Abraham Lincoln University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Abraham Lincoln University este o instituție online, care ofera acreditate la nivel național programe de Juris Doctor, Associate, diplome de licență, master și diploma / certificat.

piste de gradul online ALU sunt practice și accesibile, folosind tehnologii avansate, ușor de învățat, interactiv. Câștigați gradul dumneavoastră complet online în drept, justiție penală, afaceri, IT, studii paralegal, și multe altele.

Câștigați dvs. Legea grad online

ALU este una dintre școlile de top legile statului California, care oferă un grad Juris Doctor pe deplin on-line - suntem un pionier mândru în învățământul la distanță legală. ALU este înregistrată cu Comitetul Baroului Examinatorii al Baroului de Stat din California, în categoria școală de învățământ la distanță neacreditată.

ALU University Online: Care, Connect, Creare Misiunea ALU este aceea de a oferi oportunități de învățare pe tot parcursul vieții pentru studenții care pot fi deservite de către instituțiile de învățământ tradiționale.

Scopul fiecărei facultăți și un membru al personalului ALU este de a furniza instrucțiuni de îmbinare, și sprijinul studenților autentic, personalizate. Instructori îngrijire despre circumstanțele unice ale studenților. ALU Connects cu elevii oferind un sentiment de apartenență și de a sărbători succesul elevilor și contribuția la comunitățile pe care le deservesc. Suntem mandri de ratele noastre de retenție și relațiile noastre absolventi.

Abraham Lincoln University inspiră și încurajează studenții noștri să cucerească provocări și pentru a ajunge la potentialul lor maxim prin atingerea obiectivelor lor într-o comunitate academică a învățării pe tot parcursul vieții. Procedând astfel, vom îmbunătăți și de a contribui la comunitățile noastre și crea viitorul ne căutăm.

Locații

Los Angeles

Abraham Lincoln University

Address
Abraham Lincoln University,
3530 Wilshire Blvd, Ste 1430

CA 90010 Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 213-252-5100

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră