Vladivostok State University of Economics and Service

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce VSUES?

Locație și facilități

VSUES, fondat în 1967, este situat în centrul orașului Vladivostok, orașul cu monumente unice și arhitectură, care combină tradiții stil rusești și orientale. VSUES are o infrastructura foarte dezvoltate, și este format din 5 cladiri de invatamant, centru sportiv, 3 dormitoare, centrul comercial "Golubinaya Pad '", si centru-reparatii auto. Este foarte confortabil pentru studenți, profesori și invitați care toate cafenele, magazine, frizer, bancare, și clinica sunt concentrate într-un singur loc. VSUES campus este înconjurat de o mare varietate de copaci și plante care formează o cale ecologică. Acesta este la doar minute de la strada principală a orașului - Svetlanskaya. VSUES are dislocare foarte convenabil în ceea ce privește transportul urban și infrastructură.

Cadre didactice de înaltă calificare și cu experiență

Există mai mult de 2 000 de profesori și angajați din VSUES, mulți dintre ei au Doctor în Științe de grade, unele dintre ele sunt profesori. În gama de granturi și proiecte VSUES membri ai facultăților au posibilitatea de a studia în străinătate, în cazul în care acestea pot stăpâni programe educaționale și tehnici moderne de predare, precum și abilitățile lor în avans și de a stabili noi relații de parteneriat. VSUES facultate ia de multe ori parte la diferite conferințe și workshop-uri internaționale și profesorii sunt invitați pentru a oferi cursuri în străinătate.

O gamă largă de specializări pentru studenți și relații internaționale potențiali În zilele noastre VSUES include 6 institute, 3 colegii, Centrul de Limbi Străine, etc VSUES ofera diverse programe educaționale pentru studenții străini. Cursuri de limba rusă sunt disponibile. Acesta include o gamă largă de programe de pe rus pentru diferite categorii de elevi. VSUES colaborează cu mai mult de 40 de universități și colegii din Statele Unite ale Americii, China, Republica Coreea, Japonia, Italia, Spania și Noua Zeelandă. Universitatea dispune de programe de schimb cu colegii și universități din China, Republica Coreea și Japonia.

Mândria noastră

VSUES câștigat premiul de calitate al Federației guvernului rus în 2009.VSUES a fost acordat Crystal Palm la La Sorbonne ca unul dintre cele mai bune scoli de afaceri din lume în 2008. VSUES a castigat All-Rusia concurență pe calității educației și a devenit unul dintre câștigătorii managerilor de liceu de formare program internațional în 2007.VSUES a devenit, de asemenea, cea mai bună universitate-participant de Programul de Burse Fundația Vladimir Potanin Caritate în Federal District.There Far Eastern este " Vseved "portal de Internet, punând ratingul instituțiilor de învățământ superior din Rusia. Potrivit portalului "Vseved", VSUES este cea mai bună universitate din Vladivostok din 2005. Mai mult decât atât, VSUES este singura universitate care a primit evaluarea de patru stele, care-l unul dintre cele mai bune universitati din Rusia făcut.

Locații

Vladivostok

Address
Vladivostok State University Economics and Service 41 Gogolya str.
690014 Vladivostok, Kors Primorsky, Rusia