Case Western Reserve University School of Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Un model Facultatea de Drept: Dreptul nostru internațional, legislația din domeniul sănătății, precum și programe de drept de proprietate intelectuală sunt printre primele din țară. Revista National Jurist ne numit printre primele școli de 25 de avocatura care ofera cele mai bune oportunitati de drept de interes public. Revista, de asemenea, ne-a enumerat printre primul său "rola onoarea facultăților de drept", care oferă cea mai bună pregătire practică.

Incitanta Locul de amplasare: Ne sunt situate în inima orașului Circle Universitatea, un cartier cultural prosper în Cleveland, Ohio. "Revenire alimentat de artă și cultură" Cleveland are o selectat, dintre orașe din întreaga lume, ca un loc pentru a vizita în 2015 de către New York Times, Los Angeles Times, anii Fodor și turism și agrement.

Curriculum Broad: Oferim grade JD, LLM, și SJD. Elevii LLM ia cele mai multe dintre clasele lor cu JD și SJD studenți. Noi oferim patru grade LLM: Drept International Business, dreptul proprietății intelectuale, SUA si Global studii juridice, precum și dreptul penal internațional.

Istoric Mândru: Gradul în SUA și Global Studii Juridice, a fost oferit în toamna 1992, a fost printre primele grade LLM sunt oferite în Statele Unite ale Americii exclusiv pentru absolvenții școlilor de drept străin. Celelalte grade LLM au fost oferite de aproape 10 ani. Avem parteneriate cu facultățile de drept de conducere din străinătate - cum ar fi Universitatea Comillas Pontifical din Madrid, Universitatea Middlesex din Londra, Universitatea din Paris Dauphine, Chinei de Est Universitatea de Științe Politice și Drept în Shanghai, și Universitatea de sud-vest de Științe Politice și Drept din Chongqin - de la pe care mulți dintre studenții noștri LLM înscrie.

Prezența noastră în creștere: Am absolvit 1.000 de elevi LLM din zeci de țări de pe cinci continente. Absolvenții noștri practică și preda drept în firme de avocatura de top, corporații, și universități. În 2015-2016, Biroul de studii postuniversitare de juridice străine înscriși 73 de LLMs și 25 de studenți SJD.

Expert Facultatea: Facultății noastre de drept sunt clasate 25 in natiune in impact academice. Acestea sunt notate experti in domeniile lor, iar primul lor prioritate este succesul elevilor noștri. Avem un mediu prietenos primitor, care încurajează colaborarea între profesori, administratori, personal, studenti si absolventi. Când vă alăturați școala noastră de drept, ești parte din familia noastră juridice.

O instituție Conectat: Suntem parte a Case Western Reserve University, o instituție de cercetare extrem de clasat, cu peste 5.800 absolvent și profesionale studenți și mai mult de 5.000 de studenti. Universitatea este, de asemenea, acasa, la Weatherhead School of Management, Școala de caz de Inginerie, Facultatea de Medicină Dentară, Francis Payne Bolton School of Nursing, Scoala de Medicina, Scoala de studii postuniversitare, Jack, Iosif și Morton Mandel Scoala de Stiinte Sociale Aplicate, și Colegiul de Arte și Științe. Universitatea noastră inscrie peste 1.800 de studenți internaționali din țări din întreaga lume.

Locații

Cleveland

Case Western Reserve University School of Law

Address
Case Western Reserve University School of Law
Foreign Graduate Legal Studies
11075 East Blvd44106-7148 Cleveland, Ohio, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 216-368-2083

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră