Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Bine ați venit la Silesian University Of Technology din Silesian University Of Technology (SUT), un loc care fără îndoială educă oameni de succes. Aproape 10% din managerii de top din Polonia au absolvit SUT. Absolvenții săi primesc cele mai mari salarii din regiune și al patrulea cel mai înalt în Polonia. Recent, am ocupat locul al patrulea dintre școlile de învățământ superior ale căror absolvenți sunt cei mai căutați de angajatori.

Alăturați-vă și luați ocazia unică de a studia ingineria la instituirea unei reputații academice la nivel mondial și a unei cooperări intense cu principalii parteneri industriali.

Universitatea oferă studii de gradul I (BSc, BA), gradul II (MSc, MA), cursuri de gradul III (doctorat) și cursuri postuniversitare. În prezent, SUT educă peste 20.000 de studenți la toate cele trei niveluri de studiu. Toate clasele se desfășoară în laboratoare moderne și în săli de curs, predate de personalul universitar cu înaltă calificare, format din 1600 de profesori universitari. Silesian University Of Technology este formată din unsprezece facultăți din Gliwice, unde este înființată Universitatea, precum și două facultăți din Katowice și două din Zabrze.108027_108017_sut_1.jpg

facultăţi

 • Facultatea de Arhitectură
 • Facultatea de Automatică, Electronică și Informatică
 • Facultatea de Construcții
 • Facultatea de Chimie
 • Facultatea de Inginerie Electrica
 • Facultatea de Minerit și Geologie
 • Facultatea de Inginerie Biomedicală
 • Facultatea de Ingineria Materialelor și Metalurgie
 • Facultatea de Energie și Ingineria Mediului
 • Facultatea de Matematică Aplicată
 • Facultatea de Inginerie Mecanică
 • Facultatea de Organizare și Management
 • Facultatea de Transport
 • Institutul de Fizică - Centrul de Știință și Educație al Silesian University Of Technology din Silesian University Of Technology
 • Colegiul Universitar de Științe Sociale și Limbi Străine108028_108019_SUT_main_photo.jpg

Misiune și valori

Ca o universitate tehnică europeană de prestigiu, Silesian University Of Technology din Silesian University Of Technology găzduiește activități inovatoare de cercetare și dezvoltare și educă personalul extrem de profesionist pentru societatea și economia bazată pe cunoaștere. De asemenea, stimulează în mod activ creșterea regiunii și a comunităților locale. Datorită îmbunătățirii continue a proceselor și organizării, universitatea este un loc prietenos și deschis pentru comunitatea academică, în termeni de muncă și dezvoltare.

Silesian University Of Technology este o instituție de învățământ superior care respectă valorile universale și tradițiile academice. Este o instituție europeană modernă și recunoscută, una dintre cele mai importante universități tehnice poloneze, educând elita societății și sprijinind dezvoltarea dinamică a economiei, cu respectarea valorilor etice și a celei mai înalte calități a activităților de cercetare și de predare. Poziția înaltă și prestigiul universității sunt construite prin auto-îmbunătățire, parteneriat și cooperare între angajați, studenți, doctoranzi. studenților și mediului social și economic. Aceste condiții favorizează creativitatea, inovația și transferul de tehnologii.

Datorită faptului că Silesian University Of Technology din Silesian University Of Technology participă la dezvoltarea științei, tehnologiei și culturii, ea insuflă valorile patriotismului, responsabilității civice, cetățeniei active, respectului reciproc, toleranței, integrității și corectitudinii în comunitatea sa. De asemenea, promovează respectarea bunelor practici în domeniul științei. Universitatea respectă diversitatea domeniilor de studiu și diferențele în convingeri, în conformitate cu principiul libertății academice.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Address
Akademicka,2A
44-100 Gliwice, Silesian Voivodeship, Polonia