Citește Descrierea Oficială

În 1916, Universitatea Emory a înființat o școală de drept cu o facultate de mari profesori cu diplome de la instituțiile cele mai apreciate ale epocii, o bibliotecă cu peste 5.000 de volume și o clasă de 27 de studenți.

Astăzi, Școala de Drept a Universității Emory combină o viziune practică și disciplinată asupra studiului legii, cu angajamentul de a oferi studenților săi oportunități de învățare prin experiențe, care le implică în rolurile variate și integrale pe care legea le joacă în comunitatea noastră, în societate și în lume. Emory Law , orientată către studenți , programe inovatoare, excursii externe și angajamentul față de cercetarea științifică, asigură că absolvenții noștri sunt pregătiți să facă un impact imediat după absolvire.

Misiune

Prin bursă, învățătură și imersiune în lume și în comunitățile sale, misiunea Emory Law este de a:

  • Producerea de burse și educarea studenților cu privire la rolul legii în definirea și abordarea problemelor sociale; structurarea conflictului; crearea unor instituții juridice, politice și de piață eficiente; informarea și constrângerea guvernelor; și memorializarea angajamentelor societale.
  • Să promoveze statul de drept și beneficiile rezultate din răspunderea, drepturile individuale, justiția socială, piețele înfloritoare și dezvoltarea economică.
  • Cultivați liderii care servesc comunitatea prin roluri în sistemul judiciar, guvern, educație juridică, drept de interes public, corporații și firme de avocatură.
  • Pregătiți elevii pentru o varietate de cariere și condiții în continuă schimbare juridică, politică, socială și de piață, oferind o educație riguroasă care integrează teoria, doctrina și învățarea experiențială.
  • Promovați excelența, încercând să vă diversificați corpul studențesc, facultatea și personalul său și facilitând productivitatea științifică și schimbul interdisciplinar cu membrii universității, cu comunitatea academică mai largă din Statele Unite și din străinătate și cu profesia de avocat.

Istorie

Anii fondatori

Profesorul Herschel W. Arant și episcopul Warren A. Candler, cancelarul Universității Emory, au dorit să creeze o școală de drept care să se alăture școlilor de drept ale universităților recunoscute la nivel național, să sublinieze "etica și idealurile unei profesii străvechi și onorabile , "și să încurajeze respectarea legii.

În 1916, consiliul de administrație al Emory a numit noua școală LQC Lamar School of Law. Lamar a absolvit Colegiul Emory în 1845 și a avut o carieră deosebită în calitate de om de stat, cărturar și avocat. Locația originală (acum Carlos Hall) a fost una dintre clădirile originale de pe Quadrangle Emory. Clădirea, cu o scară centrală grațioasă și fațadă din marmură din Georgia, a fost proiectată de arhitectul Beaux-Arts, foarte apreciat, Henry Hornbostel. Douăzeci și opt de studenți s-au înscris în toamna anului 1916.

Sub conducerea lui Samuel C. Williams, primul decan, școala de drept a fost prima în Georgia care a obținut calitatea de membru al Asociației Școlilor de Drept din America. Asociația Baroului American a clasificat Emory ca o școală "clasa A" în 1923. Singurele școli din sud-est care urmau să fie onorate cu această desemnare au fost Universitatea din Virginia și Universitatea Washington și Lee.

E. Smythe Gambrell, absolvent al Facultății de Drept Harvard, sa alăturat facultății adjunct în 1924. A slujit în facultate până în ajunul celui de-al doilea război mondial și a oferit ulterior darul care a permis construcția clădirii actuale a școlii de drept - Gambrell Sala, numită în memoria părinților săi.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

LLM

Emory Law

Universitatea de Științe a Universității Emory oferă o abordare practică și disciplinată a studiului legii care angajează studenții în rolurile pe care legea le joacă în ... [+]

Universitatea de Științe a Universității Emory oferă o abordare practică și disciplinată a studiului legii care angajează studenții în rolurile pe care legea le joacă în comunitatea noastră, în societate și în lume. Centrul nostru orientat spre studenți, programele inovatoare și angajamentul față de burse pregătesc absolvenții pentru a avea un impact imediat și durabil.

LLM din Emory Law poate fi finalizată cu normă întreagă în nouă luni sau cu jumătate de normă, timp de până la patru ani. Sunt disponibile mai multe concentrații sau programul poate fi adaptat la interesele specifice ale studenților prin intermediul opțiunii generale de studiu. Programul LLM este deschis persoanelor fizice care dețin o diplomă de drept străin și / sau o diplomă de JD din SUA de la o școală de drept acreditată ABA.... [-]

Statele Unite ale Americii Atlanta
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
9 - 48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MLS

Emory Law

Gradul Juris Master oferă specialiștilor de formare juridică specializată specific domeniilor lor de interes, ajutându-i să-și dezvolte cariera. Noile formate de studiu o ... [+]

Gradul Juris Master oferă specialiștilor de formare juridică specializată specific domeniilor lor de interes, ajutându-i să-și dezvolte cariera. Noile formate de studiu online sunt disponibile în legislația privind îngrijirea sănătății și dreptul afacerilor pentru înscrierea în luna august sau ianuarie.

Formare juridică pentru avocați

Emory Law Programul de Master „s Juris, o diplomă de master de 30 de credit de ore în drept, este proiectat pentru a ajuta nejuriști îmbunătăți cunoștințele legii și a avansa în carieră. Masterul juridic poate ajuta profesioniștii sau elevii să-și extinde impactul în domeniul ales.

Studiu pe-campus

Cursul de studiu al studenților de Emory Law 's Emory Law poate fi finalizat cu normă întreagă în nouă luni sau cu jumătate de normă, timp de până la patru ani. Există o gamă largă de concentrații sau programul poate fi personalizat în funcție de interesele specifice ale elevului.... [-]

Statele Unite ale Americii Atlanta
Ianuarie 2020
La zi
Part time
9 - 48 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză