Citește Descrierea Oficială

Universidad Pontificia Comillas ICAI-ICADE acceptă și susține definiția unei Universități prezentată în "Magna Charta Universitatum", semnat la Bologna în 1988: "... o comunitate academică, care, într-un mod riguros și critic, contribuie la protejarea și dezvoltarea demnității umane și a patrimoniului cultural prin cercetare, predare și oferind o gamă diversă de servicii comunităților locale, naționale și internaționale“.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

LLB

Universidad Pontificia Comillas

Pentru interiorul Bisericii ca instituție, să cunoască sintaxa internă comenzi dreptatea ca activitatea tuturor membrilor Bisericii: laici, religioase, preoți, episcopi, ... [+]

Studii în drept canonic

Pentru interiorul Bisericii ca instituție, să cunoască sintaxa internă comenzi dreptatea ca activitatea tuturor membrilor Bisericii: laici, religioase, preoți, episcopi, Pontiful Roman.

Pentru a face o sinteză între filosofie, teologie și drept și de a lucra cu o abordare pastorală, în favoarea celor care au nevoie de consiliere de specialitate, consultanță tehnică, apărare eficientă a drepturilor lor, o companie sigură în conflicte conjugale sau în caz contrar.

Pentru a învăța să fie, în cadrul Bisericii și lumii, apărătorul celor care nu pot sau nu știu să se apere și să contribuie la triumful dreptății.

admitere ... [-]
Spania Madrid
Septembrie 2019
Spaniolă
La zi
5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză