprezintă 50 de naționalități plus o rețea de absolvenți de aproape 2.000 de studenți.


• Webster este o universitate non-profit (Stichting) dedicată excelenței

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate » Vedea MBA-uri »

Videoclipuri

Open Day at Webster University the Netherlands

Webster University Leiden Graduation 2016- Commencement Ceremony

Contactează
Adresa locaţie
Webster Leiden Campus
Boommarkt 1

Leiden, South Holland, 2311 EA NL