Emory Law

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În 1916, Universitatea Emory a înființat o școală de drept cu o facultate de mari profesori cu diplome de la instituțiile cele mai apreciate ale epocii, o bibliotecă cu peste 5.000 de volume și o clasă de 27 de studenți.

Astăzi, Școala de Drept a Universității Emory combină o viziune practică și disciplinată asupra studiului legii, cu angajamentul de a oferi studenților săi oportunități de învățare prin experiențe, care le implică în rolurile variate și integrale pe care legea le joacă în comunitatea noastră, în societate și în lume. Emory Law , orientată către studenți , programe inovatoare, excursii externe și angajamentul față de cercetarea științifică, asigură că absolvenții noștri sunt pregătiți să facă un impact imediat după absolvire.

Misiune

Prin bursă, învățătură și imersiune în lume și în comunitățile sale, misiunea Emory Law este de a:

  • Producerea de burse și educarea studenților cu privire la rolul legii în definirea și abordarea problemelor sociale; structurarea conflictului; crearea unor instituții juridice, politice și de piață eficiente; informarea și constrângerea guvernelor; și memorializarea angajamentelor societale.
  • Să promoveze statul de drept și beneficiile rezultate din răspunderea, drepturile individuale, justiția socială, piețele înfloritoare și dezvoltarea economică.
  • Cultivați liderii care servesc comunitatea prin roluri în sistemul judiciar, guvern, educație juridică, drept de interes public, corporații și firme de avocatură.
  • Pregătiți elevii pentru o varietate de cariere și condiții în continuă schimbare juridică, politică, socială și de piață, oferind o educație riguroasă care integrează teoria, doctrina și învățarea experiențială.
  • Promovați excelența, încercând să vă diversificați corpul studențesc, facultatea și personalul său și facilitând productivitatea științifică și schimbul interdisciplinar cu membrii universității, cu comunitatea academică mai largă din Statele Unite și din străinătate și cu profesia de avocat.

Istorie

Anii fondatori

Profesorul Herschel W. Arant și episcopul Warren A. Candler, cancelarul Universității Emory, au dorit să creeze o școală de drept care să se alăture școlilor de drept ale universităților recunoscute la nivel național, să sublinieze "etica și idealurile unei profesii străvechi și onorabile , "și să încurajeze respectarea legii.

În 1916, consiliul de administrație al Emory a numit noua școală LQC Lamar School of Law. Lamar a absolvit Colegiul Emory în 1845 și a avut o carieră deosebită în calitate de om de stat, cărturar și avocat. Locația originală (acum Carlos Hall) a fost una dintre clădirile originale de pe Quadrangle Emory. Clădirea, cu o scară centrală grațioasă și fațadă din marmură din Georgia, a fost proiectată de arhitectul Beaux-Arts, foarte apreciat, Henry Hornbostel. Douăzeci și opt de studenți s-au înscris în toamna anului 1916.

Sub conducerea lui Samuel C. Williams, primul decan, școala de drept a fost prima în Georgia care a obținut calitatea de membru al Asociației Școlilor de Drept din America. Asociația Baroului American a clasificat Emory ca o școală "clasa A" în 1923. Singurele școli din sud-est care urmau să fie onorate cu această desemnare au fost Universitatea din Virginia și Universitatea Washington și Lee.

E. Smythe Gambrell, absolvent al Facultății de Drept Harvard, sa alăturat facultății adjunct în 1924. A slujit în facultate până în ajunul celui de-al doilea război mondial și a oferit ulterior darul care a permis construcția clădirii actuale a școlii de drept - Gambrell Sala, numită în memoria părinților săi.

Locații

Atlanta

Address
Clifton Road,1301
30322 Atlanta, Georgia, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră