University of New York in Prague (UNYP)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre UNYP

Din 1998, UNYP a fost oferind cele mai bune din limba engleză de învățământ superior din Europa Centrală, cu accent pe Business Administration, Communications, Finante, IT Management, Marketing, Relații Economice Internaționale, English Language și literatură, și psihologie. UNYP este cea mai mare și lider instituției de învățământ superior în limba engleză în Republica Cehă.

Programe de licență, master, MBA, doctorat și în Praga

UNYP oferă programe de doctorat acreditate de licență, master, MBA, și în limba engleză, ca instituție de învățământ superior recunoscută oficial în Republica Cehă, și în parteneriat cu universități internaționale de prestigiu din Statele Unite si Europa.

Studenții noștri

  • În prezent, avem peste 800 de elevi din peste 60 de țări diferite
  • Avem peste 1.700 de absolventi din întreaga lume

Instructorii nostri

  • UNYP are facultatea cele mai diverse și internaționale în Republica Cehă
  • Există 125 de instructori de la peste 25 de țări diferite
  • Majoritatea instructorilor noștri sunt vorbitori nativi de limba engleză
  • 79% din instructorii au un doctorat sau echivalent, sau un grad profesional terminal de

Locația noastră

  • Ne sunt situate în districtul central istoric al orașului Praga, Republica Cehă
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Law LLM » Vedea An Fundațional » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

LLM

Master în drept (LL.M.)

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Republica Cehă Prague

Universitatea din New York în Praga oferă un program acreditat de Master of Law (LL.M.) în colaborare cu Universitatea din Bolton. Pe măsură ce globalizarea afacerilor și a afacerilor crește, este de așteptat de la consultanții juridici că vor avea cunoștințe care depășesc jurisdicția națională și vor înțelege problemele dreptului european și internațional. Programul se concentrează asupra cadrului juridic care guvernează comunitatea europeană și internațională, precum și asupra diferitelor aspecte juridice privind comerțul internațional și piața mondială. [+]

Utilizați-vă educația juridică în întreaga lume cu LL.M.

Universitatea din New York în Praga oferă un program acreditat de Master of Law (LL.M.) în colaborare cu Universitatea din Bolton. Pe măsură ce globalizarea afacerilor și a afacerilor crește, este de așteptat de la consultanții juridici că vor avea cunoștințe care depășesc jurisdicția națională și vor înțelege problemele dreptului european și internațional. Programul se concentrează asupra cadrului juridic care guvernează comunitatea europeană și internațională, precum și asupra diferitelor aspecte juridice privind comerțul internațional și piața mondială. Angajatorii au acum un interes deosebit pentru absolvenții care pot demonstra cunoștințe excelente și înțelegere profundă a aspectelor juridice ale dreptului internațional corporativ, comercial și corporativ.... [-]


Videoclipuri

UNYP Introduction

UNYP Academic Year

UNYP Graduation Ceremony 2016

Contactează

Londýnská 41

Adresă, linia 1 University of New York in Prague Londýnská 41
120 00 Prague, Prague, Republica Cehă
website https://www.unyp.cz/
Telefon +420 224 221 261