University of Deusto

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Deusto este o instituție care deține peste 130 de ani de experiență. În zilele noastre, găzduiește mai mult de 12.000 de studenți în diferitele sale domenii și este premiată cu prima universitate în domeniul educației în Spania în 2017.

Oferă următoarele domenii de studiu:

 • Etică
 • Studii de petrecere a timpului liber
 • Inginerie
 • Studii internaționale și interculturale
 • Școala de Afaceri
 • Psihologie
 • Lege
 • antreprenoriat
 • Educaţie
 • Teologie

Cele două campusuri de la University of Deusto sunt situate în Bilbao și San Sebastian. Țara Bascilor este renumită pentru istoria sa, tradiția industrială, spiritul antreprenorial, cultura unică, gastronomia și mediul natural, printre altele.

Bilbao a fost recent premiat cu premiul Lee Kuan Yew World City, care este considerat Premiul Nobel pentru orașe, pentru procesul său de transformare, considerat ca un punct de referință arhitectural la nivel mondial.

San Sebastian a fost Orașul cultural european 2016 și a acordat cea mai bună plajă europeană, ocupând locul șase în lume.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Spaniolă

Vedea Law Diplome » Vedea Law LLM » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Programul Avansat în Studii Juridice Internaționale

Campus Cu normă întreagă 10 săptămâni September 2019 Spania Bilbao

Studii Internaționale de la Facultatea de Drept de la Deusto au un istoric lung, atât în ​​domeniul predării și în domeniul cercetării (Mundus PLus Erasmus, proiecte europene O2020). [+]

Studii Internaționale de la Facultatea de Drept de la Deusto au un istoric lung, atât în ​​domeniul predării și în domeniul cercetării (Mundus PLus Erasmus, proiecte europene O2020).

Ce este un program avansat?

Acesta este un program avansat de specializare, care permite selectivă aprofundarea problemelor intensive și complexe și actuale ale realității juridice internaționale.

profilul participantului

Acesta este un program de specializare avansat pentru studenți în domeniul dreptului:

Elevii cu licență sau masterat în Drept

De asemenea, acestea sunt autorizate de către Direcția de persoane cu titlul de licenta sau acceptate în Relații Internaționale, Științe Politice, Sociologie și Administrarea Afacerilor.... [-]


LLM

Master of Laws (LLM) în Studii Juridice Internaționale

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Spania Bilbao

Un Master of Laws este o diplomă postuniversitară, care permite o aprofundare în domeniul dreptului, poate oferi un generalist sau de formare juridică de specialitate. [+]

Ce este un Maestru de legi?

Un Master of Laws este o diplomă postuniversitară, care permite o aprofundare în domeniul dreptului, poate oferi un generalist sau de formare juridică de specialitate.

În cazul Master of Laws (master) în Studii Juridice Internaționale de la Universitatea din Deusto este un master de specializare în drept și probleme internaționale. Elevul poate ghida de învățare în funcție de interesul lor prin alegerea în mod liber între cursurile oferite anual, sau să urmeze una din cele două orientări oferite de program:

Legea transnaționalăDrept internațional publicCerințe de acces și de admitereSă fie în posesia unei diplome universitare în domeniul dreptului, obținute într-o universitate străină. Absolvenții și absolvenți în universitățile spaniole au acces la Programul Internațional Program Avansat în Studii Juridice Internaționale (30 ECTS).Se poate evalua admiterea absolvenților de la Relații Internaționale, Științe Politice, Sociologie și Administrarea Afacerilor.program... [-]

Contactează

Adresă, linia 1 Avenida de las Universidades,
2448007 Bilbao, Basque Country, Spania