Citește Descrierea Oficială

Despre Scoala de Drept Columbia

Școala de drept din Columbia este renumită pentru rigurozitatea intelectuală a curriculum-ului său și pentru bursa inovatoare a facultății sale. Rezolvând forța din resursele interdisciplinare vaste ale universității noastre de cercetare distincte și din stadiul global al orașului New York, studenții noștri își completează pregătirea juridică, pregătiți să se angajeze în problemele cele mai provocatoare din lume, dincolo de frontiere, jurisdicții, subiecte, sectoare și industrii.

Facultatea renumită

Profesorii noștri sunt cei mai importanți oameni de știință și practicieni din domeniile lor, care modelează politica publică și practica legii din întreaga lume.


Cercetare inovatoare

Centrele și programele de cercetare ale Colegiului de Drept din Columbia reflectă gama largă de expertiză pe care o are facultatea noastră. Centrele și programele noastre se bazează pe burse riguroase de facultate pentru a explora domeniile fundamentale, emergente și interdisciplinare ale legii. Aceștia convoacă politicieni, judecători, lideri de afaceri și medii universitare din întreaga lume și oferă studenților oportunități de a lucra direct cu cadre didactice și cu experiență.


O școală generală de drept

Scoala de Drept Columbia este in centrul burselor internationale si a activitatii profesionale. Facultatea noastră, centrele și institutele își extind impactul dincolo de campus și în comunitatea internațională. Studenții noștri au acces la o serie de oportunități orientate la nivel global, atât în New York, cât și în întreaga lume. Absolvenții noștri sunt bine pregătiți pentru carierele transfrontaliere care acoperă sectoarele publice, private și non-profit.


O tradiție a serviciului public

Una dintre primele școli de drept cu o cerință pro bono, legea Columbia își menține angajamentul de a promova serviciul public.

Inițiativele de Justiție Socială (SJI) oferă servicii de carieră și programare pentru studenți și absolvenți interesați de interesul public, drepturile omului internațional, serviciul public / guvern și munca voluntară legală. SJI implementează și supraveghează Programul Pro Bono al Școlii de Drept Columbia, care leagă studenții cu proiectele avute în vedere de către avocați în interesul public, precum și programul de finanțare pentru vara garantată a Școlii de Drept.


Învățarea experimentală

Învățarea prin experiență este o modalitate fundamentală în care Columbia Law School îi pregătește pe elevi să devină avocați etici eficienți.

Începând cu clasa din 2019, standardele Asociației Baroului American solicită ca fiecare student JD să câștige cel puțin șase credite experimentale pentru absolvire.

Programele robuste de clinică și externship ale școlii de drept permit studenților să abordeze problemele legale din lumea reală.

Servicii de carieră

Absolvenții de drept din Columbia sunt căutați de cei mai importanți angajatori din lume. Studenții noștri au atins roluri de conducere la organizații eminente de justiție socială, firme de avocatură, ONG-uri, entități guvernamentale și instituții academice.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

LLM

Columbia University, Columbia Law School

Columbia Executive LL.M. în Legea afacerilor globale este un program hibrid accelerat conceput pentru avocații cu experiență de înaltă performanță, pregătiți să-și dezvol ... [+]

Columbia's Vanguard Executive LL.M. Program

Columbia Executive LL.M. în Legea afacerilor globale este un program hibrid accelerat conceput pentru avocații cu experiență de înaltă performanță, pregătiți să-și dezvolte cariera, să construiască o rețea globală și să preia conducerea în tranzacțiile transfrontaliere complexe.

În acest program intensiv, veți obține o fundație specializată în dreptul afacerilor americani și veți înțelege mai bine modul în care aceste concepte juridice critice funcționează într-un cadru internațional. Veți învăța de la faimoasa facultate de drept corporatist din Columbia și vă veți conecta cu o cohorta de avocați din întreaga lume.... [-]

Statele Unite ale Americii Manhattan
Martie 2020
Engleză
La zi
Part time
7 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză