Read the Official Description

Comunitatea CEU - UCH

O comunitate universitară în slujba societății

Misiunea noastră

Suntem o universitate catolică, un pionier în dezvoltarea de proiecte educaționale inovatoare. Suntem orientați să ajutăm persoanele care învață cu noi să înțeleagă disciplina pe care o studiază și să-și dezvolte activitatea profesională cu integritate și responsabilitate. Referința noastră este valorile umanismului creștin care constituie criteriul nostru de gândire și acțiune pentru îmbunătățirea societății.

Ne-am angajat într-o societate globalizată, la care vrem să contribuim:

  • Oameni cu pregătire completă, pregătiți să dezvolte o viață publică și să contribuie la îmbunătățirea mediului lor.
  • Cercetarea și transferul de cunoștințe și inovarea.
  • Ideea antreprenorială aplicabilă proiectelor de afaceri și sociale.

Viziunea noastră

Dorim să ne consolidăm ca o universitate globală , inovatoare în spiritul său și antreprenoriale în acțiunea sa, care transmite aceste atitudini comunității universitare astfel încât să le transfere societății. O universitate sa axat pe formarea de oameni valoroși în toate sensurile - intelectual, profesional și uman - și o face mai bine și mai bine.

O universitate hotărâtă să genereze , prin ea însăși și prin absolvenții săi, un impact asupra societății, care contribuie la îmbunătățirea acesteia și să devină o referință internațională în domeniul învățământului superior.

Angajament și responsabilitate

Ne gândim la consecințele acțiunilor noastre și respectăm regulile care ne guvernează și angajamentele pe care le facem.

Universitatea Avocatul CEU-UCH

Cifra asigură respectarea drepturilor și libertăților profesorilor, studenților și administratorilor și personalului de servicii, având în vedere acțiunile diferitelor organisme și servicii universitare.

Acțiunile lor vizează întotdeauna îmbunătățirea calității universităților în toate domeniile și nu sunt supuse nici unui mandat imperativ, în conformitate cu principiile independenței și autonomiei.

Demnitate și integritate

Recunoaștem valoarea inerentă a fiecărei ființe umane ca ființă rațională și liberă.

Suntem dedicați egalității dintre bărbați și femei. Suntem ca o organizație și ca transmițători de cunoștințe și valori.

Unitatea pentru egalitate

Evoluția societăților spre o realitate mai echitabilă, este necesar să treacă prin încorporarea în condiții de egalitate a tuturor bărbaților și femeilor care îi aparțin. Universitățile, ca centre de transmisie a cunoștințelor, trebuie, de asemenea, să adopte acest angajament, folosind mecanismele de care dispun, cum ar fi unitățile de egalitate, și astfel să atingă obiectivele care le-au fost încredințate.

  • Acesta informează și sfătuiește organele de conducere ale universității cu privire la politicile de egalitate.
  • Pregătește, pune în aplicare și evaluează planurile de egalitate în cadrul universității, care va stabili obiectivele și strategiile care trebuie atinse în ceea ce privește promovarea egalității de tratament și a oportunităților la universitate.
  • Acesta informează despre reglementările Universității și despre procedurile cu impact asupra egalității de gen și a oportunităților.
  • Susține realizarea de studii în vederea promovării egalității.
  • Promovează cunoștințele de către personalul Universității și de către studenții principiului egalității.
  • Disemină activitățile desfășurate pe probleme de egalitate.

Respect și empatie: acordăm o atenție specială relației cu cealaltă, recunoscând demnitatea fiecărei persoane și a muncii sale. Suntem sensibili la circumstanțele și nevoile altora și ne pasă de fiecare persoană care solicită ajutor sau îndrumare.

Solidaritatea: presupunem că binele comun este mai mult decât suma anumitor active și știm că efortul colectiv ne permite să realizăm realizări care nu pot fi realizate individual.

Profesionalism: Ne străduim să respectăm așteptările oamenilor cu care ne raportăm și să încercăm să dezvoltăm cu rigurozitate activitatea profesională pe care fiecare a încredințat-o.

Inovație: Simțim o universitate inovatoare în multe feluri. Noi propunem noi idei și inițiative care să se adapteze schimbărilor și noilor cadre sociale și profesionale.

Integrarea: Noi credem în valoarea diferenței și presupunem că facem parte din același întreg, comunitatea CEU. Noi adăugăm diferențele noastre, deoarece le considerăm valoroase, ne îmbogățim în mod cultural și personal.

procesul de admitere

Programs taught in:
Spaniolă

Această școală oferă și:

LLB

Universidad CEU - Cardenal Herrera

Abilitățile generale: să ia o viziune de ansamblu asupra ființelor umane în dimensiunea sa imanent și transcendent. Realizarea acestui concurs presupune o atitudine de a ... [+]

TITLU OFICIAL: Licențiat în drept

DURATA / ECTS: 4 ani / 240 ECTS

SCAUNE / CAMPUS: 60 / Moncada - Alfara; 25 / Elche

PLACE AT: Spaniolă

REZULTATELE ÎNVĂȚĂRII

competențe generale

Ia - o viziune de ansamblu asupra ființelor umane în dimensiunea sa imanent și transcendent. Realizarea acestui concurs presupune o atitudine de a căuta adevărul din diferite ordine de cunoștințe despre natura umană și demnitatea personală comună tuturor bărbaților și femeilor, acordând o atenție deosebită implicațiilor etice și morale, prin recurgerea la cunoașterea diferitelor concepții ale persoanei care-a lungul istoriei și a consecințelor sociale, politice și juridice ale acestor concepții. Având un sunet și puternic cu privire la criteriile de cultură actuale a societății și. Realizarea acestei competiții implică criterii care permit să înțeleagă și să aprecieze societatea și cultura actuală prin studierea istoriei sale, pentru a permite absolvent de a face judecăți critice cu privire la diferite aspecte ale realității sociale și de a oferi sugestii pentru rădăcini de îmbunătățire de cumpărare toate din perspectiva principiilor constituționale și doctrina socială a Bisericii. Fiind capabil să -și exprime ei înșiși în mod corespunzător în limba spaniolă. Realizarea acestei competențe presupune învățarea despre resursele oratoriei și scrierea spaniolă. Fiind capabil să opereze cu ușurință și eficiență în cel puțin o limbă străină. Realizarea acestei competențe presupune a fi în măsură să dezvolte abilitățile necesare pentru a lucra in mod eficient si in mod eficient, atât în ​​scris și oral, în limba engleză și tendențios, într-o altă limbă străină. Fiind capabil... [-]
Spania Valencia
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

24 horas en la Universidad CEU Cardenal Herrera

Universidad CEU Cardenal Herrera. Campus Alfara del Patriarca
Address
46115 Valencia, Valencian Community, Spania
Website
Număr de telefon
+34 961 36 90 00