Citește Descrierea Oficială

Un model Facultatea de Drept: Dreptul nostru internațional, legislația din domeniul sănătății, precum și programe de drept de proprietate intelectuală sunt printre primele din țară. Revista National Jurist ne numit printre primele școli de 25 de avocatura care ofera cele mai bune oportunitati de drept de interes public. Revista, de asemenea, ne-a enumerat printre primul său "rola onoarea facultăților de drept", care oferă cea mai bună pregătire practică.

Incitanta Locul de amplasare: Ne sunt situate în inima orașului Circle Universitatea, un cartier cultural prosper în Cleveland, Ohio. "Revenire alimentat de artă și cultură" Cleveland are o selectat, dintre orașe din întreaga lume, ca un loc pentru a vizita în 2015 de către New York Times, Los Angeles Times, anii Fodor și turism și agrement.

Curriculum Broad: Oferim grade JD, LLM, și SJD. Elevii LLM ia cele mai multe dintre clasele lor cu JD și SJD studenți. Noi oferim patru grade LLM: Drept International Business, dreptul proprietății intelectuale, SUA si Global studii juridice, precum și dreptul penal internațional.

Istoric Mândru: Gradul în SUA și Global Studii Juridice, a fost oferit în toamna 1992, a fost printre primele grade LLM sunt oferite în Statele Unite ale Americii exclusiv pentru absolvenții școlilor de drept străin. Celelalte grade LLM au fost oferite de aproape 10 ani. Avem parteneriate cu facultățile de drept de conducere din străinătate - cum ar fi Universitatea Comillas Pontifical din Madrid, Universitatea Middlesex din Londra, Universitatea din Paris Dauphine, Chinei de Est Universitatea de Științe Politice și Drept în Shanghai, și Universitatea de sud-vest de Științe Politice și Drept din Chongqin - de la pe care mulți dintre studenții noștri LLM înscrie.

Prezența noastră în creștere: Am absolvit 1.000 de elevi LLM din zeci de țări de pe cinci continente. Absolvenții noștri practică și preda drept în firme de avocatura de top, corporații, și universități. În 2015-2016, Biroul de studii postuniversitare de juridice străine înscriși 73 de LLMs și 25 de studenți SJD.

Expert Facultatea: Facultății noastre de drept sunt clasate 25 in natiune in impact academice. Acestea sunt notate experti in domeniile lor, iar primul lor prioritate este succesul elevilor noștri. Avem un mediu prietenos primitor, care încurajează colaborarea între profesori, administratori, personal, studenti si absolventi. Când vă alăturați școala noastră de drept, ești parte din familia noastră juridice.

O instituție Conectat: Suntem parte a Case Western Reserve University, o instituție de cercetare extrem de clasat, cu peste 5.800 absolvent și profesionale studenți și mai mult de 5.000 de studenti. Universitatea este, de asemenea, acasa, la Weatherhead School of Management, Școala de caz de Inginerie, Facultatea de Medicină Dentară, Francis Payne Bolton School of Nursing, Scoala de Medicina, Scoala de studii postuniversitare, Jack, Iosif și Morton Mandel Scoala de Stiinte Sociale Aplicate, și Colegiul de Arte și Științe. Universitatea noastră inscrie peste 1.800 de studenți internaționali din țări din întreaga lume.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Case Western Reserve University School of Law

Patru săptămâni, introducerea de vară în SUA drept comun și SUA cercetarea juridică, scris și de analiză, precum și o oportunitate de a îmbunătăți abilitățile legale de l ... [+]

Limba și Drept Institutul de Vara este o experiență de patru săptămâni intensiv de formare exclusiv pentru profesionisti juridice străine și studenți. Institutul este conceput pentru a:

Introduce pe elevi să practica și studiul de drept în Statele Unite; Oferiți elevilor cu o introducere practică a SUA de cercetare și analiză juridică; și Îmbunătățirea competențelor lingvistice engleza elevilor printr-o engleză integrat pentru programul scopuri juridice.

Condus de zi cu zi de la Facultatea de Drept, care este situat în campusul urban pitoresc de Case Western Reserve University din centrul cultural al Universității Circle Cleveland lui, institutul este un program avansat destinat de a extinde și studenți străini poloneze deja puternice abilități de comunicare limba engleză în timp ce introducerea lor la o practică comună american drept și pregătirea lor pentru rigorile de studiu american facultatea de drept.... [-]

Statele Unite ale Americii Cleveland
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

LLM

Case Western Reserve University School of Law

Se concentreze pe brevete, mărci comerciale, drepturi de autor și secretele comerciale. ... [+]

Master of Laws (master) în Dreptul Proprietății Intelectuale este proiectat pentru a oferi absolvenților școlilor de drept străine cu o înțelegere profundă a doctrinei și a politicii de Statele Unite drept de proprietate intelectuală, inclusiv brevete, mărci comerciale, drepturi de autor și secretele comerciale.

Proprietatea intelectuală a devenit un accent în piață și informații economiei globale, care prezintă unele dintre cele mai importante și complexe probleme cu care se confruntă sistemele juridice, precum și de afaceri, de divertisment și de tehnologie comunități.

Programul de un an necesită full-time nervi și 24 de ore de credite de curs.

Cursuri obligatorii SUA Drept contractual pentru LL.M. (3) - Legea brevetelor (3) sau Studiu de proprietate intelectuală (2) - Legea drepturilor de autor (3) sau dreptul internațional de proprietate intelectuală (3) - dreptul mărcilor (3) sau internațional Drept de proprietate intelectuală (3) - US Scrieri juridice (2 ) - US savantă Scrieri juridice (1) - Seminar Absolvent Externe (1, toamna) + (1, primăvara) În timpul Seminarului Universitar de Externe, studenții care lucrează spre LL.M. de specialitate Studii în Drept de proprietate intelectuală trebuie să primească un grad de H pe hartie de cercetare, necesară în al doilea semestru, pe un subiect de drept de proprietate intelectuală. Gradul de H este echivalent cu un B + sau mai bine. Elevii care primesc un grad de S pe hartie de cercetare primi un LL.M. în SUA și globale Studii Juridice și un certificat în Dreptul Proprietății Intelectuale. Cursuri opționale: ... [-]
Statele Unite ale Americii Cleveland
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Case Western Reserve University School of Law

Se concentreze pe dreptul internațional penal și procedurii, dreptul umanitar internațional și dreptul național de securitate. În al doilea rând externship semestru dispo ... [+]

LLM în Drept Penal Internațional - atât pentru absolvenții străini și SUA

Predate de experti la nivel mondial în domeniu, acest program oferă studenților care dețin o diplomă în drept, cu o cunoaștere aprofundată a dreptului internațional penal și de procedură, dreptul internațional umanitar și dreptul național de securitate. Acesta le va dota să practice dreptul penal internațional în fața tribunalelor internaționale sau instanțelor naționale. Programul de un an se bazeaza la școala noastră de drept, dar elevii au posibilitatea de a lua al doilea semestru acestora la un tribunal internațional. Gradul este de asemenea disponibil pentru studenții americani pe o bază part-time peste doi ani.... [-]

Statele Unite ale Americii Cleveland
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Case Western Reserve University School of Law

Se concentreze asupra dreptului afacerilor din SUA, care se aplică tranzacțiilor internaționale. ... [+]

Master of Laws (master) în Dreptul Afacerilor Internaționale este conceput pentru a oferi absolvenților școlilor de drept din afara Statelor Unite o oportunitate de a SUA a studia dreptul comercial care se aplică tranzacțiilor internaționale.

Programul pregătește studenții pentru poziții în firme internaționale de avocatură, in-house departamentele juridice ale corporațiilor multinaționale, posturi guvernamentale și alte organizații pentru-profit și non-profit care fac afaceri pe plan internațional.

Programul de un an necesită full-time nervi și 24 de ore de credite de curs.

Cursuri obligatorii: SUA dreptul contractual de master (3) Asociații de afaceri (4) Scrierea juridic SUA (2) US academice scriere juridic (1) Absolvent Seminar de Externe (1, toamna) + (1, primăvară) ... [-]
Statele Unite ale Americii Cleveland
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Case Western Reserve University School of Law

Se concentreze asupra legislației SUA, cu curriculum flexibil, cel mai bun LL.M. pregătirea pentru un examen de bare din SUA. ... [+]

Master of Laws (LL.M.) în SUA și Studii Juridice Global este un LL.M. generală program cu scopul de a da avocaților străini o pregătire în legislația Statelor Unite. Am adaptarea curriculumului la contextul și interesele fiecărui elev. Deoarece curriculum-ul este flexibil, vă sfătuim LLMs pregătirea pentru un examen de bare din SUA pentru a alege LL.M. în SUA și Studii Juridice Global cu clase la subiecții testați-bar.

Programul de un an necesită full-time nervi și 24 de credit de ore de credite de curs.

Cursuri obligatorii US dreptul contractual de master (3) - Scrierea juridic SUA (2) - SUA academice de scriere juridic (1) - Absolvent Seminar de Externe (1, toamna) + (1, primăvara) Programe de certificare ... [-]
Statele Unite ale Americii Cleveland
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

LLM Residential Program at Case Western Reserve University

Why Cleveland?