Abraham Lincoln University

Online Law School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Abraham Lincoln University este o instituție online, care ofera acreditate la nivel național programe de Juris Doctor, Associate, diplome de licență, master și diploma / certificat.

piste de gradul online ALU sunt practice și accesibile, folosind tehnologii avansate, ușor de învățat, interactiv. Câștigați gradul dumneavoastră complet online în drept, justiție penală, afaceri, IT, studii paralegal, și multe altele.

Câștigați dvs. Legea grad online

ALU este una dintre școlile de top legile statului California, care oferă un grad Juris Doctor pe deplin on-line - suntem un pionier mândru în învățământul la distanță legală. ALU este înregistrată cu Comitetul Baroului Examinatorii al Baroului de Stat din California, în categoria școală de învățământ la distanță neacreditată.

ALU University Online: Care, Connect, Creare Misiunea ALU este aceea de a oferi oportunități de învățare pe tot parcursul vieții pentru studenții care pot fi deservite de către instituțiile de învățământ tradiționale.

Scopul fiecărei facultăți și un membru al personalului ALU este de a furniza instrucțiuni de îmbinare, și sprijinul studenților autentic, personalizate. Instructori îngrijire despre circumstanțele unice ale studenților. ALU Connects cu elevii oferind un sentiment de apartenență și de a sărbători succesul elevilor și contribuția la comunitățile pe care le deservesc. Suntem mandri de ratele noastre de retenție și relațiile noastre absolventi.

Abraham Lincoln University inspiră și încurajează studenții noștri să cucerească provocări și pentru a ajunge la potentialul lor maxim prin atingerea obiectivelor lor într-o comunitate academică a învățării pe tot parcursul vieții. Procedând astfel, vom îmbunătăți și de a contribui la comunitățile noastre și crea viitorul ne căutăm.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Law Diplome » Vedea Law Juris Doctor » Vedea Online DBA » Vedea Online BBAs » Vedea Online BAs » Vedea Online MBA » Vedea Online Certificate » Vedea Online Diplomas » Vedea Online BScs » Vedea Online MSc » Vedea Asociat în Științe » Vedea Asociat în Arte » Vedea BSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Diploma

Diplomă on-line în programul de studii paralegal

Online Cu jumătate de normă 2 semestre September 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles

Diploma în programul de Studii Notari oferă fundamentul în domeniul dreptului necesar pentru a obține o poziție de entry-level ca asistent juridic sau paralegal într-un cadru legate de lege. On-line nostru la data de clase pe-campus oferă un mediu de învățare accelerată în domeniul studiilor paralegal. Elevii Notari sunt dat un cont de student cu Westlaw și să devină eficientă în efectuarea on-line legal ... [+]

Diploma online în Studii Notari Programul

Diploma în programul de Studii Notari oferă fundamentul în domeniul dreptului necesar pentru a obține o poziție de entry-level ca asistent juridic sau paralegal într-un cadru legate de lege. On-line nostru la data de clase pe-campus oferă un mediu de învățare accelerată în domeniul studiilor paralegal. Elevii Notari sunt dat un cont de student cu Westlaw și să devină eficientă în efectuarea de cercetare on-line legal. Câștiga gradul dvs. paralegal online și avansa in cariera. Contactați un reprezentant de admitere ALU astăzi pentru a afla cum un grad online, în studii paralegal va poate oferi o nouă cale interesanta cariera pentru viitorul tau.... [-]


Juris Doctor

Doctor juris (drept)

Online Campus Cu jumătate de normă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles + 1 mai mult

Doctor Programul Juris necesită 140 de unități trimestru și se încheie peste aproximativ patru ani. La trecerea primul an Legea elevilor de examinare (FYLSX, de asemenea, cunoscut sub numele de "Baby Bar"), General Bar examinare (GBX, de asemenea, cunoscut sub numele de California Bar examen), evaluarea caracterului moral, multistate examinare responsabilitate profesională (MPRE) , și nu sunt în întârziere cu ... [+]

Juris Doctor

Doctor Programul Juris necesită 140 de unități trimestru și se încheie peste aproximativ patru ani. La trecerea primul an Legea elevilor de examinare (FYLSX, de asemenea, cunoscut sub numele de "Baby Bar"), General Bar examinare (GBX, de asemenea, cunoscut sub numele de California Bar examen), evaluarea caracterului moral, multistate examinare responsabilitate profesională (MPRE) , și nu sunt în întârziere cu obligațiile de sprijin familial, absolvenții ALU sunt eligibile pentru a deveni membri cu drepturi depline ai Baroului statului California și sunt eligibile pentru a practica in California.

Universitatea oferă adulților de lucru cu o educație juridică online, concentrat și practice. O diferență semnificativă în modelul educațional ALU ca instituție de învățământ la distanță on-line este în cele trei opțiuni de clasă oferite pentru a îmbunătăți experiența de învățare al elevului. Elevii pot:... [-]


Videoclipuri