American University Washington College of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Oportunitate. Comunitate. Inovaţie.

Proiectat pentru absolvenții de drept internațional și intern, LL.M. programele oferă curriculum flexibil, care include o gamă bogată de cursuri și seminarii de drept specializate și oportunități de învățare experimentală. În calitate de student, veți fi susținut de o comunitate de școli de drept care are o colaborare unică, inclusiv cu cadre didactice pasionate de educație și cu o rețea globală de LL.M. Alumni. LL.M. programele de la AUWCL includ o gamă bogată de cursuri, oportunități de învățare experimentale și evenimente speciale care oferă oportunități valoroase studenților de a interacționa cu avocații, factorii de decizie politică, liderii de afaceri și diplomații. Vă invităm să descoperiți ce poate obține un grad de la AUWCL pentru dvs.

Studenții internaționali din rezidența LL.M. Programele de la AUWCL se pot califica pentru examenul Bar NY. Cei mai mulți dintre acești studenți iau instituții juridice americane, Cercetare și scriere juridică, Etică juridică și două cursuri de bază ale sistemului american.

Cum să aplicați

LL.M. Cerinte de eligibilitate

Pentru a fi eligibil pentru un LL.M., solicitanții trebuie:

· Țineți un doctor Juris (JD) de la o școală de drept americană acreditată de Asociația Baroului American (ABA) sau de la o primă diplomă de drept dintr-o școală de drept străin cu standarde echivalente.

· Trimiteți un formular completat împreună cu documentele justificative înainte de data limită de depunere a cererii

· Solicitanții internaționali trebuie să îndeplinească cerințele de competență în limba engleză

· Solicitanții la LL.M. în drepturile omului internaționale

LL.M. Oportunități de burse

  • Nevoile și bursele de merit: Toate cele cinci LL.M. programele oferă burse. Aceste subvenții de școlarizare parțială sunt disponibile pentru un număr limitat de LL.M. elevi. Cererile de burse trebuie trimise la LL.M. cerere. Bursele sunt acordate pe baza meritelor academice și nevoilor financiare. Pentru mai multe informații despre burse, vă rugăm să consultați site-ul nostru de burse.

  • Fondul Alumni ILSP: The LL.M. în Studii Juridice Internaționale oferă șase burse full-tuition. Bursele pentru absolvenții de la Alumni sunt acordate studenților nou admiși care manifestă o dedicație academică riguroasă pentru avansarea problemelor din dreptul internațional. Cererile de burse trebuie depuse cu o aplicație LLM completă. Aplicațiile incomplete nu vor fi luate în considerare. Termenul limită este 1 martie pentru premiul pentru toamnă și 1 octombrie pentru premiul de primăvară. Vizitați pagina Bursa de fonduri alumni pentru a afla reguli detaliate și informații despre aplicații cu privire la modul de aplicare.

  • LL.M. Fellowships in Law

  • Programul de bursă de vară: Solicitanții care au participat la un program de vară la școala noastră de drept pot fi eligibili pentru burse specifice.

Termenele limită

Datorită vizelor, LL.M. Programele au un termen limită pentru depunerea cererilor pentru toți solicitanții internaționali care trebuie să solicite o viză.

Perioadele de admitere în cădere

· Studenți internaționali 1 mai

· Cetatean american / studenti rezidenti permanenti 1 iulie *

Termene limită pentru primirea de primăvară

· Studenți internaționali 1 octombrie

· Cetățeni americani / studenți rezidenți permanenți 1 noiembrie *

· Hybrid LL.M. 1 decembrie

* În anumite circumstanțe, programul poate extinde termenul limită de aplicare pentru cetățenii americani și rezidenții permanenți. Vă rugăm să contactați direct Biroul de admitere absolvent pentru a vedea dacă vă calificați pentru această excepție. Din cauza timpului de procesare a vizelor, orice solicitant care solicită viză trebuie să respecte termenele limită.

· Copiile oficiale ale înregistrărilor academice

Solicitanții trebuie să trimită copii oficiale sau copii notariale în format integral ale tuturor școlilor de drept, absolvent și universitar la care au participat, inclusiv o evidență a tuturor cursurilor, examenelor și notelor.

"Oficial" înseamnă o copie a documentului original certificat de un funcționar al școlii dvs. sau de un notar public. Copiile prin fax și fotocopiile înregistrărilor academice nu vor fi acceptate. Transcrierile trebuie să fie scrise în limba maternă a școlii. Dacă această limbă nu este limba engleză, documentele trebuie să fie însoțite de o traducere legalizată. Instituțiile trebuie să trimită documentele solicitate direct Oficiului Admiterilor Universitare.

Solicitanții internaționali care aplică online prin LSAC au opțiunea de a depune transcrieri prin Serviciul de Asamblare a Documentelor LSAC. Acest serviciu este inclus în taxa de înregistrare a LSAC pentru utilizarea serviciilor online. În plus, solicitanții internaționali care utilizează sistemul LSAC pot alege (nu este necesar) să se înregistreze pentru Serviciul de autentificare și evaluare internațională a LSAC pentru o taxă suplimentară. Prin utilizarea acestui sistem, LSAC va autentifica și va evalua înregistrările academice internaționale.

Deși nu este necesar, LL.M. Programele acceptă de asemenea transcrieri și copii certificate ale documentelor academice de la EducationUSA și WES. Solicitantul trebuie să contacteze WES direct pentru a aranja prezentarea. Găsiți mai multe informații despre EducationUSA și WES online.

· 2 scrisori de recomandare

Solicitanții trebuie să prezinte cel puțin două scrisori de recomandare din partea profesorilor de drept, angajatorilor sau altor persoane care cunosc calificările academice și profesionale ale solicitantului. Referințele personale nu vor fi acceptate. Solicitantul trebuie să familiarizeze referințele cu LL.M. Program și au fiecare referință în mod specific adresa de aptitudinea solicitantului pentru a efectua studii juridice absolvent. Solicitantul ar trebui, de asemenea, să explice că comitetul de admitere acordă scrisori o mare importanță. Scrisorile de recomandare pot fi trimise în plicuri sigilate și semnate împreună cu cererea sau trimise direct la Oficiul Admiterilor Universitare.

· Declarație personală

Solicitanții trebuie să trimită un eseu de 1-2 pagini cu o singură distanță, care să vizeze următoarele:

· De ce doriți să urmăriți un LL.M. la American University Washington College of Law .

· Cum credeți că LL.M. vă va ajuta să vă atingeți obiectivele profesionale și personale pe termen scurt și pe termen lung.

· Ce experiență și alte experiențe pe care le credeți că sunt deosebit de relevante pentru cererea dvs.

· $ 55.00 Taxa de înscriere

Fiecare cerere de admitere trebuie însoțită de o taxă de cerere de 55 USD, care poate fi plătită online prin intermediul formularului de cerere online. Taxa de înscriere nu este rambursabilă. Dacă este necesar, un cec sau un ordin de plată SUA plătibil "Washington College of Law" poate fi trimis la program prin poștă. Toate verificările trebuie efectuate pe o bancă care are o sucursală în Statele Unite. Tichetele călătorilor Thomas Cook și Barclay sunt, de asemenea, forme acceptabile de plată. Numerarul nu poate fi acceptat.

· Dovada oficială a competenței în limba engleză

Indiferent de cetățenie, solicitanții a căror limbă maternă nu este limba engleză trebuie să urmeze un examen TOEFL, IELTS, PTE sau Kansas și să respecte scorurile minime indicate mai jos.

Excepții la această politică vor fi acordate solicitanților care:

·A. Deținerea unui grad de drept de la o instituție în care limba engleză este limba de predare și limba oficială a țării în care se află universitatea este limba engleză (a se vedea lista completă a țărilor eligibile pentru excepție) sau

· B. Țineți o diplomă de licență, masterat sau doctorat de la o instituție acreditată de o agenție regională de acreditare din SUA (Vă rugăm să verificați site-ul pentru o listă completă de țări).

Scorurile de test în limba engleză nu pot depăși doi ani. Accesați site-urile de mai jos pentru a organiza o dată de probă sau pentru a solicita scoruri pentru a fi trimise la Universitatea Americană.

· Testul limbii engleze ca limbă străină (TOEFL) Codul instituției pentru American University Washington College of Law este 8188, iar codul departamentului este 03.

· Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS)

· Pearsons Test de limba engleză (PTE)

Limba engleza minimă

Pentru a fi luate în considerare pentru admitere, scorurile minime cerute sunt următoarele:

· TOEFL 84 ibt sau 563 pe suport de hârtie

· IELTS 6.5

· PTE Academic 56

· Kansas 70 sau mai mare în fiecare subsecțiune; 350 sau mai mult pe scorul total

Rețineți: Scorurile de mai sus sunt scorurile minime pentru considerații de admitere. Respectarea cerinței minime a punctajului nu garantează accesul la program. Dacă nu îndepliniți cerințele minime, vă rugăm să contactați Biroul de admitere universitară în ceea ce privește programele de limbă engleză disponibile prin intermediul Universității Americane.

Locații

Washington

Address
4300 Nebraska Ave NW
Washington DC 20016

Washington, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii